Přejít na informace o produktu
1 z 10

LOVE is in the HAIR
Vitamíny na vlasy s biotinem - gumídci

3154 recenzí

Jednorožci s obrovskou silou. Tvým vlasům dodají lesk, objem, zastaví vypadávání a postarají se o jejich rychlejší růst. Naše doplňky stravy jsou bez přidaných barviv a umělých sladidel.

Vybrat si variantu

45-denní garance vrácení peněz

Benefity

Love is in the hair je doplněk stravy na vlasy ve formě gumových bonbonů s 11 vitamíny a 4 minerálními látkami. Jeho složení je přizpůsobeno tak, aby účinně bojovalo proti všem nepřátelům tvých vlasů.

  • Podpora optimálního růstu vlasů
  • Snížení vypadávání vlasů
  • Výživa pokožky hlavy
  • Dodává lesk a sílu vlasům
  • Chutná gumíková forma
  • Náš best-seller!
Přírodní sladidla
Přírodní dochucovadla
100% veganské
Ingredience
Složení ve 2 gumových cukrících

Energie 23 kcal / 94 kJ 1,1% *
Tuky 0,1g 0,1% *
  z toho nasycené mastné kyseliny <0,01 g 0,1% *
Sacharidy 5,6 g 2,2% *
  z toho cukry 4,6 g 5,1% *
Bílkoviny 0,0 g 0% *
Sůl 0,025 g 0,5% *
Vitamin A 400 mcg 50% *
Vitamin D2 5 mcg 100% *
Vitamin E 12 mg 100% *
Vitamin C 30 mg 37,5% *
Vitamin B5 6 mg 100% *
Vitamin B6 2 mg 143% *
Biotin 5000 mcg 10000% *
Kyselina listová 118 mcg 59% *
Vitamin B12 6 mcg 240% *
Zinek 5,1 mg 51%*
Jód 422 mcg 281,3% *
Selén 20,1 mcg 36.5% *
Hořčík 18,3 mg 5% *
Inositol 40 mcg -
Cholin 40 mcg

*RNV (8400kJ/2000kcal)

Složení v 1 gumovém bonbonu

 (3,5 g): sladidlo (glukózový sirup, cukr), voda, želírovací látka (pektin), maltodextrin, kyselina (kyselina citrónová), kyselina askorbová (vitamin C), citrát hořečnatý, regulátor kyselosti (citrát sodný), DL-a tokoferylacetát (vitamin E), citrát zinečnatý, potahová látka [rostlinný olej (kokosový) a karnaubský vosk], aroma (aroma červeného ovoce), barviva (antokyany), D-pantotenát vápenatý (vitamín B5), ret (vitamin A), D-biotin, pyridoxin HCL (vitamin B6), ergokalciferol (vitamin D2), kyanokobalamin (vitamin B12), jodid draselný, cholin bitartrát, kyselina listová, seleničitan sodný a inositol.

Nejčastější dotazy (FAQ)
Kolik vitamínů obsahuje?

Love is in the hair gummies je doplněk stravy na vlasy ve formě gumových bonbonů s 11 vitamíny a 4 minerálními látkami.

Jak se vitamíny užívají?

Užívají se 2 gumíky jednorožci, ideálně ráno po jídle.

Jak dlouho můžu vitamíny brát?

Tak jako při užívání jiných vitamínů, výživových doplňků - pokud přestaneš, už je tvé tělo nebude mít tolik, jako když je doplňuješ. Pokud přestaneš s užíváním vitamínů, samozřejmě se může stát, že problém s vláskami, ať už vypadávání, pomalý růst a jiné, se mohou vrátit. Ale každé tělo je individuální a také vliv vitamínů na vlasy může být různý.

Mohou vitamíny užívat maminky v těhotenství či při kojení?

Naše Love is in the hair gumíky na vlasy se nedoporučují užívat maminkám, a to pro zvýšený obsah biotinu. Maminkám doporučujeme naše gumíky pro kojící a těhotné ženy, které jsou speciálně upraveny tak, aby neškodily miminku a mamince stále přinášely benefity krásných a zdravých vlasů.

Obsahují vitamíny alergeny?

Gumíky jsou bez alergenů.

Pro koho jsou vitamíny vhodné?

Vitamíny jsou vhodné pro ženy i muže a pro všechny typy vlasů. U dětí se užívání doporučuje až od 12 let. Gumíky na vlasy obsahují všechny potřebné vitamíny, minerály a látky, které jsou nezbytné pro celkovou výživu vlasů, podporují růst vlasů, snižují lámavost vlasů a roztřepenost konečků, posilují vlasy, dodávají lesk, snižují vypadávání a řídnutí vlasů.

Mohu brát více než 2 vitamíny denně? Mohu kombinovat 2 gumíky se 2 kapslemi denně?

V denní dávce gumíků je obsaženo takové množství látek, které je zapotřebí pro výživu vlasů. Již není třeba užívat jiný doplněk. Kombinovat vitamíny můžeš, ale zvyšovat dávku není nutné. Při užívání těchto vitamínů na vlasy v kombinaci s kolagenem, případně s jinými vitamíny nejsou známa žádná omezení. Vitamíny se mohou kombinovat také například s užíváním kolagenu, vitamínem C a jinými vitamíny. O jejich užívání se však můžeš poradit se svým lékařem či lékárníkem.

Způsobuje užívání vedlejší účinky?

Užívání gumíků na vlasy nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Vitamíny byly schváleny testy NPD, které potvrzují jejich bezpečnost užívání.

Za kolik uvidím změnu?

Vitamíny dodávají vlasům zevnitř všechny potřebné látky pro jejich obnovu. Užívání je individuální, ale většina našich zákaznic vidí rozdíl již po prvním měsíci užívání. Vše samozřejmě záleží na stupni poškození či dehydrataci vlasu. Pro maximální efekt doporučujeme kúru alespoň po dobu tří měsíců.

Mají vitamíny na vlasy vliv i na růst ochlupení na jiných částech těla?

Ne, nemají. Vitamíny, minerály a aktivní ingredience obsažené v našem produktu podporují růst vlasů pouze na pokožce hlavy. Love is in the hair neobsahuje žádné hormony, proto také nepodporují růst ochlupení.

Jaký je rozdíl mezi vitamíny na vlasy v gumících a v kapslích?

Rozdíl mezi Love is in the hair kapslemi a gumíky jednorožci je ten, že v kapslích je více složek, které jsou obsaženy i ve větším množství. Gumíky jsou sladké, chutné, není nutné je zapíjet. Samozřejmě, účinné jsou obě formy vitamínů, ale někomu například jen nemusí vyhovovat forma vitamínů v kapslích, které se musí zapíjet.

Zobrazit veškeré podrobnosti
Možná jste o nás slyšeli

Změníme tvůj pohled na užívání VITAMÍNÚ

Naše gumíky v žádném případě nejsou jen „obyčejný“ bonbon. Jejich složení jsme dotáhli do dokonalosti. Ovocný pektin, ze kterých jsou vyráběny, je 100% přírodní a jsou vhodné i pro vegany.

Vyvážené složení pro 100% VÝSLEDKY 

Stavíme na výzkum a kvalitu. Naše vitamíny na vlasy obsahují směs těch nejaktivnějších vitamínů a minerálních látek, které vlas potřebuje pro svou vitalitu, lesk, zdravý růst a zastavení vypadávání.

  • Růst vlasů
    Složení obohacené o vitamín C, vitamín B6, kyselinu listovou a zvýšenou dávku biotinu se postará o zrychlení růstu vaší koruny krásy. K hustotě a výživě vlasů přispívá vitamín A, který je silným antioxidantem.
  • Snížení vypadávání vlasů
    Silná kombinace biotinu, vitamínu D, C, B12, a zinku ověřeně zastavuje vypadávání a dopomáhá ke zdravým a hustším vláskům.
  • Výživa pokožky
    Pro pevné vlasy je nezbytná zdravá pokožka hlavy. Zde vám pomůže dosáhnout přidaného množství retinolu (vitaminu A), stejně jako vitamínu E a kyseliny listové.