Nastartuj svůj den velkou akcí. S kuponem NASTARTUJ20 máš -20% na všechno.

Powerlogy Honey Strawberry Granola 350 g

Bezlepková snídaňová granola s medem, křupavými mandlemi a jahodami

organic
Bezlepková granola s křupavými mandlemi, quinoou, medem, kokosem a lyofilizovanými jahodami, ve výběrové kvalitě bez cukru, palmového oleje a konzervantů.
199,00  s DPH
Jednotková cena 568,57 /kg

-20% sleva s kupónem NASTARTUJ20

Přejít na multibalení 3 x 350 g
Powerlogy Honey Strawberry Granola 350 g 199,00 
Powerlogy Honey Strawberry Granola 350 g 199,00  s DPH

Standardy kvality a unikátní vlastnosti, kterých se nám podařilo dosáhnout:

  • Bezlepkové ingredience výběrové kvality
  • 100 % bez palmového oleje, emulgátorů a konzervantů
  • 100 % přírodní suroviny slazené medem
  • Optimální složení a vysoký obsah vlákniny pro postupné uvolňování energie
  • Laboratorní testy na kontrolu ochratoxinů, aflatoxinů a oxidace ořechů

Powerlogy Honey Granola müsli jsme vyvinuli a testovali v úzké spolupráci s autorkou portálu Terapia Jedlom a odbornicí na zbožíznalství a nutriční složení produktů Silvií Horeckou.

Produkt tak splňuje náročná kritéria kvality pro šetrné zpracování surovin a jemné pražení při nízkých teplotách. Naším cílem je nejen výjimečná Great Taste chuť, ale hlavně optimální vliv na organismus a vysoká výživová hodnota.

Věříme, že kvalitní jídlo mění myšlení, a proto je pro nás vývoj a kvalita produktu důležitou investicí, a nejen nezbytným nákladem.

Jak vznikl nápad a potřeba vytvořit bezlepkovou Powerlogy Honey Granolu

Honey Granola je výsledkem spojení myšlenky Dušana Plichty, zakladatele konceptu POWERLOGY, a Silvie Horecké, autorky portálu Terapia jedlom a odbornice na zbožíznalství.

Na trhu nám totiž chyběl snídaňový produkt, který by splňoval všechna náročná kritéria kvality, byl čistě přírodního složení, neobsahoval lepek ani mléko a měl optimální a vyvážené složení makroživin.

Trápilo nás množství lidí, kteří chtějí zdravě žít, ale v množství konvenčních cereálních produktů vybírají přeslazené nebo složením průměrné produkty. Na druhé straně je tu i velký nedostatek opravdu garantovaných bezlepkových a bezlaktózových potravin, na které se dá spolehnout, a které i chutnají.

V Powerlogy je naší vášní progresivní a efektivní životospráva.

V Powerlogy se snažíme vytvářet nutričně optimální produkty skvělé chuti, které je pak snadné zakomponovat do dlouhodobého zlepšování životosprávy jednotlivce či celé rodiny.

Přiznáváme se, že hlavním cílem je pomoci vám zlepšit snídaně v rodinách a nabídnout dětem zdravou alternativu k různým komerčním vločkám, kuličkám a jiným cereáliím. I proto jsme vděční za pomoc při vývoji produktu Silvii Horecké, kde jsme skoro rok řešili a testovali složení a chuť, abychom si byli jisti, že pro vás bude nová Power Granola silným zážitkem. Nejen chuťovým, ale hlavně zdravě energetickým.

Jak nejlépe využít bezlepkovou Powerlogy Honey Granolu

  • Na snídaně jako nutričně vylepšenou a bezlepkovou alternativu ke konvenčním vločkám
  • V kombinaci s jogurtem, bobulovitým ovocem či oříškovým máslem / krémem
  • Zakomponovat do domácího pečení pro přípravu vlastních müsli tyčinek
  • Jako alternativu k pečivu na svačinu nebo svačina pro aktivní děti
  • Jako bezlepkovou a bezlaktózovou možnost pravidelných a výživných snídaně

Často kladené otázky

Pomůže mi vaše granola zhubnout?

Bohužel asi vás zklameme, ale žádný samotný produkt nebo nějaký power zázrak vám jen tak zhubnout nepomůže. Co Vám však pomůže, je změna přístupu a postupné komplexní zlepšování životosprávy, kde vám mohou výborně posloužit i naše produkty. Je to zejména proto, že základem dobré stravy je kvalita, méně cukru a více dobrých tuků. A to je to, na co se specializujeme my.

Když zaměníte klasické vločky s mlékem za plnotučný jogurt s granolou a mandlovým máslem se skořicí, tak vliv jídla na váš metabolismus bude značně rozdílný. Samozřejmě v pozitivním slova smyslu.

S čím doporučujete granolu nejlepší konzumovat? Můžeme i klasicky s mlékem či jogurtem?

Samozřejmě pokud nemáte intoleranci nebo problémy s inzulínovou citlivostí, přibíráním a podobně, tak můžete granolu konzumovat i s obyčejným mlékem. Ideální však doporučujeme kombinaci s plnotučným bílým ovčím, kozím nebo kokosovým jogurtem. Následně může být i klasický bílý, řecký či zakysaná smetana.

Důležité je, abyste vaše jídlo nepřeslazovali a opřeli se o postupné uvolňování energie z vyvážené kombinace polysacharidů, snadno stravitelného proteinu a dobrých tuků.

Inspirace pro využití, recepty a zajímavé tipy do vaší kuchyně, naleznete na naší stránce POWER LIFE.

Kde mohu nejprve ochutnat produkt a přesvědčit se o kvalitě?

Pro ochutnání máte 2 možnosti.

  1. Koupíte si produkt online s tím, že pokud vám nebude chutnat nebo prostě nenaplní vaše očekávání, tak vám na 100 % obratem vracíme peníze na účet nebo vám produkt vyměníme za jiný z našeho portfolia.
  2. Druhá možnost je zastavit se u nás v Powerlogy Space & Coffee, kde máme showroom a prodejnu. Tam můžete otestovat kterýkoliv produkt a rovnou nakoupit za e-shopové ceny.

Adresa a místo přesně i s mapkou na tomto odkaze.

V čem je Power Granola jiná než klasické müsli a jiné vločky?

Hlavním rozdílem je kvalitní bezlepkový mix rýžových, pohankových a quinoových vloček s vyšším obsahem proteinu a vlákniny. Díky tomuto základu obsahuje granola méně rychlých cukrů a uvolňování energie je opravdu postupné.
Dalším důležitým faktorem je 100% čistota přírodního složení, kde používáme na jemné doladění trochu medu. Můžete si však být jisti, že produkt neobsahuje dochucovadla, konzervanty, a hlavně palmový ani jiný levnější olej, který se většinou používá u těchto produktů.
Finálním faktorem naší konkurenční výhody je originální a čistá chuť, které umíme dosáhnout na základě detailního testování a znalosti zakladatele a specialisty na funkční potraviny Dušana Plichty s konzultačním týmem. Když má být totiž změna v přístupu k snídani udržitelná a zdravá, tak to musí i chutnat.

Proč je vaše cena Power Granola o tolik vyšší než průměr v müsli?

První odpovědí je náš přístup, kdy nechceme být průměr. V konvenčním a masovém přístupu vidíme několik nedostatků, a tak chceme tvořit a přinášet na trh nadprůměrné produkty, které splňují v první řadě naše náročná kritéria kvality. Všechny produkty konzumujeme skoro denně i sami i s našimi rodinami.

Dalším faktorem je cena výběrových a kvalitních ingrediencí, kdy preferujeme bio nebo i pasivní bio, a víme, jak se plodiny pěstují, a máme garantovanou kvalitu. A kvalita i něco stojí, zvláště pokud jde o unikátní potraviny jako mandle, quinou či lyofilizované jahody.

Je vaše granola vhodná i pro vegany či lidi s intolerancí na lepek, laktózu nebo kasein?

Pokud se jako vegan vyhýbáte i konzumaci medu, tak granola vhodná není. V opačném případě ji mohou konzumovat úplně všichni, to je právě benefit, který vám dokážeme na 100 % garantovat. Bez kompromisů a s jasným cílem nabídnout jistotu a spolehlivost právě pro lidi se specifickými omezeními nebo pro všechny, kteří řeší svou životosprávu na pokročilejší úrovni.

Obal Power Granola nevypadá úplně papírově, jak je to s jeho recyklovatelností?

V rámci obalů se snažíme najít adekvátní win-win pro všechny strany. Máme proto moderní, 100% nezávadný a recyklovatelný obal. Ano, nejsme „biodegradable“, ale je to hlavně proto, že tyto obaly jsou v současnosti ještě velmi drahé a značně by prodražily finální výrobek a spotřebitelé ve střední Evropě ještě nejsou ochotni extra investovat i do nejnovějších materiálů.

Zároveň z našich studií a konzultací s profesionály v obalových materiálech stále nebylo potvrzeno, že obaly z kukuřice opravdu šetří životní prostředí.

Jak skladovat granolu, aby vydržela dlouho křupavá a čerstvá?

Granola je v obalu, který vám udrží čerstvost při pokojové nebo komorové teplotě. Důležité je jen granolu zavírat a nevystavovat přímo vzduchu, aby zvětrávala.

Složení a charakteristika chuti

  • Popis výrobku: Jemně pražené granola müsli s křupavými mandlemi, quinoou, medem, kokosem a jahodami.
  • Dodatečné info: Přírodní složení, bez lepku, mléka, cukru a konzervantů.
  • Hmotnost: 350 g
  • Složení: BIO rýžové, pohankové a quinoové vločky 60 %, křupavé mandle, med, strouhaný kokos, kokosový olej, kokosové lupínky, lyofilizované jahody.
  • Alergeny: Ořechy
  • Vyrobeno na: Česká republika

Nutriční hodnoty

  • Energetická hodnota 1866 kJ/446 kcal
  • Tuky 20,09 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 13,76 g
  • Sacharidy 57,0 g
  • z toho cukry 8,79 g
  • Vláknina 5,6 g
  • Bílkoviny 8,38 g
  • Sůl 0,1 g

Powerlogy Organic Nougat Cream 330 g

organicifsvegan
Křupavý a čerstvý lískooříškový krém v BIO kvalitě s pravou čokoládou. Bez palmového oleje a konzervantů. Vyrobeno na Slovensku.

Objevit více

Recenze produktu 22

Your email address will not be published.

Vaše hodnotenie

Jsou v něm velké hrudky, které se nedají rozkousat

Spokojenost

Vynikající

Vyborna

Je to skvělá snídaňová směs. Doplňuji ji čerstvým nebo rozmraženým ovocem, jogurtem a domácím džemem (jahodový, nektarinkový, švestkový, meruňkový). Dobrý nápad jsou i sušené jahody.

standardně dobrá kvalita

Chutné

Velmi chutná snídaně ☺️

Některé kousky velmi tvrdé. Pozor na zuby. Nejlepší je v ní kokos.

V balení byly strašně velké kousky jakoby slepené do 1 celku

Super produkt. Kombinace ovoce a jogurtu, mám hlad 5 hodin. Cítím se plná energie.

Za mě top, jen ty kokosové lupínky by mohly být menší, tenčí....

nejlepší

Vynikající bezlepková granola se skvělou strukturou. Je to chutná, zdravá granola, která není plná cukru (obsahuje pouze 8,79 g cukru na 100 g granoly). Pro srovnání: Powerlogy Organic Almond Granola obsahuje 20,2 g cukru na 100 g nebo Nestlé Granola obsahuje 22,4 g cukru na 100 g. Je výborná s jogurtem/kefírem/cidofilním mlékem, protože je drobivější. V mléce se její rýžové a quinoové vločky trochu ztrácejí. Není příliš sladká, takže si do ní přidávám i banán nebo domácí med, případně ořechové krémy Powerlogy.

Výborná, křupavá

Toto je moje dlouholetá topka

super chuť, rychlé zasycení obzvlášť nyní s jakýmkoli ovocem

Fajně, super do bílého jogurtu nebo do mléka.

super

Vynikající chuť snadno strávitelná i pro nás histaminiky

Nejnovější informace ze světa funkčních potravin

Odebírejte Powerlogy newsletter a získejte -10 % na první nákup


    Nastavení souborů cookies

    Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro správné fungování webu, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Díky nim vám zobrazujeme nabídky šité na míru a nabízíme produkty, které by vás mohly zajímat. Potřebujeme k tomu váš souhlas. Více o Cookies se dočtete zde.

    Přizpůsobte předvolby souborů cookie