Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!

Věrnostní slevy

Těší nás, že u nás rádi nakupujete! Pamatujete na Váš první nákup? Bylo to takové oťukávání, ale teď už víte, že se o své zákazníky staráme a jak říkám já „prodejem to u nás nekončí, ale teprve začíná“! Zavedli jsme pro Vás systém slev, který pravidelným zákazníkům ušetří peníze. Systém je navíc automatický a nevyžaduje od Vás žádnou jinou činnost navíc oproti běžném nákupu.   

Jak získám věrnostní slevu?

Nemůže to být snazší! Stačí se jen registrovat v našem obchodě. Pokud jste již registrovaný zákazník, je zapotřebí se pro využití aktuální dosažené slevy před nákupem přihlásit ke svému účtu. Po přihlášení vidíte ve svém účtu aktuální dosaženou slevu.

JAK TO FUNGUJE?

Systém je plně automatizovaný. Sčítá celkovou hodnotu všech Vašich objednávek za období posledních 12 měsíců. Podle hodnoty objednávek Vám systém automaticky přidělí slevu podle níže uvedené tabulky.

   Věrnostní systém
Celková hodnota objednávek
za posledních 12 měsíců v Kč vč. DPH
Sleva
 od 5000 Kč  1% 
 od 10 000 Kč 2%
 od 20 000 Kč 4%
 od 40 000 Kč 5%

PRAVIDLA

Do věrnostního systému se započítávají pouze uhrazené a převzaté objednávky, na které nebylo uplatněno právo na odstoupení od kupní smlouvy.

Započítat lze pouze objednávky, které zákazník provedl pod registrovaným účtem - nikoli jako neregistrovaný zákazník.

Zařazení do další slevové kategorie je učiněno až po uplynutí 14 dní po převzetí předchozí objednávky, kterou vznikl nárok na vyšší úroveň věrnostní slevy z důvodu zákonné lhůty pro odstoupení od kupní smlouvy.

Pokud zákazník neučinil nákup za posledních 12 měsíců alespoň v hodnotě 1500 Kč (vč. DPH) jeho sleva se zruší.

Zákazníkovi, který v minulosti nepřevzal odeslanou zásilku bude věrnostní sleva poskytnuta pouze po uhrazení skutečně vynaložených nákladů na zaslání nepřevzaté zásilky.

Věrnostní slevu slevu je možné sčítat i s jinými slevami např. s vouchery apod.

Společnost Vital Country s.r.o. si vyhrazuje právo měnit podmínky výše uvedených slev např. jejich výši a platnost.