Máte dotaz ohledně zdravotních potíží, výběru produktů, jejich kombinace, dávkování pro děti či dospělé nebo vhodnosti kombinace s léky?

Mohu vám poradit. Jsem farmaceutka a terapeutka funkční výživy a zdravého životního stylu.

Napište mi přes kontaktní formulář nebo na anna@wugi.cz. 

Mgr. Anna Fabiánová

Anna

Po studiu farmacie a práci v lékárně jsem začala hledat nechemickou, nelékovou cestu životem, protože konvenční přístup k léčbě a toxické doplňky stravy z lékárny mi nedávaly smysl. Rozhodla jsem se proto pečlivě analyzovat složení produktů a přinášet lidem do života jen to skutečně dobré. Úžasně živé probiotické WUGI kefíry, funkční potraviny, abychom si mohli zdravě pochutnat a 100 % čisté doplňky stravy bez jakýchkoli kompromisů.

Vystudovala jsem Celostní výživu v Kanadě a pokračuji ve vzdělávání ve funkční medicíně a výživě. Mám za sebou několik let klinické praxe z poradenství v oblasti funkční medicíny a výživy. Zabývám se cestami, jak pomocí výživy, úprav životního stylu a čistých přírodních doplňků stravy navrátit tělu zdravou rovnováhu. A také jsem rodič úžásné malé slečny, a proto se věnuji problematice výživy a doplňků stravy i pro ty nejmenší děti.

Přeji si, aby prevence a každodenní péče o zdraví byla více zviditelňována. Přeji si méně chemie - pro nás, náš střevní mikrobiom i celou planetu. Proto ve WUGI hledáme jen to, co opravdu funguje.