Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší spalovač tuků pro ženy ✅

[SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší spalovač tuků pro ženy ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší spalovač tuků pro ženy na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testovala více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Na Ecoblogu jsme také testovali nejlepší spalovače tuků pro muže.

Pojďme na to!

Nejlepší spalovač tuků - BeastPink Night Burn

Nejlepší spalovač tuků pro ženy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

BeastPink Night Burn

Dobře vstřebatelný spalovač tuků BeastPink Night Burn je důkazem toho, že spalovat tuky lze i v době, kdy spíme, tedy v noci. Pět účinných látek, které dovedou váš organismus k efektivnějšímu spalování tuků jsou hlavním důvodem, proč si produkt zakoupit.

TOP 3 Nejlepší spalovače tuků pro ženy

Doporučuji
Nejlepší spalovač tuků pro ženy BeastPink

BeastPink Night Burn

Celkové hodnocení: 5/5

Produkt na spalování tuků je svou vyváženou kombinací látek vhodný především pro ženy. Hlavní složkou tohoto spalovače tuků je L-karnitin – látka, která přenáší tuk do buněčných elektráren, kde je efektivně spálen.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy LadyLab Fat Killer

LadyLab Fat Killer

Celkové hodnocení: 4.9/5

Jak shazovat přebytečná kila efektivněji? Odpovědí na tuto otázku je velmi silný a ženami velmi vyhledávaný spalovač tuků Ladylab Fat Killer ve formě tobolek, u něhož vám pro dosažení efektu bude stačit pouze jedna tobolka denně.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy Synefrin

Synefrin

Celkové hodnocení: 4.8/5

Synefrin je jedním z nejoblíbenějších spalovačů tuků, jelikož dokáže podpořit organismus a termogenezi. Je čistě přírodního charakteru. Produkt je dodáván ve formě 240 kapslí, berou se 2 denně.

Co jsou spalovače tuků?

Spalovače tuků jsou doplňky stravy, které mají za úkol urychlit váš metabolismus a podpořit spalování tuků. Jedná se však jen o pomocný doplněk, který se musí pro to, aby správně fungoval, vyvážit dostatečným pohybem, správně nastaveným jídelníčkem a cvičením. Také užívání spalovačů tuků má svá pravidla.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - TOP 3

Jak spalovače tuků fungují?

Ve spalovačích tuků najdete látky, které určitým způsobem podpoří váš organismus v rychlejším spalování tuků. Ve většině případů zrychlují metabolismus, zvyšují oxidaci tuků během tréninku nebo zvyšují tělesnou teplotu, což může vést k redukci tuku. Některé spalovače tuků toho umí mnohem více, například potlačují pocit hladu nebo stimulují organismus k lepšímu výkonu. 

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - TOP 3

Proč spalovače tuků užívat?

Spalovače tuků pomáhají vytvořit kalorický deficit, nabuzují tělo na trénink (ty, které obsahují stimulující látky) a pomáhají spalovat o něco více kalorií, a to i v době po tréninku. Spalovače tuků podporují přeměnu tuku na energii, a proto mohou být vhodným doplňkem v péči o vaši lepší kondici.

Nejlepší spalovač tuků - BeastPink Night Burn

Nejlepší spalovač tuků pro ženy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

BeastPink Night Burn

Dobře vstřebatelný spalovač tuků BeastPink Night Burn je důkazem toho, že spalovat tuky lze i v době, kdy spíme, tedy v noci. Pět účinných látek, které dovedou váš organismus k efektivnějšímu spalování tuků jsou hlavním důvodem, proč si produkt zakoupit.

Výhody spalovačů tuků

  • podporují spalování tuků,
  • podporují kalorický deficit,
  • urychlují metabolismus,
  • stimulují organismus k lepšímu výkonu,
  • jsou perfektním doplňkem ke zdravé a správně nastavené životosprávě,
  • vybrat si můžete z řady provedení (různě silné spalovače, spalovače s konkrétním obsahem látek a tak podobně).

Nevýhody spalovačů tuků

  • samy o sobě jsou spalovače tuků neúčinné, protože je potřeba mít k nim nastavený jídelníček, cvičení i odpočinek,
  • nejsou vhodné pro osoby s onemocněním srdce,
  • kvůli tomu, že často obsahují různou kombinaci látek, se mohou překrývat s jinými doplňky stravy,
  • nutné je jejich cyklické užívání, protože po čase si tělo na konkrétní spalovač zvykne a nebude na něj reagovat. 
Nejlepší spalovač tuků pro ženy - TOP 3

Jaké mají spalovače tuků účinky na tělo?

Látky ve spalovačích tuků mají termogenní účinek a podporují metabolismus. Stimulují hormonální reakce v těle, pomáhají snáze přeměnit tuk na energii i ho lépe odbourávat. Zlepšují výkon a podporují spalování kalorií.

Které nejdůležitější látky mají spalovače tuků obsahovat?

Ve spalovačích tuků najdete nejčastěji kofein, synefrin, extrakt ze zeleného čaje (EGCG), L-Karnitin, CLA (konjugovaná kyselina listová), taurin, kapsaicin, piperin, L-Tyrosin, vitamíny skupiny B, guaranu a jiné. Spalovače tuků lze rozdělit na komplexní a jednodruhové a odlišit můžeme i ty spalovače tuků, které zároveň působí jako stimulant.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - TOP 3

Výběr spalovače tuku pro muže a pro ženy

Váš výběr spalovače tuků může ovlivnit řada faktorů, kromě složení, ceny nebo velikosti balení také vaše pohlaví. Zatímco muži snesou silnější spalovač tuků, ženám je doporučeno být opatrnější a volit slabší produkty. V každém případě je nutné řídit se doporučeným dávkováním uvedeným na obale. Při výběru hodně záleží i na vaší kondici i na tom, jestli kromě spalovače tuků berete i jiné doplňky stravy. Například kombinace doplňků stravy s kofeinem nemusí být úplně ideální, protože se bude obsah přijatého kofeinu samozřejmě sčítat a jeho nadbytek může vyvolat nežádoucí bolest hlavy nebo závratě.

Druhy spalovačů tuků podle jejich formy

Spalovače tuků existují v práškové, tabletové a dokonce i tekuté nebo gelové formě, a tedy závisí spíše na uživateli, jaká forma mu bude vyhovovat ze všeho nejvíce.

Vzhledem k tomu, že je doporučeno spalovače časem střídat, může vyzkoušet všechny varianty a zjistit, která forma je pro něj na užívání nejpohodlnější.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - TOP 3

Jak spálit tuky bez cvičení?

Spalovat tuky lze i bez cvičení, a to v době, když se vaše tělo dostanete do kalorického deficitu a ono si ve snaze získat energii, sáhne do tukových zásob. Ke spalování tuku bez cvičení dochází i v tom případě, když zvýšíme denní příjem bílkovin

Má smysl spalovač tuků používat?

Používání spalovače tuků má smyl v tom případě, pokud produktem snahu o lepší výsledky jen podtrháváte. Jen na spalovače tuků se nejde spolehnout, protože samy o sobě práci neudělají. Teprve až v kombinaci s kalorickým deficitem, úpravou jídelníčku, cvičením a odpočinkem umí dělat divy.

Jak vybrat spalovač tuků?

Výběr spalovače tuků ovlivní řada faktorů. Vaše pohlaví, kombinace účinných látek, velikost balení, cena produktu i jeho dostupnost. Účinný spalovač můžete vybrat podle recenzí, doporučení vašich kamarádů nebo vašich předchozích zkušeností. 

Jaké jsou oblíbené spalovače tuků?

Oblíbených spalovačů tuků je celá řada a k tomu vašemu nejoblíbenějšímu musíte dojít sami tak, že některé oblíbené spalovače vyzkoušíte. Co se oblíbených produktů týče, zmínit můžeme například Vilgain Fat Burner, Gym Beam Nero, Suprex Fat Burn, Ladylab Fat Killer a další.

Jaké jsou ceny spalovačů tuků?

Ceny spalovačů jsou různé vzhledem k jejich obsahu, formě nebo velikosti balení. Počítat musíte s cenou od 500 korun výše.

Jsou spalovače tuků bezpečné?

Spalovače tuků jsou bezpečné, pokud mají potřebnou certifikaci a pokud je neužíváte v rozporu s doporučeným dávkováním nebo vaší diagnózou. Pro lidi s onemocněním srdce jsou totiž naprosto nevhodné.

Jak správně používat spalovač tuků?

Obecně se doporučuje užívat spalovač tuků 30 – 60 minut před tréninkem. Aby však spalovač tuků dobře fungoval, je k němu potřeba nastavit určitý režim. Klíčový je kalorický deficit, úprava stravy, kdy je důležitý vyšší příjem bílkovin a cvičení, které celkově podpoří hubnutí.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Jak dlouho účinkuje?

O spalovačích tuků je známo, že fungují v cyklech. To znamená, že je potřeba je po 4 až 6 týdnech vyměnit buď za produkt s jiným složením, nebo na chvíli s jejich užíváním přestat. To proto, že si tělo za tuto dobu na produkt adaptuje a ten přestává účinkovat.

Jak funguje noční spalovač tuků?

Kromě běžných spalovačů tuků, které se nejčastěji užívají před tréninkem, existuje také noční spalovač tuků. Ten je vyvinut tak, aby odbourával tuky ve spánku. Na rozdíl od denních spalovačů neobsahuje povzbuzující látky, čímž nenaruší váš spánek. 

Nejlepší spalovač tuků - BeastPink Night Burn

Nejlepší spalovač tuků pro ženy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

BeastPink Night Burn

Dobře vstřebatelný spalovač tuků BeastPink Night Burn je důkazem toho, že spalovat tuky lze i v době, kdy spíme, tedy v noci. Pět účinných látek, které dovedou váš organismus k efektivnějšímu spalování tuků jsou hlavním důvodem, proč si produkt zakoupit.

Jsou nějaké přírodní alternativy?

Existuje řada přírodních spalovačů tuků a spoustu z nich najdete v produktech, které se na spalování tuků zaměřují. Patří k nim chilli papričky, zelený čaj, kofein, bílkoviny, vitamíny skupiny B a další látky, které povzbudí vaše tělo k tomu, aby tuk měnilo na energii a tím pádem ho využívalo jako palivo.

Jak vybrat spalovač tuků?

Při výběru spalovače tuků vás budou zajímat i další parametry, mezi nimi certifikace a bezpečnost. Užívat byste neměli produkt bez uvedené certifikace. Co se účinných látek týče, máte na výběr z řady kombinací a na vás je, abyste našli tu, která vám vyhovuje nejvíce. Účinné látky a jejich množství se totiž v produktech tohoto typu liší.

Při nákupu je dobré se řídit i přibližnou délkou fungování spalovače tuků, kdy se uvádí, že tělo na produkt reaguje zhruba 4 až 6 týdnů, a pak se na jeho složení adaptuje, čímž produkt přestane fungovat. Po této době se doporučuje buď užívání spalovače na nějakou dobu přerušit nebo přesedlat na produkt s o něco jiným složením. K dispozici jsou samozřejmě různě velká balení.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

BeastPink Night Burn

Dobře vstřebatelný spalovač tuků BeastPink Night Burn je důkazem toho, že spalovat tuky lze i v době, kdy spíme, tedy v noci.

Pět účinných látek, které dovedou váš organismus k efektivnějšímu spalování tuků jsou hlavním důvodem, proč si produkt zakoupit.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Night Burn BeastPink

Co v produktu najdete?

Produkt na spalování tuků je svou vyváženou kombinací látek vhodný především pro ženy. Hlavní složkou tohoto spalovače tuků je L-karnitin – látka, která přenáší tuk do buněčných elektráren, kde je efektivně spálen a přeměněn na energii. Další hlavní složkou je kyselina linolová, často označována jako CLA, která urychluje spalování tuků.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Night Burn BeastPink

V produktu najdete také esenciální aminokyselinu l-tryptofan, která má vliv na dobrou náladu a kvalitní spánek. Kombinaci látek v produktu doplňuje přírodní spalovač tuků - malinový extrakt se 4% obsahem ketonů a pak i bioperin, který zlepšuje vstřebatelnost jednotlivých složek.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Night Burn BeastPink

Co v produktu nenajdete, to jsou stimulanty, jako například kofein. Ty by totiž ovlivnily spánek. Proto můžete Beast Pink Night Burn užívat i na noc bez obav z narušení vašeho spánku.

Recenze na Night Burn od BeastPink je zde.

Ladylab Fat Killer

Jak shazovat přebytečná kila efektivněji? Odpovědí na tuto otázku je velmi silný a ženami nejvyhledávanější spalovač tuků Ladylab Fat Killer ve formě tobolek, u něhož vám pro dosažení efektu bude stačit pouze jedna tobolka denně. Ladylab Fat Killer je vícesložkový spalovač tuků, který zároveň funguje i jako stimulant.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - LadyLab Fat Killer

Najdete v něm všechny důležité složky, které vám v součinnosti s tréninkem, kalorickým deficitem a dostatečným odpočinkem pomohou účinně přeměnit vaše tukové zásoby na energii.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - LadyLab Fat Killer

V produktu najdete L-carnitin, synefrin, chrom, extrakt ze zeleného čaje, kofein a extrakt z guarany. Tento spalovač tuků se doporučuje užívat buď před tréninkem nebo v netréninkové dny vždy ráno po jídle.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - LadyLab Fat Killer

Protože obsahuje kofein, není doporučeno jej užívat na noc. Kvůli vysokému obsahu kofeinu není produkt zároveň vhodný pro kardiaky, osoby s vysokým tlakem, těhotné a kojící ženy. 

Recenze na LadyLab Fat Killer je zde.

Synefrin Gymbeam

Synefrin je jedním z nejoblíbenějších spalovačů tuků, jelikož dokáže podpořit organismus a termogenezi.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Synefrin

Produkt je dodáván ve formě 240 kapslí. 

Synefrin je jeden z nejprodávanějších spalovačů tuků, který je čistě přírodního charakteru.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Synefrin

Je získáván přírodní cestou z citrusových plodů a obsahuje čistý extrakt z pomerančovníku hořkého.

Díky pravidelnému užívání dochází ke zvýšení termogeneze, což znamená, že se náš organismus začíná oteplovat a zvyšuje se energetický výdej.

Nejlepší spalovač tuků pro ženy - Synefrin

Navíc podporuje i štěpení tuků a přispívá tak k redukci hmotnosti.

Zhruba půl hodiny před tréninkem se doporučují dvě tablety, které nastartují váš organismus a vy během cvičení spálíte více tuků.

Doporučená denní dávka jsou dvě tablety a doporučuje se nepřekračovat toto množství.

Recenze na Synefrin od GymBeam je zde.

Fit Sabina Thinder

Spalujte tuky jako milovnice fitness a bývalá závodnice v bikiny fitness Sabina Doležalová. K úbytku kilogramů vám totiž může dopomoci její produkt, který upravila na míru svým vlastním požadavkům. O produktu Sabina říká, že obsahuje kombinaci látek, která vede nejen k účinnému spalování tuků, nýbrž i k lepšímu výkonu během sportování i k lepší soustředěnosti.

Nejlepší spalovač tuků - Fit Sabina Thinder

V produktu najdete tyto účinné látky: extrakt z vrbové kůry, látku alpha GPC, extrakt ze zeleného čaje, extrakt Citrus aurantium, extrakt z Coleus forskohii, extrakt Panax notoginseng, extrakt Astragalus membranaceus, kofein, L-Theanin, extrakt z černého pepře, jód, chrom a selen.

Na výčtu obsažených látek je dobře vidět, že je produkt kromě spalovače také účinným stimulantem. Výhodné je na něj dávkování, které je určeno na 3 kapsle denně, to si však můžete snížit v případě, že jste citliví na kofein nebo kofein užíváte i v jiných doplňcích. Tobolky najdete v malém balení, které se pohodově vejde do kabelky.

TIP: Přečtěte si také porovnání nejlepších multivitamínů.

Skinny Fat Burner

Jak už název napovídá, tak SKINNY Fat Burner vám má pomoct k vysněné postavě.

Spalovač tuků SKINNY Fat Burner podporuje využívání tuků jako zdroje energie a zvyšuje tvorbu tepla.

To jsem musel vyzkoušet a začal jsem tedy užívat tyto tablety denně po dobu 30 dnů.

Nejlepší spalovač tuků - Skinny Fat Burner

Mezi hlavní přínosy Fat Burneru patří hlavně:

  • aktivní spalování tuků
  • potlačování chuti k jídlu
  • snižování únavy

Složení SKINNY Fat Burneru skvěle kombinuje účinné látky, díky kterým bude hubnutí účinnější a rychlejší.

Recenze na Skinny Fat Burner je zde.

Vilgain Fat Burner

Každý, kdo má se spalovačem tuků nějakou zkušenost, dobře ví, že jen samotné užívání těchto doplňků stravy nestačí a je potřeba přiložit ruku k dílu. Když ale pravidelně cvičíte, dodržujete jídelníček, který respektuje kalorický deficit, je dokázáno, že spalovač tuků Vilgain Fat Burner vás v tom nenechá.

Nejlepší spalovač tuků - Vilgain spalovač tuků

Obsahuje totiž kombinaci osmi zaručených látek, které podporují přeměnu tuků na energii, urychlují metabolismus a stimulují organismus k lepším výkonům. Klíčovou složkou produktu Vilgain Fat Burner je kombinace kofeinu, synefrinu a látky EGCG, která je získávána ze zeleného čaje. Tyto látky doplňuje kofein, theanin, kapsaicin, který organismus prohřeje, extrakt z kořene kopřivy indické, extrakt z černého i kájenského pepře a extrakt z kůry hořkých pomerančů. Pro správné působení se doporučuje užívat 2 – 4 kapsle asi 30 minut před fyzickou aktivitou.

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelek spalovačů tuků

Spalovač tuků jsem si kupoval především kvůli jeho stimulující schopnosti. Vybíral jsem pak ten s vyšším obsahem kofeinu, který užívám na nočních směnách, abych vydržel. Musím říct, že opravdu umí nakopnout.

Ověřený zákazník // DevIT Brno

Spalovače tuků s manželkou kupujeme už nějakou dobu. Hubnutí od nich opravdu nečekáme, i přesto však můžeme potvrdit, že se spalovačem shodíme během 14 dnů o několik dekagramů více než bez něj. Také co se výkonu týče, tak jsme na tom se spalovačem lépe. Nevýhodou spalovačů je, že po nich máme vždy velkou žízeň.

Mastin Vacek // Heuréka

Spalovač tuků mi vždy dodá potřebnou energii pro trénink. Ten však musím naplánovat dopoledne, protože, kdy si dám spalovač odpoledne, nemůžu usnout a hůře se mi spí.

Ověřený zákazník // Heuréka

Spalovač tuků opravdu funguje v tom, že mi dodá energii pro cvičení. Opravdu hubnout se s ním však dá jen v kombinaci s pohybem a deficitem kalorií.

Ověřený zákazník // Heuréka

Po konzumaci spalovače tuků podávám při cvičení vždy lepší výkon. U mě ale spalovače, které fungují zároveň i jako stimulanty, vždy rozhodí spánek a já nemohu ten den usnout.

Tony Vohanka // Heuréka

Spalovače tuků používám dlouhodobě, musím ale vybírat ty (odzkoušet), po kterých mě nepálí žáha, což se u mě děje téměř s každým produktem.

Ověřený zákazník // Heuréka

Spalovače tuků s obsahem kofeinu a dalšími stimulanty mě vždycky zaručeně nakopnou. Používám je nejen na cvičení, ale také, když se mám dlouhé směny nebo se jdu bavit.

Ověřený zákazník // Heuréka

Spalovač tuků se stimulanty doporučuji pro řidiče. S pouhými dvěma tabletami silnějšího spalovače jsem zajel do Holandska a zpět, aniž bych pociťoval větší únavu.

Andrle // Heuréka

Spalovače tuků používám už dlouho a vždycky fungují, jak mají. U mě ale často vyvolávají bolesti žaludku, a proto mám vyzkoušeno se spolu s tabletami i najíst. To znamená nejíst je na prázdný žaludek.

Ověřený zákazník // Heuréka

Se spalovačem tuků se potím vždycky minimálně 2x tolik. Díky nim i déle vydržím u cvičení. Za mě tedy doporučuji.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší spalovač tuků - BeastPink Night Burn

Nejlepší spalovač tuků pro ženy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

BeastPink Night Burn

Dobře vstřebatelný spalovač tuků BeastPink Night Burn je důkazem toho, že spalovat tuky lze i v době, kdy spíme, tedy v noci. Pět účinných látek, které dovedou váš organismus k efektivnějšímu spalování tuků jsou hlavním důvodem, proč si produkt zakoupit.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Hubnutí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Hubnut%C3%AD
  2. Karnitin: https://cs.wikipedia.org/wiki/Karnitin
  3. Index tělesné hmotnosti: https://cs.wikipedia.org/wiki/Index_t%C4%9Blesn%C3%A9_hmotnosti
  4. Metabolismus tuků: https://cs.wikipedia.org/wiki/Metabolismus_tuk%C5%AF
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší spalovač tuků pro ženy
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Spalovače tuků pro ženy

Podobné články

Zanechte komentář