Mentis Acetyl L-Carnitine BioActive

249 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024

100% čistý karnitin v bioaktivní formě funguje jako „spalovač tuků“, který se doporučuje při redukci váhy. Může být také dobrou volbou pro aktivní sportovce nebo k podpoře mozkové činnosti.

Obsah: 90 kapslí | Vhodné i pro vegany | Doplněk stravy

Detailní informace

Do 24 hodin
Do 24 hodin
expedujeme objednávku
Přírodní výtažky
Přírodní výtažky
koncentrované extrakty
Výroba v ČR
Výroba v ČR
kvalita bez kompromisu

Detailní popis produktu

Mentis ALCAR

Nejen k hubnutí

Cesta za štíhlejší postavou bývá trnitá. Ani drastické diety a vyřazení oblíbených pochoutek z jídelníčku nemusí často stačit k dosažení kýžené váhy. V takovém případě přichází na scénu Acetyl-L-karnitin. Ne nadarmo se mu přezdívá „spalovač tuků“. Karnitin najdeme téměř ve všech buňkách lidského těla, kde přeměňuje tuk na energii. Proto je jeho užívání v kombinaci s dostatečným pohybem a změnou jídelníčku efektivní cestou k redukci váhy.
Karnitin toho ovšem umí mnohem víc. Často je doplňován sportovci, kterým může pomoci dosahovat vyšších výkonů a vytrvalosti. Příznivě ovlivňuje také mozkovou činnost, proto můžete jeho užíváním povzbudit mysl a zlepšit koncentraci.

Nejčistší forma

Acetyl-L-karnitin se v lidském organismus vyskytuje přirozeně. Tělo si jej v určitém množství zvládne vyrobit, ale potřebuje k tomu dostatek vybraných aminokyselin, vitamínů a železa. Schopnost produkce karnitinu klesá také s přibývajícím věkem. Mentis Acetyl L-Carnitine BioActive proto může být v řadě případů účinným způsobem, jak doplnit nedostatek karnitinu.
Náš doplněk stravy obsahuje pouze 100% čistou a bioaktivní formu karnitinu ve formě praktických kapslí.
Mentis ALCAR
Mentis ALCAR

1–2 kapsle denně

Užívejte pravidelně 1–2 kapsle denně, abyste svému organismu doplnili acetyl-L-karnitin. Doplněk stravy je vhodný užívat nejen během hubnutí, ale také při sportu a jiné fyzické zátěži. Potřeba doplňování karnitinu může stoupat také s přibývajícím věkem.

Obsah denní dávky

Acetyl-L-Karnitin

500 mg/1 000 mg, extrakt

Acetyl-L-karnitin (ALCAR) je příbuzná sloučenina L-karnitinu, se užívá se pro podporu mozkové činnosti, zlepšení imunitního systému, vitalitu a produkci ATP. Posiluje mozek díky schopnosti zvyšovat bdělost a kapacitu mozkových mitochondrií a podporovat činnost neuronů. Vědecké studie prokazují, že ALCAR pomáhá zvyšovat hladinu acetylcholinu, nervového přenašeče spjatého s pamětí a funkcí mozku celkově.

Složení: Acetyl-L-karnitin, celulóza (kapsle).

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření.
Mentis Zen

Účinky ověřené v laboratoři

Na složení nešetříme. Používáme přírodní látky v té nejsilnější koncentraci a pečlivě vybíráme certifikované dodavatele.
Sledujeme světové trendy, testujeme nejúčinnější kombinace, dodržujeme standardy HACCP a GMP.
Pozitivní efekt surovin dokládají klinické studie. Za výsledky mluví naše zkušenosti a spokojenost našich zákazníků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad [&] techka s.r.o.
Redesign by Filipes Media 🧡