ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml

Krém na ruce s organickou marulou hloubkově vyživuje a obnovuje pokožku rukou a kutikul, chrání před vnějším prostředím. Pokožka se stává hedvábně hladkou a dobře hydratovanou. Marula je hotový zázrak, poznejte to taky.

Výrobek obsahuje více než 99% složek rostlinného původu.

Důvod slevy: Expirace 05/23

Logo expirace po otevření

Nemějte obavy o sníženou kvalitu. Produkty jsou dodatečně označeny od výrobce symbolem udávajícím dobu v měsících po otevření produktu – můžete jej bez obav používat ještě dvanáct měsíců od otevření.

 

 

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 4273L
Značka: ECOLATIER
69 Kč –20 % 55 Kč / ks 45 Kč bez DPH
Kategorie: Tělová kosmetika
Hmotnost: 0.2 kg
Certifikát: Vegan
EAN: 4620046174273
Položka byla vyprodána…
ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml
Akce Tip
69 Kč –20 %

ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce - MARULA, 100 ml

Marulový olej se vyrábí z plodů stromu Marula. Tyto plody se v Africe využívají již po celá staletí, zejména pro jejich léčivé účinky. Je lisován za studena, aby si uchoval důležité živiny. Používá se jako přírodní hydratační prostředek, protože je bohatý na vitamíny a antioxidanty, dokonale hydratuje a vyhlazuje roztřepené konečky a dodává vlasům lesk, kterým chybí zářivost z tepelného poškození a barvení. 

ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml
ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml

Marulový olej je lisovaný za studena, jsou tak zachované všechny jeho výživné látky, minerály a vitamíny. Je výborný na péči o citlivou pleť, má vynikající hydratační účinky. Kromě toho obsahuje také velké množství antioxidantů - je dokázáno, že až o 60% více, než arganový olej, takže skvěle zabraňuje působení volných radikálů na pleť. Kromě toho obsahuje také velké množství přírodního vitamínu C, který má vliv na tvorbu kolagenu v pleti. Proto má marulový tak vynikající omlazující účinky.

Další aktivní složky:

ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml

Lotos ořechonosný

Funguje jako kožní kondicionér, udržuje správnou hydrataci pleti, zvlhčuje a napomáhá udržovat pleť hladkou a pružnou. Má antioxidační charakter, zlepšuje vylučování toxinů z těla a kůže. Napomáhá obnovovat kožní buňky a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Činí pokožku hladkou a jemnou.
ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml

Mandlový olej

Obsahuje vysoké množství vitaminu E, který je přírodním antioxidantem. Působí protizánětlivě, mnoho lidí ho proto používá při dermatitidách, ekzémech, lupénce a dalších kožních problémech.
ECOLATIER - Zjemňující krém na ruce, MARULA, 100 ml

Panthenol

Panthenol je chemická látka získaná z kyseliny pantothenové neboli vitamínu B5, který se zcela přirozeně vyskytuje v těle lidí a zvířat i v rostlinách. Jakmile je panthenol absorbován do těla, mění se právě na vitamín B5. Podstatnou roli hraje panthenol v péči o poškozenou pokožku, a to zejména při regeneraci spálenin.


Způsob použití: Naneste na čistou pokožku rukou. Masírujte do vstřebání. Jen pro vnější použití. 



Složení: Aqua with infusion of: Nelumbo Nucifera (Lotos) Flower Extract; Rostlinný Glycerin, Cetearyl Alcohol, Organic Sclerocarya Birrea (Marulový olej) Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis (Olej ze sladkých mandlí) Oil, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Panthenol, Parfém, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide , Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 5.1.2023
MUST HAVE !
5
B Avatar autora | 25.5.2022
Super krém - Marula je top.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: