Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Věrnostní programVěrnostní program Pohoďáčci - odměna za Váš nákup

Chcete být odměněni za každý nákup, sbírat Pohoďáčky za recenze zakoupených produktů, účastnit se mimořádných akcí, zajímavých soutěží a především mít možnost pro svou domácnost a zahradu vždy nakoupit se slevou?

Co chcete a za kolik
chcete. Máme Vás
rádi a odměníme
každý nákup
!

Víme, co máte rádi
a za oblíbené
produkty získáte
nejvíce Pohoďáčků:)

Vyměňte Pohoďáčky
za peníze nebo
skvělé dárky
.
Je to jen na Vás!

Ve svém účtu uvidíte,
kolik jste již ušetřili.
Nakupujte už jen
se slevou!:)

Chci se registrovat

Jak se mohu registrovat?

Členem věrnostního programu Pohoďáčci se stává každý zákazník. Žádné složité vyplňování a schvalování, stačí, když se u nás registrujete nebo nakoupíte a můžete začít využívat svých výhod!

Chci se registrovat

Jak získám Pohoďáčky?

Pohoďáčky získáte jednoduše nákupem. U každého z produktů vidíte, kolik Pohoďáčků jeho nákupem získáte. Dále můžete Pohoďáčky získat za hodnocení již zakoupených produktů nebo v rámci soutěží a mimořádných akcí, které pro členy věrnostního programu pravidelně pořádáme.

  • Sbírejte Pohoďáčky za nákup produktů
  • Sbírejte Pohoďáčky za hodnocení zakoupených produktů
  • Uplatněte Pohoďáčky při dalším nákupu a ušetřete nebo získejte dárek

Jak mohu Pohoďáčky uplatnit?

Uplatnění Pohoďáčků je jednoduché a probíhá vždy v 1. kroku nákupního košíku. Sami si můžete zvolit jakou slevu získáte a kolik Pohoďáčků vyčerpáte. Často budete mít také možnost místo peněžní slevy získat hodnotný dárek, který svou cenou převyšuje peněžní slevu.

Budu mít o všem přehled?

Registrací do programu se každému zákazníkovi vytvoří jeho osobní účet, kde uvidí kolik Pohoďáčků již získal, kolik vyčerpal a kolik peněž již celkem ušetřil. K dispozici je kompletní přehled transakcí. Vše je jednoduché a přehledné.

Naším zákazníkům jsme rozdali již 79 855 809 Kč!
Základní informace | Obchodní podmínky

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít