Užijte si přirozené pohodlí

Skutečného pohodlí dosáhnete tak, že necháte nohy dělat to, co je pro ně přirozené - ohýbání, napínání, pohyb, vnímání povrchu. Xero Shoes jim to umožní. Naši zákazníci říkají, že to "změní váš život". Najděte své nové nejoblíbenější boty zde...

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE PRODUKTY

Obrázek hrdiny na hlavní domovské stránce Xero Shoes poskytují přirozené pohodlí tak, že nechají vaše nohy dělat to, co je přirozené - ohýbat se, napínat, volně se pohybovat a vnímat.

Pro pocit volnosti a radosti

Pamatujete si ten pocit, když jste byli malí a byli jste v létě venku? Odhodili jste boty a cítili zem pod nohama. Jaká to byla zábava jen tak běhat, chodit, lézt. Tento pocit můžete zažívat kdykoli, v každém věku...

šipka ukazující na další oddíl obsahu

Proč si Xero Shoes zamilujete

Ilustrace stromu s produkty Xero Shoes

Naše PODRÁŽKA je základem všeho, co děláme. Nechává nohu přirozeně se pohybovat, zatímco poskytuje tu správnou míru ochrany, podpory a pohodlí... navíc je podpořena naší zárukou na 5 000 mil!

Ilustrace střihu boty

Přirozený fit

Široká špička boty umožní vašim prstům se roztáhnout a uvolnit. Nevyvýšená pata ("zero-drop") podporuje správné držení těla.

Ilustrace vnímání boty

Přirozený pocit

Naše patentovaná podrážka FeelTrue vám umožní bezpečně vnímat svět, ochrání vaši nohu a zároveň poskytne mozku zpětnou vazbu a stimulaci, kterou potřebuje.

Ilustrace pohybu boty

Přirozený pohyb

Flexibilní podrážka umožní vaší noze přirozeně se ohýbat a napínat. Nízká konstrukce pro rovnováhu a hbitost.

  • záruka Záruka na podrážku na 5 000 mil

  • xero recenze Více než 38 000 5hvězdičkových recenzí po celém světě!

  • Přirozený střih Přirozený tvar, pocit i pohyb