Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší omega-3 na trhu: recenze ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší omega-3 na trhu: recenze ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší omega-3 na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší omega-3


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Reflex Omega-3

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě. Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu (koncentrovaný rybí tuk) a také kapsle obsahují hovězí želatinu.

TOP 3 Nejlepší omega-3

Doporučuji
Nejlepší omega 3 - Reflex

Reflex Nutrition Omega 3

Celkové hodnocení: 5/5

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě. Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu.

Nejlepší omega 3 - NOW

NOW Ultra omega-3

Celkové hodnocení: 4.9/5

V kapslích Omega-3 od výrobce NOW jsou obsaženy kyseliny EPA a DHA, jejichž zdrojem jsou mořské tučné ryby. V jedné dávce najdete 500 mg kyseliny eikosapentaenové a 250 mg kyseliny dokosahexaenové. Jedná se o produkt s vysokým obsahem těchto látek.

Nejlepší omega 3 - Carnium Botanicals

Algae Omega 3

Celkové hodnocení: 4.8/5

Algae Omega 3 od Carnium Botanicals obsahuje kvalitní omega 3 mastné kyseliny z mořských řas. V přípravku najdete 60 kapslí, což vám při doporučeném denním dávkování vydrží na měsíční kúru. V přípravku najdete 60 kapslí, které  vydrží na měsíční kúru.

SLEVA 10 % s kódem "ecoblog"

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Co je to omega-3?

Jako omega-3 jsou označované zdravé tuky, které naše tělo pro své bezproblémové fungování potřebuje, ale neumí si je samo vyrobit a tudíž je potřeba je tělu dodávat skrze vyváženou potravu (případně pomocí doplňku stravy).

Jako omega-3 mastné kyseliny jsou označovány polynasycené tuky, jejichž nejvýznamnějším zdrojem jsou tučné ryby. Je to hlavně proto, že omega-3 mastné kyseliny (z nichž nejvýznamnější jsou kyseliny EPA a DHA) syntetizují mořské řasy a fytoplankton. Tyto mořské organismy pak konzumují ryby a ukládají se v jejich tělesném tuku a v játrech.

Rostlinnými zdroji omega-3 mastných kyselin jsou pak některé mořské řasy, také oříšky, lněná semínka, řepkový nebo sójový olej. Tyto kyseliny však mají jinou formu (tvoří je kyselina ALA neboli kyselina alfalinolenová). Z té si pak tělo umí vyrobit potřebné EPA a DHD kyseliny, ale tato přeměna není tak účinná jako přímá konzumace omega-3 z živočišných zdrojů.

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Na co je dobré omega-3?

Na omega-3 mastných kyselinách proběhla už řada studií, které dokázaly, že mají výrazné protizánětlivé vlastnosti. Umí zmírnit nebo předejít tak zvanému chronickému zánětu v těle, který může být mimo jiné zodpovědný například za obezitu, srdeční onemocnění nebo za onemocnění rakovinou.

Podle četných studií omega-3 mastné kyseliny zlepšují snášenlivost chemoterapie a také zabraňují ztrátě váhy, která je při onemocnění rakovinou typická. Omega-3 kyseliny také:

  • snižují špatný cholesterol,
  • upravují tlak,
  • snižují riziko infarktu,
  • mají příznivý vliv na mozek a jeho funkce,
  • posilují imunitu,
  • podporují usazování vápníku v kostech,
  • podporují zdraví srdce,
  • jsou vhodné pro těhotné i kojící ženy a příznivě ovlivňují vývoj plodu,
  • přispívají ke zdravému zraku.
Nejlepší omega 3 - TOP 3

Jak poznat kvalitní omega-3?

Stejně jako při výběru jiných doplňků stravy je také u výběru omega-3 mastných kyselin podstatné, aby neobsahovaly zbytečné balastní látky (to znamená žádná sladidla, aromata nebo zbytečné konzervanty).

Doplněk stravy omega-3 by pak měl mít dobře vstřebatelnou formu pro tělo (forma krillu nebo triglyceridů). Jedna dávka by měla obsahovat vysoký obsah kyselin EPA a DHA (minimálně 50 %). Olej by měl být šetrně ošetřen a očištěn od případných toxinů a jako třešnička na dortu  by pak doplněk stravy měl obsahovat omega-3 kyseliny získané z šetrného rybolovu. 

Váš výběr samozřejmě ovlivní i další faktory, jako je počet dávek v balení, cena a forma (kapsle, tekutý olej).

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Jak se projevuje nedostatek omega-3?

Nedostatek omega-3 mastných kyselin se může projevovat únavou, bolestí kloubů, častým nachlazením, podrážděností a dlouhodobě zhoršenou náladou. Varovným signálem toho, že vám můžou chybět omega-3 mastné kyseliny, je zvýšený krevní tlak, zhoršená kvalita kůže, vlasů i nehtů, neodbytná chuť na sladké nebo neustálý pocit hladu.

Nedostatek těchto zdravých tuků v potravě se může podepsat na celkovém fungování imunitního systému.

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Jak doplnit omega-3?

Doplnit omega-3 mastné kyseliny můžete vyváženou stravou, kterou obohatíte především o tučné ryby, jako jsou losos, sleď, makrela či sardinky. Velmi efektivní je pak konzumace rybích olejů (z tuňáka nebo tresky).

Na škodu nebude ani zvýšený příjem oříšků, semínek a rostlinných olejů, které jsou rostlinným zdrojem omega-3 mastných kyselin (obsahují především kyselinu ALA – kyselinu alfalinolenovou). Doplnit chybějící omega-3 kyseliny však můžete i pomocí doplňku stravy, u kterého se nemusíte bát, že byste nedosáhli na optimální doporučenou denní dávku.

TIP: Podívejte se na srovnání nejlepších probiotik.

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Jaká je denní dávka omega 3?

U dospělých mužů se denní dávka pohybuje okolo 1,6 gramu omega-3 mastných kyselin, u dospělých žen pak kolem 1,1 gramu. U dětí se pak dávkování rozlišuje podle věku (do tří let 0,7 g, do osmi let 0,9 g, nad osm let pak 1 až 1,2 gramu). Vždy je lepší poradit se s lékařem nebo lékárníkem nebo dodržovat doporučené denní dávkování, které je uvedeno na obale doplňku stravy.

Jak dlouho brát omega-3?

Protože jsou omega-3 pro lidský organismus zásadní a tělo si je neumí samo vyrobit, je určitě žádané, aby byly tyto látky užívány dlouhodobě. Účinek při pravidelném užívání by se měl dostavit přibližně po 3 měsících.

Nejlepší omega 3 - TOP 3

Co to je EPA a DHA?

EPA (kyselina eikosapentaneová) a DHA (kyselina dokosahexaenová) jsou nejvýznamnějšími kyselinami omega-3 mastných kyselin. Účinky obou kyselin jsou velice podobné a můžete je najít pod obecným výpisem účinků omega-3 mastných kyselin.

Co je Krill olej?

Jedná se o alternativu k rybímu oleji. Tento olej obsahuje prospěšné omega-3 mastné kyseliny a navíc další antioxidanty a cenné látky. Krill olej je získáván z antarktického korýše – krunýřovky krillové, která žije v Antarktickém oceánu. Její hlavní výhodou oproti jiným mořským živočichům je fakt, že díky pobytu v antarktických vodách není tolik kontaminována rtutí, toxiny a těžkými kovy. Dalším rozdílem mezi krilovým a rybím olejem je ten, že olej z krunýřovky je pro tělo lépe vstřebatelný (podle některých studií). Váže se totiž na fosfolipidy, zatímco rybí olej se váže na glyceridy.

Co je to omega-6?

V souvislosti s omega-3 mastnými kyselinami si není možné nevšimnout také omega-6 nenasycených matných kyselin. Jakou hrají roli? Opět velmi klíčovou. Stejně jako omega-3 kyseliny, tak i omega-6 mastné kyseliny si tělo nedokáže samo vyrobit. Obě skupiny hrají zásadní roli při výživě mozku. Jejich hlavním rozdílem je jejich vliv na zdraví a poměr v konzumaci. Zatímco omega-3 mastné kyseliny fungují proti zánětu, nadměrné množství omega-6 kyselin mohou zánět v těle stimulovat. I proto je potřeba dodržovat poměr 2:1 (případně 4:1) ve prospěch omega-3 mastných kyselin.

Nejlepší omega-3


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Reflex Omega-3

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě. Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu (koncentrovaný rybí tuk) a také kapsle obsahují hovězí želatinu.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Reflex Nutrition Omega 3

Víte, že omega-3 kyselinami lze podpořit zdraví srdce i mozku? Celkově lepší fyzickou a psychickou pohodu mohou přinést kapsle Omega 3 od Reflex Nutrition.

Balení obsahuje 90 kapslí, což vám při dávkování 1 kapsle 3x denně vydrží na měsíční kúru.

Nejlepší omega 3 - Reflex

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě.

Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. 

Nejlepší omega 3 - Reflex

Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu (koncentrovaný rybí tuk) a také kapsle obsahují hovězí želatinu.

Ani dávkování 1 kapsle až 3x denně nemusí být vyhovující úplně pro každého, a to z toho důvodu, že je potřeba na další denní dávky myslet.

Nejlepší omega 3 - Reflex

Doplněk stravy s omega 3 mastnými kyselinami podporuje zdraví srdce, mozku a očí.

Jedná se o produkt s vyšším množstvím omega-3 kyselin. 

NOW Ultra omega-3

Jaké látky tělu dodávat ve značném množství? Hlavně ty, které si neumí samo vyrobit. Patří mezi ně i omega-3 mastné kyseliny, které naleznete v doplňku stravy Omega-3 od Now.

Balení obsahuje až 200 kapslí (z hovězí želatiny) a při dávkování 2 kapsle denně vám vydrží na 100 dávek.

Nejlepší omega 3 - NOW

V kapslích Omega-3 od výrobce NOW jsou obsaženy kyseliny EPA a DHA, jejichž zdrojem jsou mořské tučné ryby.

V jedné dávce najdete 500 mg kyseliny eikosapentaenové a 250 mg kyseliny dokosahexaenové. 

Nejlepší omega 3 - NOW

Jedná se o produkt s vysokým obsahem těchto látek.

Jedná se o živočišný zdroj těchto kyselin, a proto kapsle nejsou vhodné pro vegany. 

Nejlepší omega 3 - NOW

Stejně tak i kapsle jsou vyrobeny z hovězí želatiny.

Přípravek je výhodný v tom, že stačí pouze dvě kapsle denně a jedno balení obsahuje až 200 kapslí, díky čemuž vám vydrží na hodně dlouho.

Carnium Botanicals Omega 3 (+ slevový kupon "ECOBLOG")

Každý, kdo se chce udržovat zdravý a fit, by měl kromě jiných vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek dbát i na pravidelný příjem omega-3 mastných kyselin.

Ty si tělo nedokáže samo vyrobit, a proto je potřeba je dodávat skrze vyváženou stravu nebo pomocí doplňků stravy.

Nejlepší omega 3 - Carnium Botanicals

Jedním takovým může být přípravek Algae Omega 3 od Carnium Botanicals, který obsahuje kvalitní omega 3 mastné kyseliny z mořských řas.

V přípravku najdete 60 kapslí, což vám při doporučeném denním dávkování vydrží na měsíční kúru.

Nejlepší omega 3 - Carnium Botanicals

Zdrojem omega-3 mastných kyselin (jejichž součástí jsou hlavně EPA a DHA kyseliny) jsou zde mořské řasy.

Díky tomuto zdroji jsou kapsle vhodné pro vegany, jelikož mají rostlinný původ.

Nejlepší omega 3 - Carnium Botanicals

Další jejich výhodou je čistší složení mořských řas (neobsahují těžké kovy a další toxiny). 

Doporučená denní dávka (2 kapsle = 1000 mg) obsahuje 300 mg DHA kyseliny a 150 mg EPA kyseliny. Přípravek je vhodný pro vegany.

Neobsahuje lepek, laktózu, cukr ani konzervanty.

GymBeam Omega 3

O správnou funkci srdce, mozku a zraku se můžete postarat jediným doplňkem stravy, a to Omega 3 od GymBeam. V jeho základním balení najdete 60 kapslí, což vám při dávkování 2 kapsle denně vydrží na měsíční kúru. Zakoupit však lze i výhodnější 120 nebo 240 kapslové balení.

Nejlepší omega-3 - GymBeam

Omega 3 od GymBeam jsou zdrojem cenných omega-3 mastných kyselin. Přitom největší zastoupení mají kyselina EPA. Kapsle jsou obohaceny také o antioxidant vitamín E. V jedné dávce (2 kapsle) najdete 360 mg kyseliny EPA a 240 mg kyseliny DHA. Denní dávka pak obsahuje 2 mg vitamínu E. Produkt není vhodný pro vegany, protože obsahuje rybí olej.

Prom-IN Native Omega 3

Víte, že omega-3 mastné kyseliny jsou základním stavebním kamenem buněčných membrán? Lidský organismus omega-3 mastné kyseliny nutně potřebuje ke svému správnému fungování. Vyrobit si je ale sám nedokáže, a proto je potřeba příjmu omega-3 kyselin přizpůsobit jídelníček nebo tyto látky suplementovat, například pomocí doplňku stravy Native Omega 3 od Prom-IN, který obsahuje až 240 kapslí. Doporučené dávkování má v tomto případě docela velké rozpětí, a to 2 až 6 kapslí ve dvou denních dávkách. Produkt vám vydrží minimálně na 40denní kúru.

Nejlepší omega-3 - Prom-In

V produktu Native Omega-3 od Prom-IN je obsažený rybí olej jakožto zdroj omega-3 mastných kyselin (hlavě pak kyselin EPA a DHA v jejich původní formě triglyceridů).  Kapsle jsou obohaceny o vitamín E a jejich obal je vyrobený z vepřové želatiny. Jelikož se nejedná o rostlinné zdroje omega-3 mastných kyselin, produkt není vhodný pro vegany. Produkt neobsahuje lepek, přidaný cukr, palmový olej ani éčka. Jeho užívání je doporučeno pro podporu srdce, mozku a celkové vitality.

Reflex Krill Oil

Dbáte na správný výběr doplňků stravy a upřednostňujete čistotu složení? V tom případě vám můžeme doporučit Krill Oil od výrobce Reflex, který je alternativou k rybímu oleji. Stejně jako rybí olej obsahuje cenné omega-3 mastné kyseliny, má však mnohem čistší formu a obsahuje navíc další antioxidanty. V jednom balení najdete 90 želatinových kapslí (hovězí želatina) s krylím olejem, a to vám při doporučeném dávkování 1 až 2 kapsle denně vydrží na 45 až 90 dávek.

Nejlepší omega-3 - Reflex Krill Oil

Doplněk stravy obsahuje nenasycené mastné omega-3 kyseliny z krylího oleje (hlavně pak kyseliny EPA a DHA). Tento olej má oproti běžnému rybímu oleji lépe vstřebatelnou formu fosfolipidů. Kromě toho obsahuje další cenné antioxidanty – mimo jiné také astaxanthin. Jedná se o jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů, který dokáže bojovat s oxidačním stresem.

OPTI OMEGA-3 ORANGE

Neradi polykáte tobolky nebo nesnášíte rybí zápach? Ani jedno není důvodem k tomu, abyste byli ochuzeni o cenné omega-3 mastné kyseliny. Doplňovat je můžete formou ochuceného sirupu, což ocení hlavně malé děti (přípravek Opti Omega-3 je vhodný pro děti od 3 let). Balení obsahuje 200 ml sirupu, což vám při dávce půl až jedna polévková lžíce sirupu, to je 5 až 10 g sirupu vydrží minimálně na 20 dávek.

Nejlepší omega-3 - Opti

Sirup obsahuje rybí olej (ančovičky, sardinky a makrely), který je šetrně zpracovaný na Islandu a který je bohatým zdrojem kyselin EPA a DHA. Rybí olej má pomerančovou příchuť, a proto je vhodný hlavně pro ty, kteří mají k typické rybí chuti odpor.

Amix Krill Oil

Rádi byste tělu doplnili důležité omega-3 mastné kyseliny, ale konzumace klasického rybího oleje s jeho typickým zápachem vás děsí? V tom případě vyzkoušejte Krill Oil od výrobce Amix. Jedná se o alternativu rybího oleje, která se vyrábí z korýše, který žije v Antarktickém oceánu. Od běžného oleje může být výhodnější v tom, že není tolik zatížen toxiny a těžkými kovy jako právě ryby. V balení najdete 60 kapslí, což vám při dávkování 2 kapsle denně vystačí na 30 dávek.

Nejlepší omega-3 - Amix

Krylí olej obsahuje nejen cenné omega-3 kyseliny (z toho jsou nejvýznamnější EPA a DHA kyseliny), nýbrž také další antioxidanty, které příznivě působí na lidský organismus. Zejména pak astaxantin, který dokáže snižovat působení oxidačního stresu. Ve dvou kapslích najdete celkem 830 mg omega-3 kyselin. Z toho 75 mg kyseliny EPA a 50 mg kyseliny DHA. Krylí olej posiluje imunitu, přispívá ke zdraví srdce a celkově regeneruje organismus.

Super Omega-3 Plus EPA/DHA

Chcete sobě a svým blízkým dopřávat jen to nejlepší? Potom se rozmazlete účinným rybím olejem, který je obohacený o další cenné látky. Přípravek Super Omega-3 Plus od Life Extension obsahuje 120 kapslí, což vám při doporučeném denním dávkování 2 kapsle 2x denně vystačí na 30 dávek.

Nejlepší omega-3 - Life Extension

V doplňku stravy s rybím olejem od Life Extension najdete rybí olej získaný z šetrného rybolovu. Ten je zdrojem cenných omega-3 mastných kyselin, hlavně pak pro lidský organismus nejpodstatnějších EPA a DHA kyselin.         Olej je pak šetrně vyčištěn, aby se vyloučila jeho případná kontaminace těžkými kovy. Doplněk stravy je obohacen o olej z krunýřovky (krill), antioxidant astaxanthin, lignany ze sezamových semínek a extrakt z olivového oleje. Doporučená denní dávka (2 x 2 kapsle) obsahuje 750 mg kyseliny EPA a 510 mg kyseliny DHA. Kapsle jsou upraveny tak, aby neobsahovaly pachuť rybiny.

Vegetology Opti3 Liquid Omega-3

Výhodou pro vegany je fakt, že omega-3 kyseliny nepocházejí jen z živočišných zdrojů, nýbrž existují i v rostlinné formě. I proto o ně vegani nemusí přijít. Doplnit je mohou pomocí sirupu Opti3, který obsahuje omega-3 z mořských řas a další látky. Sirup obsahuje 150 ml, což vám při doporučeném denním dávkování 5 ml denně vystačí na 30 dávek.

Nejlepší omega-3 - Opti3

Přípravek Opti3 je 100% přírodní a vyrobený ve Velké Británii. Obsahuje přírodní olej z mořských řas Chromista, který je skvěle vstřebatelný, protože je obsažen v triglyceridové formě. Kyseliny EPA (v jedné dávce 300 mg) a DHA (500 mg v jedné dávce) jsou doplněny o vitamín D3. Přípravek neobsahuje lepek, kofein, cukr, GMO ani jiné konzervační látky. Je bez chuti a vhodný pro děti a seniory, u nichž může být polykání těžší.

Czech Virus Omega 3

Víte, jak je vůbec důležité tělu dodat omega-3 kyseliny, tak zvané zdravé tuky? Velmi, protože jsou podstatné pro fungování celého organismu. Doplnit je můžete doplňkem stravy Omega3 Max od Czech Virus. V přípravku najdete 90 kapslí, což vám při dávkování 3x 1 kapsle denně vystačí na 30 dní.

Nejlepší omega-3 - Czech Virus

Nejvýznamnější omega-3 kyseliny EPA a DHA jsou v tomto přípravku doplněny o vitamín E, který zde působí jako antioxidant. Pravidelná konzumace omega-3 přispívá ke zdravému srdci, správné funkci mozku i silnější imunitě. Jedna dávka obsahuje 180 mg kyseliny EPA a 120 mg kyseliny DHA.

Extrifit Omega 3

Omega-3 mastné kyseliny jsou efektivní, pokud příjem EPA a DHA kyselin dosáhne hranice 250 mg za den. Potom mají příznivý vliv na celý organismus. Rybí olej, který je hlavním zdrojem omega-3 kyselin, můžete sehnat v řadě forem, z nichž jednoznačně nejpohodlnější je forma měkkých kapslí. Doplněk stravy Omega-3 od Extrifit obsahuje až 100 kapslí, což vám při dávkování 3 až 4 kapsle denně vydrží minimálně na 25 dávek.

Nejlepší omega-3 - Extrifit

V přípravku najdete omega-3 mastné kyseliny, jejichž zdrojem je živočišný rybí olej. Hlavní roli v omega-3 kyselinách hrají EPA a DHA kyseliny, které mají podobné účinky a hrají hlavní roli při tvorbě buněčných membrán. Kapsle jsou obohacené o vitamín E, který přispívá ke zdraví kůže a funguje jako antioxidant.

Nejlepší omega-3


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Reflex Omega-3

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě. Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu (koncentrovaný rybí tuk) a také kapsle obsahují hovězí želatinu.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů omega-3

S výrobkem Algae Omega 3 jsem spokojený. Nevím, jestli je to jeho užíváním, ale upravily se mi hodnoty vysokého krevního tlaku. Také lépe spím. Užívám ho i kvůli jeho protizánětlivým účinkům.

René // Heuréka

Přípravek Omega 3 od Reflex Nutrition užívám dlouhodobě a jsem sním spokojený. Nedoporučuji jej užívat na lačno, ale vždy s jídlem, protože pak to žaludek tolik nezatěžuje.

Petr // Heuréka

V mém jídelníčku chybí ryby, protože je zkrátka nemusím. Důležité omega-3 mastné kyseliny proto doplňuji pomocí doplňku stravy od GymBeam a musím říct, že se po pravidelném užívání cítím méně unavená.

Iveta // Heuréka

Rybí olej ve formě sirupu dlouhodobě užívá celá naše rodina a namůžeme si ho vynachválit. Kupujeme opakovaně a jinou formu už nehledáme.

Alice // Heuréka

Omega-3 kapsle od Life Extension užívám dlouhodobě, protože mi plně vyhovují. Navíc opravdu nejsou cítit rybinou, což jsem ocenila zejména v době těhotenství, když mi bylo ze všeho zle.

Veronika // Heuréka

Rybí olej v kapslích od značky Czech Virus jsem si koupil na zkoušku. Výrobek chválím za to, že není cítit po rybině. Je však pro mě nevýhodný, protože oproti jiným produktům obsahuje malý obsah kyselin EPA a DHA. Musel bych zvýšit dávku, aby dosáhl doporučené denní dávky těchto látek.

Václav // Heuréka

Rybí olej doplňuji, protože se snažíme o miminko a chci, aby mé tělo mělo dostatek všech potřebných látek.

Markéta // Heuréka

Rybí olej je jedním z mála doplňků, které užívám dlouhodobě bez přestávky po celý rok. Určitě doporučuji ten v kapslích, protože má pohodlné dávkování.

Alena // Heuréka

Omega-3 kapsle od Extrifit doporučuji, protože nezatěžují žaludek a nejsou cítit po rybině.

Tomáš // Heuréka

Rybí olej v kapslích užívám dlouhodobě a vždy se snažím střídat různé značky. Přitom upřednostňuji ty, které v kapslích obsahují velké množství EPA a DHA kyselin a berou se maximálně 2 kapsle denně.

Jindřich // Heuréka

Nejlepší omega-3


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Reflex Omega-3

V želatinových kapslích (z hovězí želatiny) najdete koncentrovaný rybí olej v absolutní čistotě. Denní dávka 3000 mg obsahuje 990 mg kyseliny EPA a 660 mg kyseliny DHA. Produkt není vhodný pro vegany, protože je zdrojem omega-3 mastných kyselin živočišného původu (koncentrovaný rybí tuk) a také kapsle obsahují hovězí želatinu.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Omega 3: https://cs.wikipedia.org/wiki/Omega-3_nenasycen%C3%A9_mastn%C3%A9_kyseliny
  2. Kyselina linolová: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_linolov%C3%A1
  3. Transmastné tuky: https://cs.wikipedia.org/wiki/Tuky#Transmastn%C3%A9_kyseliny
  4. Omega 3 MUNI: https://is.muni.cz/th/fpzdv/Omega_3_mastne_kyseliny_s_dlouhym_retezcem_-_vyznam_ve_vyzive_cloveka.pdf
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší omega-3
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Testování a srovnání omega-3 na trhu

Podobné články

Zanechte komentář