Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ NEJLEPŠÍ keto dieta (zkušenost) ✅

[SROVNÁNÍ]✅ NEJLEPŠÍ keto dieta (zkušenost) ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Zajímá vás nejlepší keto dieta na českém trhu, jejich recenze, zkušenosti, diskuze a testy?

Na Ecoblogu jsem jich testoval celou řádku.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly, na základě mé zkušenosti, ty nejlepší.

A pokud vás zajímá, která keto dieta je nejlepší, tak se podívejte jen o kousek níže!

Nejlepší proteinová dieta


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KETODIET

Vybírejte z TOP produktů a zajímavých balíčků v atraktivních slevách. Ketonová dieta za ty nejlepší ceny právě v této kategorii. Dopřejte si proteinová jídla a nápoje na hubnutí!

TOP 3 Nejlepší keto diety

Doporučuji
Nejlepší keto dieta - KetoDiet

KetoDiet

Celkové hodnocení: 5/5

KetoDiet je ryze českou značkou na poli proteinových (bílkovinných) diet. Je navržena pro rychlé, účinné a bezpečné hubnutí. Ze všech testovaných keto diet mi tato chutnala nejvíce a tudíž jsem se na jídlo vždy těšil. To mi také pomohlo zhubnout.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

KetoMix

Celkové hodnocení: 4.8/5

Princip KetoMix diety je založen na zvýšeném příjmů proteinů a omezeném příjmu sacharidů. Jde se o vědecky podloženou metodu, která funguje na muže i ženy bez rozdílu věku. S výživovými poradci, vyvinul Ketomix speciální proteinová jídla.

Nejlepší keto dieta - KetoFit

KetoFit

Celkové hodnocení: 4.7/5

Vyberete si, kolik chcete zhubnout a dostanete dietu s prvotřídním složením pro ženy. KetoFit je dieta stvořena českými kuchaři pro snadné a rychlé zhubnutí. Doba přípravy jídel 3-5 minut. Bez sportu, bez námahy a stresu. Vybírejte z výhodných balíčků.

Další mnou testované keto diety

Nejlepší keto dieta - Profidiet

Celkové hodnocení: 4.8/5

Profidiet

Profidiet je bílkovinná dieta, při níž nebudete hladovět. Funguje na zvýšeném příjmu kvalitních bílkovin a sníženém příjmu cukrů ve stravě. A je také velice dobrá, takže se nebudete do jídla nutit.

Nejlepší keto dieta - MyKETO

Celkové hodnocení: 4.7/5

MyKeto

Vyvinuto a vyrobeno v ČR. S MyKETO dietou nebudete hladovět a kila půjdou dolů. MyKETO.cz. MyKeto je dieta s výsledky! Ryze česká proteinová dieta pro rychlé a zdravé hubnutí.

Nejlepší keto dieta - Mix & Slim

Celkové hodnocení: 4.7/5

Mix&Slim

Mix & Slim Keto dieta a dietní jídla. Proteinové a dietní koktejly, proteinové kaše, proteinové palačinky. Hubnutí s ketonovou dietou a keto produkty.

Nejlepší keto dieta - Chia Shake

Celkové hodnocení: 4.7/5

Chia Shake

Chia Shake jsou zdravá jídla ze superpotravin, která obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů a minerálů. Můžete si vybrat produkty na hubnutí, pro zdravý život, pro sportovce, ale třeba i pro vegany. Vybere si každý.

TIP: Prozkoumejte nejlepší bezsacharidovou dietu na českém trhu.

Co je to keto dieta?

Keto dieta je dieta, která je založena na konzumaci produktů s vysokým obsahem bílkovin a na vynechání sacharidů ze stravy. Díky tomu v těle nastane tak zvaná ketóza, díky které tělo spotřebovává energii z vlastního tuku, namísto ze sacharidů a to zaručuje hubnutí.

Co je to ketóza?

Ketóza je stav, při kterém se zvýší hladina ketolátek v krvi. Stane se tak ve chvíli, kdy tělo začne spotřebovávat energii z vlastního tuku namísto ze sacharidů. Díky tomu je hubnutí mnohem rychlejší, a to i bez pocitu hladu a nutnosti cvičit.

Jak moc se dá zhubnout při keto dietě?

To, jak moc se dá při keto dietě zhubnout, záleží na mnoha faktorech, kupříkladu na vaší výchozí váze. Nejrychleji se hubne v prvních fázích diety, kdy tělo přechází na nový režim. V průměru se při keto dietě hubne rychlostí jedno kilo za týden, a to bez hladovění a dřiny v posilovně.

Jak keto dieta probíhá?

Vzhledem k tomu, že keto diet existuje hned několik druhů, může se průběh každé z nich maličko lišit. Každá keto dieta je však založena na konzumaci produktů dané diety se zvýšeným obsahem bílkovin a na vynechání sacharidů. Keto diety mají vždy několik fází nebo kroků, kterými musí uživatel projít, aby bylo jeho hubnutí úspěšné.

Jak překonat keto chřipku?

Keto chřipka je stav organismu, který připomíná běžnou chřipku. Objevit se může jako následek přechodu z normální stravy na keto dietu. Nedostatečný příjem sacharidů může být pro lidské tělo šok, se kterým se musí vyrovnat. Keto chřipka může trvat až jeden týden. Abyste keto chřipku lépe překonali, doporučuje se dodržovat pitný režim a doplnit minerály jako hořčík, draslík a sodík. Také je nutné dostatečně odpočívat a vyhnout se jakýmkoliv zatěžujícím aktivitám.

Jaké výhody má ketodieta?

Mezi největší výhody ketodiety patří rychlé dosažení výsledků. Ten, kdo dietu dodržuje, opravdu rychle hubne, a to zejména v prvních fázích diety, kdy se tělo vyrovnává se šokem z přechodu na stravu bez sacharidů. Při keto dietě se hubne bez hladovění a bez nutnosti dřít v posilovně.

Jaké nevýhody má keto dieta?

Mezi nevýhody keto diety bezesporu patří její přísná pravidla, kdy konzumací běžného v keto dietě nepovoleného jídla dojde k přerušení ketózy a dietu je potřeba začít znovu. Na začátku keto diety se může objevit tak zvaná keto chřipka, kdy dochází k bolesti hlavy, únavě, k zácpě nebo nevolnostem. Keto dieta není vhodná pro všechny zájemce, například pro lidi s cukrovkou, s onemocněním krve a ledvin. Doporučená není ani pro mladistvé, těhotné a kojící ženy.

Jaké potraviny mohu při keto dietě jíst?

Při keto dietě je nutné dodržovat nastavený stravovací režim. Kromě produktů dané ketodiety je většinou dovolená konzumace zeleniny, případně oříšků, které obsahují zdravé tuky. Až později je dovoleno zařazovat více běžných jídel, a to v závislosti na konkrétní keto dietě.

Jakým potravinám se mám při keto dietě vyhnout?

Při keto dietě je potřeba se vyhnout jídlům s obsahem sacharidů a vůbec všem dalším jídlům, která nejsou v dané ketodietě nebo v některé její fázi doporučená ke konzumaci.

Jak drahá je keto dieta?

Cena keto diety se odvíjí od řady faktorů. Závisí na druhu keto diety, na její fázi a délce doby, po kterou dietu dodržujete. Pro představu za měsíční program, který obsahuje přibližně 140 porcí, zaplatíte částku v rozmezí 4000 až 6000 Kč.

Musím při dietě sportovat?

Velkou výhodou je ta, že při keto dietě sportovat nemusíte, a přesto hubnete. Právě díky tomu je keto dieta velmi oblíbená u těch, kteří se nechtějí dřít v posilovně a přesto chtějí vidět výsledky. V některých fázích diety, především pak v případech ketonové chřipky se sportování či jiná fyzická námaha vůbec nedoporučuje.

Nejlepší keto dieta - MyKETO

Ať už kvůli redukci váhy nebo se prostě jen chcete cítit lépe, možná právě uvažujete nad tím, jakou změnu v životě udělat.

A zatím co mnoho jiných rad a diet postupně upadá v zapomnění, nyní vám představíme ketodietu, oblíbený životní styl mnoha celebrit, sportovců, ale i všech ostatních. 

Co to je keto dieta?

Ketodieta je způsob stravování, kdy hlavní dominantu tvoří bílkoviny, nad tuky a sacharidy.

Zatímco v běžném životě pro většinu lidí převažují právě sacharidy, u ketodiety, jinak zvané také proteinová dieta, mají více jak poloviční zastoupení právě bílkoviny.

To znamená že přijímáte plus mínus do 20% sacharidů, do 20% tuků a do 60% bílkovin.

Ale co je na tom tak přelomového?

Velmi rychlý úbytek hmotnosti přesvědčí většinu těch, kteří chtějí opravdu redukovat svoji váhu.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Přitom to není drastický způsob, při kterém byste hladověli nebo museli s úpravou jídelníčku ruku v ruce hodně sportovat.

Tahle dieta nastupuje postupně, nemáte hlad, jídla dostáváte dost, ale vybíráte si to správné.

Sacharidy jsou pro tělo důležité jako hlavní zdroj energie, tělo je štěpí na glukózu a dostává se do organismu, nadbytek uskladňuje tělo v tukové tkáni.

Ketodieta funguje trochu jinak, po omezení sacharidů, tělo sáhne na tuky.

Získá tak potřebnou glukózu a zároveň vznikají ketonové látky, které tlumí pocit hladu a chutě na sladké.

Ketony se stanou zdrojem energie, z toho název ketodieta.

Jak můžete začít s ketodietou?

Možná jsme vás přesvědčili o výhodách této diety, přesto nic není tak růžové, jak by se mohlo zdát.

Každá hra má svá pravidla, je potřeba se je naučit a ty pak přísně dodržovat, jen tak bude ketodieta účinná.

Žádné prohřešky, když zrovna není, co si dát nebo máte chutě.

Nejlepší proteinová dieta


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KETODIET

Vybírejte z TOP produktů a zajímavých balíčků v atraktivních slevách. Ketonová dieta za ty nejlepší ceny právě v této kategorii. Dopřejte si proteinová jídla a nápoje na hubnutí!

Sestavit jídelníček z běžně dostupných potravin není snadné, aby dieta fungovala, musíte v ní prostě najít nový životní styl, který budete chtít dodržovat, jinak se stane, že jí protrpíte, čas od času polevíte a výsledky se stejně nedostaví.

Pro seznámení s ketodietou jsme dali dohromady, alespoň pro představu, základní rozdělení každodenních potravin, které běžně používáte.

Ty nesmí v ketodietě chybět, abyste viděli, jak vypadá nízkosacharidová dieta.

Jídla vhodná při keto dietě

  • Maso (mořské plody, ryby)
  • Vajíčka
  • Sýry a smetana do 30% tuku
  • Ořechy (pekanové, para, macadamové)
  • Zelenina (květák, chřest, zelené fazole, kapusta, špenát, ředkev, brokolice, cuketa…)
  • Avokádo
  • Polévky (zeleninový vývar)
  • Zásadní je i pitný režim – voda odplavuje toxiny a zároveň udržuje vnitřní prostředí. Ideální je při ketodietě čistá voda, černý a zelený čaj a káva.
Nejlepší keto dieta - KetoFit

Jídla nevhodá při keto dietě

  • Slazené pokrmy
  • Slazené nápoje
  • Obiloviny (bílá mouka)
  • Brambory
  • Pečivo
  • Těstoviny
  • Ovoce
  • Luštěniny
  • Rýže
  • Alkohol
Nejlepší keto dieta - KetoFit

Jídla a základní suroviny při ketu

Pokud jsme si ukázali základní suroviny, ale přesto máte strach, že z toho nejste schopni dlouhodobě fungovat, nebo si chcete ulehčit práci a zajistit si, že se stravujete opravdu jak máte, existuje další možnost.

KetoFit balíčky hotových jídel z prvotřídních surovin na celý den.

Polévky, koktejly nebo celá jídla i s přílohou, přitom se stoprocentní jistotou, že vašemu tělu nic nechybí.

To pak logicky přináší zaručeně nejlepší výsledky.

Protože nejen, že hlídají, co přesně jíte, ale i množství a nenechají vás jen tak zhřešit.

Nejlepší keto dieta - KetoFit

Dvě fáze ketodiety

První fázi ketodiety nazýváme hubnoucí, ta zajišťuje rychlý úbytek váhy (1-8 týdnů)

V tuto chvíli na úplném začátku vysadíte běžná jídla a začínáte s ketodietou.

Jíte každé tři hodiny, což vychází na pět jídel denně a zapíjíte vodou, které by za celý den měly být až 3 litry.

Zároveň můžete konzumovat během dne až 500g zeleniny ať už syrové či vařené.

Druhá fáze ketodiety je nazývána stabilizační, to znamená, že předchází jojo-efektu a napomáhá k návratu k běžné stravě.

S ohledem na délku první fáze, obě dohromady by však neměly přesáhnout 14 týdnů.

V této fázi dochází k úbytku váhy už pomaleji.

Tři jídla denně by měla být KetoFit, dvě pak doplnit recepty z KetoMix.

Postupně pak můžete začít přecházet na celoživotní zdravější režim.

Naučili jste se, co je pro vaše tělo dobré a co ne, jíte pravidelně, a přitom bohatě.

Vyhýbáte se cukrům, využíváte kvalitní potraviny, stačí přihodit přílohy a ovoce a vida, hotovo!

Jen díky změně stravovacích návyků máte šanci na celoživotní úspěch.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Výběr produktů při keto dietě

Výběr nízkosacharidových produktů nemusí být tak složitý, jak by se mohlo zdát.

Pokud vsadíte na značku, která vyvinula své produkty nutričně vyvážené, jako třeba KetoMix potraviny můžete si být jisti, že v každém produktu najdete vyvážený poměr proteinů, minerálů, vlákniny i vitamínů.

Koktejly, pečivo, sušenky, těstoviny nebo třeba kaše, už nemusíte zdlouhavě zjišťovat, zda zrovna vaše oblíbené sušenky patří do ketodiety, ale vyberete si cíleně.

Uděláte si ketodietu pestrou a bude tak větší šance, že si ji i užijete.

Tato česká dieta vás bude bavit a chutnat, a přitom příprava nezabere více jak 5 minut.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Co nabourává každou dietu?

Netrpělivost, stres nebo třeba nepravidelnost, to jsou hlavní problémy, které vám nabourávají snahy o hubnutí.

Ať už zvolíte ketodietu nebo jiný způsob, tohle můžou být problémy, které kazí veškeré snahy.

Potřeba je uvědomit si, že to chcete pro sebe, pro svůj lepší pocit a najít si tak v tom určitou zálibu.

Pak je větší šance, že se výsledky objeví mnohem dříve a také, že si je dokážete udržet.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Obecný keto jídelníček

Snídaně: omeleta se zeleninou, nebo třeba jogurt s doporučeným ovocem, či proteinová palačinka

Svačina: zeleninový talíř, nebo třeba proteinový nápoj

Oběd: vývar, maso se zeleninou

Svačina: jogurt, nebo třeba proteinový nápoj

Večeře: maso se zeleninou, nebo třeba proteinový chléb se šunkou

Nevýhoda ketodiety

Každá dieta má své výhody a nevýhody, podle toho, jací jste a co jste ochotni zvládnout, je možnost vybrat si tu nejvýhodnější pro vás.

Ketodieta je opravdu hodně oblíbená a uchyluje se k ní stále více lidí, přesto má i svá rizika.

Musíme si uvědomit, že tato dieta v podstatě zakazuje sacharidy, přechod na bílkoviny tak bude nejspíše pro většinu lidí náročný.

Není lehké vydržet období mezi tím, než tělo začne spalovat tuky, a pro energii využívat ketony, po tuto dobu je možné, že se budete cítit bez energie, to může trvat dny i týdny.

Nejlepší proteinová dieta


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KETODIET

Vybírejte z TOP produktů a zajímavých balíčků v atraktivních slevách. Ketonová dieta za ty nejlepší ceny právě v této kategorii. Dopřejte si proteinová jídla a nápoje na hubnutí!

Trápit vás může začít i zácpa, jelikož nebudete mít dostatek vlákniny a škrobu.

Navíc při každém porušení ketodiety, začíná tento cyklus nanovo, než tělo pochopí, že opět nemá sacharidy.

Příprava keto jídel je snadná, přechod na běžnou stravu, však bude o to náročnější, jelikož budete muset hodně uvažovat a plánovat dopředu, co vlastně můžete konzumovat.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Ať už se rozhodnete začít nový zdravý životní styl jakkoli za pomocí jakékoli diety, je na místě si dopředu zjistit všechny možnosti a následně s ohledem na své tělo se rozhodnout.

Určitě není ani špatný nápad to vyzkoušet a pokud uvidíte, že to není nic pro vás, zkusit něco jiného.

Nevzdávejte to však moc snadno, to co za to stojí, si většinou zaslouží překonat nějaké ty překážky.

Kupte si NEJLEPŠÍ 

keto dietu ZDE

Jak vybrat nejlepší keto dietu

Výrobci keto diet nabízejí nejčastěji balíčky podle toho, kolik vážíte, kolik chcete zhubnout a kolik chcete utratit peněz.

Následujících 7 výrobců nabízí keto diety šité na míru vašim potřebám.

Podívejte se na ně.

KetoMix

Ketomix dieta patří k nejžádanějším a nejvyhledávanějším dietám tohoto druhu, kdy je výsledkem rychlý úbytek kilogramů bez jojo efektu.

Dieta je rozdělena do tří fází a obsahuje spoustu plnohodnotných jídel s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin.

Recenze na KetoMix je zde. 

A novější recenze kolagenu KetoMix je tady.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Jaké produkty dieta nabízí a co můžete mimo ně konzumovat?

KetoMix dieta je oblíbená v tom, že nabízí celou řadu plnohodnotných jídel, která připravíte během několika minut. Tím šetříte čas, zdlouhavá příprava jídel vás nijak nestresuje a přitom jíte tak, abyste hubli. KetoMix dieta obsahuje proteinové polévky, omelety, palačinky, pečivo, kaše, těstoviny, dezerty, koktejly, tyčinky, čokolády, horké nápoje, další nápoje a vína, dokonce i dresinky a omáčky. Jídla můžete zakoupit samostatně,  nebo v rámci balíčků, u nichž můžete narazit i na výhodné slevy. Web KetoMix diety je hezky přehledný, a proto můžete vybírat produkty přímo pro vaši fázi hubnutí.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

Jaké fáze hubnutí má KetoMix dieta?

KetoMix dieta má celkem tři fáze hubnutí. První fáze je redukční a hubne se v ní nejrychleji. Během této fáze jíte 5 KetoMix jídel denně. K tomu máte povolenou jen zeleninu a oříšky v omezeném množství. Prví fáze diety by se měla držet minimálně 1 týden a maximálně 8 týdnů. Druhá fáze je opět redukční, s tím rozdílem, že jíte jen 3 KetoMix jídla denně, která doplňujete dvěma běžnými nízkosacharidovými jídly (bílé maso, ryby, šunka, sýry). Třetí fáze je fixační a přejdete na ni ve chvíli, kdy dosáhnete vysněného úbytku kilogramů. V této fázi už jíte 5x denně vámi připravená jídla, která ale klidně můžete doplnit o oblíbená KetoMix jídla. V této fázi využíváte návyky, které jste si vytvořili v průběhu dodržování KetoMix diety.

Tato dieta je oblíbená z toho důvodu, že opravdu funguje a lidem, kteří ji chtějí držet, nabízí vše potřebné, co k tomu potřebují. Teď nemáme na mysli jen širokou nabídku plnohodnotných jídel, nýbrž i zdravé recepty, rady, tipy  a doporučení pro to, abyste byli štíhlejší a měli radost ze sebe sama.

Nejlepší keto dieta - KetoMix

KetoFit

Už desetitisíce žen a mužů zhubly díky dietě Ketofit, tak proč se do toho nepustit také?

Dieta Ketofit je oblíbená díky rychlému nástupu účinků, díky pestré nabídce jídel a přehlednému rozčlenění hubnoucích plánů.

Nejlepší keto dieta - KetoFit

Jak funguje Ketofit dieta?

Ketofit dieta funguje na principu dosažení ketózy. Jedná se o pro tělo přirozený stav, kterého dosáhnete tím, že z jídelníčku vyřadíte sacharidy a doplníte jídla bohaté na bílkoviny. Hlavní částí Ketofit diety je nabídka plnohodnotných rozmanitých jídel, která připravíte během několika minut, a to hlavně tak, že je zalijete mlékem nebo vodou. Stejně jako ostatní ketodiety, také Ketofit dieta probíhá v několika fázích. Zatímco první fáze je hubnoucí, druhá fáze je stabilizační. To, jak dlouho která fáze Ketofit diety trvá, to záleží na programu, který si pro sebe vyberete. Jednotlivé hubnoucí programy zohledňují váhu uživatele. Připravený je redukční plán Soft pro mírný úbytek váhy, pro který budete potřebovat cca 98 porcí jídla. Redukční plán Optimal trvá celkem 6 týdnů a slibuje střední úbytek váhy. Redukční plán Maxi budete držet 9 týdnů a sníte při něm celkem 245 porcí jídla a slibuje opravdu velký úbytek váhy. K dispozici je i redukční plán Maxi Plus a možná je i kombinace redukčního plánu Maxi a Optimal, pokud chcete zhubnout ještě více mimo stanovené plány.

Nejlepší keto dieta - KetoFit

Jaké produkty vám budou pomáhat s hubnutím?

Pokud už máte zkušenost s některou z keto diet, nejspíš vás nepřekvapí, že zejména první krok těchto diet počítá s konzumací produktů konkrétní diety. Jiné to není ani u Ketofit diety, kdy v hubnoucí fázi konzumujete 5x denně jídla Ketofit. Vybrat si přitom můžete proteinové kaše, polévky, omelety, pizzy, burgery, pečivo, omáčky, koktejly, tyčinky, pudinky a další produkty, které mají za cíl vás co nejméně omezit na cestě za vysněnou postavou. Teprve v druhé fázi Ketofit produkty kombinujete s klasicky připravenými nízkosacharidovými jídly a s dalšími produkty v nabídce Ketofit diety.

Nejlepší keto dieta - KetoFit

KetoDiet

Zhubněte z nadměrných kalhot a sukní, napořád, bez hladovění a nutnosti pohybu.

Přesně to slibuje KetoDiet, při které nemusíte počítat kalorie ani pracně chystat nutričně vyvážená jídla. KetoDiet totiž odvede značnou práci za vás.

Jak funguje KetoDiet?

Česká a osvědčená KetoDiet funguje podle principů běžných ketodiet, které mají za cíl dosáhnout stavu ketózy, při kterém hubnete zaručeně nejvíce, a to bez pocitu hladu a cvičení. Hlavní část diety KetoDiet spočívá v pestré nabídce plnohodnotných jídel, která jsou rychle hotová, nutričně i chuťově vyvážená. Podle KetoDiet vedou k vaší vysněné postavě jen tři kroky.

V prvním kroku konzumujete jídla KetoDiet 5x denně a dodržujete pitný režim. Tady můžete čekat nejrychlejší výsledky, které vás budou bezesporu motivovat. V druhém kroku KetoDiet stále hubnete a zároveň se připravujete na návrat k běžnému jídelníčku. Třetí krok je stabilizační. Při něm si vaříte běžná jídla podle receptů dostupných na KetoDiet, a ta můžete kombinovat s jídly KetoDiet. Zároveň dodržujete pitný režim a tím vším předcházíte jojo efektu.

V KetoDiet si můžete váš hubnoucí plán vybrat podle vaší výchozí váhy, a to z programů BASIC (pro nízkou váhu), MEDIUM (pro střední váhu) a INTENSE (pro vysokou váhu).

Z jakých produktů si v KetoDiet můžete vybírat?

V nabídce programu KetoDiet najdete proteinové kaše a pomazánky, polévky, proteinová hlavní jídla, těstoviny, palačinky, pečivo, tyčinky, dezerty, nápoje, smoothie drinky, víno a další doplňkové produkty. Vybrat si samozřejmě můžete i z výhodných dietních balíčků a využívat můžete i online poradnu programu KetoDiet, která vás v hubnutí samotné nenechá.

KetoDiet je jednou z keto diet, které vás zbaví přebytečných kilogramů, bez toho, abyste se trápili s vyvařováním či počítáním kalorií. Výhodou této diety je to, že se díky hotovým produktům a doporučením k programu učíte dodržovat zdravější životní styl a režim, který vede nejen ke snížení váhy, nýbrž i k jejímu udržení.

MyKETO

Dietní plán MyKeto funguje na principu keto diety, kdy z jídelníčku vyřadíte sacharidy, doplníte jej o bílkoviny a tělo místo ze sacharidů začne spotřebovávat energii z vašich tuků.

MyKeto dieta slibuje rychlé úbytky z tukových tkání, aniž byste přišli o svalovou hmotu.

Kromě řady tipů a doporučení nabízí program MyKeto celou škálu nízkosacharidových produktů, které v první fázi hubnutí zcela nahradí váš jídelníček.

Nejlepší keto dieta - MyKETO

Jak funguje dietní program MyKeto?

U diety MyKeto žádné novinky nehledejte, protože i tato dieta, stejně jako ostatní proteinové diety funguje na principu navození ketózy v těle, což má za následek rychlý úbytek váhy. MyKeto dieta má dietní plány pro všechny – dietní plán S, M, L, XL a XXL, a to podle toho, z jaké váhy vycházíte a kolik chcete zhubnout. Dieta MyKeto má až 4 fáze hubnutí. Zatímco v první fází jíte jídla MyKeto 5x denně, dodržujete pitný režim a k tomu máte povolenou jen zeleninu, v dalších fázích podle vámi vybraného programu se počet MyKeto jídel snižuje a tato jídla jsou nahrazována běžnými nízkosacharidovými jídly, která si můžete připravit podle receptů diety MyKeto.

Nejlepší keto dieta - MyKETO

Jaké produkty program MyKeto nabízí?

Z nabídky diety MyKeto si opět můžete vybrat pestrou škálu produktů. Ti, kteří se do hubnutí chtějí opravdu pustit se vším všudy, uvítají výhodné balíčky, které má dieta MyKeto rozčleněné podle toho, z jaké váhy začínáte hubnout. Nutno dodat, že tyto balíčky lze čas od času koupit s výraznou slevou, díky čemuž můžete také ušetřit. Produkty MyKeto však můžete kupovat i samostatně, a to od hlavních jídel, polévek a koktejlů, až po kaši a nízkosacharidové pečivo. Vybrat si zde můžete i bylinné čaje, proteinové nápoje a další doplňující produkty. Jako uživatel MyKeto diety můžete využít i poradnu odborníků, kteří vás v hubnutí samotné nenechají.

Hlavní výhody MyKeto diety vidíme v široké nabídce produktů na jednom místě, v nabídce výhodných balíčků a ve snadné a rychlé přípravě produktů, které jsou v nabídce rozčleněny i podle toho, pro jakou redukční fázi jsou vhodné.

Nejlepší keto dieta - MyKETO

Profidiet

Profidiet je oblíbená proteinová dieta, která pomohla zhubnout už řadám svých klientů.

Funguje na principu běžné keto diety, kdy se konzumují jídla se zvýšeným obsahem bílkovin a z jídelníčku se zároveň vyřadí sacharidy.

Díky dodržování pravidel Profidiet dosáhnete úbytku kilogramů rychle, bez hladovění a mučení se v posilovně.

Nejlepší keto dieta - Profidiet

Jak funguje Profidiet?

Hubnoucí program ProfiDiet funguje na principu proteinové diety, kdy klient jídly ProfiDiet v první fázi hubnutí zcela nahradí svůj běžný jídelníček. Dieta ProfiDiet má celkem 4 fáze hubnutí, kdy s každou další fází konzumujete méně produktů ProfiDiet a více normálních vámi připravených jídel. Nabídka hotových produktů ProfiDiet neslouží jen k tomu, aby měl klient hubnutí co možná nejsnazší, nýbrž také k tomu, aby se mohl naplno soustředit na shazování kilogramů a naučil se dodržovat redukční režim. Ten mimo konzumaci jídel s vysokým obsahem bílkovin zahrnuje také pravidelný pitný režim a pravidelné rozestupy mezi jídly. Díky této kombinaci doporučení se klient, který dodržuje dietu ProfiDiet, naučí správně fungovat a po dokončení diety nemá problém váhu udržet. Díky tomu se vyhne jojo efektu.

Nejlepší keto dieta - Profidiet

Jaké produkty dieta ProfiDiet nabízí? 

Ani v nabídce diety ProfiDiet nechybí výhodné balíčky, díky kterým lze i ušetřit. Balíčky můžete vybírat podle toho, v jaké fázi hubnutí se zrovna nacházíte. Vyzkoušet můžete i speciální hubnoucí programy ProfiDiet na různě dlouhou dobu, které slibují konkrétní úbytek kilogramů. A pak jsou tady jednotlivé produkty ProfiDiet, které lze z nabídky vybírat podle vašich preferencí. V nabídce jsou instantní jídla, hotová jídla, nápoje i sladké tyčinky.

Nejlepší keto dieta - Profidiet

Mix & Slim

Dieta Mix & Slim funguje na klasických principech ketodiety, kdy je cílem dosáhnout stavu ketózy, aby tělo bralo energii ne ze sacharidů, ale z vlastních tukových zásob.

 Produkty Mix & Slim lze bez problému zahrnout do jakékoliv ketonové diety, do Dukanovy diety, Anglické diety, Atkinsonovy diety, do proteinové diety či nízkosacharidové diety.

Nejlepší keto dieta - Mix & Slim

Jaké produkty Mix & Slim nabízí?

Produkty Mix & Slim vám pomohou shodit přebytečná kila rychle, bez hladovění a nutnosti pohybu. Mají vysoký obsah bílkovin a vlákniny a nízký obsah cukrů, tuků a sacharidů. Jídla Mix & Slim vynikají rychlou a snadnou přípravou, kdy je stačí jen zalít mlékem nebo vodou a máte hotovo. Mezi nejoblíbenější produkty Mix & Slim diety patří bezesporu koktejly a kaše, které můžete sehnat v řadě příchutí – jahoda, banán, vanilka, čokoláda nebo lesní plody. Kaše nebo koktejl nahradí jakékoliv jedno jídlo. V nabídce produktů však najdete také dietní polévky, jimiž lze nahradit jedno vhodné jídlo. Velmi oblíbené jsou i dietní palačinky a omelety, které si zákazníci často dávají k obědu nebo k večeři. Vybrat si můžete i z výhodných dietních balíčků na různě dlouhou dobu.

Nejlepší keto dieta - Mix & Slim

Jak funguje dieta Mix & Slim?

Dieta Mix & Slim funguje na základním principu ketodiety, kdy jíte tyto produkty 5x denně, dodržujete pitný režim a spalujete tukové zásoby. U této diety nejsou dána jakákoliv konkrétní pravidla nebo fáze, a to už z toho důvodu, že jsou produkty tohoto programu vhodné i pro řadu jiných diet. Mají zvýšený obsah bílkovin, snížený obsah tuků a sacharidů a obsahují vitamíny, které tělo při hubnutí využije. Produkty Mix & Slim neobsahují GMO, lepek, glutamáty ani přidaný cukr.

Nejlepší keto dieta - Mix & Slim

Chia Shake

Chia Shake dieta opět staví na principu ketózy. 

Je to stav, kdy tělo namísto sacharidů začne využívat jako zdroj energie vlastní tukové zásoby.

Dieta obsahuje širokou škálu jídel s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin a k tomu návod, jak postupovat, abyste opravdu hubli.

Nejlepší keto dieta - Chia Shake

Na jakých produktech je dieta postavená?

Produkty diety Chia Shake jsou opět nízkosacharidové. Mají jen malé množství zdravých tuků a vysoký podíl bílkovin. Co se typů jídel týče, mají uživatelé opravdu z čeho vybírat. Jídla diety Chia Shake dokážou zastoupit snídaně, obědy, večeře a myslí i na něco na zub. Vybírat tedy můžete muffiny, palačinky, müsli, kaše, polévky, omelety, dietní tyčinky, koktejly, smothie drinky a tak dále. Jak už název vypovídá, jsou jídla diety Chia Shake obohacena o cenné chia semínko. Dieta Chia Shake je pro usnadnění v rozhodování rozdělena hned do několika balíčků, podle toho, jak dlouho chcete hubnout a z jaké váhy hubnutí začínáte. Balíček Small je určený pro nízkou váhu, obsahuje 35 jídel, které vám vydrží na týden. Balíček Medium je určený pro střední váhu, obsahuje 70 jídel a vydrží vám dva týdny. Balíček Large je pak určený pro vysokou váhu, obsahuje 140 jídel, které vám vydrží na 4 týdny. Posledním balíčkem je XLarge, který je určený pro velmi vysokou váhu, obsahuje 280 jídel, které vystačí na dobu 8 týdnů. Jídla samozřejmě můžete nakupovat i samostatně podle toho, jaké vám budou nejvíce chutnat a v jaké fázi hubnutí s Chia Shake budete. 

Nejlepší keto dieta - Chia Shake

Jak funguje Chia Shake dieta?

Cílem diety Chia Shake je dosáhnout stavu ketózy, který zaručí, že začnete rychle hubnout. Při dietě Chia Shake nehladovíte nýbrž jíte 5x denně produkty Chia Shake. Jednotlivá jídla je potřeba jíst v pravidelných rozestupech a dodržovat dostatečný pitný režim, a to až 3 litry neslazených tekutin denně. Při této dietě doplňujete produkty Chia Shake také zeleninou a jinými povolenými potravinami.

Dieta Chia Shake je rozdělena do tří kroků. První krok vám přinese rychlý úbytek váhy. V této fázi jíte převážně jen produkty Chia Shake diety, které doplňujete o dovolené potraviny. V druhém kroku dále hubnete a postupně do jídelníčku zařazujete další povolené potraviny. Třetí krok funguje jako udržovací fáze, kdy už svůj vyvážený jídelníček produkty Chia Shake už jen doplňujete. Zažité návyky z této diety mají za účel předcházet jojo efektu.

Nejlepší keto dieta - Chia Shake

Nejlepší proteinová dieta


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KETODIET

Vybírejte z TOP produktů a zajímavých balíčků v atraktivních slevách. Ketonová dieta za ty nejlepší ceny právě v této kategorii. Dopřejte si proteinová jídla a nápoje na hubnutí!

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Jak tedy začít s keto dietou?

Pokud se chystáte začít s keto dietou, může to být náročné, ale zároveň velmi přínosné pro vaše zdraví. Pokud vás láká přijít na to, jak tuto dietu úspěšně zvládnout, přinášíme vám 12 skvělých tipů, které vám pomohou začít a udržet se v keto režimu.

Zjistěte si vše o keto dietě

Před tím, než začnete s keto dietou, si přečtěte dostatečné množství informací a poraďte se s odborníkem. Je důležité mít přehled o tom, co můžete a nemůžete jíst, jaké jsou její základní principy a co očekávat.

Připravte si jídelníček

Při plánování jídelníčku se zaměřte na to, aby jste v něm měli dostatek tuků a bílkovin a minimální množství sacharidů. Je důležité jíst různorodě a snažit se o vyváženost.

Vyhýbejte se rafinovaným cukrům a sacharidům

Rafinované cukry a sacharidy se vyskytují v procesovaných potravinách a nápojích a jsou nežádoucí v keto dietě. Zbavte se všeho, co obsahuje přidaný cukr a vybírejte potraviny s nízkým obsahem sacharidů.

Pijte hodně vody

Při keto dietě se zvyšuje ztráta tekutin z těla, proto je důležité pít hodně vody. Doporučujeme minimálně 2 litry vody denně.

Zahrňte do jídel více zeleniny

Zelenina by měla být nedílnou součástí vaší stravy, protože obsahuje důležité vitamíny a minerály. Snažte se zahrnout do svých jídel co nejvíce listové zeleniny.

Konzumujte kvalitní bílkoviny

Bílkoviny jsou důležitou součástí keto stravy, proto vybírejte kvalitní zdroje bílkovin, jako jsou ryby, kuřecí nebo krůtí maso, sýry, ořechy, semínka.

Sledujte příjem tuků

Při keto dietě jsou tuky důležitou součástí stravy, ale je důležité sledovat, jaké tuky konzumujete. Vyhněte se trans-tukům.

Měřte své ketony

Měření ketonů v krvi nebo moči vám může pomoci zjistit, zda jste v ketóze. To je stav, kdy vaše tělo spaluje tuky namísto sacharidů pro energii.

Vyhněte se alkoholu

V keto dietě není alkohol příliš doporučován. Pokud už si dáte drink, zvolte nízkosacharidové nápoje, jako je víno nebo tvrdý alkohol s tonikem.

Dopřejte si dostatek spánku

Keto dieta může být náročná na tělo, proto je důležité mu dopřát dostatek spánku. To pomůže snížit stres a udržet tělo v kondici.

Cvičte

Cvičení může být skvělou doplňkovou aktivitou k keto dietě. Pomáhá tělu spalovat kalorie a zvyšuje účinnost dietního plánu.

Nezapomeňte na dobré stravovací návyky

I když keto dieta může být velmi účinná, je důležité mít zdravé stravovací návyky. To znamená, že se snažte jíst pomalu, nejíst příliš pozdě večer a přemýšlet o velikosti porcí. Tímto způsobem se keto dieta stane součástí vašeho zdravého životního stylu.

Recenze a zkušenosti keto zákazníků

Jako věčná dietářka jsem za život vyzkoušela už řadu diet, žádná z nich však nefungovala tak báječně jako keto dieta. S nadsázkou hubnu rychleji, než stačím nakupovat nové oblečení pro moji atraktivnější postavu.

Věra MartinkovÁ 

Keto dieta mi vrátila sebevědomí, když mě z váhy otřesných 126 kg dostala zpět na moji vysněnou normální váhu 75 kg. Bylo neskutečné sledovat, jaké má na mě dieta účinky, například sladké mě přestalo úplně zajímat. Teď si užívám každý den naplno.

Maminka Míša

Díky keto dietě už vím, že ani špatná funkce štítné žlázy není problémem pro dosažení vysněné postavy. Když se má váha přehoupla přes číslo 105 kg, hledala jsem způsoby, jak rychle zhubnout. Objevila jsem keto dietu a začala s balíčkem na čtyři týdny. Ačkoliv jsem s některými jídly bojovala, vydržela jsem a shozená kila mi byla motivací pro to, abych pokračovala. Teď už konečně mohu se synem na kolo a na trampolínu, v čemž mi předtím bránila má obezita.

Jana

S 93 kilogramy jsem se na sebe nemohla už dívat. Dojídání po dětem a špatná strava způsobily, že jsem neuvěřitelně ztloustla. Proto jsem sáhla po ketodietě, s níž šlo hubnutí až zázračně rychle.

Klientka ketofit

Dlouhou dobu jsem se o sebe nestarala a jedla jsem vše, co mi přišlo pod ruku. V důsledku stresu a velmi špatného životního stylu jsem se vyjedla na neuvěřitelných 120 kilogramů. A to už jsem si řekla dost a sáhla jsem po keto dietě. Díky ní jsem zhubla na velikost S a cítím se jako nový člověk.

Angela

Byla jsem dlouhodobě pod velkým pracovním tlakem a kvůli tomu jsem si vypěstovala doslova závislost na jídle. Jídlem jsem se uklidňovala i odměňovala, až jsem se vyjedla na 110 kilogramů. Když už jsem se na sebe nemohla dál dívat, sáhla jsem po keto dietě, s níž šlo hubnutí zázračně rychle. Svůj šatník jsem musela komplet vyměnit.

lenka

Z váhy 143 kg jsem zhubl jen díky keto dietě a můj život je nyní nepopsatelně hezčí a zábavnější. Kvůli vysoké váze jsem totiž trpěl spánkovou apnoí, kvůli které jsem musel dokonce spát s dýchacím přístrojem. To a řadu dalších věcí však keto dieta změnila.

patrik

Díky keto dietě jsem si dokázala, že štíhlá můžu být i po třech dětech. Když má váha překročila únosnou mez, rozhodla jsem se s tím něco udělat. Má kamarádka mi doporučila keto dietu, která s mými kily zatočila. Velmi jsem na této dietě ocenila, že například tyčinky a koktejly můžu mít všude s sebou.

žaneta

Lituji toho, že jsem keto dietu neobjevila ještě před naší svatbou, kdy jsem k oltáři zbytečně táhla také kila navíc. Až s keto dietou se mi podařilo zhubnout na mou vysněnou váhu a konečně si mohu užívat ten skvělý pocit, že mi nižší váha sluší. 

zuzka

Jmenuji se Jan a zhubl jsem díky keto dietě. Když má váha ukazovala hrůzostrašných 110 kilogramů a bylo pro mě těžké jen dojít na nákup, rozhodl jsem se s tím něco udělat. Keto dieta způsobila, že teď kromě nákupů věčně někde lítám po výletech. Už totiž s sebou netáhnu zbytečná kila a pohyb je pro mě radostí.

jan

Keto dieta je stále populárnější volba pro lidi, kteří chtějí zhubnout a zlepšit své zdraví. Pokud se také chystáte na keto dietu a hledáte kvalitní zdroje informací, máme pro vás seznam 7 nejlepších webových stránek, kde najdete všechny potřebné informace o této dietě.

  1. DietDoctor.com je jedním z největších zdrojů informací o keto dietě. Na této stránce najdete různé články, recepty a návody pro začátek s keto dietou.
  2. KetoDietApp.com je další skvělý zdroj informací o keto dietě. Na této stránce najdete spoustu receptů, výživových plánů a tipů pro úspěšnou keto dietu.
  3. Healthline.com je jedním z největších webových stránek zaměřených na zdraví a výživu. Na této stránce najdete různé články a informace o keto dietě.
  4. PerfectKeto.com je další výborný zdroj informací o keto dietě. Na této stránce najdete různé články, tipy a recepty pro úspěšnou keto dietu.
  5. Ruled.me je stránka, která se zaměřuje výhradně na keto dietu. Na této stránce najdete kompletní průvodce pro začátek s keto dietou, včetně receptů, výživových plánů a tipů.
  6. Ketogenic.com je stránka, která se zaměřuje na výzkum a informace o keto dietě. Na této stránce najdete spoustu informací o keto dietě, včetně různých studií a výzkumů.

Doufám, že vám tento seznam pomůže najít všechny potřebné informace o keto dietě.

Přeji vám hodně úspěchů při zhubnutí a zlepšení zdraví!

Nejlepší proteinová dieta


VÝBĚR ECOBLOGU #1

KETODIET

Vybírejte z TOP produktů a zajímavých balíčků v atraktivních slevách. Ketonová dieta za ty nejlepší ceny právě v této kategorii. Dopřejte si proteinová jídla a nápoje na hubnutí!

Zdroje

  1. Ketogenní dieta - https://cs.wikipedia.org/wiki/Ketogenn%C3%AD_dieta
  2. Proteinová dieta - https://cs.wikipedia.org/wiki/Proteinov%C3%A1_dieta
  3. Ketóza - https://cs.wikipedia.org/wiki/Ket%C3%B3za
  4. Ketoacidóza - https://emedicine.medscape.com/article/118361-overview
  5. Průvodce ketózou - https://www.webmd.com/diabetes/type-1-diabetes-guide/what-is-ketosis#1
  6. Ketogenická dieta - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK499830/
  7. Průvodce začátečníka do keto diety - https://www.healthline.com/nutrition/ketogenic-diet-101
  8. The National Center for Biotechnology Information (NCBI): https://www.ncbi.nlm.nih.gov/
  9. The American Journal of Clinical Nutrition: https://academic.oup.com/ajcn
  10. The Journal of Nutrition: https://academic.oup.com/jn
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší keto dieta
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání keto diet

Podobné články

Zanechte komentář