Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší tablety na testosteron ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší tablety na testosteron ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší tablety na zvýšení testosteronu na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší tablety na zvýšení testosteronu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Testo Boost

Natural Testo Boost je bylinný přípravek pro muže, který reguluje nejdůležitější mužský hormon testosteron. Ovlivňuje celkovou kondici mužů, čehož výsledkem je zdravý, silný, “mužný” muž, který je bystrý a září sebevědomím.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

TOP 3 Nejlepší tablety na zvýšení testosteronu

Doporučuji

Testo Boost

Celkové hodnocení: 5/5

Bylinný přípravek Natur Testo Boost je určen pro muže. Obsahuje vitamíny, minerály a aminokyseliny, které mají pozitivní účinek na zdraví mužů. Jedná se především o regulaci testosteronu.

SLEVA 10 % s kódem "ECOBLOG"

ProMan Plus

Celkové hodnocení: 4.9/5

Doplněk stravy ProMan Plus se zaměřuje na nedostatek testosteronu. Obsahuje kombinaci bylinných extraktů, vitamínů a minerálů, kdy pro lepší kondici stačí jedna tableta denně.

Primulus

Celkové hodnocení: 4.8/5

V přípravku na udržení normální hladiny testosteronu v krvi najdete směs bylinných extraktů a vitamínů, které muži pomohou udržet optimální hladinu testosteronu v krvi.

Otázky a odpovědi

Co je to testosteron?

Testosteron je mužský pohlavní hormon, který se však vyskytuje i v těle ženy. Zatímco nedostatkem tohoto hormonu žena netrpí (právě nadbytek způsobuje u žen potíže se zvýšeným ochlupením nebo problematickým otěhotněním), u mužů je nedostatek testosteronu citelný. Testosteron ovlivňuje správnou funkci celého organismu. Hormon vzniká přirozenou cestou ve varlatech (až 2/3 testosteronu) a v nadledvinách (1/3 testosteronu). U žen testosteron produkují nadledviny. Testosteron udržuje mužské ochlupení, stimuluje tvorbu spermií a může být prevencí osteoporózy. Jeho pokles nastává po třicátém roku života. 

Jak působí testosteron?

Testosteron je v mužském těle zodpovědný za řadu procesů. V první řadě se podílí na tvorbě spermií a podporuje sexuální aktivitu tím, že zvyšuje libido. Dále udržuje pro muže charakteristické ochlupení, je prevencí osteoporózy, udržuje výkonnost svalů a podporuje regeneraci organismu. Testosteron příznivě působí na centrální nervovou soustavu. Vyšší hladiny testosteronu u žen však způsobují komplikace – mastnější pleť, tvorbu akné, problémy s otěhotněním, nechuť k sexu. Testosteron ale příznivě ovlivňuje jejich výkonnost. Ženy závodnice s vyššími hladinami testosteronu mají oproti svým soupeřkám značnou výhodu.

Jak zjistit hladinu testosteronu?

Hladina testosteronu se stanovuje laboratorním vyšetřením krve a změří vám ji lékař. Sami na sobě můžete sníženou hladinu testosteronu odhalit pomocí velmi nápadných příznaků, jako jsou ztráta libida, snížení sexuální aktivity, úbytek svalové hmoty, zmenšení varlat nebo zvýšené množství břišního tuku. Definitivní stanovisko však určí až odborný rozbor krve. Hladina testosteronu se s věkem přirozeně snižuje, a to až o 1 % ročně. Hodně však závisí na věku, genetice a životosprávě daného jedince. 

Jak zvýšit testosteron u mužů?

Testosteron u mužů lze zvýšit buď doplňkem stravy s obsahem tohoto mužského hormonu, nebo úpravou životosprávy. Na přirozenou tvorbu testosteronu má vliv příjem bílkovin, zdravých tuků, vitamínu A a zinku, úprava cholesterolu, dostatečný spánek, pohyb a snížení stresu. Další možností je začít užívat doplňky stravy, které nedostatek testosteronu v těle vyrovnávají. S dosažením 30. narozenin začíná u mužů hladina testosteronu nenápadně klesat, a to přibližně o 1 % ročně. Rychlost poklesu je ale hodně individuální a záleží na životním stylu, míře stresu, zdravotním predispozicím, a tak podobně. Muži nad 55 let a výš obvykle začínají pokles testosteronu silně pociťovat. Testosteron vám může po vyšetření injekčně aplikovat lékař (jedině na předpis), mnohem častější je však doplňování testosteronu přírodními doplňky. Z bylin se nejčastěji využívá kotvičník zemní nebo pískavice řecké seno. 

Co se stane když začnu brát testosteron?

Pravidelným užíváním testosteronu ve formě doplňku stravy  dojde k vyrovnání hladiny testosteronu, což můžete pocítit jako větší příval síly a energie. Dochází ke zlepšení nálady i libida. Lépe se tvoří svaly a také spánek může být mnohem kvalitnější. 

Kde koupit testosteron?

Injekční testosteron vám musí předepsat lékař, v jiném případě je jeho užívání nelegální. Ovšem netýká se to doplňků stravy s testosteronem. Ty jsou sice méně účinné než testosteron, který předepisuje lékař, jsou však volně prodejné a při jejich dávkování se lze řídit doporučením na obale. 

Testosteron ve formě doplňku stravy lze koupit

Jak už jsme výše naznačili, testosteron ve formě doplňku stravy je volně prodejný a lze ho tedy koupit běžně na internetu, případně ve specializovaných prodejnách. Jedná se především o doplňky stravy na přírodní bázi, které mají minimum vedlejších efektů. 

Kdy je hladina testosteronu nejvyšší?

Během 18. a 20. roku života je u muže hladina testosteronu nejvyšší. S přibývajícím věkem, hlavně po dosažení 30. roku života, dochází k poklesu testosteronu. Rychlost snižování hladiny testosteronu je ale hodně individuální, protože záleží na tom, jaký je váš životní styl.

Jak se projevuje nedostatek testosteronu?

Hormonální pokles testosteronu se projevuje sníženou kvalitou sexuálního života. Sexuální libido už není tak velké, jak bývalo a snižuje se i četnost sexuální aktivity. Muži, u nichž dochází k poklesu testosteronu, pociťují vyšší míru únavy a značný úbytek energie a síly. Pokožka se ztenčuje a vysouší se, a proto se začnou více než kdy jindy tvořit vrásky. Dochází k vypadávání vlasů až plešatosti.

Jak se projevuje nadbytek testosteronu? 

Nadbytek testosteronu se u mužů může projevit zvýšenou sexuální touhou a aktivitou. Vyšší hladiny testosteronu mohou vést až k agresivitě a impulsivnímu jednání. Dochází k vyššímu růstu vousů a dalšího ochlupení na těle i ke zvýšené produkci potu. U žen se nadbytek testosteronu také projevuje, a to bohužel většinou negativním způsobem. Dochází ke ztrátě sexuální touhy, k vyššímu růstu ochlupení, k akné i k problémům s otěhotněním.

Jak obnovit testosteron?

Protože se testosteron v těle tvoří přirozeně, lze něco udělat pro to, aby k jeho poklesu buď nedocházelo, nebo se alespoň snížila rychlost úbytku testosteronu. Na obnovu tvorby testosteronu v těle se doporučuje cvičení a sport, dostatečný spánek, zmírnění stresu, dostatečný pitný režim i úprava jídelníčku. Ten je dobré obohatit o bílkoviny, vitamín A a zinek. Hodně mohou pomoct přírodní doplňky stravy, které svým složením hladinu testosteronu vyrovnávají. 

Nejlepší tablety na zvýšení testosteronu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Testo Boost

Natural Testo Boost je bylinný přípravek pro muže, který reguluje nejdůležitější mužský hormon testosteron. Ovlivňuje celkovou kondici mužů, čehož výsledkem je zdravý, silný, “mužný” muž, který je bystrý a září sebevědomím.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Testo Boost

Bylinný přípravek Natur Testo Boost je určen pro muže.

Obsahuje vitamíny, minerály a aminokyseliny, které mají pozitivní účinek na zdraví mužů.

Jedná se především o regulaci testosteronu, potřebného pro dostatečné množství červených krvinek v těle. 

Dále zlepšuje hustotu kostí, svalovou hmotu, spánek, zdravé myšlení a sexuální apetit.

Nejlepší tablety na testosteron

Účinky produktu Natural Testo Boost:

  • Regulace testosteronu, který má mnoho pozitivních účinků
  • Zlepšuje kognitivní schopnosti,
  • Zvyšuje fyzickou sílu, což je důležité pro správnou tvorbu červených krvinek
  • Zlepšuje duševní pohodu
  • Nemá žádné vedlejší účinky

(získejte SLEVU 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG")

ProMan Plus

Muži, kteří jsou napřed, ví, že s přirozeným poklesem testosteronu v krvi lze něco dělat. Víte, že tento proces začíná už po třicítce?

Pokles testosteronu má na svědomí zhoršené psychické zdraví, snížené libido i větší únavu. Doplněk stravy ProMan Plus se na nedostatek testosteronu zaměřuje.

Obsahuje unikátní kombinaci bylinných extraktů, vitamínů a minerálů, kdy pro lepší kondici stačí jedna tableta denně.

Nejlepší tablety na testosteron

V přípravku ProMan Plus najdete látky, které se na sníženou hladinu testosteronu v krvi bojují.

Najdete v něm ženšen pravý (mimo jiné posiluje imunitu a snižuje únavu), brazilskou bylinku damiana (uvolňuje napětí a stres), rozchodnici růžovou (přináší dlouhověkost), pískavici řecké seno (zvyšuje libido), vitamíny B3, B6, B12, D3, mangan, selen, zinek a sodík.

Doplněk stravy ProMan Plus pro vyšší hladinu testosteronu v krvi:

  • přispívá k normální hladině testosteronu v krvi,
  • zvyšuje libido,
  • zlepšuje psychický stav,
  • bojuje proti únavě,
  • zlepšuje výkon a dodává energii.

(získejte jej nyní jen za poštovné 49,- Kč)

Primulus

Čas vrátit nelze. Ale zejména u mužů pak lze udělat všechno proto, aby se jim vitalita a sexualita z dřívějších dob vrátila.

Stačí doplnit testosteron... tak jednoduché to je. Doplněk stravy na vyrovnání hladiny testosteronu Primulus na svých stránkách nese označení „moderní multivitamín pro muže”.

Nejlepší tablety na testosteron

Co obsahuje?

V přípravku na udržení normální hladiny testosteronu v krvi PRIMULUS najdete směs bylinných extraktů a vitamínů, které muži pomohou udržet optimální hladinu testosteronu v krvi. Primulus obsahuje minerál zinek (ten mimo jiné podporuje plodnost a reprodukci), vitamín D3, hořčík, vitamín B6, vitamín C, selen, pískavici řecké seno (tato bylinka je významná pro své antioxidační vlastnosti), kotvičník zemní (mimo jiné příznivě ovlivňuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu), extrakt z černého pepře (ten mimo jiné usnadňuje vstřebávání jiných látek).

Doporučené dávkování je 2 tablety denně.

Nejlepší tablety na testosteron

Doplněk stravy Primulus:

  • udržuje normální hladinu testosteronu v krvi,
  • zvyšuje libido,
  • dodává sílu a zvyšuje svalovou hmotu,
  • umožňuje lepší soustředění,
  • posiluje imunitu,
  • zlepšuje spánek,
  • dodává vitalitu a energii.

MenActive

Ať už přirozený úbytek testosteronu přímo pociťujete nebo mu chcete předcházet, je doplněk stravy na udržení správné hladiny testosteronu MenActive přesně pro vás. 

Obsahuje přírodní látky, které se účinně zaměřují nejen na hladinu mužského testosteronu, nýbrž i na zdraví mužských pohlavních orgánů.

Nejlepší tablety na testosteron

Doplněk obsahuje 60 kapslí a při dávkování 1 až 2 kapsle denně vám balení vydrží nejméně na měsíc.

V doplňku stravy MenActive najdete kombinaci osmi přírodních látek – L-carnitin, acetyl-L-carnitin, propionyl-L-carnitin, extrakt z kotvičníku, pískavice řecké seno, ženšen, zinek a vitamín B6.

Mezi hlavní účinky doplňku stravy MenActive patří udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

Kromě toho se doplněk stravy MenActive stará o podporu sexuální vitality a zdraví pohlavních orgánů. 

Přidaný vitamín B6 snižuje únavu a pocit vyčerpání.

Dohromady se tento přípravek stará o zdraví a vitalitu a je určen pro muže, u nichž hladina testosteronu přirozeně klesá s věkem a znamená výrazné změny nejen co se síly a sexuality týče, nýbrž i po psychické stránce.

(získejte jej nyní se SLEVOU 30 %)

GymBeam Tribulus Terrestris

V jednoduchosti je síla, a proto ani přípravek na zvýšení hladiny testosteronu v krvi Tribulus Terrestris od společnosti GymBeam neobsahuje nic jiného, než právě extrakt z kotvičníku zemního (latinsky Tribulus terrestris).

Právě tato bylinka je ve světě sportovců velmi dobře známá, protože funguje jako přírodní varianta steroidů.

Nejlepší tablety na testosteron

Doplněk stravy Tribulus Terrestris GymBeam obsahuje velmi silný extrakt z rostliny kotvičník zemní.

Nejúčinnější látkou této bylinky jsou zejména saponiny (až 90% obsah). 

Ty jsou perfektní přírodní náhradou steroidů a mají celou řadu dalších účinků.

Denní dávka je stanovena na dvě tablety denně a vybrat si můžete z balení se 120 nebo s 240 tabletami.

Nejlepší tablety na testosteron

Přípravek Tribulus Terrestris, který je díky svému složení vhodný i pro vegany:

  • podporuje sportovní výkony, růst svalů a jejich regeneraci,
  • zvyšuje hladinu testosteronu v krvi,
  • funguje jako přírodní náhrada steroidů,
  • dodává sílu a vitalitu,
  • podporuje libido i reprodukci.

(získejte jej nyní se SLEVOU 30 %)

Prom-IN Health Balance

Pokles hladiny testosteronu v krvi u mužů kromě sníženého libida způsobuje i zvýšenou únavu a snížený výkon.

A právě na celkovou revitalizaci organismu se zaměřuje doplněk stravy Prom-IN Health Balance.

Obsahuje speciální kombinaci látek, kterou ocení především sportovci, ale i osoby se zvýšenou fyzickou a psychickou zátěží.

Balení obsahuje 120 účinných kapslí a při dávkování 4 kapsle denně vám vydrží na měsíční kúru.

Nejlepší tablety na testosteron

Doplněk stravy Health Balance od společnosti Prom-IN obsahuje extrakt z bylinky serenoa plazivá, ostropestřec mariánský, maca extrakt, výtažek z housenice čínské, kyselinu alfa lipoovou, extrakt z česneku, kurkumin, koenzym  Q10, extrakt z černého pepře, stearan hořečnatý a další látky, které při vzájemném působení posilují organismus, snižují únavu a zlepšují celkový výkon.

Doplněk stravy Health Balance podporuje výkon, zlepšuje fyzické i duševní zdraví, vyrovnává hladinu testosteronu v krvi, celkově harmonizuje organismus.

SizeAndSymmetry Tribulus Testo X-Blend

Produkt Testo X-Blend je oblíbený nejen u sportovců, kteří ocení větší sílu a efektivnější nárůst svalové hmoty, nýbrž také u mužů, kteří usilují o zvýšení libida a lepší sexuální výkon. 

Hlavní složkou produktu je extrakt z kotvičníku zemního (latinsky Tribulus terrestris), který společně s dalšími přírodními látkami optimalizuje hladinu testosteronu v těle.

Nejlepší tablety na testosteron

Přípravek SizeAndSymmetry Tribulus Testo X-Blend obsahuje kotvičník zemní, jehož steroidní saponiny se chovají jako přírodní steroidy a napomáhají k růstu svalové hmoty.

Nejsilnějším saponinem je protodioscin (společně s dalšími saponiny) přirozeně obnovuje mužský pohlavní hormon testosteron. V přípravku dále najdete kyselinu D-asparagovou (DAA), extrakt z kořene Maca, ženšen, vitamín D3.

Doplněk stravy TestoXBlend přirozeně optimalizuje mužský organismus k lepším výkonům, dále:

  • zvyšuje hladinu testosteronu v krvi,
  • posiluje libido a sexuální aktivitu,
  • dodává sílu, energii i lepší fyzický výkon,
  • přispívá k nárůstu svalové hmoty,
  • zlepšuje psychiku.

Alavis Maxima Bestier Tribulus

Doplněk stravy Alavis Maxima Bestier Tribulus výrobci uvádí jako nejsilnější přípravek na podporu obnovy hladiny testosteronu na trhu, a proto by neměl chybět na nočním stolku žádného muže.

Jeho účinnou látkou je kotvičník zemní, respektive jeho nejsilnější saponin protodioscin.

Tento přípravek je výjimečný tím, že obsahuje jeho nejsilnější koncentraci (minimálně 40 %). 

Nejlepší tablety na testosteron

Jedno balení obsahuje 60 kapslí a při dávkování 1 kapsle denně vám vydrží na dvouměsíční kúru.

V přípravku Alavis Maxima najdete kotvičník zemní.

Tato bylinka je výjimečná zejména svými saponiny, které umí dokonale nahradit umělé steroidy.

Ovlivňují proto růst svalové hmoty, přispívají k přirozenému úbytku tuku a velkou roli hrají také v posílení sexuální aktivity, libida a fyzického výkonu.

Alavis Maxima užívejte, pokud chcete:

  • udržet normální hladinu testosteronu,
  • posílit váš fyzický výkon,
  • podpořit správnou hormonální aktivitu,
  • přispět ke zdraví močové soustavy,
  • posílit reprodukční systém.

Reflex Testo Fusion®

Odkud čerpat sílu a posílení pro organismus než z přírody?

Doplněk stravy Reflex Testo Fusion obsahuje extrakt z bylinky pískavice řecké seno, která je přirozeným zdrojem fenugreek sterolů.

Přípravek se nesmí užívat déle než 6 týdnů a před každým dalším užíváním je potřeba dodržet minimálně třítýdenní přestávku.

Nejlepší tablety na testosteron

Doplněk stravy Reflex Testo Fusion obsahuje kombinaci přírodních látek, vitamínů a minerálů v tak zvané chelátové formě. To znamená, že dané minerály jsou pro tělo dobře vstřebatelné.

V přípravku najdete fenugreek steroly, jejichž přírodním zdrojem je bylinka pískavice řecké seno.

Dále v produktu najdete vitamín B6 a D3, minerály v chelátové formě hořčík, zinek, měď, bór a látku L-karnitin.

Přípravek je určen pro muže, kteří hledají svou ztracenou sílu nebo si ji chtějí udržet.

Látky obsažené v produktu:

  • udržují optimální hladinu testosteronu,
  • dodávají energii i větší fyzickou sílu,
  • posilují psychiku,
  • napomáhají růstu svalů,
  • snižují únavu.

Vemoherb Tribulus Terrestris

Doplněk stravy Bulgarian Tribulus Terrestris je jeden z nejsilnějších přípravků na podporu optimální hladiny testosteronu v krvi na trhu. 

Je to proto, že obsahuje originální bulharský kotvičník zemní.

Ten se od kotvičníku zemního z ostatních částí světa (z USA, Číny, atd.) liší vysokou koncentrací saponinu protodioscinu.

Doplněk stravy Bulgarian Tribulus Terrestris od Vemoherb uvádí standardizaci 60 %), což ho řadí mezi nejsilnější na trhu.

Nejlepší tablety na testosteron

V přípravku Tribulus Terrestris od Vemoherb najdete jednu jedinou účinnou látku, a tou je saponin protodioscin, jehož přírodním zdrojem je bylinka kotvičník zemní – latinsky Tribulus terrestris.

Kotvičník zemní roste v různých částech světa. Ne všude je jeho koncentrace saponinu protodioscinu stejná.

Nejsilnější koncentraci má bulharský kotvičník zemní.

U něj se uvádí 40 až 60x vyšší množství protodioscinu v sušině oproti kotvičníku zemního z jiných částí světa.

A proto jsou přípravky z bulharským kotvičníkem považovány za nejsilnější na trhu.

Je potřeba si ale neplést celkový objem saponinů (tady může být obsah protodioscinu opravdu minimální) a obsah konkrétního saponinu protodioscinu (ten má z celé řady saponinů největší vliv na hormonální produkci a celou řadu dalších efektů).

Nejlepší tablety na testosteron

Produkt s protodioscinem má efekt na:

  • udržení optimální hladiny testosteronu,
  • posílení libida a fyzického výkonu,
  • zlepšení psychické pohody,
  • růst svalů.

Myprotein Tribulus

Čím podpořit vaši snahu o zdravý životní styl?

Kotvičník zemní je na to ideální.

Produkt Tribulus od Myprotein se zakládá právě na obsahu této látky, která je výjimečná pro svůj obsah cenných saponinů (až 95 %). 

Nejlepší tablety na testosteron

Produkt je ideální pro sportovce i osoby zatížené jinou fyzickou aktivitou nebo stresem.

Extrakt z kotvičníku zemního je hlavní složkou produktu Tribulus od Myprotein. Obsahuje cenné saponiny, které:

  • udržují tělový a svalový tonus,
  • regulují hormonální aktivitu,
  • udržují hladinu testosteronu (u mužů) a estrogenu (u žen),
  • podporují kardiovaskulární sytém,
  • snižují únavu a dodávají energii,
  • přispívají k normální funkci močového ústrojí.

Doplněk stravy Tribulus je vhodný pro celkovou harmonizaci organismu.

Kdykoliv potřebujete větší sílu a energii, sáhněte po jejím přirozeném zdroji kotvičníku zemním.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů

Doplněk stravy na zvýšení hladiny testosteronu jsem si objednal s přibývajícím věkem i únavou. Zatím přípravek neberu nijak extra dlouho, i tak ale můžu potvrdit mírné zlepšení. Pociťuji větší příval energie.

Tomáš // Heuréka

Při pravidelném užívání přípravku na zvýšení testosteronu mám rozhodně lepší náladu a na lyžích jsem zaznamenal i více síly. Proto mohu jen doporučit a nejspíš budu pokračovat v užívání.

Vladimír // Heuréka

Doplňku stravy na zvýšení testoteronu jsem zprvu moc nevěřil. Ale po pravidelném užívání musím uznat, že se moje vitalita výrazně zlepšila. Změnu k lepšímu vnímá i moje partnerka.

Franta // Heuréka

Můj manžel vždy odmítal jakékoliv doplňky stravy. Přesto jsem ho k užívání tohoto přípravku přemluvila. Už po prvním balení můžeme oba potvrdit, že se manželovi přilepšilo jak po fyzické, tak i po psychické stránce.

Soňa // Heuréka

Doplněk stravy pro zvýšení testosteronu jsem si ověřil na dovolené na Šumavě, kde jsme s manželkou podnikali spoustu cyklo výletů. Musím říct, že jsem měl opravdu více síly než v době, kdy jsem přípravek neužíval.

Miloslav // Heuréka

Přípravek jsem objednal jen na zkoušku a moc od něj neočekával (PRIMULUS). Teď už objednávám třetí balení, protože mám mnohem více energie na vše, co v životě dělám.

Rayman // Heuréka

Je mi 67 let, ale po pravidelném užívání doplňku na zvýšení hladiny testosteronu se opravdu cítím na 35 let.

Ringo // Heuréka

Ve svých sedmačtyřiceti letech jsem začal výrazně pociťoval pokles libida. Ale ještě jsem to rozhodně nechtěl zabalit. Proto jsem začal uměle doplňovat testosteron a musím říct, že se mi mé libido vrátilo zpět a k němu i větší vitalita.

Marek // Heuréka

Při výběru přípravku na zvýšení hladiny testosteronu upřednostňuji přírodní složení, u kterého se nemusím bát, že zanesu svůj organismus zbytečnou chemií. Pravidelné užívání tohoto přípravku mi přineslo lepší fyzickou i sexuální výkonnost i psychickou pohodu.

Jirka // Heuréka

Díky doplňku na zvýšení hladiny testosteronu (PRIMULUS) se cítím mnohem energičtěji. Rychlejší usínání a kvalitnější spánek beru jako příjemný vedlejší efekt.

Marek // Heuréka

Nejlepší tablety na zvýšení testosteronu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Testo Boost

Natural Testo Boost je bylinný přípravek pro muže, který reguluje nejdůležitější mužský hormon testosteron. Ovlivňuje celkovou kondici mužů, čehož výsledkem je zdravý, silný, “mužný” muž, který je bystrý a září sebevědomím.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

Zdroje

  1. Testosteron - https://cs.wikipedia.org/wiki/Testosteron
  2. Testosterone - pubchem.ncbi.nlm.nih.gov [online]. PubChem [cit. 2021-05-23]
  3. JUNQUEIRA, Luiz Carlos; CARNEIRO, Jose - Basic Histology text and atlas. 11. vyd. [s.l.]: McGraw Hill, 2005
  4. Testosteron podporuje čestné chování
  5. Proč mají muži lepší prostorovou představivost
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší tablety na testosteron
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Prášky na testosteron

Podobné články

Zanechte komentář