Natura Siberica Šampon proti padání vlasů Beluga, For men only 250 ml

Natura Siberica Šampon proti padání vlasů Beluga, For men only 250 ml

Značka: Natura Siberica
Balení:
125
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Bílá Labuť > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Šampon s kaviárem, chmelem a lopuchovým olejem stimuluje růst vlasů, celkově je posiluje a zabraňuje jejich nadměrnému vypadávání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon proti padání vlasů Beluga Faith in Nature s bylinami a bobulemi z divoké přírody a extraktem z kaviáru Beluga je určený speciálně pro muže. Kromě extraktu z kaviáru obsahuje například divoký chmel, lopuchový olej, vitaminy skupiny B či taurin, které mají příznivý vliv na stav vlasů. Díky svému složení je šampon účinně stimuluje, posiluje kořínky a celkovou strukturu vlasů, a zlepšuje tak jejich růst. Šampon má osvěžující, lehce citrusovou vůni.

V šamponu pro růst vlasů je obsažen kaviár Beluga, které je plný omega-3 mastných kyselin, vitaminů i minerálů důležitých pro správný růst vlasů. Spolu s extraktem z divokého chmelu jemně čistí pokožku hlavy, prokrvuje ji, a stimuluje tak růst vlasů. Zároveň je hydratuje a poskytuje jim potřebnou výživu. Lopuchový olej v kombinaci s taurinem a vitaminy skupiny B vlasy posiluje vlasové kořínky, vlasy celkově zpevňuje a zabraňuje jejich nadměrnému vypadávání.

Síla pro vaše vlasy

Šampon Natura Siberica s výtažky ze sibiřských bylinek je určený speciálně pro muže. Jemný šampon odstraní veškeré nečistoty i zbytky stylingových produktů, a to bez nadměrného vysušení či podráždění. Šampon je maximálně šetrný k vlasům i pokožce hlavy a obsahuje prospěšné přírodní výtažky, jež se postarají o zdravý růst vlasů a harmonizovanou vlasovou pokožku. 

Ať rostou, ale nepadají

Tento šampon myje vlasy šetrně díky tenzidům na rostlinné bázi a zanechává je vzdušné a objemné. Rostlinné výtažky zároveň o vlasy pečují, pomáhají harmonizovat produkci kožního mazu ve vlasové pokožce a ozdravují vlasové vlákno jako celek. Šampon vlasy dlouhodobě posiluje a chrání je proti poškození. Vlasy se méně lámou, a jsou tím pádem i méně náchylné k vypadávání. 

Šetrná péče

V šamponu najdete kaviár Beluga, jež se vyznačuje vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, které posilují a vyhlazují vlasové vlákno od kořínků po konečky a podporují jeho zdravý růst. Extrakt z chmele pak podporuje prokrvení pokožky hlavy, čímž brání vypadávání vlasů a udržuje pokožku zdravou a hydratovanou. Vlasové kořínky jsou opečovávány díky vitaminu B a komplexu přírodních výtažků, jež zanechávají vlasy silné a lesklé.

Použití: Malé množství šamponu naneste na vlhké vlasy, chvíli jemně masírujte, až se vytvoří pěna, a poté důkladně vypláchněte čistou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Ostatní kategorie: Péče proti vypadávání vlasů

Produktové řady: Natura Siberica For Men Only

Typy vlasů: vypadávající vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Manzel je spokojeny / Po 12. 2. 2021 22:03

Potom co jsme vyzkouseli Natura Siberico pro muzi, uz manzel nechce kupovat nic v albertu nebo dmku jak to delal drive. Jeste vic se mu libil "s tigrem" sampon a sprchovy gel (2 v 1) ale ten obrazek mu nesednul (i kdyz to je blbost) :-D Viborny sampon 10 z 10ti:)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Natura Siberica For Men Only

Nenašli jste to pravé? Co tohle?