D3 + K2 Oil

D3 + K2 Oil

Kombinace vitamínu D3 + K2 v biodostupných formách v MCT oleji pro správné vstřebání.

Víte, že vitamin D je nejvíce deficitním prvkem v organismu? Odhaduje se, že jedna miliarda lidí na světě trpí jeho nedostatkem. Přitom je nezbytný pro zdraví člověka. Spolu v synergické kombinaci s vitaminem K2 podporuje správné fungování imunitního systému, našeho obránce těla. Jejich suplementací pomáháte udržovat normální stav kostí, zubů a svalů. Nejsou to zkrátka žádná ořezávátka.


Více o produktu
Běžná cena
490 Kč
Prodejní cena
490 Kč
Běžná cena
Vyprodáno
Jednotková cena
za 

Veganské

Maximální účinnost

Bez zbytečné chemie

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Synergická kombinace dvou vitamínů

Vitamín D3 ve spojení s vitamínem K2 vytváří efektivní kombinaci pro doplnění vitamínu D do organismu. Vitamin D vám bude ku prospěchu v mnoha ohledech - od normální činnosti svalů a normálního stavu kostí a zubů až po imunitní funkce. Dohromady jsou perfektní dvojkou pro podporu vaší imunity.

Věříme vědě, ne pověrám

01

Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému

Produkt přispívá k normální funkcí vrozené a adaptivní imunity a vitamin D je nejčastěji nedostatkovým vitamínem v populaci.[1]

02

Vitamin D přispívá k normální hladině vápníku v krvi

Vitamín D3 a K2 reguluje absorpci vápníku a fosforu v organismu, kostní metabolismus a udržuje normální hladiny vápníku v krvi.[2]

03

Pro sportovní výkon

Ve studiích zkoumali vliv hladiny vitaminu D nad normálním referenčním rozmezím ( >100 nmol/l) na sportovní výkony. Více ve studiích[3][4]

Čisté látky v maximální kvalitě

MCT oil

Nosičem účinných látek je MCT olej.

Více informací

Vitamin D3

15 μg - 600 IU

Cholekalciferol přispívá k normální funkci imunitního systému.

Více informací

Vitamin K2

50 μg

Forma MK-7 (menachinon-7). Vitamin K2 funguje synergicky s vitamínem D a přispívá k normální srážlivosti krve.

Více informací

Jak produkt užívat?

Kdy a jak užívat

Jednu kapku ráno s jídlem. Kápnout na jazyk.

Kolik kapek?

Doporučená denní dávka je 1 kapka.

Doporučení

Pro lepší efekt užívejte s jídlem.

Upozornění

Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu do 25 °C. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Hmotnost obsahu: 10 g (cca 250 kapek).

Výhodné balíčky s produktem

FAQ

Jedním ze znaků nedostatečné hladiny vitamínu D může být častá nemocnost. Hladiny vitamínu D v organismu se dají zjistit vyšetřením krve.

Jedním z faktorů, který má největší vliv na hladinu vitaminu D, je vystavení holé kůže slunečnímu záření. Cokoli, co omezuje množství nebo kvalitu slunečního záření, může ohrozit hladinu vitaminu D. Tvorba vitamínu D ze slunce je zároveň ovlivněná zeměpisnou šířkou a barvou kůže. Produkce v podzimních a zimních měsících je nedostatečná. Vitamín D je obtížné získat prostřednictvím stravy, protože jen velmi málo potravin přirozeně obsahuje vitamín D. Výjimkou jsou játra tučných ryb, jako je losos, sardinky, sleď a červené maso. Z tohoto důvodu by měla být suplementace téměř nezbytnou součástí života každého jedince. Minimálně v podzimních, zimních a jarních měsících.

Vitamín D má nespočet pozitivních vlivů na organismus. Tak například přispívá k normální funkci vrozené a adaptivní imunity a ovlivňuje pravděpodobnost běžných nemocí. [1] U sportovců se ve studiích zkoumal vliv na sportovní výkony, sílu a parametry svalové výkonnosti.[2] Další studie ukazují vliv vitamínu D na hladinu testosteronu. [3]

Vitamíny D3 a K2 jdou v organismu ruku v ruce. Jak je známo, vitamín D reguluje metabolismus vápníku a fosfátu v těle a K2 přispívá k normálnímu stavu kostí. Bez dostatku K2 se může při vyšších dávkách vitamínu D3 hromadit vápník v krvi.

Ano, můžete. Odborníci se shodují, že velká část populace má vitamínu D nedostatek a tak může být jeho doplnění důležitým aspektem pro zdraví.