Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší maca – recenze a zkušenosti ✅

[SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší maca – recenze a zkušenosti ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte, která je nejlepší maca na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší maca na trhu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Carnium Botanicals Maca

Želatinovaná Maca je pětkrát silnější než obyčejná, zároveň je šetrnější k trávicímu systému a snadněji se užívá. Maca je adaptogenní bylina pocházející z Peru. Je považována za jednu z nepostradatelných superpotravin pro regulaci estrogenové a hormonální nerovnováhy u žen.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

Cítíte se unavení, pomalí a potřebujete povzbudit?

Možná je řešením užívání macy peruánské.

Maca je prastará bylina z And, kterou peruánské civilizace po staletí používaly k péči o své zdraví. Je plná blahodárných vlastností, které podporují fyzickou a duševní výdrž, a také je známo, že působí jako afrodiziakum. Navíc její malý kořen lze nalézt ve formě prášku, takže je pro nás jednodušší ho konzumovat!

Představte si, kolik energie byste mohli mít díky jediné super složce - maca - díky které je všechno znovu možné! Budete se cítit plní energie a sebevědomí zároveň. Díky jejím zdravotním účinkům bude váš život jasnější a zdravější.

Objevte, jak vám maca může pomoci!

TOP 3 - Nejlepší maca

Doporučuji
Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Carnium Botanicals Maca

Celkové hodnocení: 5/5

Želatinová forma Macy je mnohem lepší než ta prášková. Je asi pětkrát silnější než prášková maca a mnohem šetrnější k vašemu trávícímu systému. Želatinová maca také nabízí snadnější užívání. 

SLEVA 10 % s kódem "ECOBLOG"

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

GymBeam Maca

Celkové hodnocení: 4.9/5

Maca od GymBeam má formu kapslí, která zajišťuje jednoduché dávkování a konzumaci. V balení najdete 120 kapslí, což vám při dávkování 1 až 3 kapsle denně vystačí minimálně na 40 dní. 

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Vilgain Maca

Celkové hodnocení: 4.8/5

Maca od společnosti Vilgain těží z výhod peruánské bylinky, a proto je tento doplněk stravy doporučen jako energy booster a podpora libida. Maca však toho umí mnohem více. Známá je jako silný adaptogen.

Otázky a odpovědi

Co je to maca?

Maca peruánská (latinsky Lepidium meyenii) je bylina, která roste ve výšinách And a je velmi podobná naší ředkvičce nebo řepě. Říkáme bylina, ale nejpoužívanější částí nejsou listy, nýbrž její kořen. Peruánci jej konzumují i čerstvý a využijí i listy této rostliny, které jsou podobné listům námi známé řeřichy. Setkat se můžete i s označením peruánský ženšen nebo peruánská řeřicha. U nás se s macou setkáte nejčastěji ve formě prášku. Maca má řadu blahodárných účinků. Mimo jiné podporuje fyzickou a psychickou odolnost a funguje také jako afrodiziakum.

Na co maca pomáhá?

Díky přirozenému obsahu fytoestrogenů umí maca harmonizovat menstruační cyklus a prospěšná je i v období přechodu, kdy vyrovnává pokles hormonů, který s sebou nese řadu negativ. Maca dále:

  • podporuje plodnost mužů i žen,
  • zvyšuje vitalitu,
  • posiluje fyzický i psychický výkon a vytrvalost,
  • podporuje růst svalové hmoty,
  • příznivě působí na psychické zdraví,
  • funguje jako adaptogen,
  • pomáhá se lépe vyrovnávat se stresem.

Co maca obsahuje?

V kořeni maca najdete celou řadu blahodárných látek. Zejména pak ty aminokyseliny, které si tělo neumí vytvořit samo. Dále prášek z kořene maca obsahuje vitamíny B1, B2 a B6, vitamín C a E, vápník, železo, zinek, draslík, jód, hořčík, cenné třísloviny, saponiny, steroly, vlákninu, uhlovodany a jiné látky, které vytvářejí silnou zdraví podporující kombinaci.

Jaké jsou druhy macy?

Maca peruánská nabízí hned několik svých druhů a k nejznámějším z nich patří maca žlutá, červená a černá. Právě maca černá se označuje za nejsilnější odrůdu ze všech. Obecně mají ale všechny druhy macy velmi podobný účinek.

Jaké jsou účinky macy?

Maca účinkuje zejména v oblasti plodnosti a sexuality. Umí vyrovnávat hladinu hormonů a podporovat libido. Také přináší fyzickou i psychickou vitalitu.

Má maca i nežádoucí účinky?

Co se zdravých lidí týče, je maca většinou velmi dobře snášena. Má jen velmi nízkou toxicitu, a proto se jen velmi ojediněle může objevit alergie na macu. Ta se projeví svěděním kůže, vyrážkou nebo zažívacími potížemi. Osobám, které se léčí s nějakým zdravotním problémem a užívají další léky, je obecně vždy doporučováno se o užívání macy napřed poradit se svým ošetřujícím lékařem.

  • ve vyšších dávkách může maca vyvolat průjem nebo nadýmání,
  • maca také může zvýšit riziko krvácení u těch osob, kteří užívají léky na ředění krve,
  • obsahové látky macy jsou schopné narušit funkci antikoncepce.

Macu by neměly užívat těhotné ženy, osoby s onemocněním štítné žlázy, osoby s nádorovým onemocněním, které reaguje na hormonální aktivitu, osoby s vysokým tlakem.

Jak se maca užívá a jaké je dávkování?

Užívání macy je bezpečné, a to i dlouhodobě (pokud nepatříte k osobám, pro které maca vhodná není). Standardní dávkování u macy není určeno, protože je velmi individuální. Obvykle je však doporučováno začít s užíváním jedné čajové lžičky denně a toto množství (v případě dobrého průběhu) postupně zvyšovat na 3 až šest čajových lžiček macy denně. Protože je maca nejčastěji dostupná ve formě prášku, nabízí se tento prášek zamíchat do vašeho oblíbeného smoothie drinku nebo do jogurtu.

Jak se pěstuje a získává?

Maca se pěstuje ve vysokých nadmořských výškách a tamní obyvatelé ji konzumují různě. Pro účely trhu se však maca nejčastěji zpracovává do formy prášku. Šetrnými metodami se tedy suší a mele. Víte, že výživová hodnota maca prášku zůstává při správném skladování nezměněna až 7 let?

Jakou macu zvolit?

Při rozhodování, kterou macu vybrat, je vždy podstatné, co od ní očekáváte. Hlavní roli hrají obsahové látky a neméně důležitá je i certifikace produktu. Při výběru lze přihlédnout i k tomu, jaké množství macy obsahuje jedna kapsle, aby bylo její užívání co možná nejvíce pohodlné. Dalšími parametry je cena, velikost balení a přítomnost dalších obsahových látek, které macu doplňují. 

Jak dlouho macu užívat?

Díky minimálním nežádoucím účinkům, které užívání macy vykazuje a při plném zdraví je možné macu užívat dlouhodobě. Přitom se doporučuje užívat macu pravidelně 3 až 6 měsíců a po této době si dát od užívání minimálně dvoutýdenní pauzu. Po ní lze v užívání macy znovu pokračovat.

Nejlepší maca na trhu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Carnium Botanicals Maca

Želatinovaná Maca je pětkrát silnější než obyčejná, zároveň je šetrnější k trávicímu systému a snadněji se užívá. Maca je adaptogenní bylina pocházející z Peru. Je považována za jednu z nepostradatelných superpotravin pro regulaci estrogenové a hormonální nerovnováhy u žen.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Carnium Botanicals Maca

Znovu uvést vaše tělo do rovnováhy a pocítit povzbuzující účinek macy na váš fyzický a psychický výkon vám pomůže BIO želatinová Maca. Želatinová forma Macy je mnohem lepší než ta prášková. Je asi pětkrát silnější než prášková maca a mnohem šetrnější k vašemu trávícímu systému. Želatinová maca také nabízí mnohem snadnější užívání. Doplněk stravy s macou obsahuje 120 kapslí a při doporučeném dávkování 1 až 2 kapsle denně vám vydrží nejméně na dvouměsíční kúru.

Maca od Carnium Botanicals obsahuje řeřichu peruánskou v organické želatinové formě. Jedna kapsle odpovídá 500 mg organické želatinové Macy. Pro porovnání její síly toto množství (500 mg) odpovídá až 2500 mg obyčejné Macy v prášku.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Želatinová maca je určena pro muže i ženy, protože:

  • podporuje fyzický a psychický výkon,
  • posiluje imunitní systém,
  • podporuje růst svalů,
  • příznivě působí na ženskou i mužskou plodnost,
  • zlepšuje soustředění,
  • povzbuzuje.

Konkrétně u žen želatinová maca:

  • reguluje hormon estrogen,
  • stabilizuje hormonální nerovnováhu,
  • zlepšuje náladu.

GymBeam Maca

Zvýšit odolnost vašeho organismu může blahodárná bylinka z Peru Maca peruánská. Zatímco tamní obyvatelé macu znají spíše jako kořenovou zeleninu, u nás se setkáte s její zpracovanou formou - s práškem maca. Maca od GymBeam má formu kapslí, která zajišťuje jednoduché dávkování a konzumaci. V balení najdete 120 kapslí, což vám při dávkování 1 až 3 kapsle denně vystačí minimálně na 40 dní. 

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Maca od Gym Beam obsahuje prášek z macy peruánské, který je naplněn do želatinových kapslí. O této rostlině je známo, že patří mezi adaptogeny. To znamená, že může zvýšit vaši odolnost vůči stresu. Maca také posiluje výkon, zlepšuje duševní zdraví, posiluje sexuální aktivitu. Užívání macy má hned několik výhod a vhodné je v období, kdy jste více než kdy jindy zatíženi stresem. Protože maca podporuje regeneraci organismu, oblíbili si ji sportovci, kteří své tělo podrobují velkému zatížení. 

Vilgain Maca

Maca od společnosti Vilgain těží z výhod peruánské bylinky, a proto je tento doplněk stravy doporučen jako energy booster a podpora libida. Maca však toho umí mnohem více. Známá je například jako silný adaptogen. V balení najdete až 200 drobných tablet macy. Běžně je maca k dostání v prášku nebo v kapslích, tady výrobce upřednostnil malé a dobře polykatelné tablety. Doporučené dávkování zde je 3 až 6 tablet macy po dobu tří měsíců. Jedno balení macy od Vilgainu obsahuje 33 dávek.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Doplněk stravy od Vilgainu se zakládá na jediné složce, kterou je maca peruánská. O té je známo, že funguje jako adaptogen, který například může pomoct lépe zvládnout stres. Maca má také povzbuzující efekt a je schopná svým uživatelům dodat energii. Maca dále podporuje růst svalů a příznivě stimuluje libido. Pro koho je vhodná?

Macu mohou užívat sportovci, kteří jejími účinky podpoří rychlou regeneraci organismu. Dále je vhodná pro lidi s velkou fyzickou a psychickou zátěží. Protože umí vyrovnávat hladinu hormonů, užívají macu i ženy v období menopauzy. Maca dále podporuje kognitivní funkce a je možné její dlouhodobé užívání. Společnost Vilgain nabízí macu v bio kvalitě. 

Viridian Maca

Podpořit své zdraví a harmonizovat váš organismus můžete díky kořenové zelenině známé jako maca peruánská, která roste v Andách v nadmořské výšce 3500 metrů. Zatímco obyvatelé And mají k této rostlině každodenní přístup a jedí ji v různých formách (hlavně pak čerstvou), nám nezbývá, než se spolehnout na doplněk stravy s obsahem této léčivé složky. Jedno balení macy od společnosti Viridian obsahuje 60 kapslí. Při dávkování 1 až 2 kapsle dvakrát denně vám přípravek vystačí minimálně na dvoutýdenní kúru.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Maca se odpradávna používá k posílení fyzického i psychického zdraví. Maca podporuje fyzický i psychický výkon, celkově harmonizuje organismus, příznivě působí na libido. Maca dodává energii a v organismu funguje jako adaptogen, který mu lépe pomůže zvládnout stres. I z toho důvodu, že maca nevykazuje takřka žádné vedlejší účinky a je možné ji užívat dlouhodobě, je tento doplněk stravy oblíbený u spousty skupin uživatelů. Díky regeneračním schopnostem macu užívají sportovci. Její schopnost podpořit zvládání stresu pak ocení všichni ti, kteří čelí vysoké fyzické nebo psychické zátěži. Macu si oblíbily i ženy v přechodu, protože umí vyrovnávat rozkolísanou hladinu hormonů. 

Swanson Maca

Jste unavení a ve stresu? Prožíváte období menopauzy? Sportujete? Učíte se? Cítíte, že je vaše libido snížené? V tom případě sáhněte po rostlinném přípravu Maca od společnosti Swanson. Doplněk stravy se zakládá na obsahu jediné látky, a tou je maca, které se často přezdívá peruánská řeřicha. V přípravku najdete 100 kapslí, přičemž dávkování je 1 kapsle denně. Doplněk stravy Maca vám tedy vydrží na více než tříměsíční kúru. Macu lze užívat dlouhodobě. 1 kapsle od Swansonu obsahuje 500 mg rostlinného prášku.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Na co je maca vhodná? Jedná se o stoprocentně přírodní složení. Protože maca nevykazuje žádnou toxicitu ani jiné vedlejší nežádoucí účinky spojené s jejím dlouhodobým užíváním, je vhodná pro širokou skupinu uživatelů. Samozřejmě platí, že maca není vhodná pro děti, těhotné a kojící ženy a pak pro osoby, které trpí nějakým onemocněním a užívají i jiné léky.  V tomto případě by měla být konzumace tohoto doplňku stravy vždy konzultována s lékařem. Maca podporuje libido, snižuje únavu a příznivě ovlivňuje zvládání stresu.  Stimuluje plodnost a tiší projevy menopauzy. Je vhodná pro ty, kteří sportují a kteří podrobují svůj organismus vysoké zátěži. Harmonizuje duševní zdraví a má povzbuzující efekt.

Grizly Maca

Maca prášek může být skvělou součástí vaší každodenní snahy jíst zdravěji a vyváženěji. Balení obsahuje 250 g prášku macy. Tento produkt je vhodný pro ty, kteří nelpí na kapslích, díky kterým mohou svou denní dávku macy hezky určovat. Prášek má neutrální chuť, a proto je vhodné jej zakomponovat do vašich běžných pokrmů. Maca prášek se hodí do smoothie drinků, jogurtů, kaší, polévek a jiných nápojů. Zatímco chuťově rozdíl nepoznáte, nutriční profil vašich jídel bude příznivě pozměněný. Víte, že maca obsahuje vitamíny B1 a B2, C, a E a minerály fosfor, vápník, zinek, železo a jód?

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Na co je maca vhodná? O této peruánské bylině nebo také kořenové zelenině je známo, že podporuje sexuální funkce, posiluje libido a příznivě působí na plodnost. Dále maca zvyšuje fyzický i psychický výkon. Funguje jako silný adaptogen a pomůže vám zvládnout stresové období. Macu milují i sportovci, protože podporuje růst svalů, umožňuje regeneraci organismu a celkově má harmonizující efekt.

Vital Country Maca

Hledáte způsob, jak zvýšit nutriční profil vašich každodenních pokrmů? Pak se spolehněte na prášek macy od Vital Country. Maca je bylina – spíše kořenová zelenina, která zapouští své kořeny v oblasti Peru, a to hlavně v Andách v nadmořské výšce až 3500 metrů. Tato bylina podobná naší řepě se pak suší a mele na jemný prášek. Ten má neutrální chuť, a proto jej můžete přidat například do jogurtů, kaší, smoothie drinků nebo polévek. Doporučená denní dávka prášku macy je 1 – 3 čajové lžičky, což odpovídá dávce 5 až 10 g. Při dlouhodobé zátěži lze toto množství nárazově zvýšit.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Na co je maca vhodná? Už původní obyvatelé And tuto rostlinu využívali pro podporu sexuální aktivity žen i mužů. Bylo známo, že maca obsahuje bioaktivní látky, které působí na mužskou impotenci a ženskou frigiditu. Maca také podporuje plodnost. Kromě toho celkově povzbuzuje organismus a zajišťuje mu vitalitu. Jedná se o adaptogenní rostlinu, která zvyšuje odolnost organismu vůči stresu.

Botanic Maca

Podpořit vaše zdraví může doplněk stravy Maca peruánská od společnosti Botanic. Kapsle, které umožňují jednoduché dávkování, jsou plněny v Česku. Prášek macy je pak získáván z Peru, kde maca už po staletí roste. Maca je jednou z mála bylin, kterou lze bez obav užívat i dlouhodobě. Jedno balení macy obsahuje 60 kapslí. Už v jedné kapsli najdete velmi silnou koncentraci macy. Doporučená denní dávka je 1 až 2 kapsle denně. Dvě kapsle pak užívejte v případech, kdy jste více zatíženi ať už fyzicky, nebo psychicky.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Doplněk stravy Maca peruánská se zakládá na jediné složce – na prášku z macy peruánské. Ten však obsahuje celou řadu živin -  vitamín A, B1, B2, B6, C, E, z minerálů pak železo, zinek, měď, vápník, draslík. Podstatný je obsah 7 esenciálních aminokyselin, které si tělo neumí vyrobit samo.Maca podporuje vitalitu a energii. Příznivě působí na hladinu hormonů, kterou vyrovnává. Maca podporuje sexuální aktivitu a plodnost.

GreenFood Maca

Podpora vitality a stimulace libida byla od pravěku považována za velmi důležitou. Jinak tomu není ani dnes. Naopak lze říct, že právě dnes je podpora plodnosti a sexuální aktivity mnohem důležitější než v minulosti. Existují faktory, které vitalitu organismu srážejí. Macou je možné organismus podpořit. Doplněk stravy Maca od GreenFood obsahuje 60 kapslí a při dávkování 2 kapsle denně vám balení vydrží na měsíční kúru. Nicméně je vhodné macu užívat dlouhodobě, protože u zdravých osob nevykazuje žádné vedlejší účinky.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Co Maca od GreenFood obsahuje? V přípravku najdete 100% prášek z macy, která roste především ve výšinách peruánských And. Zatímco tamní lidé mohou macu konzumovat i syrovou, u nás je mnohem běžnější prášek z macy. Ten se vyrábí jejím sušením a následným mletím. Maca je zdrojem důležitých mikronutrientů. Dodává energii a stimuluje libido. Podporuje duševní a tělesnou kondici.

VitaHarmony

Díky dnešním technologiím si lze užívat výhody macy peruánské, která roste ve vysokých oblastech And, v pohodlí vašeho domova. Nejčastější formou, se kterou se u nás setkáte, je maca prášek nebo maca kapsle. Maca od VitaHarmony je zpracována do kapslí, které nabízí jednoduché užívání. Doplněk stravy Maca od VitaHarmony obsahuje 90 kapslí a při doporučeném dávkování 2 kapsle denně vám vydrží na 45 dní.

Nejlepší maca peruánská na trhu - recenze, zkušenost, test

Maca prášek je vlastně sušený kořen macy peruánské, které se přezdívá peruánská řeřicha. Kořen se suší a mele na jemný prášek. Maca má velmi zajímavý nutriční profil. Oblíbená je hlavně pro svou schopnost podpořit mužskou i ženskou sexualitu. Ne nadarmo se maca prášku přezdívá „peruánská viagra”. Kromě podpory libida a plodnosti maca celkově přispívá vitalitě organismu. Ten harmonizuje a podporuje jeho odolnost. Maca je adaptogenní, a proto umí organismus ochránit před působením stresu.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů macy

Doplněk stravy Maca kupuji pravidelně, protože mi dodává energii. Protože se jedná o zcela přírodní produkt, nevidím důvod, proč jej neužívat pravidelně.

Ověřený zákazník // Heuréka

Macu kupuji kvůli stresu, který v práci každý den zažívám. Ještě nemohu úplně posoudit její účinek, ale mám dobrý pocit, že svůj organismus podpořím při zátěži.

Ověřený zákazník // Heuréka

Macu jsem koupil své ženě na doporučení mého kamaráda. Manželka přípravek užívá asi měsíc a mohu potvrdit změnu nálady k lepšímu. Je méně podrážděná a úzkostná.

Ověřený zákazník // Heuréka

Macu užívám pravidelně, protože se po ní cítím více aktivní, a to mi za to stojí.

Ověřený zákazník // Heuréka

Díky doplňku stravy s macou se mi vrátila moje ztracená chuť na sex. Určitě ji budu užívat dlouhodobě.

Ověřený zákazník // Heuréka

Maca můj organismus příjemně nabudila. V kombinaci s úpravou životního stylu se po ní cítím opravdu skvěle. Mám více energie, což už jsem u sebe nečekal.

Ověřený zákazník // Heuréka

Od macy jsem zázraky neočekával. Nicméně ji užívám už dva měsíce a musím uznat, že se něco děje v dobrém slova smyslu. Zlepšila se má potence a pociťuji dostatek energie.

Ověřený zákazník // Heuréka

Macu jsem koupila na podporu organismu, protože se mi líbí, že je to 100% přírodní přípravek a pro zdravé lidi nemá vedlejší účinky.

Ověřený zákazník // Heuréka

Macu užívám déle než měsíc a musím říct, že je změna k lepšímu znatelná. Pociťuji větší chuť na sex, i když jsem tomu předtím nevěřila.

Ověřený zákazník // Heuréka

V práci jsem pořád pod obrovským tlakem. Jelikož vím, co všechno s vámi stres může udělat, hledala jsem něco, co by proti němu působilo. Maca je podle mě ideální řešení.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší maca na trhu


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Carnium Botanicals Maca

Želatinovaná Maca je pětkrát silnější než obyčejná, zároveň je šetrnější k trávicímu systému a snadněji se užívá. Maca je adaptogenní bylina pocházející z Peru. Je považována za jednu z nepostradatelných superpotravin pro regulaci estrogenové a hormonální nerovnováhy u žen.

SLEVA 10 % díky speciálnímu kuponu "ECOBLOG"

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Wikipedia: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98e%C5%99icha_peru%C3%A1nsk%C3%A1
  2. Healthline: https://www.healthline.com/nutrition/benefits-of-maca-root - Tento web se specializuje na zdraví a wellness a nabízí ucelený přehled o maca prášku, včetně toho, jaký má význam pro zdraví, jaké jsou nejlepší způsoby, jak jej konzumovat a jaké jsou možné vedlejší účinky.
  3. Medical News Today: https://www.medicalnewstoday.com/articles/322511 - Tento web nabízí informace o maca prášku a jeho účincích na zdraví, včetně toho, jak může pomoci s hormonálními nerovnováhami, sexuální dysfunkcí a dalšími zdravotními problémy.
  4. WebMD: https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-555/maca - Tento web se specializuje na zdraví a wellness a nabízí informace o maca prášku, včetně toho, jaký má význam pro zdraví, jak se používá a jaké jsou možné vedlejší účinky.
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší maca na trhu
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Nejlepší maca

Podobné články

Zanechte komentář