Zinzino Balance Test auto-test na analýzu poměru mastných kyselin omega-3 a omega-6

Zinzino BalanceTest je jednoduchý auto-test na analýzu mastných kyselin získané z konečku prstu pomocí metody zaschlé kapky krve (DBS) na filtračním papíru Whatman®. Metoda DBS je stejně přesná jako vzorek krve ze žíly.

✓ zjistěte poměr omega-6: omega-3 mastyných kyselin
✓ hodnoty dalších 11 mastných kyselin v těle
✓ test na doma

Dostupnost Prodej ukončen
Možnosti doručení
Kód: 309001
4 276 Kč
Zinzino Balance Test auto-test na analýzu poměru mastných kyselin omega-3 a omega-6
30 dní na výměnu zdarma
30 dní na výměnu zdarma
Platí pro nepoškozené zboží. Peníze vrátíme do 2 prac. dní.
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Odborníci, kteří vám s výběrem poradí

Zinzino BalanceTest je jednoduchý auto-test na analýzu mastných kyselin  získané z konečku prstu pomocí metody zaschlé kapky krve (DBS) na filtračním papíru Whatman®. Metoda DBS je stejně přesná jako vzorek krve ze žíly.

Jaké jsou optimální poměry omega-6 a omega3?

Nižší než 5:1

Průměr v severní Evropě 12:1, Evropě 15:1 a USA 25:1.

Během 120 dní se obnoví červené krvinky v těle, proto po pravidelném užívání BalanceOil + se dokáže tento poměr snížit až na 3:1

hviezda_2 BENEFITY BALANCE TESTU

  • Snadno použitelný auto-test za pomoci kapky krve
  • Sleduje hladinu 11 mastných kyselin v krvi
  • Zobrazuje údaje o vaší rovnováze Omega-6 a Omega-3 mastných kyselin

POSTUP NA BALANCE TEST

  1. Před užíváním výrobků Zinzino proveďte BalaceTest (*pokud by Vaše hodnoty omega-6 a omega-3 byly v poměru 3:1 nemusíte užívat výrobky Zinzino)
  2. Podle doporučení používejte výrobky Zinzino po dobu 120 dní
  3. Udělejte si druhý test pro srovnání změny stavu mastných kyselin v těle

 
Poslechněte si více o Omega-3 a Omega-6 mastných kyselinách v našem podcastu:

editovat HODNOTY MĚŘENÍ

Test měří obsah 11 mastných kyselin včetně nasycených, mononenasycených (Omega-9) a polynenasycených (Omega-6 a Omega-3) mastných kyselin. Hodnoty jednotlivých mastných kyselin jsou uvedeny v tabulce a jsou vyjádřeny v procentech z naměřeného celkového množství mastných kyselin. Pro srovnání v tabulce je průměrný rozsah pro každou mastnou kyselinu (na základě údajů získaných z velké skupiny lidí s vyváženou stravou) uveden jako cílová hodnota. Měří se tyto mastné kyseliny:

  • kyselina palmitová, C16:0, nasycené tuky
  • kyselina stearová, C18:0, nasycené tuky
  • kyselina olejová, C18:1, Omega-9
  • kyselina linolová, C18:2, Omega-6
  • kyselina alfa-linolenová, C18:3, Omega-3
  • kyselina gama-linolenová, C18:3, Omega-6
  • kyselina dihomo-gama-linolenová, C20:3, Omega-6 kyselina arachidonová (AA), C20:4, Omega-6 kyselina eikosapentaenová (EPA), C20:5, Omega-3 kyselina dokozapentaénová (DPA), C22:5, Omega-3 Kyselina dokosahexaenová (DHA), C22:6, Omega-3

Analyzuje se 11 mastných kyselin a celkový součet jejich hodnot se považuje za 100%. Pro těchto 6 hodnot se používá 7 mastných kyselin. Analyzované množství každé ze 7 mastných kyselin se vypočítává jako procento ze 100%.

Váš test je analyzován nezávislou laboratoří s certifikátem správné výrobní praxe (GMP). To, že společnost Vitas je držitelem certifikátu GMP, znamená, že se dodržuje správné výrobní postupy. Společnost je smluvní laboratoř k provádění chemické analýzy s 25 letými zkušenostmi, které poskytuje vysoce kvalitní chromatografickou analýzu založenou na špičkových znalostech a technologiích.

Součástí krevního testu je identifikační číslo BalanceTest, které vidíte pouze vy. V laboratoři ani ve společnosti Zinzino nevědí, kdo podal test. Na stránce zinzinotest.com se vaše výsledky zobrazí po zadání identifikačního čísla BalanceTest. Pokud jste vyplnili dotazník, budete mít přístup k úplné analýze. Pokud jste dotazník nevyplnili zobrazí pouze vaše skóre rovnováhy.

POSTUP NA PROVEDENÍ TESTU

1. BalanceTest je schválen produkt na in vitro diagnostiku pro osobní odběry vzorků krve v domácím prostředí.

- Nejdříve si mýdlem umyjte ruce, důkladně si je opláchněte teplou vodou a osušte.

Z papírové obálky vyberte kartičku na odběr vzorku. Obálku si odložte, později ji budete potřebovat.

Z kartičky na odběr vzorku odtrhněte část s nápisem ULOŽIT
a vyfoť si identifikační číslo testu. SVŮJ výsledek testu zjistíte JEN pomocí svého OSOBNÍHO identifikačního čísla testu. Kartičku položte na stůl tak, aby dva kruhy směřovaly nahoru.

2. Pomocí tampónu namočeného v alkoholu si očistěte koneček prstu (doporučeno použít prostředníček).

Stimulujte krevní oběh tak, že budete 20 sekund důkladně kroužit rukou nebo ji otřásat. Vyberte jednorázovou lancetu. Odstraňte průhledný bezpečnostní uzávěr a lanceta je připravena k použití.

3. Lancetu umístěte oproti spodní části konečku prstu směrem k papírku na odběr krve umístěnému na stole. Zatlačte horní část lancety proti prstu, dokud neuslyšíte cvaknutí. Lanceta automaticky udělá v prstu malý vpich.

4. Nedotýkejte se rukama kruhů filtračního papíru. Prst jednou jemně přitlačte a do každého kruhu vyznačeného na kartičce na odběr vzorku umístěte několik, nejméně 3, kapky volně kapající krve. Krev by měla zcela pokrýt vnitřní část kruhů.

5. Kartičku na odběr vzorku nechte nejméně 10 minut ve vodorovné poloze při pokojové teplotě, aby se vzorky dobře vysušili.

6. Kartičku na odběr vzorku vložte zpět do papírové obálky. Papírovou obálku pak umístěte do kovového obalu a obal uzavřete.

Důležité upozornění: Nevyjímejte vysoušecí vak z kovového kapsy.

7. Uzavřený kovový obal vložte do velké obálky, na níž bude adresa laboratoře. POZNÁMKA! Než obálku vložíte do poštovní schránky, MUSÍTE na ni nalepit poštovní známky ve správné hodnotě.

8. Pokud chcete zaregistrovat své identifikační číslo testu online, navštivte stránku www.zinzinotest.com. Na tomto webu později najdete výsledky testu. Váš výsledek bude hotový o 10-20 dní.

Důležité upozornění: Odložte si část kartičky s nápisem ULOŽIT. SVŮJ výsledek testu zjistíte na internetu JEN pomocí svého OSOBNÍHO identifikačního čísla testu.  

noviny STÁHNOUT PRODUKTOVÝ LIST

potvrdit REGISTRACE ZINZINO PRO VÝHODNĚJI BALENÍ

Ve Flexity si můžete objednat výhodné jednotlivé balení. Pokud máte zájem o pravidelný odběr a předplatné balení, můžete získat produkty Zinzino za nižší cenu. Navíc máte možnost časem získat některé produkty zdarma (za doporučení).

Zinzino Balance test získáte výhodněji pri koupi Premier Kit 

ZINZINO PREMIUM PRICE_2

POTŘEBUJETE VÍCE INFORMACÍ NEBO SE PORADIT OHLEDNĚ VÝŽIVY?

Zanechte nám kontakt a domluvte si schůzku se specialistou:

 KONZULTACIA

zinzino flexity partner

Doplňkové parametry

Kategorie: Podpora imunity a zdraví
Kategorie: Doplňky stravy a vitamíny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

DOPLŇKY VÝŽIVY ZINZINO PRO PODPORU IMUNITNÍHO SYSTÉMU

Zinzino je skandinávská firma působící od roku 2005, která staví své produkty na vědeckých testech, klinických studiích a poznatcích farmakologů Dr. Paula Claytona PhD. V jádru výživy je podle Claytona důležité udržovat správný poměr rybího oleje (omega-3 mastné kysliny), polyfenolů a betaglukany.

Právě čisté a kvalitní rybí a veganské oleje jsou klíčovými produkty pomáhajícími dosáhnout optimální hladinu omega-6 a omega-3 mastných kyselin. Zinzino nabízí BalanceTest pro zjištění výsledků z kapky krve. Zinzino nabízí inovativní doplňky výživy pro řešení podpory imunitního systému a léčby vnitřních zánětů, které jsou často příčinou mnoha civilizačních onemocnění.

Flexity patří mezi oficiálních partnerů společnosti Ziznino. Najdete u nás jednotlivé produkty na vyzkoušení nebo si můžete prostřednictvím nás zakoupit výhodnější balení za nižší cenu - objednáte přímo na zinzino.com. Mezi nejoblíbenější patří Balance Oil, Protect +, Viva +, ZinoBiotic a Xtend.

Chcete se dozvědět více? Zanechte nám email a zašleme několik užitečných zdrojů a přednášku -> Jak zlepšit stravu a používání doplňků výživy.

Podobné produkty