The Solution Glass and OSL harpers bazaar cosmo award The Solution Beuty Collagen
The Solution Glass and OSL harpers bazaar cosmo award The Solution Beuty Collagen

The Solution™

Beauty Collagen

The Solution™ je neochucený kolagenový prášek, který díky svému složení pomáhá zvýšit pružnost pokožky, vyhladí ji a zjemní vrásky. The Solution™ můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo nápojem. Má zdokumentované výsledky:

✔ Pružnost a pevnost pokožky
✔ Vrásky a jemné linky
✔ Celulitida

Čistý a bezpečný přípravek, který obsahuje pouze jednu ingredienci - hydrolyzovaný kolagen typu I. Kolagen je žívočišného původu, jedná se o bovinní kolagen, tedy kolagen hovězího původu.

Vítěz Harper's Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 a 2021 a Cosmopolitan Beauty Awards 2021 v kategorii výživové doplňky.

 

Původní cena
Původní cena

Výhody členství

  • ZMĚNA K LEPŠÍMU

    Zařaďte užívání kolagenu do své nové denní rutiny a vaše pleť vám poděkuje
  • BUĎTE ČLENEM A UŠETŘETE

    Jako člen ušetříte 30% a jako součást naší rostoucí komunity si užíváte exkluzivních členských výhod
  • DOPRAVA ZDARMA

    28 sáčků, které vám budou doručeny každé čtyři týdny
  • VY ROZHODUJETE

    Pozastavte nebo zrušte své členství kdykoli, bez jakýchkoli omezení
Jak kolagen The Solution™ funguje

The Solution™ je kolagenový prášek, který má neutrální chuť i vůni. Díky tomu ho můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo pitím. Díky pravidelné každodenní konzumaci roste pružnost pokožky a kůže celého těla je hladší. 

Klinický výzkum provedený s kolagenními peptidy obsaženými v The Solution™ prokázal jasné zlepšení při pravidelném užívání nejméně po dobu 8 týdnů.

The Solution™ se velmi rychle a přirozeně stane vaším denním rituálem. Má neutrální chuť a vůni, takže jej můžete snadno přidat do jakéhokoli jídla nebo pití, a to kdykoli během dne.

Pokud si jej budete přidávat do vody, vyčkejte několik minut, až se prášek zcela rozpustí.

Každý sáček The Solution™ obsahuje 2,5 g čistého kolagenu, což je optimální denní dávka pro dosažení nejlepších účinků. Při dlouhodobém každodenním užívání účinky The Solution™ přetrvají a mohou se i zlepšovat.

  • Pevnější a pružnější pokožka
  • Méně viditelné vrásky
  • Redukce celulitidy
  • Výrazné zlepšení textury pokožky
  • Prevence známek stárnutí
Balení a složení

Balení obsahuje 28 sáčků 100% čistého hydrolyzovaného kolagenu typu I. Kolagen je žívočišného původu, jedná se o bovinní kolagen, tedy kolagen hovězího původu. 

Doporučená denní dávka: 1 sáček smíchaný s volitelným jídlem nebo nápojem. Pokud prášek mícháte ve vodě, nepotřebujete více než 1-2 decilitry. Zamíchat a nechat několik minut, dokud se nerozpustí.

Jedna denní dávka = 1 sáček obsahuje 2,5 g hydrolyzátu kolagenu Verisol®.

Doporučená denní dávka by neměla být překročena.

Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy a neměly by nahrazovat léky. Pokud užíváte léky na předpis nebo jste těhotná, poradte se o užívání tohoto doplňku stravy s lékařem.

Studie a výsledky

Úspěch kolagenu The Solution™ nestojí na marketingových kampaních, ale na vědeckých studiích a reálných zkušenostech našich zákaznic.

Pozitivní účinky látky Verisol®, která je součástí The Solution™ od Oslo Skin Lab, prokazují vědecké studie. Jedné z nich se zúčastnilo 114 lidí, studie zároveň byla dvojitě zaslepená. To znamená, že jak účastníci, tak odborníci, kteří studii prováděli, nevěděli, která ze dvou skupin dostává účinnou látku a která placebo.

Více o provedených studiích najdete zde.

Podívejte se na odborné články, které popisují jednotlivé studie:

View the study on our collagen peptides’ effect on wrinkles by E. Proksch, M. Schunck, V. Zague, D. Segger, J. Degwert and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(3):113-9).

View the study on our collagen peptides’ effect on skin elasticity by E. Proksch, D. Segger, J. Degwert, M. Schunck, V. Zague and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(1):47-55).  

View the study on our collagen peptides’ effect on cellulite by M. Schunck, V. Zague, S. Oesser and E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8).  

ZKUŠENOSTI NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ