Domovská stránka » Bulletproof » Bulletproof káva: MCT Brain Octane Oil [zkušenost]

Bulletproof káva: MCT Brain Octane Oil [zkušenost]

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

MCT Brain Octane Oil je nezbytnou součástí mého ranního rituálu při výrobě bulletproof kávy. Krom kvalitní kávy a bio másla je tohle třetí a nezbytná základní ingredience pro jeho přípravu. Snižuje pocit hladu a rozjasňuje mysl.

… nebo alternativa u Powerlogy s rychlejším a jednodušším dodáním.

MCT Brain Octane Oil a moje zkušenosti

O kvalitách MTC oleje jsem psal už před časem, když jsem recenzoval Powerlogy MCT olej. Bulletproof jej označuje za olej, který pomáhá spalovat tuky. To by bylo ale jen příliš zjednodušené označení. MCT olej mě osobně pomáhá s energií během rána a hlavně bystřit smysly. A je pravda, že pomáhá v produkci ketonů, které pomáhají tělu hubnout.

mct brain octane oil
MCT olej a káva Bulletproof

Během rána používám arabica kávu od Bulletproof nebo si melu kávu vlastní od Gourmet kávy. Je taky možné ji zakoupit u Powerlogy, stejně jako jejich MCT olej. To zkombinuji s máslem a v mixéru, přileju MTC olej a připravím. Ten okamžik, kdy nakonec odšroubuji víčko shakeru a ucítím tu úžasnou vůni čerstvého kafe je k nezaplacení:)

mct brain octane oil
Příprava Bulletproof kávy

Užití tohoto oleje je opravdu jednoduché. Stačí přilít do kafe nebo do čaje. Dá se přidat i do smoothie nebo shaků. Variantou je také nalít si jej např. na salát. Začne pak účinkovou během pár minut…

mct brain octane oil
MCT Brain Octane Oil

Ve videu níže uvidíte, jak jednoduše celý proces přípravy bulletproof kávy probíhá. Video mám jen 54 sekund, protože proces je opravdu jednoduchý:)

https://vimeo.com/328939944
Návod na přípravu Bulletproof kávy

MCT Brain Octane Oil – zhodnocení

Na MCT olej nedám dopustit. Díky Davu Asprey jsem jej objevil a od té doby jej používám každé ráno. Když nemám tento od Bulletproof, tak používám MTC olej od Powerlogy s nímž jsem taky maximálně spokojený. Pokud uvažujete o tom, že vyzkoušíte přípravu Bulletproof kávy, tak si olej kupte. Sám jsem měl ze začátku obavy, ale když jsem vyzkoušel jeho chuť a hlavně vůni, tak jsem věděl, že je to pro mě to nejlepší kafe na světě!

.

… nebo alternativa u Powerlogy s rychlejším a jednodušším dodáním.

Bulletproof

Společnost Bulletproof založil biohacker Dave Asprey. Ten byl v roce 2004 v Tibetu, kde se cítil velice vyčerpaný a místní obyvatelé mu dali čaj s máslem ze zvířete jak. A tento čaj mu změnil život a byl také důvodem proč Dave založil svou společnost. Dave chtěl vědět, proč mu čaj dodal tolik mentální i fyzické energie. Započal svůj výzkum a sestavil svou legendární bulletproof coffee. Ta mu pomohla zhubnout přes 50 kilo a kompletně změnila jeho život. Mezi tím napsal 4 knihy a dodal na trh další desítky produktů, které ovlivňují výkonnost a zbystřují mysl.

Bulletproof se zaměřuje na kvalitní produkty, které neobsahují lepek ani sóju. Jejich produkty jsou k dostání na Amazonu. Není to úplně jednoduché, proto většinou volím alternativu u Powerlogy, kde se dá koupit, jak kvalitní káva, tak kvalitní MCT olej.

Podobné články

2 komentáře

Lucie Sovová 24. 2. 2021 - 10:42

Díky za článek, díky němu jsem konečně našla kvalitní MCT olej v českém trhu. Bulletproof zboží se těžko shání a tak jsem za toto velice ráda!

Reply
Radek 7. 3. 2021 - 9:30

Rádo se stalo:)

Reply

Zanechte komentář