Domovská stránka » Bulletproof » Bulletproof káva: Mentalist káva [recenze a zkušenost]

Bulletproof káva: Mentalist káva [recenze a zkušenost]

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Mentalist káva je produkt od společnosti Bulletproof. Poprvé jsem se s celým konceptem potkal, když jsem četl knížku Bulletproof diet od Dava Aspreyho. Mluví se v ní mimo jiné o tom, že káva musí být vysoce kvalitní a hlavně bez plísní, protože pak neobsahuje nebezpečné toxiny. Řekl jsem si, že to musím vyzkoušet a připravil jsem svou první bulletproof kávu.

… nebo alternativa u Powerlogy s rychlejším a jednodušším dodáním.

Mentalist káva a moje zkušenosti

Většinou používám kávu od Gourmet kávy, ale řekl jsem si, že vyzkouším i tu, která je přímo z Bulletproof. Objednal jsem ji na Amazonu a asi za 14 dní přišla. Později jsem objevil ještě společnost Powerlogy, která kvalitní kávu prodává také a navíc i MCT olej.

mentalist káva
Duo MCT olej a káva od Bulletproof

Káva je dnes běžnou součástí každodenního života mnoha lidí na celém světě. Musíme si ale uvědomit, že ne každá káva je stejná. Běžnou součástí většiny káv jsou plísně a tím pádem toxiny.

mentalist káva
Káva The Mentalist

Káva od Bulletproof je z vysoce kvalitní kávových zrn a v sáčku je již pomletá. Je připravená pečlivě tak, aby neobsahovala plísně a díky nim nebezpečné toxiny, která mají vliv na naši únavu, pocit vyčerpání a celkově na naše zdraví.

mentalist káva
Bulletproof káva The Mentalist

Protože Bulletproof spolupracuje přímo s farmáři a káva roste na kopcích v Guatemale a Kolumbii, tak se jedná o kvalitní kávová zrna, navíc s certifikací Rainforrest Alliance.

mentalist káva
Stačí zalít horkou vodou

Ve videu níže uvidíte, jak jednoduše celý proces přípravy bulletproof kávy probíhá. Video mám jen 54 sekund, protože proces je opravdu jednoduchý:)

https://vimeo.com/328939944
Jak připravit Bulletproof kávu

Mentalist káva – zhodnocení

S kávou jsem moc spokojený a rád ji používám jakou součást mé bulletproof kávy každý den ráno. Má skvělou chuť a neobsahuje nebezpečné toxiny. Jako alternativu lze použít i kávu od Powerlogy, kde současně koupíte i MCT olej a budete tak mít jednoduše základní ingredience na bulletproof kávu.

… nebo alternativa u Powerlogy s rychlejším a jednodušším dodáním.

Bulletproof

Společnost Bulletproof založil biohacker Dave Asprey. Ten byl v roce 2004 v Tibetu, kde se cítil velice vyčerpaný a místní obyvatelé mu dali čaj s máslem ze zvířete jak. A tento čaj mu změnil život a byl také důvodem proč Dave založil svou společnost. Dave chtěl vědět, proč mu čaj dodal tolik mentální i fyzické energie. Započal svůj výzkum a sestavil svou legendární bulletproof coffee. Ta mu pomohla zhubnout přes 50 kilo a kompletně změnila jeho život. Mezi tím napsal 4 knihy a dodal na trh další desítky produktů, které ovlivňují výkonnost a zbystřují mysl.

Bulletproof se zaměřuje na kvalitní produkty, které neobsahují lepek ani sóju. Jejich produkty jsou k dostání na Amazonu. Není to úplně jednoduché, proto většinou volím alternativu u Powerlogy, kde se dá koupit, jak kvalitní káva, tak kvalitní MCT olej.

Podobné články

Zanechte komentář