Krásné Vlasy

9 hodnocení

Získejte vysněný vzhled s naším špičkovým výrobkem Krásné vlasy. Vyživí vlasy od kořínků až ke konečkům a dodejte jim zdravý lesk. Dejte svým vlasům ten nejlepší základ pro dokonalý vzhled!

od 449 Kč
  • Celý popis
  • Složení a výživové údaje
  • Napište nám
  • Hodnocení (9)

Celý popis

krásné vlasy od NaturalProtein

Zdravé vlasy nejsou jen o vzhledu, ale hlavně o sebedůvěře a pohodlí. Objevte skrytou sílu vašich krásných vlasů s naším úžasným doplňkem Vlasy a dopřejte jim tu nejlepší péči, jakou si zaslouží. Navraťte jim jejich přirozenou krásu a život, abyste se mohla cítit jako bohyně!

Výrobek Vlasy je vytvořen nejsilnějšími přírodními složkami, které podporují růst vlasů a posilují je od kořínků až ke konečkům.

Tip: Při péči o vlasy nezapomeňte pravidelně zastřihovat konečky, podpoříte tak jejich vitalitu a sílu

Vlasy jsou vizitkou každé ženy

Zdravé a krásné vlasy jsou vizitkou každé ženy a hrají v jejím životě významnou roli. Mají přímý vliv na její sebevědomí a identitu. Krásné vlasy přispívají k její atraktivitě a sebejistotě, zatímco problémy s vlasy mohou způsobit frustraci a ztrátu sebevědomí.

Mezi nejčastější problémy, které jsou vidět pouhým okem, pak patří lámavost, mastnota, ztráta lesku, prořídlost a rozštěpené konečky. Naštěstí je vše řešitelné! Proto je tu pro vás náš skvělý výrobek Krásné Vlasy, který slouží k prevenci těchto problémů a k obnovení zdraví a krásy vašich vlasů. Je vyvinut speciálně tak, aby obsahoval komplexní škálu nejúčinnějších přírodních látek, které tělo potřebuje k zajištění správné výživy.


A jak vám produkt Krásné vlasy pomůže?

Přírodní a inovativní výrobek Krásné vlasy vám pomůže dosáhnout zdravých a božských vlasů, plnějšího vzhledu a nádherného lesku. Díky extrémně silným přírodním výtažkům podpoří jejich růst a posílí strukturu. Ty dodají vlasům chybějící vitamíny a minerály a kolagen.

Po měsíci pravidelného užívání už poznáte rozdíl. Můžete si být jisti, že vaše vlasy budou zdravé, jemné na dotek a plné života.


Co vše najdete v produktu Krásné vlasy?

Mezi nejdůležitější funkční složky patří L-methionin, L-tyrosin, MSM, přeslička rolní, L-cystein, hovězí kolagen, sušené kvasnice, vitamin C, kopřiva extrakt, kyselina hyaluronová, citran zinečnatý, selenomethionin, citrát měďnatý, vitaminy skupiny B, vitamin A, vitamin D.

Tip: Díky pečlivě vybraným surovinám vám Krásné vlasy zajistí nejen k lepší kvalitu vlasů, ale podpoří i pleť a nehty. Pomohou vám s celkovou vitalitou!


A v čem jsou jednotlivé složky pro vlasy dobré?

• L-methionin a L-cystein slouží pro tvorbu keratinu, klíčového proteinu vlasů

• L-tyrosin pomáhá přirozeně barvit vlasy

• MSM (Methylsulfonylmethan) podporuje tvorbu kolagenu, který udržuje pevnost a elasticitu vlasů

• Přeslička rolní podporuje růst vlasů a zlepšuje jejich kvalitu

• Hovězí kolagen pomáhá zvýšit sílu vlasů a zlepšit jejich texturu

• Kopřiva obsahuje živiny, které podporují zdravý růst vlasů a napomáhá v boji proti jejich vypadávání

• Kyselina hyaluronová hydratuje vlasovou pokožku a podporuje zdraví vlasů

Proč vám tedy Krásné vlasy nesmí chybět?

• Komplexní vlasová výživa

• Pomáhá s leskem, pevností, objemem a celkovým zdravím vlasů

• Propracované a bohaté přírodní složení

• Příznivé účinky i na nehty a pleť

• Při výrobě jsme nepoužili žádná dochucovadla, aromata ani barviva.

• Vyrobeno s láskou a péčí v České republice

Jak správně užívat Krásné vlasy od NaturalProtein?

Užívejte 2 kapsle denně, ideálně 30 minut před jídlem a zapijte větší sklenicí vody. Obsah kapsle také můžete vysypat do jídla nebo vody.

Pro viditelné výsledky doporučujeme pravidelně používat minimálně 1 měsíc.

Tip: Toužíte po celkové kráse? Kromě užívání Krásných vlasů vyzkoušejte také náš přírodní kolagen, který efekt Krásných vlasů ještě umocní a vy se tak budete cítit skvěle!

 

Složení a výživové údaje

Složení (2 kapsle)

2 kapsle (DDD) obsahují: L-methionin (300 mg), L-tyrosin (300 mg), MSM (methylsulfonylmethan) (150 mg), přeslička rolní extrakt (150 mg), L-cystein hydrochlorid (100 mg), hovězí kolagen (100 mg), sušené kvasnice (100 mg), vitamin C (80 mg), kopřiva extrakt (75 mg), kyselina hyaluronová (50 mg), citran zinečnatý (32 mg), selenomethionin (25 mg), citrát měďnatý (2,9 mg), vitamin B2 (1,4 mg), vitamin B3 (16 mg), vitamin B5 (6 mg), vitamin B6 (1,4 mg), vitamin H (50 µg), vitamin B9 (200 µg), vitamin B12 (2,5 µg), vitamin A (800 µg), vitamin D (25 µg), maltodextrin, rostlinná kapsle na bázi HPMC.

Upozornění: Doplněk stravy s rostlinnými extrakty a kofeinem. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nekombinujte s dalšími doplňky stravy a potravinami obsahujících kofein. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č.1169/2011 v platném znění.

GMO: Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.

Suroviny

L-METHIONIN

L-methionin je esenciální aminokyselina, kterou si tělo nedovede vyrobit samo, a proto musí být do těla doplňována. L-Methionin je oblíbený kvůli řadě pozitiv, která může vašemu organismu nabídnout. Dovede vyživovat vlasy, nehty a kůži. Také chrání buňky před znečištěním, usnadňuje detoxikaci, zpomaluje proces stárnutí, zlepšuje absorpci důležitých živin, a dokonce může podpořit snížení cholesterolu. L- Methionin má pozitivní vliv na omezení vypadávání vlasů. Také zlepšuje jejich schopnost čelit negativním vlivům z vnějšího prostředí, kvůli kterým by se mohly snáze poškozovat. To vše přispívá mimo jiné k tomu, že vaše vlasy budou mít možnost pořádně vyrůst, budou objemnější a celkově kvalitnější.

L-TYROSIN

L-tyrosin je neesenciální aminokyselinou a za normálních okolností si ho tělo dokáže vytvořit samo. Ovšem když jste nemocní, pod tlakem nebo máte nedostatek spánku, tělo nemusí být schopno si tyto aminokyseliny vytvářet v dostatečném množství. Je zodpovědný především za regulaci metabolismu a melaninu, což je pigment, který dodává barvu pokožce, vlasům i očím. Bylo také prokázáno, že jeho vnitřní užívání může ovlivnit kvalitu vaší pozornosti a koncentrace na učivo, nebo na práci. Má přímou vazbu i na dopamin, adrenalin a na hormony produkované štítnou žlázou. Aby měl však nějaké prokazatelné účinky, je potřeba ho kombinovat s vitamínem C, zinkem a dalšími látkami (zejména vitamínem A, Vitamíny skupiny B a vitamínem E).

MSM

MSM neboli Metylsulfonylmetan je organická síra, která se přirozeně vyskytuje v ovoci, zelenině, obilí a mléce. Síra je čtvrtým nejhojnějším doplňkem v těle. Je vyžadována při mnoha tělesných funkcích a při obnově zdravé tkáně. Síra také pomáhá detoxikovat těžké kovy z těla a napomáhá zdravým funkcím jater. Vyskytuje se v mnoha přírodních, nezpracovaných potravinách, během procesu vaření se rychle ztrácí. Proto se doporučuje tuto látku doplňovat pomocí doplňků stravy.

PŘESLIČKA ROLNÍ

Jedná se o vytrvalou bylinu, která nabízí mnoho zajímavých benefitů. Přeslička obsahuje kyselinu křemičitou. Její soli jsou důležitou součástí chrupavek, kloubů, nehtů, vlasů, ale i vazů. Obsahuje také flavonoidy, saponiny, hořčiny, třísloviny nebo pryskyřici. Přeslička podporuje růst vlasů, redukuje přílišné padání vlasů a redukuje tvorbu lupů. Vlasy posiluje a zabraňuje jejich lámání.

L-CYSTEIN

L-Cystein je neesenciální aminokyselina, která je velmi důležitá pro stavbu bílkovin. A ne jen tak ledajakých. L-Cystein má přímý vliv na tvorbu keratinu, který je nedílnou součástí našich vlasů a nehtů. Kromě jiného funguje i jako silný antioxidant. L-cystein tak bezpochyby patří k jedné z mnoha aminokyselin, které jsou pro zdravý růst našich vlasů zkrátka nezbytné. Díky němu je vlasovým buňkám dodávána síra, která je pomáhá udržovat silné a pevné.

HYDROLYZOVANÝ HOVĚZÍ KOLAGEN

Kolagen je významná ve vodě nerozpustná bílkovina, která je v těle hojně zastoupena. Jedná se totiž o základní stavební jednotku pojivových tkání. Funkcí kolagenu zpomalení stárnutí, neboť zvyšuje elastičnost a pevnost kůže, vlasů, cév, očních rohovek, kloubních chrupavek a šlach. Jedná se tak o nezbytnou složku v přípravku pro zlepšení kvality vlasů.

SUŠENÉ KVASNICE

Vitamíny a minerály obsažené v pivovarských kvasnicích napomáhají regeneraci vlasů a nehtů, a tak obnovují jejich krásu. Blahodárně působí také na nervový systém, potlačují únavu a také depresi.

VITAMIN C

Velmi důležitým antioxidantem, který výrazně napomáhá zdraví vlasů udržovat, je vitamin C neboli kyselina askorbová. Je základní živinou pro člověka nejen v oblasti péče o vlasy. Jeho neocenitelnou předností je především schopnost stimulovat růst nových pramenů, posilovat a zabraňovat poškození, třepení a vypadávání. Stejně tak dobře dokáže pomoci předejít předčasně šedivějícím, suchým či lámavým vlasům. Je rozpustný ve vodě, což znamená, že si jej tělo neukládá a nemůže se v něm tedy nežádoucím způsobem usazovat.

KOPŘIVA

VKopřiva obsahuje širokou škálu prospěšných látek podporujících zdraví vašich vlasů. V listech, kořenech i stoncích kopřivy jsou hojně zastoupeny některé důležité vitamíny a minerály. Například hořčík, který má sám o sobě úžasné vlastnosti prospěšné proti vypadávání vlasů. Také vitamin C, vitamin B, vitamin K, draslík, oxid křemičitý či vápník. Kopřiva je stejně bohatým zdrojem železa i omega-3 kyselin.

KYSELINA HYALURONOVÁ

Kyselina hyaluronová, která je přirozeně přítomna v těle, pomáhá udržovat vlhkost a udržuje pokožku v pevném a mladistvém vzhledu. S rostoucím věkem, zásoby přirozeně vyskytující se kyseliny hyaluronové a kolagenu začínají klesat, čehož následkem jsou první vrásky. Co se týká péče o vlasy, tak kyselina hyaluronová pomáhá udržet pokožku hlavy hydratovanou a zdravou, což může obnovit přirozený lesk vlasů.

CITRAN ZINEČNATÝ

Zinek patří mezi základní stopové a esenciální prvky. To znamená, že se v lidském těle zinek vyskytuje jen v malém/stopovém množství a naše tkáně a orgány si jej nedovedou sami vytvořit. O to důležitější je jeho příjem v potravě nebo prostřednictvím doplňků stravy. I přes svoji velice nízkou koncentraci je totiž zinek nezbytný pro imunitní systém, tělesný růst a vývoj organismu v každém věku, dále je součástí mnoha biochemických procesů. Jeho nedostatek se pak projevuje celou řadou příznaků od vypadávání vlasů až po zrakové, kožní a trávicí problémy.

VITAMÍNY SKUPINY B

Vitamíny B jsou potřebné při mnoha biochemických procesech v těle, včetně regulace hormonů, minerálů a celkového metabolismu. Jsou důležité pro nervový systém a podporují imunitní systém. Pomáhají udržovat správné svalové napětí, pokožku, nehty a vlasy. K B vitamínům, o nichž je známo, že mohou zvrátit padání vlasů, patří B3, B5, B6 a B12. Podobně, nedostatek vitaminu B1, B2, B3 a B5 způsobuje vypadávání vlasů a správná suplementace ho může zastavit. Při ošetřování padajících vlasů se osvědčilo zkombinovat B vitaminy se zinkem. Vitamín B3 posiluje průtok krve až přímo k vlasovým kořínkům. B5 podle všeho stimuluje růst vlasů, takže se nahradí vlasy vypadané. Pokud trpíte nedostatkem tohoto vitamínu, může být dost problematické, aby došlo k růstu nových vlasů.

VITAMIN A

Vitamín A v kůži na hlavě podporuje produkci kožního mazu, který hydratuje vlasové kořínky a chrání vlasy před suchostí. Suché vlasy jsou náchylnější k třepení, lámání a vypadávání. Pro zdravé vlasy je proto vitamín A nezbytný, stejně jako pro zdravé nehty, kůži a nervy.

Napište nám

Již zodpovězené dotazy (0)

Máte otázku? Napište nám

Odesláním zprávy souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.

Hodnocení (9)

Hodnocení zákazníků před Vámi

Uvedené recenze jsou nezávislým názorem uživatelů webu

100 %
  • 5
    9
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
  • 0
    0

Slovní hodnocení

7.3.2024 Nikol Lorencová

Zobu už 4 měsíce a výsledek je znát. Zase mi rostou vlasy... ☺

20.2.2024 Hana Malíková

  • Užíváno už po několikáté.
16.2.2024 Petra Sinkulová

Perfektni

  • Opravdu funguje. ?
13.2.2024 Kamila Legdanová

Vitamíny na vlasy, které opravdu fungují. Rostou mi nové a je to znát. Nepadají mi tolik ty co už mám :) Jsem ráda, že jsem tento produkt našla

  • Funkčnost
12.2.2024 Radmila Lindovská

9.2.2024 Denisa Chroboková

29.1.2024 Drahomíra Hrdinová

22.12.2023 Alena Raunerová

  • Top doplněk stravy na vlasy! Po dvou měsících uvidíte změnu, vlasy rostou. Super je i kombinovat s kolagenem??
16.12.2023 Zuzana Čopová

Ohodnoťte produkt

Odesláním zprávy souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.

Přihlášení

Zapomenuté heslo (obnovení hesla)
Nemáte účet? Registrujte se