Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší kyselina hyaluronová ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší kyselina hyaluronová ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte, jaká je nejlepší kyselina hyaluronová na českém trhu?

Na Ecoblogu jsme jich testovali již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší kyselina HYALURONOVÁ


VÝBĚR ECOBLOGU #1

IUVENIO Crosslinked

Mezi klíčové složky séra Crosslinked od IUVENIO patří již zmíněná kyselina hyaluronová, která pomáhá pokožce k přirozené vlhkosti a pružnosti. Kyselina hyaluronová je nízkomolekulární a má zasíťovanou formu.

TOP 3 Nejlepší kyselina hyaluronová

Doporučuji
Nejlepší kyselina hyaluronová - iuvenio Crosslinked

Iuvenio Crosslinked

Celkové hodnocení: 5/5

Produkt získal ocenění Objev roku v kategorii Nejlepší oční péče v soutěži Harper’s Bazaar Anti-aging Beauty Awards 2020. Produkt neobsahuje silikony, parabeny ani barviva. Je bez parfemace a vhodný i pro vegany.

Nejlepší kyselina hyaluronová - StriVectin

StriVectin

Celkové hodnocení: 4.9/5

Mezi základní složky v krému patří velmi cenná kyselina hyaluronová. Ta je jednou z nejúčinnějších hydratačních molekul v péči o pleť. Další cennou složkou je vzácná ingredience NIA-114, kterou v žádném jiném produktu nenajdete.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Nobilis Tilia

Nobilis Tilia

Celkové hodnocení: 4.8/5

Hyaluronové sérum Nobilis Tilia je český a ryze přírodní výrobek. Jeho základní složkou je nízkomolekulární a středněmolekulární kyselina hyaluronová, dále sérum obsahuje extrakt z přesličky rolní a vonné esence.

TIP: Na Ecoblogu jsem testoval i nejlepší resveratrol a nejlepší NMN.

Co je to kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová je látka, kterou přirozeně produkuje lidské tělo. S přibývajícím věkem ale tuto schopnost ztrácí, a proto je namístě kyselinu hyaluronovou používat v sérech a krémech. Její jedinečnou schopností je v pleti udržet vlhkost – tak zvaně na sebe vázat vodu.

Tím pleť vyplňuje a předchází tvorbě vrásek. Uvádí se, že jeden gram kyseliny hyaluronové na sebe dokáže navázat až neuvěřitelných 6 litrů vody. Kyselina hyaluronová, která je obsažena v krémech, se vyrábí v laboratořích pomocí biotechnologických postupů. Kyselina hyaluronová se také označuje jako hyaluronan nebo hyaluron. Pořád se jedná o jednu a tutéž látku.

Kyselinu hyaluronovou můžeme rozdělit na tu s dlouhým řetězcem molekul (látka na kůži vytváří film a neproniká do pokožky, má krátkodobý efekt) a na kyselinu hyaluronovou s krátkým řetězcem molekul (tato kyselina hyaluronová proniká hluboko do pokožky a má lepší a dlouhodobý efekt).

V čem je kyselina hyaluronová?

Kyselinu hyaluronovou přirozeně produkuje lidské tělo. Gelovitou látku, která má schopnost udržovat vlhkost, najdete nejen v pleti, ale také v očích, kloubech a v pojivové tkáni. Uměle je pak vyráběna a přidávána zejména do kosmetických produktů – hlavně do krémů a sér.

Jak správně vybrat kyselinu hyaluronovou?

Abyste mohli kyselinu hyaluronovou dobře vybrat, je potřeba pochopit, jak funguje. Jak už jsme zde nastínili, vyniká vlastností v pleti udržovat vlhkost, čímž ji činí vyplněnou a pružnou. Pro pleť má kyselina hyaluronová řadu přínosů – bojuje proti vráskám, dodává pleti pružnost a pevnost a zvýrazňuje kontury.

Pokud však pomocí kyseliny hyaluronové chcete pečovat o pokožku, je potřeba rozlišovat její dvě základní formy – vysokomolekulární kyselinu hyaluronovou (kyselina hyaluronová s dlouhým řetězcem molekul) a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou (s krátkým řetězcem molekul). Obecně to lze popsat tak, že kyselina hyaluronová s dlouhým řetězcem molekul zůstává na povrchu kůže a poskytuje jí jakýsi ochranný film, do kůže ale neproniká. Efekt krémů s obsahem této formy je krátkodobý.

Na rozdíl od toho kyselina hyaluronová s krátkým řetězcem molekul proniká do kůže a pomáhá ukládat vlhkost přímo v pojivové tkáni pleti. Při pravidelné aplikaci účinkuje dlouhodobě a s větším efektem. Pro správný výběr je tedy nutné kombinovat tyto dvě formy, přičemž větší váhu by měly mít produkty s obsahem nízkomolekulární kyseliny hyaluronové. 

Jak často používat kyselinu hyaluronovou?

Kyselinu hyaluronovou můžete doplňovat různě. K dispozici jsou krémy, séra a jiná kosmetika, ale také kapsle k vnitřnímu doplnění a v neposlední řadě také injekční výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Zvolená forma kyseliny hyaluronové pak ovlivňuje četnost užívání. Krémy a séra lze používat každý den dlouhodobě, u kapslí záleží na výrobci.

Pro efekt se doporučuje minimální délka užívání 2 až 3 měsíce (za tu dobu je tělo schopné pomocí doplňku stravy doplnit chybějící zásoby kyseliny hyaluronové v těle). V případě injekční estetické aplikace záleží na hloubce aplikace. Čím hlouběji se kyselina hyaluronová aplikuje, tím déle efekt vydrží. Hluboká aplikace se aplikuje přibližně co dva roky, povrchová pak co půl roku.

Jak dlouho užívat kyselinu hyaluronovou?

Kyselinu hyaluronovou lze užívat dlouhodobě už z toho důvodu, že je pro tělo přirozená, neboť si ji samo vytváří. U kapslí pro vnitřní užití se doporučuje dodržet minimální dobu užívání v délce 2 až 3 měsíce.

Ať už zvolíte jakoukoliv formu aplikace, neexistuje produkt, který by v těle zaručil dostatečné množství této látky bez jejího opakovaného dodávání. Pravidelnost a dlouhodobost je tedy na místě.

Jaký je rozdíl mezi botoxem a kyselinou hyaluronovou?

Stejně jako botulotoxin, tak i kyselina hyaluronová se hojně používá v korektivní dermatologii. Obě tyto aplikované látky mají jiný účinek a použití. Botox se většinou používá k vyplnění mimických vrásek (oblast na čele, nad kořenem nosu, kolem očí). Kyselina hyaluronová se nejčastěji aplikuje tam, kde je potřeba vyplnit objem pleti a k redukci statických vrásek (povislé koutky úst, vrásky nad horním rtem a tak podobně). Také nástup účinků je u obou metod jiný. Zatímco botox účinkuje s časovým odstupem, kyselina hyaluronová má okamžitý nástup.

TIP: Prozkoumejte, jak zpomalit stárnutí pomocí srovnání nejlepších NMN.

Jak na vrásky na čele?

Vrásky na čele si žádná žena (a možná ani muž) hýčkat nebude. Spíše bude hledat způsoby, jak je minimalizovat. Řešením může být (kromě jiného) kyselina hyaluronová. Ta pleť skvěle hydratuje a vyplní i její drobné vrásky. Proti vráskám na čele však zafungují i přípravky s koenzymem Q10, stejně jako cvičení obličejové gymnastiky, dodržování správné životosprávy (dostatek vitamínů a minerálů a zdravá strava), dostatečný pitný režim nebo pak korektivní dermatologie (injekční aplikace výplní, jako jsou kyselina hyaluronová nebo botox).

Kdo může aplikovat kyselinu hyaluronovou?

Kyselina hyaluronová je vhodná pro každého, jelikož si ji tělo samo vytváří, není pro něj cizí látkou. Začít s ní můžete ve formě krémů a sér. Zvážit můžete i doplnění kyseliny hyaluronové vnitřně skrz doplněk stravy s touto látkou. Jak séra, tak krémy jsou volně dostupné a jejich užívání není omezeno (samozřejmě je nutné dodržovat doporučené dávkování na obale). V případě vrásek pak lze uvažovat o injekčních výplních s kyselinou hyaluronovou, jejichž efekt je okamžitý a trvá několik měsíců. Injekční výplně s kyselinou hyaluronovou aplikují pro to školení odborníci. 

Kdy brát kyselinu hyaluronovou?

Jelikož je kyselina hyaluronová látkou, kterou si lidské tělo samo vyrábí, je vhodná pro každého. Začít s jejím užíváním (nemyslíme rovnou injekční aplikaci) můžete po 25. roku života. Právě toto období je stanoveno jako doba, kdy přirozená produkce kyseliny hyaluronové klesá. Do své každodenní péče tedy můžete zařadit krémy a séra s obsahem kyseliny hyaluronové nebo můžete zvažovat, zda by pro vás neměl přínos doplněk stravy právě s kyselinou hyaluronovou. Tento věk však není směrodatný a samozřejmě můžete produkty s kyselinou hyaluronovou používat již dříve.

Jak urychlit vstřebávání kyseliny hyaluronové?

O vstřebávání kyseliny hyaluronové lze mluvit zejména v souvislosti s dermatologickými zákroky, kdy je injekční jehlou do požadovaného místa (například do rtů) vpravena hyaluronová výplň. Ta na místě nějakou dobu působí a postupně je okolní tkání vstřebávána. Někdy se zákrok nemusí povést, a proto jsou pak na toto místo vpíchnuty látky, které kyselinu hyaluronovou rozpouštějí - ta se tak zvaně vstřebá. Urychlit vstřebávání kyseliny hyaluronové může i vystavování se vyšším teplotám (po aplikaci není doporučena návštěva sauny a tak podobně). 

Nejlepší kyselina

HYALURONOVÁ


VÝBĚR ECOBLOGU #1

IUVENIO Crosslinked

Mezi klíčové složky séra Crosslinked od IUVENIO patří již zmíněná kyselina hyaluronová, která pomáhá pokožce k přirozené vlhkosti a pružnosti. Kyselina hyaluronová je nízkomolekulární a má zasíťovanou formu.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Iuvenio Crosslinked

Nebaví vás používat zvlášť pleťové a zvlášť oční sérum? Potom vyzkoušejte pleťové a oční sérum Crosslinked od české značky IUVENIO. Jeho základ tvoří nízkomolekulární kyselina hyaluronová, která proniká hluboko do pokožky. Balení obsahuje 30 ml. Sérum se nanáší ve velmi tenké vrstvě na pleť před nanesením hydratačního krému. Sérum Crosslinked je vhodné pro denní i noční péči o pleť v každém věku.

Nejlepší kyselina hyaluronová - iuvenio Crosslinked

Mezi klíčové složky séra Crosslinked od IUVENIO patří již zmíněná kyselina hyaluronová, která pomáhá pokožce k přirozené vlhkosti a pružnosti. Kyselina hyaluronová je nízkomolekulární a má zasíťovanou formu. To znamená, že proniká hluboko do pokožky a funguje jako zásobník kyseliny hyaluronové s postupným uvolňováním. K dalším obsaženým látkám patří peptid clodessine, peptid recelline, vitamín B3 a vitamín C. Produkt získal ocenění Objev roku v kategorii Nejlepší oční péče v soutěži Harper’s Bazaar Anti-aging Beauty Awards 2020. Produkt neobsahuje silikony, parabeny ani barviva. Je bez parfemace a vhodný i pro vegany.

GymBeam Kyselina hyaluronová 

Věděli jste, že svůj mladistvý vzhled můžete podporovat nejen zevní péčí, nýbrž i vnitřně? K tomu je vhodný doplněk stravy Kyselina hyaluronová FORTE od GymBeam. Jedná se o produkt, který mimo jiné pomáhá udržovat mladistvý vzhled pokožky. V jednom balení najdete 90 tablet a při dávkování 1 tableta denně vám vydrží na 3 měsíce. V jedné tabletě najdete 100 mg kyseliny hyaluronové.

Nejlepší kyselina hyaluronová - GymBeam

Hlavní a jedinou složkou tohoto produktu je kyselina hyaluronová, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Najdete ji v pokožce, vlasech, kloubech i v okolí očí. S věkem ale její přirozená produkce klesá, a proto její doplnění není na škodu. Právě naopak. Kyselina hyaluronová má schopnost na sebe vázat vodu, čímž pomáhá udržet vodu v buňkách tkání. Pokožka je pak hydratovaná, vyplněná, pružná a působí mladistvě. Produkt je vhodný i pro vegany.

TIP: Otestovali jsme zde také nejlepší krémy proti vráskám pro muže.

HillVital Hydratační krém

Říká se, že stárnout je potřeba s grácií... to ale neznamená, že s prvními vráskami nemůžete bojovat. Vzít si na to můžete krém s obsahem kyseliny hyaluronové, která má schopnost na sebe vázat vodu. Pleť je pak vypnutá, hydratovaná a působí mladším dojmem. Krém s kyselinou hyaluronovou od výrobce HillVital je vhodným prostředkem k péči o všechny typy pleti. Obsahuje 200 ml a je určený na tělo i pleť. Chybí mu ale konkrétní označení, zda krém obsahuje nízkomolekulární nebo vysokomolekulární kyselinu hyaluronovou.

Nejlepší kyselina hyaluronová - HillVital

Kyselina hyaluronová se v těle přirozeně vyskytuje. S věkem však její produkce přirozeně klesá, a proto je dobré o pokožku celého těla (kde se kyselina hyaluronová vyskytuje v největší míře) pečovat s vhodnými produkty. Jedním z nich může být krém s kyselinou hyaluronovou na celé tělo a pleť od společnosti HillVital. Hlavní jeho složkou je právě kyselina hyaluronová, která zjemňuje pokožku, hydratuje ji, eliminuje tvorbu vrásek a zlepšuje elasticitu pokožky.

Kyselina hyaluronová od Natural nutrition

Jelikož je kyselina hyaluronová přirozeně přítomna v lidském těle, je dobrou úvahou ji s věkem začít doplňovat. A co jiného zvolit než čistou kyselinu hyaluronovou v prášku od NaMaximum? Tato kyselina hyaluronová v prášku přináší řadu výhod. V balení najdete 50 g a jedna dávka = 100 mg denně. Produkt je bez příchutě a lze jej užívat vnitřně i externě.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Natural Nutrition

Hlavní a jedinou účinnou složkou kyseliny hyaluronové v prášku od NaMaximum je právě kyselina hyaluronová, která má příznivý vliv nejen na pokožku, ale i na klouby a vlastně všechny pojivé tkáně v těle. Prášková forma se může někomu zdát nepohodlná. Ale není tomu tak. 100 mg kyseliny hyaluronové stačí rozmíchat ve sklenici s vodou a vypít.

Právě tato forma má tu výhodu, že si z ní lehce můžete udělat vlastní čerstvé sérum s kyselinou hyaluronovou na pleť, které je dle výrobce mnohem účinnější než již hotová séra. Sérum vytvoříte smícháním kyseliny s destilovanou vodou v uvedeném množství. Vznikne vám gelovitá hmota, kterou je nutné skladovat v lednici. Kyselina hyaluronová v práškové formě neobsahuje žádná barviva, přidané látky ani aromata. Je určena k hloubkové hydrataci pleti, příznivě působí na klouby a pojivové tkáně a lze ji užívat vnitřně i externě.

TIP: Testovali jsme také přírodní pleťovou kosmetiku Puaree.

Kyselina hyaluronová od GreenFood Nutrition

Jak lépe a jednoduše bojovat proti stárnutí? Budete se divit, ale stačit vám k tomu bude jedna kapsle s kyselinou hyaluronovou, vitamínem C a niacinem od výrobce GreenFood Nutrition. Balení obsahuje 60 kapslí, což vám při doporučeném dávkování 2 kapsle denně vydrží na 30 dnů. Už po tomto období je možné vidět rozdíl.

Nejlepší kyselina hyaluronová - GreenFood

V kapslích produktu Kyselina hyaluronová od Green Food najdete kromě kyseliny hyaluronové (váže na sebe vodu a hydratuje pleť) také vitamín C (napomáhá k tvorbě kolagenu) a niacin (udržuje zdravou pokožku). Díky této kombinace je doplněk Kyselina hyaluronová vhodný pro komplexní péči o vaši pleť. Obsažená kyselina hyaluronová však má vliv i na vaše klouby a všechny pojivové tkáně ve vašem těle. Produkt je určený i pro vegany. Neobsahuje lepek, kofein, laktózu, přidaný cukr ani jiná umělá sladidla.

Just Pearls pleťový krém

Luxusní péče o vaši pleť a prevence prvních vrásek může mít podobu hydratačního pleťového krému s perlovým práškem a kyselinou hyaluronovou od výrobce Just Pearls. Krém je v balení 50 ml a obsahuje i SPF 15. Patří mezi dražší krémy. Je určený pro všechny typy pleti pro každodenní použití.

Nejlepší kyselina hyaluronová - JustPearls

V hydratačním krému s kyselinou hyaluronovou od Just Pearls najdete perlový prášek, na kterém si společnost zakládá a obsahují jej všechny její produkty. Perlový prášek je vyroben z perel ústřice, které obsahují minerály vápník a hořčík (v největší míře), pak i železo, měď, křemík a selen. Další hlavní složkou krému je kyselina hyaluronová, která na sebe dokáže vázat vodu a tím podporuje hydrataci pleti. Další ingrediencí v krému je vitamín E, který funguje jako silný antioxidant. Dohromady tyto složky přinášejí komplexní péči o pleť. Pleť je vyhlazenější, hydratovanější, vyživenější a působí mladším dojmem. Krém nabízí líbivé ekologické balení – sklo a bambusové víčko.

Nobilis Tilia hyaluronové sérum

Co se krémů a sér s kyselinou hyaluronovou týče, je důležité vybrat takové produkty, které obsahují správnou formu kyseliny hyaluronové. Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia obsahuje nízkomolekulární a středněmolekulární kyselinu hyaluronovou. Sérum je obsaženo v lahvičce s praktickým dávkovačem a můžete si vybrat buď lahvičku 20 ml nebo 50 ml. Sérum se na vyčištěnou pleť, krk a dekolt aplikuje ráno a večer. Na sérum pak můžete nanést váš běžný hydratační denní nebo noční krém.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Nobilis Tilia

Hyaluronové sérum Nobilis Tilia je český a ryze přírodní výrobek. Jeho základní složkou je nízkomolekulární a středněmolekulární kyselina hyaluronová, dále sérum obsahuje extrakt z přesličky rolní a vonné esence z pomerančových lístků, kardamomu a gardénie jasmínovité. Sérum pleť hydratuje, obnovuje její strukturu a poskytuje jí základní péči. Má také vyhlazující a omlazující účinky. Sérum je zcela přírodní a je vyrobeno v Česku.

laSaponaria bioaktivní noční krém

Kyselina hyaluronová je natolik účinnou složkou, že je obsažena v celé řadě krémů. Jinak tomu není ani v případě bioaktivního nočního krému s borůvkou od laSaponaria. Produkt je určený pro noční péči o pleť a má praktický dávkovač. Produkt je vyrobený v Itálii na přírodní bázi a obsahuje 50 ml účinného krému. 

Nejlepší kyselina hyaluronová - laSaponaria

V produktu Bioaktivní noční krém s borůvkou od italského výrobce laSaponaria najdete kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje, vypiná a vyhlazuje případné vrásky. Dále v produktu najdete aktivní buněčnou vodu z borůvek, která obsahuje cenné flavonoidy, vitamín A, C, kyselinu citrónovou, jablečnou a další minerály. Další aktivní složkou v krému je arganový olej, kterému se přezdívá „marocké zlato” a obsahuje množství vitamínů, mimo jiné A, E a F. Další účinek přináší antibakteriální bambucké máslo. Jedná se o 100% přírodní produkt.

Lobey noční vyhlazující sérum

Je známo, že každodenní poctivá péče o pleť se vám několikanásobně vrátí. Přitom nemusí být složitá. Jeden z jejich kroků může představovat noční vyhlazující sérum od české značky Lobey s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními složkami. Sérum je 100% přírodní, baleno ekologicky v kelímku ze skla a ze dřeva a obsahuje 50 ml výživného krému. Sérum je určeno pro noční péči o pleť. Aplikuje se na vyčištěnou pleť a na něj pak můžete nanést ještě váš noční krém.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Lobey

Noční vyhlazující sérum Lobey obsahuje hned několik účinných přírodních složek – kyselinu hyaluronovou (pleť regeneruje a dodává jí mladistvý vzhled), unikátní olej Oat silk & Oat Lipid, pullulan (polysacharid vyráběný ze škrobu pomocí pěstování kvasnic, který vyhlazuje vrásky), bio aloe vera, bio mandlový olej, bambucké máslo a moringa olej. Produkt neobsahuje žádné zbytečné konzervanty, a proto může o vaši pleť pečovat zcela přírodně a bez zatížení.

Kvitok hydratační pleťové sérum

Kyselina hyaluronová je základním předpokladem pro pevnou a hydratovanou pokožku. Když pak po 25. roku života přirozená produkce této kyseliny v těle klesá, je zapotřebí ji doplnit. Pro externí aplikaci můžete vyzkoušet vysoce koncentrované sérum s kyselinou hyaluronovou od slovenské značky Kvitok. Sérum je dostupné v balení 10 ml a 30 ml. Při aplikaci jedné až dvě kapky na vyčištěnou pleť vám však vydrží déle, než se na první pohled zdá.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Kvitok

Hydratační pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou od slovenského výrobce Kvitok je 100% přírodní a poskytuje pleti intenzivní hydrataci. Produkt obsahuje 2 typy kyseliny hyaluronové ve vysoké 2% koncentraci. Obsažená je nízkomolekulární kyselina hyaluronová, která působí hluboko v pleti a vysokomolekulární kyselina hyaluronová, která obalí pleť ochrannou vrstvou a zajistí okamžitý efekt. Dále je v produktu obsažena květinová voda z damašské růže v BIO kvalitě, olivový skvalan, rostlinný glycerin (zabraňuje vysušování pleti), levandulová a anýzová kyselina (má antibakteriální a protiplísňový účinek). Produkt vám poskytne intenzivní péči.

StriVectin Re-Quench Water Cream

Kyselina hyaluronová je v kosmetickém odvětví opravdu hodně skloňována. Aby také ne, když má schopnost na sebe vázat vodu, čímž dokáže pokožku velmi dobře hydratovat. V produktech je obsažena buď samostatně, nebo v kombinaci s dalšími účinnými složkami, což je i případ pleťového krému Re-Quench Water Cream od StriVectin. Krém na vodní bázi je určen pro každodenní použití pro každý typ pleti. V produktu najdete 50 ml gelovitého krému.

Nejlepší kyselina hyaluronová - StriVectin

Mezi základní složky v krému patří velmi cenná kyselina hyaluronová. Ta je jednou z nejúčinnějších hydratačních molekul v péči o pleť. Další cennou složkou je vzácná ingredience NIA-114, kterou v žádném jiném produktu nenajdete. Jedná se o patentovanou molekulu niacinu (vitamínu B3), která zajišťuje lepší stav pokožky. Dále v krému najdete ovocné a rostlinné extrakty, které zjemňují drsnou pleť a elektrolyty hořčík, zinek a měď, které pokožku vyživují a udržují ji hydratovanou. Krém je určený pro všechny typy pleti, pro muže i ženy.

RYOR Krém s kyselinou hyaluronovou

Péče o pleť nemusí být těžká ani drahá. Prevencí prvních vrásek může být krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami od české značky RYOR. Krém je určený pro věkovou kategorii 30+, je vhodný pro denní i noční použití. Obsahuje 50 ml krému a má praktický aplikátor.

Nejlepší kyselina hyaluronová - RYOR

Krém od Ryoru obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, která je zodpovědná za jeho liftingový efekt. Víte, že pokožka obsahuje až 50 % kyseliny hyaluronové, která je přítomna v celém našem těle (kromě pleti také v kloubech, očích a pojivých tkáních)?  Aplikací krému můžete předcházet prvním vráskám a zároveň ty drobné vyhlazovat. Další účinnou složkou jsou rostlinné kmenové buňky, které v pleti podporují tvorbu kolagenu a v neposlední řadě o pleť v krému pečuje arganové máslo. Jedná se tedy o kombinaci velmi účinných složek, které vaší pleti zajistí maximální ochranu.

Hyaluronové sérum Saloos

Trápí vás první vrásky nebo chcete něco, čím byste podchytili prevenci stárnutí pleti a mohli být v pohodě? Potom vsaďte na kyselinu hyaluronovou, která pleti poskytuje řadu benefitů. Využít můžete Hyaluronové sérum 15 ml od značky Saloos, jehož hlavní složkou je právě kyselina hyaluronová. Sérum, které je vybaveno praktickým dávkovačem, je určeno pro každodenní použití. Nanáší se vždy ráno a/nebo večer na vyčištěnou pleť. Na sérum lze pak nanést ještě hydratační denní nebo noční krém.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Saloos

Jedinou účinnou složkou hyaluronového séra od Saloosu je kyselina hyaluronová, a to rovnou dva její druhy. Zatímco nízkomolekulární kyselina hyaluronová poskytuje hlubší a dlouhodobější účinek, vysokomolekulární kyselina hyaluronová působí na povrchu pleti a účinkuje takřka okamžitě. Produkt neobsahuje alkohol, silikony, parabeny a je bez parfemace. Je vhodný pro všechny typy pleti a svým složením určený i pro vegany.

Annemarie Börlind Aquanature

Toužíte po hydratované pleti? Pocit hezky vláčné pokožky vám může poskytnout hydratační sérum Aquanature od značky ANNEMARIE BÖRLIND s kyselinou hyaluronovou a dalšími složkami. Balení obsahuje 50 ml hydratačního séra, které je určeno pro každodenní aplikaci ráno a večer na vyčištěnou pleť.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Annemarieborlind

V hydratačním séru najdete kyselinu hyaluronovou (zvláčňuje a hydratuje), extrakt z aloe vera (má zvláčňující a regenerační funkci), ze zelených řas (hydratuje), ze sněhové houby (působí protizánětlivě) i z vrbovky (funguje jako antioxidant). Sérum obsahuje minerální vodu bohatou na stopové prvky. Díky této kombinaci může sérum vaší pleti poskytnout luxusní přírodní péči. Produkt je určen i pro vegany. Neobsahuje minerální deriváty ani živočišné výtažky.

Recenzi na AnneMarie Börlind AQUANATURE najdete zde.

Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster 50 ml

Pečovat o vaši pokožku můžete ráno a večer v pár jednoduchých tazích. Zejména, budete-li k tomu mít Minerál 89 Hyaluron Booster od Vichy, který v sobě kombinuje to nejlepší, co příroda nabízí – termální vodu a kyselinu hyaluronovou. Produkt si můžete zakoupit v balení 30 ml nebo 50 ml a je určen ke každodennímu použití pro všechny typy pleti.

Nejlepší kyselina hyaluronová - Vichy

Hyaluron Booster od Vichy v sobě kombinuje Vichy vulkanickou vodu v 89% koncentraci a kyselinu hyaluronovou. Jedná se o zaručeně účinnou kombinaci, kterou snese i ta nejcitlivější pokožka. Booster bojuje proti každodenním vlivům – stresu, únavě a znečištění. Vaší pleti poskytne maximální ochranu.  

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelek

Se sérem Crosslinked jsem velmi spokojená. Pleť je rozzářená, vypnutá, zkrátka mnohem hezčí. Dokonce zmizely i otoky pod očima. Proto mohu jen doporučit.

Jaroslava // Heuréka

Přípravek s kyselinou hyaluronovou od GymBeam jsem dostala jako dárek a mám pocit, že po pravidelném užívání se mi malinko zmenšily vrásky v obličeji. Dokonce mě po těchto tabletách přestal bolet žaludek (měla jsem helicobacter pylori), ale nevím s jistotou, jestli na to měly vliv právě jen ty tablety.

Sally // Heuréka

Vždy mám doma alespoň jeden produkt s obsahem kyseliny hyaluronové, protože jedině ta mi pomáhá zvláčnit moji velice suchou a drsnou pokožku. 

Marcela // Heuréka

Kyselinu hyaluronovou v prášku od NaMaximum opakovaně kupuji jako prevenci pro zdraví mých kloubů. Co ale vidím je, že mé vlasy a pleť jsou na pohled krásnější a zdravější.

Iveta // Heuréka

Kyselina hyaluronová v kapslích splnila má očekávání. Užívám ji dlouhodobě a pleť se mi zdá mnohem hladší. Proto doporučuji.

Ověřený zákazník // Heuréka

Jsem docela náročná na péči o pleť a produkty si dobře vybírám. Při zkoušení hydratačního krému z perel jsem měla maličko pochybnosti, ty se ale okamžitě rozplynuly. Krém se příjemně nanáší a má pleť je hezky vyhlazená.

Ověřený zákazník // Heuréka

Sérum s kyselinou hyaluronovou používám opakovaně jako základ pod denní i noční krém. Dobře vybírám ta séra, která obsahují nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou a mají tak lepší efekt. Doporučuji.

Veronika L. // Heuréka

Noční krém s kyselinou hyaluronovou a borůvkou od laSaponaria doporučuji všem majitelkám normální i citlivé pleti. Je to jednoduše láska na první namazání a krásně voní. Pleť je svěží a vyživená.

Mari // Heuréka

Noční sérum s kyselinou hyaluronovou od Lobey mi připomíná dávný zázračný krém mojí babičky, jehož základem byl mandlový olej. Dlouho jsem podobný produkt hledala, ale nikdy to nebylo ono. Až teď po otevření tohoto krému jsem si vzpomněla na babičku a na její pravidelnou rutinu v péči o pleť, díky které vypadala dlouho velmi mladě.

Šárka // Heuréka

Sérum s kyselinou hyaluronovou od společnosti Kvitok kupuji opakovaně, protože jsem majitelkou velmi suché pokožky. Sérum se dobře aplikuje, redukuje výskyt šupinek suché kůže a pleť je hydratovaná.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší kyselina

HYALURONOVÁ


VÝBĚR ECOBLOGU #1

IUVENIO Crosslinked

Mezi klíčové složky séra Crosslinked od IUVENIO patří již zmíněná kyselina hyaluronová, která pomáhá pokožce k přirozené vlhkosti a pružnosti. Kyselina hyaluronová je nízkomolekulární a má zasíťovanou formu.

Zdroje

  1. Kyselina hyaluronová: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_hyaluronov%C3%A1
  2. Viskosuplementace: https://cs.wikipedia.org/wiki/Viskosuplementace
  3. Kolagen: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kolagen
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší kyselina hyaluronová
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Krémy a tablety

Podobné články

Zanechte komentář