Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší proteinové tyčinky ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší proteinové tyčinky ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší proteinové tyčinky na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší proteinové tyčinky


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KetoDiet

Proteinové tyčinky od KetoDiet mají vysoký obsah bílkovin, obsahují vlákninu, vitamíny a podle druhu i další cenné látky – například kolagen. Proteinové tyčinky od KetoDiet jsou vhodným občasným doplněním jídelníčku. Jsou baleny do menších porcí, které můžete pohodlně dávkovat a vzít si s sebou, ať už jdete kdekoliv.

TOP 3 Nejlepší proteinové tyčinky

Doporučuji
Nejlepší proteinové tyčinky - KetoDiet

KetoDiet tyčinky

Celkové hodnocení: 5/5

Proteinové tyčinky od KetoDiet jsou vhodným občasným doplněním jídelníčku. Jsou baleny do menších porcí, které můžete pohodlně dávkovat a vzít si s sebou, ať už jdete kdekoliv. Tyčinky mají velmi nízký obsah cukru. Pomáhají zasytit na delší dobu, zahnat chuť na klasické sladkosti.

Nejlepší proteinové tyčinky - NaturalProtein

NaturalProtein

Celkové hodnocení: 4.9/5

Proteinové tyčinky Natural Protein jsou v mnoha ohledech výjimečné. Mají vysoký obsah bílkovin (kvalitní syrovátkový protein) a kromě toho obsahují vlákninu z čekanky, hovězí kolagen a podle konkrétního druhu tyčinky také velkou dávku ořechů, lyofilizovaného ovoce nebo kakaa.

Nejlepší proteinové tyčinky - Prom-In

Prom-in Esstential Pure

Celkové hodnocení: 4.8/5

Proteinová tyčinka Essential Pure Bar obsahuje prémiové zdroje bílkovin, minimum sacharidů, vlákninu, kvalitní tuky, mandlové a kakaové máslo. To, co v tyčince nenajdete jsou konzervační činidla. Tyčinka je k dostání v klasických příchutích – jahoda, čokoláda, vanilka, pistácie a tak podobně. 

Co jsou to proteinové tyčinky?

Proteinové tyčinky jsou vytvořeny na míru sportovcům, ale i těm, kteří lpí na zdravém životním stylu. Převážně jsou určeny jako zdravá svačinka mezi jídly, před tréninkem nebo po tréninku. Proteinové tyčinky jsou výhodné svým malým rozměrem a možností okamžité konzumace. Proto jsou ideální do kapsy nebo kabelky pro případy, kdy je potřeba doplnit zdravou energii. Na první pohled mohou proteinové tyčinky připomínat běžnou sladkou tyčinku, jsou však o dost zdravější, a to zejména díky vysokému obsahu bílkovin, sníženému obsahu sacharidů, díky vláknině a dalším obsaženým látkám.  Proteinové tyčinky se vyrábějí v řadě příchutí, a proto si i příznivci zdravého životního stylu přijdou na své.

Na co si dát při výběru proteinových tyčinek pozor?

Stejně jako u ostatních produktů, není proteinová tyčinka jako proteinová tyčinka. Aby plnila svůj účel a mohli jste ji zařadit do zdravé stravy sportovce, musí splňovat určité parametry. Při výběru proteinové tyčinky je potřeba hlídat celkový obsah kalorií a dalších výživných látek. Pro příklad uveďme, že tyčinka s vysokým obsahem kalorií nemusí být vhodná pro ty, kteří redukují svůj jídelníček, naopak ji ale využijí ti, kteří budují svaly a potřebují zvýšit svůj kalorický příjem. Při výběru vás bude zajímat i typ proteinů, který tyčinka obsahuje, obsah sacharidů, celkový počet použitých ingrediencí, obsah sladidel, obsah tuků, poměr obsažených bílkovin a sacharidů a tak podobně. Výběr ovlivňujícím faktorem je i cena proteinové tyčinky, která není nejnižší. I proto je potřeba proteinovou tyčinku pečlivě vybírat.

Kdy jíst proteinové tyčinky?

Proteinové tyčinky by nikdy neměly být náhradou běžného jídla, nýbrž jen zpestřením jídelníčku. Ideální jsou jako výživná a rychlá svačinka mezi jídly. Sportovci si proteinovou tyčinku dávají před tréninkem, aby nabrali energii nebo po něm. Po tréninku tyčinka pomocí sacharidů obnoví glykogen a proteiny zase vyživí svaly. Proteinová tyčinka je i vhodným doplněním jídelníčku, kdy vás jen honí mlsná. Jak už jsme ale říkali, proteinové tyčinky jsou vhodné pro občasné mlsání. Určitě není zdraví přínosné konzumovat několik tyčinek za den.

Jak často jíst proteinové tyčinky?

Četnost konzumace proteinových tyčinek je velice individuální. Aktivní sportovec, který buduje své svaly si bude moci dovolit častější konzumaci proteinových tyčinek než ten, který není tolik sportovně aktivní. U některých tyčinek je z důvodu opravdu vysokého obsahu bílkovin omezeno dávkování na jednu tyčinku denně. Při nadměrné konzumaci proteinových tyčinek se může vyskytovat průjem, což vás může před jejich častější konzumací varovat. Záleží však i na dalších faktorech. Když chcete redukovat jídelníček a počítáte každou kalorii, je potřeba to s konzumací proteinových tyčinek nepřehánět. Podstatná je i cena proteinových tyčinek. Ta bývá u kvalitních produktů vyšší, a proto ani tento faktor vám nedovolí to s konzumací proteinových tyčinek přehánět. Pořád platí, že by proteinové tyčinky měly být spíše doplněním jídelníčku.

Jaké mají proteinové tyčinky nevýhody?

Také proteinové tyčinky mají řadu nevýhod. Jednou z nich je obsah nekvalitních látek, které se pod názvem proteinová tyčinka mohou tvářit, že jsou pro naši výživu v pohodě. Ne všechny proteinové tyčinky jsou ale zdravé – obsahují například levnější protein a jeho špatnou formu, sladidla a tuky, které by kvalitní proteinová tyčinka neměla obsahovat. Také jsou skrytým zdrojem kalorií a zejména při snižování počtu kalorií v jídelníčku by se to s nimi nemělo přehánět. Proteinové tyčinky jsou jen doplněním jídelníčku a nemohou sloužit k náhradě běžné stravy. Nevýhodou může být i vyšší cena proteinové tyčinky, která spolu s dalšími doplňky stravy při zdravém stravování může lézt do peněz. Další nevýhodou může být i ne příliš dobrá chuť proteinových tyčinek, se kterou se ale výrobci snaží bojovat přidáváním přírodních sladidel a dalších látek. 

Mohou proteinové tyčinky jíst děti a těhotné ženy?

Ačkoliv je na řadě proteinových výrobků uvedeno varování, že nejsou vhodné pro těhotné ženy a děti, je to spíše ochranná známka výrobce, protože právě u dětí a těhotných nebyly prováděny žádné testy nebo jen minimálně. Kvalitní (především pak syrovátkový) protein těhotným ani dětem neublíží. Na druhou stranu jeho časté přidávání do jídelníčku není nutné, respektive neměl by být jejich hlavním zdrojem bílkovin. U dětí a těhotných je vždy lepší, když se bílkoviny a další látky doplňují z běžné a na vitamíny, minerály a další látky bohaté stravy.

Pomáhají proteinové tyčinky při hubnutí?

Nelze říct, že by byly proteinové tyčinky a jejich konzumace návodem na hubnutí nebo přímým vodítkem k němu. V jisté míře však dokážou s hubnutím pomoct. V první řadě je potřeba říct, že pro podporu hubnutí je potřeba vybírat kvalitní proteinové tyčinky bez obsahu zbytečného cukru a nekvalitního zdroje proteinu. Pak je tyčinka výhodná v tom, že zasytí na delší dobu, je hned po ruce a může zabránit nezdravému mlsání. Může být také zdrojem okamžité energie při jejím poklesu (například při tréninku). Že byste však hubli jen konzumací proteinových tyčinek, to se říct nedá.

Nejlepší proteinové tyčinky


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KetoDiet

Proteinové tyčinky od KetoDiet mají vysoký obsah bílkovin, obsahují vlákninu, vitamíny a podle druhu i další cenné látky – například kolagen. Proteinové tyčinky od KetoDiet jsou vhodným občasným doplněním jídelníčku. Jsou baleny do menších porcí, které můžete pohodlně dávkovat a vzít si s sebou, ať už jdete kdekoliv.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Proteinové a low carb tyčinky KetoDiet

Proteinové tyčinky nejsou obyčejným mlsáním. Díky vysokému obsahu bílkovin jsou vhodným doplněním každé diety či sportovního výkonu. Proteinové tyčinky od KetoDiet seženete v řadě příchutí. Mohou být součástí Keto diety nebo je můžete užívat i samostatně. KetoDiet proteinové tyčinky jsou balené v balení po 14 kusech. Přitom někdy platí, že jedna porce = 2 tyčinky a někdy je jedna porce jen jedna tyčinka – v závislosti na druhu.

Nejlepší proteinové tyčinky - KetoDiet

Proteinové tyčinky od KetoDiet mají vysoký obsah bílkovin, obsahují vlákninu, vitamíny a podle druhu i další cenné látky – například kolagen. Proteinové tyčinky od KetoDiet jsou vhodným občasným doplněním jídelníčku. Jsou baleny do menších porcí, které můžete pohodlně dávkovat a vzít si s sebou, ať už jdete kdekoliv. Tyčinky mají velmi nízký obsah cukru. Pomáhají zasytit na delší dobu, zahnat chuť na klasické sladkosti a jsou zdrojem rychlé a kvalitní energie.

Nutrend Excelent Protein Bar

Proteinová tyčinka EXCELENT Protein Bar je jedna z největších na trhu, a to díky variantě 85 g. Proteinovou tyčinku od tohoto výrobce lze sehnat i ve variantě 40 g nebo v dárkovém balení, které obsahuje 9 tyčinek (85 g) v různých příchutích. Příchutě, těch mají proteinové tyčinky Excelent požehnaně. Ochutnat můžete nugát, kokos, lískový oříšek, brusinku, malinu, karamel, pistácii a mnoho dalších. Tyčinka má vysoký obsah bílkovin (více než 21 g v jedné tyčince).

Nejlepší proteinové tyčinky - Nutrend

Proteinová tyčinka Excelent, kterou si můžete vybrat v různé gramáži i v řadě příchutí,  obsahuje vysoké množství bílkovin, aminokyseliny BCAA, L-glutamin a vitamíny. Je bez lepku a neobsahuje trans tuky. Je vhodným doplněním jídelníčku každého sportovce. Díky široké nabídce příchutí se uživatelům tato proteinová tyčinka jen tak neomrzí.

Prom-in Essential Pure Bar

Když už se čas od času chcete spolehnout na proteinovou tyčinku jako na rychlý zdroj kvalitních bílkovin, vyberte takovou, která obsahuje jen to nutné – tedy nic navíc. Proteinová tyčinka Essential Pure Bar sice obsahuje sladidla, ale jen v minimálním množství. Jedná se o vysoko proteinovou tyčinku, kdy v ní najdete 21 gramů bílkovin. Tyčinka Essential od Prom-in je k dostání v řadě příchutí a má 65 g – jedna z větších proteinových tyčinek na trhu.

Nejlepší proteinové tyčinky - Prom-In

Proteinová tyčinka Essential Pure Bar obsahuje prémiové zdroje bílkovin, minimum sacharidů, vlákninu, kvalitní tuky, mandlové a kakaové máslo. To, co v tyčince nenajdete jsou konzervační činidla. Tyčinka je k dostání v klasických příchutích – jahoda, čokoláda, vanilka, pistácie a tak podobně. Může být vaším rychlým zdrojem energie všude tam, kam se vydáte.

Czech Virus Coffeenela

Proteinová tyčinka Coffeenela od společnosti Czech Virus vychází z vynikajícího ořechového krému se stejným názvem od výrobce Czech Virus a rozhodně není jedinou, kterou společnost nabízí. Kromě Coffeenely je možné koupit i tyčinky s názvem Coconela a Caramela. Ve všech případech se jedná o vysokoproteinové tyčinky a v balení najdete 45 g této zdravé sladkosti.

Nejlepší proteinové tyčinky - Czech Virus

V proteinových tyčinkách od Czech Virus najdete kvalitní syrovátkový protein (uvádí se jako nejkvalitnější), vlákninu z čekanky, nízký obsah sacharidů, nízký obsah cukru, ořechy (v Coffeenele),kokos (v Coconele) a arašídy (v Caramele). Jedná se o originální recepturu proteinových tyčinek, jejíž základem jsou ořechové krémy stejné společnosti. U proteinových tyčinek nelze stanovit vhodné dávkování. Většina výrobců také uvádí, že proteinové tyčinky nejsou vhodné pro těhotné, kojící a děti.

Biotech USA Vegan Protein Bar

Vegani si musí dobře vybírat také v případě proteinových tyčinek. Pro ně je pak vhodná veganská proteinová tyčinka od BiotechUSA, která obsahuje rostlinné zdroje proteinu. Tyčinka je k dostání ve více příchutích a váží 50 g.

Nejlepší proteinové tyčinky - Biotech USA

Ve veganské proteinové tyčince najdete přírodní bílkoviny, konkrétně bílkoviny z rýže a hrachu a vlákninu. Tyčinka s čokoládovou polevou obsahuje jen přirozeně se vyskytující cukry. Neobsahuje lepek ani palmový olej. Tato proteinová tyčinka je vhodným řešením pro vegany, kteří nemohou přijímat proteiny z produktů s živočišnými zdroji. Je vhodná nejen pro celiaky, nýbrž i pro osoby, které trpí intolerancí na laktózu. Tyčinka není určena jako náhrada pestré stravy. Může být jen doplněním komplexního jídelníčku.

Vilgain Plant Protein Candy Bar  

Proteinové tyčinky od výrobce Vilgain zpestří jídelníček každému sportovci. Seženete je v řadě příchutí, v různé gramáži, s polevou nebo bez. Tyčinky jsou k dostání v gramáži 40, 45 a 50 g. Vyzkoušet můžete klasické příchutě, jako jsou slaný karamel, arašídové máslo nebo netradiční chutě sůl a pepř, mrkvový dort, chilli a tak podobně.

Nejlepší proteinové tyčinky - Vilgain

Složení proteinových tyčinek Vilgain se různí podle toho, jaké na ně budete mít požadavky. Výrobce nicméně nabízí proteinové tyčinky pro vegany. Jejich základem je 100% rostlinný protein z rýže, hrachu nebo fazolí. V nabídce jsou však i neveganské produkty – například hovězí proteinová tyčinka z kvalitního českého masa. Vilgain proteinové tyčinky jsou výjimečné tím, že obsahují vydatnou porci oříšků, sušeného ovoce (například proteinová tyčinka hovězí protein se švestkami). Jedná se o vysoceproteinové tyčinky (až 21 gramů bílkovin v jedné tyčince). Proteinové tyčinky s hovězím proteinem jsou vakuově balené, aby si uchovaly svou čerstvost a chuť hovězího masa.  Hovězí tyčinky napodobují sušené maso a jsou tedy slanou svačinkou.

Nutrend Deluxe Protein Bar

Že je mlsání v období, kdy hubnete nebo rýsujete svou postavu zakázáno? Ale kdeže! S proteinovou tyčinkou se provinile cítit nemusíte. Proteinová tyčinka Deluxe Protein Bar od Nutrend obsahuje až 32 % bílkovin, což ji řadí na místo tyčinky s nejvyšším obsahem bílkovin na trhu. Tuto tyčinku si můžete vychutnat v 6 lahodných příchutích. Tyčinka váží 60 g, což ji řadí mezi větší proteinové tyčinky na trhu.

Nejlepší proteinové tyčinky - Nutrend Deluxe

Proteinová tyčinka Deluxe od Nutrend obsahuje vysoké množství bílkovin (až 32 %), a to z ní dělá opravdu vysoceproteinový produkt. Dále v proteinové tyčince najdete vlákninu, proteinové crispy. Tyčinka je polita pravou čokoládou pro ještě lepší chuť. Neobsahuje lepek a příjemně křupe (díky crispům). Tyčinku je možné koupit samostatně nebo v balení po 6 kusech.

Kevin Levrone Unique Bar

Proteinová tyčinka Unique Bar od Kevin Levrone o sobě tvrdí, že chutná úplně stejně jako běžná cukrovinka. Právě horší chuť je častou nevýhodou proteinových tyčinek. Tady to má být ale jiné a nejlépe se o tom přesvědčíte tak, že tyčinku sami vyzkoušíte. Proteinová tyčinka Unique Bar je k dostání ve více příchutích i gramážích – k dispozici je tyčinka 40 nebo 45 g.

Nejlepší proteinové tyčinky - Kevin Levron

Proteinová tyčinka Unique Bar od Kevin Levrone je kvalitním zdrojem bílkovin. Je označena jako vysoceproteinová, protože na obale uvádí obsah proteinu až 33 %. Dále v tyčince najdete tuky, sacharidy, mléko a mléčnou čokoládu, sójové lupínky a další přísady, které se v chuti a složení tyčinky dokonale snoubí.

Amix Exclusive Protein Bar

K větším proteinovým tyčinkám na trhu patří i tyčinka Exclusive Protein Bar od společnosti Amix, která váží 85 g a je tedy ideální svačinkou pro zahnání hladu a chutí. Tyčinka nabízí až 10 příchutí a je zdrojem kvalitních bílkovin.

Nejlepší proteinové tyčinky - Amix

Proteinová tyčinka Exclusive od Amix obsahuje patentovaný zdroj bílkovin MilkPro® Protein Blend. Jedná se o syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát, částečně hydrolyzovaný syrovátkový izolát HydroVon® a hydrolyzované peptidy. Jedná se o vysoceproteinovou tyčinku s obsahem bílkovin až 24 g v jedné tyčince. Dále tato tyčinka obsahuje vlákninu a aminokyselinu BCAA.

Quest Nutrition

Proteinové tyčinky jsou často k dostání v řadě příchutí, a proto mohou svůj mlsný jazýček rozmazlovat i ti, kterým je to kvůli hubnutí zapovězeno. Proteinové tyčinky Quest jsou u sportovců velmi oblíbené, protože každá z nich obsahuje až 20 g bílkovin v jedné tyčince a jen 1 až 2 gramy cukru. Pokaždé je to tyčinka o váze 60 g.

Nejlepší proteinové tyčinky - Quest Nutrition

Proteinové tyčinky Quest obsahují kvalitní bílkoviny, a to až 20 gramů v jedné tyčince, dále v nich najdete kukuřičnou vlákninu a jen velmi malý obsah cukru – jsou slazené stévií a erythritolem. Tyto tyčinky neobsahují lepek a najdete je v řadě netradičních příchutí – donut, arašídové máslo, bílá čokoláda s malinami, borůvkový muffin a tak podobně. Tyto proteinové tyčinky patří k větším tyčinkám na trhu, a proto jsou oblíbenou svačinkou nejen u zapálených sportovců.

Proteinové dietní tyčinky KetoMix

KetoMix proteinové tyčinky mohou být jediným vašim povoleným mlsáním při dietě a tvarování postavy, a i proto jsou k dostání v řadě příchutí. KetoMix proteinové tyčinky nejčastěji zakoupíte v balení po 14 kusech (40 g jedna tyčinka). Kombinovat je můžete s KetoMix dietou, kdy jsou v konkrétních krocích této diety povolené, nebo je můžete konzumovat samostatně mimo dietu jako rychlý zdroj energie.

Nejlepší proteinové tyčinky - KetoMix

KetoMix proteinové tyčinky jsou vyrobeny z různých druhů proteinů, a proto si vybere opravdu každý. Dále v tyčinkách najdete potřebnou vlákninu a mají jen nízký obsah sacharidů. Jsou vhodným doplněním aktivního životního stylu. Dodávají energii, podporují regeneraci svalů po tréninku a výborně chutnají.

BiotechUSA Protein Dessert Bar

Milujete sladkou chuť dezertů, ale musíte se jí vzdát, protože jste se rozhodli žít zdravěji, aktivněji, hubnout a tvarovat vaši postavu? A víte, že na sebe nemusíte být až takhle přísní? Ne! Proteinové tyčinky Protein Dessert Bar od BiotechUSA přináší potěšení ze sladkých dezertů, aniž byste po nich museli nutně přibrat. Kompromisem je proteinová tyčinka plná bílkovin a vlákniny s příchutěmi připomínající opravdové zákusky. V jedné 50 g tyčince najdete přibližně 12 g bílkovin.

Nejlepší proteinové tyčinky - Biotech

V proteinové tyčince Protein Dessert Bar od BiotechUSA najdete kvalitní zdroj bílkovin, vlákninu a velmi nízký obsah tuku. Překvapí vás příjemná měkká konzistence. Tyto proteinové tyčinky neobsahují lepek ani palmový tuk a mají vynikající dezertní chuť. Pochutnat si můžete na příchutích black biscuit, trojitá čokoláda, kokosový sen, křupavý karamel a jiné. Tyčinky obsahují reálné kousky surovin, ať už to jsou sušenky, ořechy nebo ovoce.

Proteinové tyčinky Natural Protein

Dosud jste nenarazili na proteinové tyčinky, které by chutí připomínaly opravdovou sladkost? Tak to jste ještě nevyzkoušeli proteinové tyčinky od Natural Protein, které kromě kvalitního proteinu obsahují i vysokou dávku dalších přírodních surovin, jako jsou ořechy nebo ovoce. Tyčinka má 50 g a pro vysoký obsah bílkovin je označována jako vysokoprocentní. K dostání je v řadě příchutí s polevou (bílou i tmavou).

Nejlepší proteinové tyčinky - NaturalProtein

Proteinové tyčinky Natural Protein jsou v mnoha ohledech výjimečné. Mají vysoký obsah bílkovin (kvalitní syrovátkový protein) a kromě toho obsahují vlákninu z čekanky, hovězí kolagen a podle konkrétního druhu tyčinky také velkou dávku ořechů, lyofilizovaného ovoce nebo kakaa. Objednat si můžete jahodovou, malinovou, arašídovou nebo čokoládovou verzi. Tyčinky jsou polévané kvalitní bílou nebo mléčnou čokoládou.

Amix Zero Hero 31% Protein Bar

Hodláte do sebe dostat pořádnou dávku proteinu? Pak se zakousněte do proteinové tyčinky Zero Hero 31 % od Amixu, která obsahuje vysoký podíl bílkovin a velmi nízký obsah sacharidů. Tuto tyčinku můžete sehnat ve variantě 65 g nebo jako součást balení 15 kusů/65 g. Užít si můžete jak celo máčenou, tak i polo máčenou verzi tyčinek v řadě skvělých příchutích.

Nejlepší proteinové tyčinky - Amix Zero Hero

V proteinové tyčince Zero Hero od Amixu najdete vysoký podíl bílkovin – u tyčinky je napsáno konkrétní dávkování, kdy výrobce nedoporučuje překračovat dávku jedné tyčinky za den. Tyčinka je vysoceproteinová (ve 100 g najdete 31,5 g bílkovin, v jedné tyčince něco přes 20 g bílkovin). Dále obsahuje vlákninu, snížené množství sacharidů a oplývá řadou skvělých chutí. Dopřát si ji můžete jako zdravou svačinku, když nestíháte. Je to jedna z větších tyčinek na trhu.

Barebells Protein Bar

Že u proteinových tyčinek je nutné se s jejich nevýraznou chutí smířit? Ne tak úplně. Věrné kopie nezdravých tyčinek ze supermarketu vytvořila švédská firma Barebells, jejichž tyčinky jsou nejenže zdravé, ale také chuťově vyvážené. Jejich proteinové tyčinky mají pokaždé 55 g a k dostání jsou ve čtyřech příchutích s polevou.

Nejlepší proteinové tyčinky - Barebells

Proteinové tyčinky Barebells si zamilujete díky jejich jemné konzistenci a opravdovosti chutí. Jedná se o vysoceproteinové tyčinky s obsahem bílkovin až 20 g v jedné tyčince. Zároveň mají nízký obsah kalorií a díky tomu při mlsání nebudete mít černé svědomí. Tyčinky obsahují opravdové kousky oříšků, křupinek nebo ovoce.  

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených konzumentů proteinových tyčinek

Proteinové tyčinky KetoDiet jsou opravdu maličké – o dost menší než u konkurence. S jejich chutí jsem však spokojený.

Ověřený zákazník // Heuréka

Proteinovové tyčinky Excelent kupuji opakovaně, mimo jiné dobře fungují na regeneraci těla po tréninku.

Miloslav F. // Heuréka

Musím říct, že proteinová tyčinka Essential Pure Bar od Prom-in značně převyšuje všechny proteinové tyčinky, které jsem dosud vyzkoušel. Je méně sladká, chutná a má výborné složení.

Martin W. // Heuréka

Veganskou tyčinku od BiotechUSA jsem dostala jako dárek, a proto jsem měl možnost ji vyzkoušet. Ale nechutnala mi tolik jako jiné neveganské tyčinky. Znovu bych si ji už nekoupila, ale pro vegany může být chuťově dostačující.

E. Fridrichová // Heuréka

Chuť hovězí tyčinky od Vilgainu mě mile překvapila. Chuťově super, jen možná méně pepře. Oceňuji nápad zkombinovat sušené maso, ořechy a sušené švestky do jediné proteinové tyčinky.

Klára M. // Heuréka

Proteinové tyčinky od společnosti Nutrend patří k chuťově nejlepším tyčinkám na trhu a vynikají i svým složením. Za mě doporučuji.

Eliška Š. // Heuréka

Proteinovou tyčinku Unique Bar od Kevin Levrone jsem vyzkoušel párkrát a pokaždé mi chutnala. Je maličko tvrdí, složení má za mě v pořádku.

Roman K. // Heuréka

Proteinové tyčinky různě zkouším a jím pravidelně, protože patří k mému životnímu stylu. Tyčinka Exclusive Protein Bar od Amixu mě přesvědčila chutí i svým složením, a proto mohu doporučit.

Vojtěch Š. // Heuréka

Ačkoliv jsou slazené jen stévií, jsou na mě tyčinky Quest až moc sladké, sáhnu po nich jen v případě, když mě opravdu honí mlsná. Co se konzistence a složení týče, nemohu jim nic vytknout.

Veronika S. // Heuréka

KetoMix proteinové tyčinky jsem měla možnost vyzkoušet jako součást KetoMix diety a po pravdě jsem se na ně vždycky těšila protože představovaly alespoň nějakou sladkost v přísném režimu.

Miroslava L. // Heuréka

Nejlepší proteinové tyčinky


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KetoDiet

Proteinové tyčinky od KetoDiet mají vysoký obsah bílkovin, obsahují vlákninu, vitamíny a podle druhu i další cenné látky – například kolagen. Proteinové tyčinky od KetoDiet jsou vhodným občasným doplněním jídelníčku. Jsou baleny do menších porcí, které můžete pohodlně dávkovat a vzít si s sebou, ať už jdete kdekoliv.

Zdroje

  1. Proteiny - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkovina
  2. Biologická makromolekula - https://cs.wikipedia.org/wiki/Biologick%C3%A1_makromolekula
  3. Bílkoviny ve výživě člověka - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkoviny_ve_v%C3%BD%C5%BEiv%C4%9B_%C4%8Dlov%C4%9Bka
  4. Bílkoviny - http://e-chembook.eu/bilkoviny
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší proteinové tyčinky
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání proteinových tyčinek

Podobné články

Zanechte komentář