Domovská stránka » Herbatica

Herbatica

E-shop Herbatica je malou rodinnou firmou, která se již od roku 1991 věnuje obchodu. Jejich posláním je šířit myšlenky o ochraně naší krásné planety, zdraví a kráse nás samotných. Proto nabízí všechny druhy produktů, které pomáhají lidem vnímat vztah mezi přírodou a zdravím.

Od roku 2015, kdy se lidé začali více zajímat o otázky zdraví a krásy, se firma Herbatica začala více rozvíjet. Jejich vize je spojena s ochranou planety a vytvářením lepší budoucnosti pro všechny. Proto si zakládají na cirkulární ekonomice, která umožňuje obnovit zdroje a minimalizovat odpad.

Na e-shopu Herbatica najdete širokou nabídku produktů, které se týkají zdraví, krásy a životního stylu. Nabízejí kvalitní a přírodní produkty, které jsou prospěšné nejen pro zdraví, ale i pro planetu. V sortimentu najdete například bylinky, přírodní kosmetiku, superpotraviny, ale i speciální potravinové doplňky, které podporují imunitu a zdravý životní styl.

E-shop Herbatica také dbá na kvalitní zákaznickou podporu a rychlé doručení. Pokud máte jakékoli dotazy ohledně produktů, rádi vám pomohou. Pokud hledáte kvalitní a přírodní produkty, které vám pomohou udržet zdraví a krásu, e-shop Herbatica je tou správnou volbou.

Na e-shopu jsem objednával doplněk stravy masticha. Co to je?

Masticha je přírodní pryskyřice pocházející ze stromu mastichovníku, který roste převážně na řeckém ostrově Chios. Tento strom produkuje mastiku, která se sbírá během létě a suší se na slunci. Mastiku používají lidé již po tisíciletí a je známá pro své vynikající vlastnosti.

Masticha má mnoho unikátních vlastností, které ji činí tak úžasnou. Jednou z nejvýznamnějších vlastností je její antibakteriální účinek, díky kterému může pomoci při boji proti bakteriím a infekcím. Je také přirozeným antiinflamatorním prostředkem, které může pomoci snížit záněty a bolesti.

Další výhodou mastiky je, že pomáhá udržovat zdraví ústní dutiny. Pomáhá při prevenci zubního kazu a zánětů dásní, protože má silné antibakteriální účinky. Masticha také pomáhá snižovat zápach z úst a zlepšovat chuť jídla.

Masticha je také skvělá pro trávení, protože pomáhá snižovat nadýmání, plynatost a zácpu. Pomáhá také snižovat hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

Celkově lze říci, že masticha je skvělý přírodní produkt, který má mnoho výhod pro zdraví. Je antibakteriální, antiinflamatorní, pomáhá udržovat zdraví ústní dutiny, zlepšuje trávení a snižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Proto by měla být masticha součástí každodenní stravy.