Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší koenzym Q10 ✅

[SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší koenzym Q10 ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší koenzym Q10 na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší koenzym Q10


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Viridian CoQ10

V přípravku Curcumin Co-Q10 najdete extrakt z kořene kurkumy, který je znám pro své protizánětlivé působení. Dále je v přípravku obsažen cenný koenzym Q10, který je součástí snad každé buňky. Nechybí ani MCT tuky z kokosového oleje, které jsou perfektním zdrojem energie pro práci svalů a také příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

TOP 3 Nejlepší koenzym Q10

Doporučuji
Nejlepší koenzym Q10 - Viridian

Viridian Curcumin Co-Q10

Celkové hodnocení: 5/5

V produktu Curcumin Co-Q10 od výrobce Viridian najdete i další látky, které mají vliv na hladinu cholesterolu v krvi, na zdraví srdce a celkovou lepší kondici. V přípravku najdete 60 kapslí, což vám při doporučeném dávkování vydrží na 30 až 60 dávek.

Nejlepší koenzym Q10 - NOW

NOW CoQ10 + Hloh

Celkové hodnocení: 4.9/5

NOW CoQ10 + Hloh kombinuje koenzym Q10 a hloh – tedy látky, které příznivě ovlivňují činnost srdce. Koenzymu Q10 vyrábí energii v buňkách a příznivě působí na zdraví srdce. V balení najdete 90 kapslí a doporučené dávkování jen jednu kapsli denně.

Nejlepší koenzym Q10 - Life Extension

Super Ubiquinol CoQ10

Celkové hodnocení: 4.8/5

Super Ubiquinol COQ10 od Life Extension nabízí dobře vstřebatelnou formu koenzymu Q10, kterou ani zdaleka neobsahují všechny na trhu dostupné doplňky. Díky vysoké vstřebatelnosti do těla dostanete potřebnou dávku antioxidantu. 

Co je to koenzym Q10?

Koenzym Q10 je životně důležitá sloučenina, kterou si tělo do jisté míry dovede samo vytvořit. Složitými procesy se tvoří v játrech a je obsažena v mitochondriích, stejně jako v srdci, plicích, ledvinách a v menší míře také ve střevech. Jedná se o látku, která se podobá struktuře vitamínů.

Nejblíže má k vitamínu K, i proto se někdy koenzym Q10 označuje jako vitamín Q. Jedná se o silný antioxidant, který hraje zásadní roli v našem organismu. Vyskytuje se v lidských buňkách – v mitochondriích, kde pomáhá přeměnit potravu na energii využitelnou tělem. Činnost buněk je na této látce závislá.

Koenzym Q10 také plní ochranou a omlazující funkci. Schopnost organismu vytvářet koenzym Q10 rapidně klesá po čtyřicítce. 

Nejlepší koenzym Q10 - TOP 3

Co znamená Q10?

Q10 je označení, které nese látka nezbytná pro přeměnu energie z potravy na energii využitelnou lidským tělem. Jedná se o sloučeninu, která se velmi podobá struktuře vitamínů. Koenzym Q10 lze najít i pod názvy ubichinon, CoQ nebo jen Q10. Tato látka má silné antioxidační vlastnosti a je nezbytná pro správné fungování buněk.

Určitě jste si všimli, že je koenzym Q10 přítomen v řadě kosmetických výrobků, především pak v pleťových krémech. V nich podporuje pružnost a mladistvost pleti. Nicméně o dost podstatnější je koenzym Q10 doplňovat vnitřně, a to zvlášť při jeho nedostatku v těle. 

Nejlepší koenzym Q10 - TOP 3

Jak funguje koenzym Q10?

Koenzym Q10 podporuje výrobu energie v buňkách. Je hlavním hybatelem při přeměně energie z potravy na energii, kterou dokáže využít tělo. Tato přeměna se děje v mitochondriích a koenzym Q10 takto dokáže přeměnit až 95 % energie. Tvoří se v játrech a je přítomen v lidském těle – nejvíce ho najdete v játrech, srdci, plicích, v ledvinách a reprodukčních orgánech.

Další jeho funkcí je ta ochranná. Koenzym Q10 dokáže ochránit buňky před oxidačním stresem. Také se podílí na řadě biochemických procesů. Umožňuje vstřebávat minerály a vitamíny. Má také anti-age efekt. 

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Na co je dobrý Q10?

Koenzym Q10 je nezbytný pro činnost lidských buněk a bez této látky by se tělo neobešlo. Kromě toho tato látka výrazně podporuje kardiovaskulární zdraví. Může zpomalovat stárnutí a také může být prevencí rakoviny.

V neposlední řadě přispívá k dobrému stavu zubů a dásní, podporuje hojení a také udržuje dobrou fyzickou i psychickou kondici. Je vhodný především pro lidi, kteří trpí zvýšenou únavou, pro starší lidi (u kterých se tato sloučenina tvoří v mnohem menším množství), pro lidi s vyšším fyzických výkonem i pro ty, kteří pravidelně zažívají stres. 

Nejlepší koenzym Q10 - TOP 3

V čem je obsažen koenzym Q10?

Do jisté míry si látku koenzym Q10 umí tělo samo vyrobit. Děje se tak nejvíce v mladším věku. K výrobě této látky dochází v játrech a nejvyšší hladiny dosahuje v rozmezí 20 až 25 let. S věkem však přirozená produkce koenzymu Q10 klesá a je proto potřeba čerpat ho i z jiných zdrojů.

Jednou z možností je získávat koenzym Q10 z potravy. V největším množstvím ho obsahují hovězí maso, vnitřnosti jako srdce, játra a ledviny, sardinky, makrely, špenát, sójový olej a oříšky.

Protože je však poměrně těžké dostat do sebe dostatečné množství koenzymu Q10 skrze potravu, je ideální, především pak ve vyšším věku nebo při zvýšené fyzické námaze, doplňovat tuto látku uměle prostřednictvím doplňků stravy.

Jak se projevuje nedostatek koenzymu Q10?

Při nedostatku koenzymu Q10 dochází ke snížené buněčné výkonnosti. Nastupuje únava, opožděné reakce organismu (například opožděná bolest svalů po tréninku), kolísání váhy, výkyvy nálad, zvýšení hladiny cholesterolu v krvi, ke snížené imunitě.

TIP: Prozkoumejte nejlepší krémy na jizvy na českém trhu.

Nejlepší koenzym Q10 - TOP 3

Jak dlouho užívat koenzym Q10?

Abyste z koenzymu Q10 jakožto z doplňku stravy měli co největší užitek, je potřeba ho užívat dlouhodobě, aby se efekt projevil. Nežádoucí účinky může mít jen na těhotné či kojící ženy, které by měly jeho užívání napřed probrat se svým ošetřujícím lékařem. 

Nejlepší koenzym Q10


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Viridian CoQ10

V přípravku Curcumin Co-Q10 najdete extrakt z kořene kurkumy, který je znám pro své protizánětlivé působení. Dále je v přípravku obsažen cenný koenzym Q10, který je součástí snad každé buňky. Nechybí ani MCT tuky z kokosového oleje, které jsou perfektním zdrojem energie pro práci svalů a také příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

TIP: Prozkoumejte, jak zpomalit stárnutí pomocí srovnání nejlepších NMN.

Viridian Co-Q10

Posílit fungování srdce a podpořit odolnost vašeho organismu můžete díky koenzymu Q10, jehož funkce na srdce je podrobně zmapována.

V produktu Curcumin Co-Q10 od výrobce Viridian však najdete i další látky, které mají vliv na hladinu cholesterolu v krvi, na zdraví srdce a celkovou lepší kondici.

Nejlepší koenzym Q10 - Viridian

V přípravku najdete 60 kapslí, což vám při doporučeném dávkování 1 až 2 kapsle denně vydrží na 30 až 60 dávek.

V přípravku Curcumin Co-Q10 najdete extrakt z kořene kurkumy, který je znám pro své protizánětlivé působení.

Nejlepší koenzym Q10 - Viridian

Dále je v přípravku obsažen cenný koenzym Q10, který je součástí snad každé buňky.

Nechybí ani MCT tuky z kokosového oleje, které jsou perfektním zdrojem energie pro práci svalů a také příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

Doplněk stravy podporuje kondici srdce, potlačuje zánět v těle a příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

Nejlepší koenzym Q10 - Viridian

Všechny složky v doplňku stravy jsou 100% aktivní, neobsahují GMO či jiné balastní látky.

Super Ubiquinol CoQ10

Kde vzít energii pro všechno, co potřebujete zvládnout? Třeba v doplňku stravy s pro život nezbytným koenzymem Q10! Víte, že produkce tohoto antioxidantu v těle klesá s věkem? I proto je vhodné tento antioxidant uměle doplňovat.

Nejlepší koenzym Q10 - Life Extension

Také tady je vhodné spolehnout se na dobře vstřebatelnou formu koenzymu Q10, která zaručí, že koupě produktu bude investicí do zdraví a ne vyhozenými penězi. V přípravku Super Ubiquinol CoQ10 najdete 60 kapslí, což vám při dávkování 1 kapsle jednou až dvakrát denně vystačí na 30 až 60 dávek.

Nejlepší koenzym Q10 - Life Extension

Přípravek Super Ubiquinol COQ10 od Life Extension nabízí dobře vstřebatelnou formu koenzymu Q10, kterou ani zdaleka neobsahují všechny na trhu dostupné doplňky. Díky vysoké vstřebatelnosti si můžete být jisti, že do těla dostanete potřebnou dávku nezbytného antioxidantu.

Nejlepší koenzym Q10 - Life Extension

Přípravek posiluje zdraví srdce, zmírňuje únavu, upravuje hladinu cholesterolu a celkově harmonizuje organismus. Je vhodný nejen pro starší osoby, u kterých výroba koenzymu Q10 s věkem klesá, nýbrž pro všechny, kteří chtějí pečovat o své zdraví. V jedné kapsli najdete 100 mg ubiquinolu.

NOW CoQ10 + Hloh

Při výběru doplňku stravy je pro mnoho uživatelů podstatné velikost balení a cena. V případě, že chcete doplněk stravy nakoupit výhodně, bude se vám líbit přípravek CoQ10 + Hloh od výrobce NOW.

Nejlepší koenzym Q10 - NOW

Tento produkt totiž kombinuje koenzym Q10 a hloh – tedy látky, které příznivě ovlivňují činnost srdce. V balení najdete 90 kapslí a doporučené dávkování jen jednu kapsli denně. Takhle vám přípravek vydrží hodně dlouhou dobou.

Nejlepší koenzym Q10 - NOW

V přípravku CoQ10 + Hloh najdete kombinaci koenzymu Q10, který vyrábí energii v buňkách a příznivě působí na zdraví srdce. Antioxidant koenzym Q10 výrobce doplnil o extrakt z hlohu. O něm je známo, že pomáhá udržet zdravý krevní oběh, udržuje optimální krevní tlak a má silné relaxační účinky.

Nejlepší koenzym Q10 - NOW

V jedné kapsli přípravku NOW najdete 100 mg koenzymu Q10 a 400 mg hlohu obecného. Doplněk stravy by se měl konzumovat vždy s jídlem, které obsahuje tuk, což zajistí lepší vstřebatelnost účinných látek.

GymBeam Q10

Jsou látky, které si naše tělo umí samo vytvořit pro své správné fungování. Většinou však tato jeho schopnost klesá s věkem. Nejinak tomu je u molekuly koenzym Q10, kde k poklesu tvorby této látky dochází už po čtyřicítce. Tuto látku potom můžete doplňovat prostřednictvím doplňku stravy Q10 od GymBeam. Přípravek si můžete koupit ve variantě 60 nebo 120 kapslí s výhodným doporučeným dávkováním 1 kapsle denně.

Nejlepší koenzym Q10 - GymBeam

Přípravek Q10 od GymBeam obsahuje hlavní účinnou látku koenzym Q10 – 60 mg v jedné kapsli. Koenzym je v těle důležitý pro činnost buněk, zdraví srdce a celkovou kondici organismu. Doplněk stravy od GymBeam je navíc obohacený o vitamín E, který v tomto případě zabraňuje působení oxidativního stresu na organismus. V jedné kapsli je ukryto 35 mg vitamínu E. Přípravek je vhodné užívat mimo jiné při zvýšeném fyzickém výkonu.

GreenFood Q10

Málokdo ví, že molekula koenzym Q10 není jen součástí kosmetických přípravků, nýbrž životně důležitou látkou, kterou je potřeba s věkem doplňovat. Ačkoliv se antioxidant koenzym Q10 nachází v řadě potravin, jako je hovězí maso, vnitřnosti či špenát, pohodlnější a jistější variantou je jeho doplňování skrz doplněk stravy. Vybrat si můžete Coenzym Q10 od GreenFood. Přípravek obsahuje 60 rostlinných a pro vegany vhodných kapslí, které vám při dávkování jedna kapsle denně vydrží na dvouměsíční kúru.

Nejlepší koenzym Q10 - GreenFood

Jedinou účinnou látkou v přípravku Coenzym Q10 od GreenFood je molekula koenzym v její biologické formě, která je klíčová pro činnost buněk v organismu. Díky doplnění koenzymu získáte potřebnou energii, přispějete ke zdraví vašeho srdce a budete ve větší fyzické a psychické kondici. Doplněk stravy koenzym Q10 je vhodný k dlouhodobému užívání a pro efekt je i vhodné, aby se užíval delší dobu. Jeho užívání by nicméně těhotné a kojící ženy měly konzultovat se svým lékařem.

OstroVit

Čím podpořit celkově lepší fyzickou a psychickou pohodu? Jak odstranit ubíjející vyčerpání? O něco lépe se můžete cítit díky doplňku Ubichinon Q10 od OstroVit, a to zejména tehdy, máte-li molekuly koenzym Q10 v těle nedostatek. V přípravku najdete 100 veganských kapslí, které vám při dávkování jen jedna kapsle denně vydrží hodně dlouho.

Nejlepší koenzym Q10 - OstroVit

Jedinou účinnou látkou v přípravku Ubichinon Q10 od OstroVitu je molekula koenzym Q10, která pomáhá mitochondriím při tvorbě energie. Dlouhodobé užívání koenzymu Q10 může zmírnit únavu a posílit činnost srdce. V jedné kapsli najdete 100 mg koenzymu Q10, který je zároveň silným antioxidantem, a proto může být přínosem při zvýšeném stresu. Koenzym Q10 je doporučeno užívat dlouhodobě. Větší potřebu tohoto vitamínu mohou mít lidé po čtyřicítce, lidé s vysokým krevním tlakem a zvýšeným cholesterolem či lidé se zvýšenou fyzickou zátěží.

NutriOp NADH, PQQ a CQ10

Chcete co možná nejvíce zpomalit stárnutí? Dnes žádný problém, a to hlavně díky britské společnosti Nutriop, která vyvinula doplněk stravy se čtyřmi účinnými složkami proti stárnutí. NMN, NADH, PQQ a CQ10 Life od Nutriop je výjimečný doplněk stravy, který obsahuje 45 kapslí. Při dávkování 1 kapsle denně vám přípravek vydrží na 45 dní.

Nejlepší koenzym Q10 - NutriOp

V přípravku od Nutrio najdete směs účinných látek, které ověřeným způsobem zpomalují proces stárnutí buněk. Konkrétně se jedná o NMN (derivát vitamínu B3), NADH (biologická forma vodíku), PQQ (antioxidant stimulující regeneraci mitochondrií) a coQ10 (chemická sloučenina, která se podílí na výrobě lidské energie). Přípravek nabízí speciální a na trhu nevídanou recepturu. Je vhodný pro všechny ty, kteří chtějí jít proti času. Přípravek se nedoporučuje užívat těhotným a kojícím ženám a lidem do 18 let věku.

Swanson Koenzym Q10

Znáte recept na vitalitu, dlouhověkost a energii? My ano! Je jím přípravek CoQ10 od Swansonu, který obsahuje pro tělo nezbytnou látku koenzym, která se podílí na výrobě lidské energie. Víte, že bez koenzymu by tělo vůbec nemohlo fungovat? Tuto látku si umí samo vyrobit, jenže tato schopnost s věkem klesá. Přípravek obsahuje 90 kapslí, což vám při dávkování 1 kapsle denně vydrží na tříměsíční kúru.

Nejlepší koenzym Q10 - Swanson

Doplněk stravy od značky Swanson se zakládá na jediné byť velmi účinné látce – na koenzymu Q10. Tato látka je často přidávána do kosmetických přípravků, zejména do denních a nočních krémů. Je to hlavně díky schopnosti podpořit výrobu energie v těle. Koenzym Q10 je obsažen v každé buňce lidského těla, když pak jeho hladina v těle s věkem klesá, je namístě tuto látku uměle doplňovat. V jedné kapsli CoQ10 od Swansonu najdete zvýšenou dávku tohoto antioxidantu – 200 mg v jedné kapsli.

Solgar Q10

Při hledání jakéhokoliv doplňku stravy jde většině uživatelů o dobrou vstřebatelnost a čisté složení výrobku. Nejinak je tomu v případě produktu CoQ10 od značky Solgar, který obsahuje 30 kapslí s vysoce vstřebatelným koenzymem Q10. Přípravek je o něco dražší, a to hlavně díky svému biologicky dostupnému složení. Vydrží vám pouze na třicetidenní kúru.

Nejlepší koenzym Q10 - Solgar

Hlavní a jedinou účinnou látkou doplňku stravy CoQ10 od Solgaru je koenzym Q10, který má v tomto případě výjimečnou formu. Jedná se o patentovanou formu z fermentovaných kvasnic, která zajišťuje lepší vstřebatelnost a tím pádem i využitelnost tělem. Přípravek je vhodný k doplnění energie, k posílení srdce a cév a ke zlepšení celkové kondice.

laSaponaria Q10

Paradoxně je existence molekuly koenzym Q10 dobře vidět na řadě kosmetických přípravků s jeho obsahem. Někteří lidé si v souvislosti s tím například vůbec neuvědomují, jak nepostradatelná je tento antioxidant pro celkové fungování organismu, kde je jeho doplňování vítáno. Nejlepší je proto koenzym doplňovat jak vnitřně, tak i zevně. Zevně na to můžete jít prostřednictvím přípravku Coenzima Q10 od laSaponaria. Přípravek obsahuje 30 ml a je určený k nanášení na pleť prostřednictvím praktického dávkovače (pipety).

Nejlepší koenzym Q10 - laSaponaria

Pleťové sérum, v němž hlavní roli hraje biologicky dostupný koenzym Q10 prokazatelně zlepšuje stav pokožky. Je určený k aplikaci na obličej pod denní krém. Při nanášení jej můžete smíchat i s krémem. Na pleť působí antioxidačně, regeneračně, zároveň posiluje její pružnost a zlepšuje její tón.

Jamieson Koenzym Q10

Koenzym Q10 má nedocenitelné účinky na organismus. Je to i tím, že je nedílnou součástí buněk, kterým pomáhá při výrobě energie. Respektive je součástí procesu, kdy se potrava přeměňuje na energii, kterou může tělo využít. Dlouhodobé doplňování této látky je pro tělo žádoucí, a to zejména po čtyřicítce, kdy tato látka v těle klesá. V přípravku Koenzym Q10 od Jamieson najdete výhodné balení 60+20 tablet zdarma. Při dávkování 1 tableta denně vám doplněk stravy vydrží na hodně dlouho.

Nejlepší koenzym Q10 - Jamieson

Hlavní a jedinou účinnou látkou přípravku Koenzym Q10 od Jamieson je molekula Q10, která je získávána fermentací z kvasnic. Jedině tak je biologicky čitelná pro naše tělo a to pak nemá problém tuto látku využít pro své fungování. Přípravek od kanadské společnosti je vhodné užívat společně s jídlem.

GS Koenzym Q10

 Ačkoliv je vitamín koenzym Q10 pro tělo nepostradatelný, spousta lidí si jej spojuje s kosmetickými přípravky na podporuje vyživené,  mladistvější a sjednocenější pleti. To je ale škoda, protože pravidelné doplňování koenzymu Q10 je vhodné zejména po čtyřicítce, kdy jeho produkce s věkem klesá. Doplnit jej můžete pomocí přípravku Gs Koenzym Q10 30+30 tablet. Při dávkování 1 želatinová kapsle denně vám přípravek vystačí na dvouměsíční kúru.

Nejlepší koenzym Q10 - GS

Hlavní látkou přípravu GS Koenzym Q10 je právě tato molekula, která buněčným mitochondriím pomáhá tvořit energii. Koenzym Q10 příznivě působí nejen na doplnění energie, nýbrž také na činnost srdce, hladinu cholesterolu či lepší imunitu. Přípravek je obohacený o vitamín B1, který má taktéž příznivý vliv na srdce a cévy. Koenzym Q10 je možné užívat dlouhodobě.

Naturevia Koenzym Q10 Cardio

Koenzym Q10 je cenná sloučenina, kterou si tělo umí samo vyrobit. S věkem však tato schopnost razantně klesá, a proto je namístě tento vitamín doplnit. Učinit tak můžete díky přípravku Koenzym Q10 cardio od značky Naturevia. Přípravek obsahuje 60 kapslí, což vám při dávkování 1 až 2 kapsle denně vystačí na 30 až 60 dávek.

Nejlepší koenzym Q10 - NatureVia

Hlavní složkou je koenzym Q10, který pomáhá mitochondriím při výrobě energie, posiluje činnost srdce, zlepšuje imunitu, upravuje tlak či hladinu cholesterolu. Přípravek je pak doplněn o další látky – například o vitamín B1, který podporuje činnost srdce nebo vitamín E a selen, tedy látky, které chrání buňky před oxidativním stresem. Přípravek je potřeba užívat dlouhodobě, aby se dostavil kýžený efekt. Koenzym Q10 je vhodné užívat při zvýšené únavě či problémy se srdcem.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů Q10

Koenzym Q10 jsem začala užívat, když jsem se dozvěděla o jeho unikátním účinku na organismus. Do té doby jsem na moji únavu rozhodně nepoužila všechny prostředky.

Renata // Heuréka

S užíváním koenzymu Q10 jsem velmi spokojený. Jsem důkazem toho, že tato sloučenina není jen pro ženy a vnější použití, nýbrž pro všechny, kteří chtějí podpořit své zdraví.

Pavel // Heuréka

Koenzym Q10 jsem dlouho používala prostřednictvím pleťových krémů. Pak jsem se dozvěděla, že je vhodné tuto sloučeninu užívat i vnitřně. Doporučuji.

Alena // Heuréka

Koenzym Q10 od americké společnosti NOW kupuji opakovaně, protože jsem s produktem moc spokojená a mohu ho doporučit.

Jitka // Heuréka

Díky pravidelnému a již dlouhodobějšímu užívání koenzymu Q10 se mi zlepšila imunita a také cítím příval energie. Ocenila bych snad jen větší a cenově výhodnější balení, protože mi doplněk vždycky rychle mizí.

Miroslava // Heuréka

Koenzym Q10 od GymBeam kupuji už asi potřetí a vyhovuje mi. Možná bych uvítal o něco větší balení.

Jan // Heuréka

Koenzym Q10 doplňuji na doporučení mé kamarádky a musím říct, že jsem zaznamenala větší energii.

Andrea // Heuréka

S doplňkem stravy Koenzym Q10 od GymBeam jsem naprosto spokojená, protože mi vyhovuje jeho poměrem kvalita/cena. Pozoruji větší energii a možná o něco lepší imunitu. 

Tereza // Heuréka

Koenzym Q10 užívám jako prevenci zdraví mého srdce a doporučuji ho i těm, na které věčně padá únava.

Simona // Heuréka

Koenzym Q10 jsem se rozhodl užívat na základě článku, který vyzdvihoval jeho přínosy a zatím jsem spokojený. Nicméně hodnotit budu moci až po delší době užívání. 

Filip // Heuréka

Nejlepší koenzym Q10


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Viridian CoQ10

V přípravku Curcumin Co-Q10 najdete extrakt z kořene kurkumy, který je znám pro své protizánětlivé působení. Dále je v přípravku obsažen cenný koenzym Q10, který je součástí snad každé buňky. Nechybí ani MCT tuky z kokosového oleje, které jsou perfektním zdrojem energie pro práci svalů a také příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Koenzym Q10: https://cs.wikipedia.org/wiki/Koenzym_Q10
  2. Koenzym: https://cs.wikipedia.org/wiki/Koenzym
  3. Coenzyme Oregon State University: https://lpi.oregonstate.edu/mic/dietary-factors/coenzyme-Q10
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší koenzym Q10
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Koenzym Q10

Podobné články

Zanechte komentář