Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší e-shopy se zdravou výživou ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší e-shopy se zdravou výživou ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší e-shopy se zdravou výživou na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 15.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Powerlogy

E-shop se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Produkty v e-shopu neobsahují ani lepek, sóju a laktózu a veškerá pozornost těch, které produkty vymýšlejí, je zaměřena na jejich čistotu a skvělou chuť. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou.

TOP 3 Nejlepší e-shopy se zdravou výživou

Doporučuji
Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Powerlogy

Powerlogy

Celkové hodnocení: 5/5

Powerlogy se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou. Nabízí jen vytříbené produkty, které dodají energii a zasytí.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - NaturalProtein

NaturalProtein

Celkové hodnocení: 4.9/5

NaturalProtein se zaměřuje na prodej svých vlastních proteinových směsí. Ty se zakladatelé rozhodli vyrobit po tom, co na trhu nenašli žádný protein, který by splňoval jejich vysoké nároky. Velmi dbá na kvalitu vstupní potraviny.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - BrainMarket

BrainMarket

Celkové hodnocení: 4.8/5

Na BrainMarket nakoupíte zdravé potraviny, kosmetiku, drogerii, doplňky stravy, a to buď od značky BrainMarket, nebo od dalších ověřených značek na trhu, se kterými filosofie BrainMarketu nemá problém. 

Co je to zdravá strava?

Zdravou stravu lze vyložit jako stravu, která má příznivý vliv na naše celkové zdraví, a to tělesné i psychické. Zdravá strava by měla být pestrá a vyvážená a její příjem by měl vést k udržení normální váhy a doplnění všech potřebných živin. Tato strava může mít více podob a její individualitu určují případná omezení osob, které ji konzumují nebo jejich přesvědčení – například pořád se lze zdravě stravovat bez lepku nebo bez laktózy, bez masa a tak podobně. Zdravá strava se stává čím dál tím více modernější. Je alfou a omegou těch, kteří chtějí shazovat přebytečná kila i těch, kteří se chtějí cítit fit.

Jaké jsou zásady zdravé výživy?

Zásad zdravé výživy existuje hned několik. Hlavní z nich je zároveň i požadavkem na pestrost stravy. Strava by měla být co nejvíce rozmanitá a bohatá na vitamíny, minerály, vlákninu, antioxidanty a další důležité látky, které hrají v organismu klíčovou roli. U jednostranné stravy (například veganská) hrozí, že budou tělu chybět důležité látky. Strava by měla být rozdělaná do několika přiměřených porcí za den. Převažovat by v ní měly rostlinné složky (před masem). Ovoce a zelenina by měly být součástí každé porce.

Kde nakupovat zdravou výživu?

Potraviny z okruhu zdravé výživy dnes lze naštěstí sehnat v každém supermarketu. Už nemusíte navštěvovat speciální obchůdky, i když některé určitě za návštěvu stojí. Najdete v nich speciální nabídku potravin, které v regálech běžných supermarketů chybí. A co neseženete v kamenných obchodech, doplníte z e-shopů se zdravou výživou. Řada lidí, kteří zdravou výživu praktikují, nakupuje potraviny na farmářských trzích, kde se mohou spolehnout na jejich bio kvalitu a jiné aspekty. Zdravá výživa je dnes snadno dostupná, a proto se nemusíte bát, že by vám přechod na ni způsoboval komplikace.

Jak by měl vypadat správný jídelníček?

Správný jídelníček ze svého seznamu vyřazuje potraviny a jídla tučné, smažené, uzeniny, příliš solená jídla nebo jídla plná cukrů. Upřednostňuje pak celozrnné pečivo a libové maso. Alespoň 2x za týden by měl jídelníček obsahovat rybu. Denně by měl člověk sníst až 5 porcí ovoce a zeleniny. Ke správnému jídelníčku patří i dostatek tekutin – nejlépe vody nebo bylinkových čajů. Správný jídelníček je vyvážený i co se velikosti jednotlivých porcí týče.

Co jíst a nejíst při hubnutí?

Při hubnutí je potřeba z jídelníčku vyřadit sladkosti (i sladké nápoje, které často představují největší příjem), tučná a smažená jídla.  Naopak je potřeba zavést pravidelný pitný režim, zvýšit příjem bílkovin (tvarohy, kefíry, krůtí a kuřecí maso, vajíčka, luštěniny) a k jídlům doplňovat dostatek zeleniny (méně pak ovoce), která je zdrojem cenné vlákniny. Říká se, že jídelníček představuje až 80 % úspěchu v hubnutí. Pohyb je pak vhodným doplněním tohoto opatření.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Powerlogy

E-shop se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Produkty v e-shopu neobsahují ani lepek, sóju a laktózu a veškerá pozornost těch, které produkty vymýšlejí, je zaměřena na jejich čistotu a skvělou chuť. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Powerlogy

Chcete-li se stravovat opravdu zdravě, vězte, že vám má e-shop se zdravou výživou Powerlogy co nabídnout. Jeho zakladatelem je Dušan Plichta, který se věnuje rozvoji lidského potenciálu přes životosprávu těla a mysli a právě tuto myšlenku přenesl i do svého projektu – e-shopu se zdravou výživou Powerlogy. 

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Powerlogy

E-shop se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Produkty v e-shopu neobsahují ani lepek, sóju a laktózu a veškerá pozornost těch, které produkty vymýšlejí, je zaměřena na jejich čistotu a skvělou chuť. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou. Eshop nabízí jen vytříbené produkty, které dodají energii, zasytí a organismus přitom nezatíží.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Powerlogy

Powerlogy je e-shopem se zdravou výživou s mnoha oceněním – je to finalista soutěže SHOP ROKU 2020 v kategoriích Cena kvality a Cena Heuréky, finalista soutěže SHOP ROKU 2021 v kategorii Cena kvality a vítěz soutěže SHOP ROKU 2021 v kategorii Cena popularity. V nabídce eshopu Powerlogy najdete FUNKČNÍ VÝŽIVU – kolagen a proteiny, MCT a CBD oleje, vitamínové doplňky... a ZDRAVÉ POTRAVINY – granola,  káva a kakao, oleje a máslo ghí, ořechové krémy, tyčinky, kapsičky  a další produkty.

Vitalvibe

E-shop se zdravou výživou VITALVIBE o sobě tvrdí, že není jen prodejcem zdravých potravin, nýbrž životním stylem. Vitalvibe nabízí nejkvalitnější přírodní produkty a opírá se o principy spojení tělesné a duševní stránky v harmonický celek skrze zdravé stravování.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Vitalvibe

Kromě nabídky přírodních produktů s RAW & BIO certifikací, nabízí Vitalvibe také svůj magazín, výčet zdravých receptů s působivým filtrem, který vám usnadní vyhledávání oblíbených jídel. Svou hlavní myšlenku e-shop Vitalvibe podtrhuje i pravidelným pořádáním různých workshopů, přednášek nebo vegepárty. Za e-shopem stojí komunita tisíců lidí, kteří na zdravé stravování nedají dopustit.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Vitalvibe

V nabídce e-shopu VITALVIBE najdete řadu zdravých produktů, které můžete vybírat podle kategorií ZDRAVÍ, SPORT, CHUŤ a KRÁSA. Vitalvibe nabízí jen testované potraviny ty nejvyšší kvality. Eshop nese označení Zodpovědná firma a vlastní celou řadu certifikací – mimo jiné RAW VERIFIED, GLUTEN FREE, CERTIFIED VEGAN, USDA ORGANIC a další.

Econea

Econea patří mezi nejoblíbenější e-shopy, kde se i nakoupíte hlavně eko drogerii, a to od čistících prostředků po šampóny i kosmetiku. E-shop však nenabízí jen drogerii, nýbrž i zdravé potraviny a další věci. Jedná se o jednu z řady firem, která vznikla z nápadu několika jednotlivců a vyrostla v garáži na koleně.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Econea

Econea má velmi pěkně zpracovaný web, své popisky přímo vymazlila. V rámci svého e-shopu nabízí i magazín s cennými radami. E-shop se zaměřuje na ekologii, zdravotní nezávadnost, přírodní složení produktů, jejich udržitelnost a transparentnost jejich složení. Pod sebe seskupila celou řadu ekologických zahraničních i českých značek. 

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Econea

V nabídce Econey najdete přírodní produkty s jasným a nezavádějícím přírodním složením, a to pod kategoriemi PŘÍRODNÍ KOSMETIKA, EKO DROGERIE, EKOLOGICKÁ DOMÁCNOST, ZDRAVÍ A DOBROTY,MAMINKY A DĚTI, ÚSTNÍ HYGIENA a INTIMITA. Econea je finalistou soutěže OBCHODNÍK ROKU 2019, vítězem soutěže SHOPROKU 2021 v kategorii Cena Heuréky a vítězem soutěže SHOPROKU 2021 v kategorii Cena udržitelného e-shopu. Econea také vlastní certifikaci Asociace společenské odpovědnosti.

Wild & Coco

WILD & COCO je dalším z velice hezky propracovaných e-shopů se zdravou výživou a s hlubším přesahem. E-shop se specializuje na funkční probiotické výrobky WILD & COCO, jejichž základ tvoří kokos. V jeho nabídce naleznete mnohem více.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Wild & Coco

E-shop nabízí možnost předplatit si speciální členství, díky kterému sbíráte tak zvané coco kredity a čerpáte z řady výhod. E-shop nabízí možnost vlastní investice či mikropůjčky, které pomohou e-shopu v jeho rozvoji. E-shop WILD & COCO je propojený i s charitou a funguje na principech síly, energie a vděčnosti.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Wild & Coco

V nabídce e-shopu WILD & COCO najdete fermentované produkty z mladého kokosu – jogurty, kefíry, probiotické zmrzliny, fermentovanou zeleninu, granolu, kombuchu, různé suplementy, mražené ovoce, spready a jiné produkty. E-shop provozuje bistro, ve kterém spolupracuje se společností Vitalvibe.

TIP: Nedávno jsme zde testovali i MioMat a Luli Ched Midi pro snadné vaření.

NaturalProtein

E-shop NaturalProtein se zaměřuje na prodej svých vlastních proteinových směsí. Ty se zakladatelé NaturalProtein rozhodli vyrobit po tom, co na trhu nenašli žádný protein, který by splňoval jejich vysoké nároky.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - NaturalProtein

NaturalProtein dbá na kvalitu vstupní potraviny. I proto do svých směsí používá například protein se slunečnicovým lecitinem místo se sójovým, kakao používá jen v bio kvalitě a tak podobně. Jedná se o mladou firmu, která byla založena roku 2017 a díky jejímu odhodlání může nabízet nejen proteinové směsi, ale i další výrobky.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - NaturalProtein

V nabídce e-shopu NaturalProtein najdete celou řadu proteinů a proteinových směsí, kolageny, snídaňové kaše (ovesné, rýžové, granola), smothie a jiné zdravé doplňky. Princip NaturalProtein závisí na kombinaci kvalitních složek s lyofilizovaným ovocem, které jejich produktům dodává grády. Zákazníkům nabízí e-shop věrnostní program, recepty na webu,  výhodné balíčky i možnost koupě dárkového poukazu.

Country Life

Country Life je českým e-shopem zaměřující svou pozornost na potraviny v bio kvalitě. Firma Country Life, která produkty pro e-shop převážně pěstuje na farmě a peče ve svých pecích, vznikla v roce 1991.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Country Life

Jedná se o e-shop s větším přesahem. Kromě e-shopu můžete Country Life potraviny nakoupit také v řadě kamenných prodejen, Country Life má i svou restauraci a Ekocentrum. Je také vydavatelem časopisu se zdravými recepty s názvem DOBROTY. E-shop je doplněn o hodnotné články.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Country Life

V nabídce e-shopu Country Life najdete biopotraviny – pečivo, luštěniny, ovoce, džemy, pochutiny. Vybírat můžete z potravin pro vegany, bez přidaného cukru, bez lepku a tak podobně. V nabídce e-shopu je také přírodní kosmetika, ekologická drogerie. Společnost Country Life získala řadu ocenění, a to nejen za svůj eshop, nýbrž i za svou prodejnu, pekárnu, farmu, časopis a své další aktivity. 

GymBeam

GymBeam je e-shop zaměřující se na sportovní výživu a fitness. Na své si proto přijdou ti, kteří se rozhodli hubnout, nabírat svalovou hmotu, zkrátka a dobře chtějí být v kondici. Díky GymBeam najdete vše na jednom místě.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - GymBeam

E-shop je hezky rozčleněný a vy si produkty v něm můžete vybírat pomocí praktických filtrů – třeba podle toho, jestli potřebujete zhubnout, nabrat svalovou hmotu, regenerovat svaly a tak podobně. E-shop má řadu ocenění a jeho součástí je i tematický blok s články pro sportovce, kde najdete tipy na výživové doplňky, cviky a tréninky, fitness recepty, jeho součástí je i fitness kalkulačka.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - GymBeam

V nabídce e-shopu GymBeam najdete širokou nabídku proteinů a kolagenů, dále doplňky stravy zaměřující se na zdravé tuky, spalovače tuků, aminokyseliny, kreatin, vitamíny, kloubní výživu, minerální látky, dále zdravé fitness potraviny, ale i fitness oblečení a doplňky. E-shop GymBeam žije sportem a jde to na něm vidět.

Aktin

Aktin je e-shop se zdravou výživou pro sportovce a nejen pro ně, který kromě jiných nabízí i produkty své vlastní výroby – ty najdete pod značkou Villgain. Pod tímto označením najdete proteiny, cereálie, sušené plody, ořechová másla a jiné produkty v té nejlepší kvalitě.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Aktin

Principem společnosti je dodávat jen takové potraviny, které neobsahují zbytečné látky a aditiva a které jdou ruku v ruce se zdravým životním stylem a fitness. Kromě e-shopu můžete produkty od Aktinu nakupovat i v prodejně v Brně. Součástí e-shopu je blog a on-line poradna.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Aktin

V e-shopu Aktin najdete hlavně nabídku produktů vlastní řady Vilgain – potraviny, sportovní výživu, ale i oblečení, kosmetiku a věci pro domácnost Vilgain. Nabídka e-shopu je pak rozšířena o dětskou výživu a jiné produkty mimo značku Vilgain. Pro své zákazníky nabízí Aktin různé věrnostní programy a slevy – například za doporučení kamaráda odměnu až 3000 Kč nebo 7% slevu pro studenty.

Natu

Chcete nakupovat tam, kde to s čistotou a kvalitou složení produktů myslí vážně? Potom je pro vás e-shop Natu jako dělaný. Jeho výrobky jsou 100% čisté a přírodní. Původ surovin je vždy pečlivě ověřen a produkty, které společnost Natu sama vyrábí, neobsahují rafinovaný cukr a jiná aditiva. Hnacím motorem je vášeň pro přírodu a inspirace její krásou. Tým Natu je přesvědčený, že i zdravé potraviny mohou skvěle chutnat.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Natu

Společnost Natu nabízí na e-shopu svou vlastní řadu výrobků, které z velké části vyrábí ručně. Patří sem převážně NATU kaše, NATU mixy lyofilizovaného ovoce, NATU ořechové krémy, NATU granoly a jiné produkty.  Dále na e-shopu seženete běžný sortiment zdravé výživy – ghí másla, zelené potraviny, superpotraviny, zdravé mouky a tak podobně.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Natu

E-shop nabízí výhodné sady a pro zákazníky také věrnostní program NATU klub, se kterým můžete při nákupu ušetřit. Dále si na e-shopu můžete objednat dárkové poukazy a mít dobrý pocit u srdce, když vám tým NATU vaši objednávku zabalí ekologicky. Součástí e-shopu je také blog a sbírka zdravých receptů. Společnost vlastní mimo jiné certifikát Biokont, který umožňuje prodej a výrobu biopotravin.

Blendea

Blendea je dalším e-shopem se zdravými produkty, které vznikají pod rukama úzké skupinky nadšenců. Nadšenců, kteří chtějí existovat v souhře s přírodou. I proto Blendea produkty neobsahují konzervační látky, rafinovaný cukr ani GMO. Blendea produkty jsou vhodné pro vegany, jsou 100% přírodní a mají funkční složení. Tým Blendey uctívá skutečnost, že zdraví je otázkou komplexnosti. Díky značce Blendea můžete o své zdraví pečovat s jednoduchostí a láskou Blendee vlastní.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Blendea

V nabídce e-shopu Blendea najdete zelené superpotraviny, adaptogeny, bylinky, vitální houby, vitamíny a minerály, zdravé tuky a funkční směsi. Konkrétní produkty můžete vybírat dle určení – na imunitu, pro podporu trávení, pro detoxikaci, pro ženské zdraví, pro energii a vitalitu, pro zdravé srdce, lepší paměť a tak podobně.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Blendea

Blendea je držitelem řady certifikátů o zdravotní bezpečnosti, které dokazují, že všechny použité suroviny jsou zdravotně nezávadné, čisté a kvalitní. Součástí e-shopu je také blog a online poradna.

Prozdravi

Prozdravi.cz je e-shop, který se zaměřuje především na zdraví. Soustřeďuje u sebe snad všechny možné značky a jejich seznam dokonce nabízí seřaděný od A do Z. Pokud tedy potřebujete od všeho trochu, můžete právě na eshopu Prozdravi.cz výhodně nakoupit. E-shop je k nakupujícím velmi vstřícný.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - ProZdravi

Nabízí políčko pro vyhledávání, praktické filtry i seznam produktů podle toho, co konkrétně vás trápí. Součástí e-shopu je také magazín s užitečnými informacemi a tipy.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - ProZdravi

V e-shopu Prozdravi.cz najdete Zdravou výživu – v ní pak najdete sortiment určený pro vegany, pro celiaky, produkty bez laktózy, raw produkty, dále Zdravotní obuv, Přístroje a pomůcky, nakoupit můžete v kategorii Domácnost nebo maminka a dítě.  A protože je zde opravdu co nakupovat, bude se vám hodit i členství Viva klubu, se kterým můžete na dalších nákupech ušetřit. E-shop Prozdravi.cz vlastní řadu certifikátů.

BrainMarket

Chcete více než zdravou výživu? Potom nakupujte v e-shopu BrainMarket, který má velký přesah toho, co dělá. Kromě toho, že nabízí svou vlastní řadu produktů, také zasvěcuje své zákazníky a svou komunitu do vědění o zdraví.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - BrainMarket

Díky svým projektům, jako je BrainPedia – slouží k vyhledávání složení určité potraviny nebo výrobku, Podcasty – přinášejí audioverzi na blogu publikovaných článků a navíc i zajímavé rozhovory k tématu zdraví, Blog – přináší zajímavé tipy a rady, působí mnohem komplexněji, poskytuje svým zákazníkům rozsáhlejší péči. BrainMarket produkty se zaměřují na hormonální rovnováhu. Produkty s tímto označením tedy neobsahují hormonální disruptory a další toxiny, které zanášejí organismus a ovlivňují jeho normální funkce.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - BrainMarket

V e-shopu BrainMarket tedy nakoupíte zdravé potraviny, kosmetiku, drogerii, doplňky stravy, a to buď od značky BrainMarket, nebo od dalších ověřených značek na trhu, se kterými filosofie BrainMarketu nemá problém. Produkty můžete vyhledávat podle svého cíle a určení. E-shop BrainMarket vyzdvihuje akce, novinky, nabízí výhodná balení a k dispozici je zákazníkům také online poradna.

NaMaximum

Abyste dělali věci na maximum, musí podle toho vypadat i vaše fyzické zdraví a duševní pohoda. Zdraví můžete otužit a k větší psychické pohodě dospět pomocí zdravé stravy, doplňků stravy, ale také cvičením a produkty, které jsou pro to vhodné. E-shop NaMaximum nabízí toto vše pod jednou střechou.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - NaMaximum

Kromě toho, že nabízí řadu jiných značek, kterým věří, pyšní se vlastní řadou produktů, které si společnost sama vyrábí. Kromě běžné nabídky e-shopu nabízí NaMaximum také tvorbu doplňků stravy na zakázku – například doplňky stravy  s logem vaší firmy pro vaše zaměstnance. Stejně tak nabízí i kapslování a tabletování pro jiné firmy a je nakloněna i dalším spolupracím. Principem e-shopu je vyrábět kvalitní produkty za dostupnou cenu.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - NaMaximum

V e-shopu NaMaximum seženete doplňky výživy nejen pro fitness – proteiny, kolageny anabolizéry a stimulanty..., zdravé potraviny, nakoupit můžete i v kategorii oblečení a příslušenství nebo domácnost a drogerie. Společnost vlastní řadu certifikátů, které podkládají transparentnost toho, co dělá.  E-shopu nechybí ani věrnostní program.

Nutiva

Chcete jíst zdravě, ale v informacích na obalech se zkrátka nevyznáte? Nevěště hlavu. To dobré za vás do svého e-shopu vybrala Nutiva. V e-shopu najdete jen takové produkty, které neobsahují zbytečné balastní látky, jsou tedy kvalitní a za příznivou cenu.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Nutiva

A jelikož je zdravý životný styl úzce spjatý s ekologií a péčí o planetu Zemi, nechybí e-shopu ani ekologické smýšlení, které shrnuje pod svůj projekt EKO MYSL. Nutiva jde s dobou bezobalovou, a proto právě na tomto e-shopu nakoupíte čočku, fazole, mouku, semínka, sušené ovoce a jiné produkty bez obalu.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Nutiva

V nabídce e-shopu Nutiva najdete oříšky, sušené ovoce, trvanlivé potraviny, vše pro vaření a pečení, semínky, doplňky stravy, sypké potraviny bez obalu nebo potraviny bez lepku. E-shop nabízí výhodná balení a v nabídce má také eko drogerii. Součástí přehledného e-shopu je také inspirativní blog.

Grizly

Svěží e-shop se vším, co můžete potřebovat, ať už jste vegetarián, propadli jste cvičení nebo jen sháníte nákup pro rodinu, nese název Grizly. Grizly značka vyrábí své vlastní produkty, ale nabízí i celou řadu dalších značek, s jejichž obsahem se ztotožňuje.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Grizly

Esem v rukávu může být spolupráce značky Grizly s blogerkou @mamadomisha, která vyrábí ořechová másla různých chutí i vzhledu. Principem značky Grizly je samozřejmě kvalita původních surovin a péče o zákazníky.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Grizly

V e-shopu  Grizly můžete nakoupit ořechy, sušené ovoce a semínka, zdravé potraviny a nápoje, zdravé mlsání, doplňky stravy a produkty pro sport a v neposlední řadě také přírodní kosmetiku. Součástí e-shopu je také magazín. E-shop je přehledný, vyzdvihuje top produkty ve své nabídce, nabízí výhodná balení a slevy.

Kulturistika.com

Kulturistika je nejen e-shop s produkty pro sportovce a fitness nadšence, nýbrž i místo, kde se tito lidé opakovaně vrací, ať už pro nákup nebo cenné informace. Záměrem Kulturistiky bylo vybudovat web zaměřený na silový trénink, kulturistiku fitness životný styl a zdravé stravování. To se stalo v roce 2002. O dva roky později web doplnil také e-shop s nabídkou těch nejlepších produktů na trhu.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou - Kulturistika

V e-shopu Kulturistika najdete sportovní výživu, zdravé potraviny, oblečení a vybavení. Součástí e-shopu je praktický magazín s tipy a aktualizacemi ohledně fitness světa. Web nabízí také fotky a videa reálných proměň lidí, kteří se dali na cvičení a vydrželi. K dispozici je nakupujícím také Supertrenér – projekt, který nabízí sestavení jídelníčku na míru (je potřeba jej zaplatit). E-shop nabízí kategorii Pro ženy a Pro vegany. Vlastní řadu ocenění.

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Powerlogy

E-shop se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Produkty v e-shopu neobsahují ani lepek, sóju a laktózu a veškerá pozornost těch, které produkty vymýšlejí, je zaměřena na jejich čistotu a skvělou chuť. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených zákazníků

E-shop Powerlogy mohu jen doporučit. Miluji jejich kvalitní produkty, jsem potěšená rychlostí dodání i hlubším přesahem e-shopu.

Adéla // Heuréka

U e-shopu VITALVIBE pozitivně hodnotím snad vše – vstřícnost a ochotu, dárky k objednávce navíc, rychlost dodání a především pak kvalitu nabízených potravin. 

Ověřený zákazník // Heuréka

E-shop ECONEA mohu doporučit. Jsou vstřícní a ochotní. Omylem mi poslali balíček, který patřil někomu jinému. Ještě ten den vše napravili a odeslali mou objednávku a zároveň jsem si mohla původní balíček nechat.

Ověřený zákazník // Heuréka

E-shopu NaturalProtein vděčím za chutné, zdravé a dobře sytící snídaně. S dvěma dětmi se nestíhám kvalitně najíst, ale díky na přípravu jednoduchým kaším a proteinovým směsím je to hračka.

Iveta // Heuréka

 Pokud jste se rozhodli nabrat svalovou hmotu nebo jen vyrýsovat svou postavu a jste v tom noví, GymBeam určitě doporučuji mít při svém boku. Nejenže vám tento e-shop poskytne řadu tipů a informací, nýbrž si rovnou můžete objednat kvalitní doplňky pro sportovce. Pozitivně hodnotím rychlost dodání i kvalitu výrobků.

Ota // Heuréka

E-shop Natu doporučuji, protože nabízí kvalitní produkty a objednávku máte za chvilku doma. Nechyběla ani ochotná a vstřícná komunikace.

Barbora // Heuréka

V e-shopu Blendea nakupuji vždy velmi ráda, protože mají široký výběr zdravých produktů a vyřízení objednávky proběhne vždy bez komplikací.

Vlaďka // Heuréka

V e-shopu Prozdraví.cz nakupuji opakovaně. Baví mě, že spoustu značek tam seženu na jednom místě. Objednávka je pokaýdé velmi rychle vyřízena a vše probíhá bez jakýchkoliv problémů. 

Ověřený zákazník // Heuréka

V BrainMaxu nakupuji hlavně minerál hořčík, ovšem líbí se mi i další jeho produkty. Objednávka mi vždy přišla velice rychle, komunikace neměla žádný háček. Proto doporučuji.

Ověřený zákazník // Heuréka

V e-shopu Nutiva nakupuji opakovaně, hlavně sypké směsi bez obalu. Ještě jsem se nesetkala s žádným problémem při doručení zboží.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší e-shopy se zdravou výživou

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Powerlogy

E-shop se specializuje na produkty bez rafinovaného cukru, bez konzervantů, barviv a umělých přidaných látek. Produkty v e-shopu neobsahují ani lepek, sóju a laktózu a veškerá pozornost těch, které produkty vymýšlejí, je zaměřena na jejich čistotu a skvělou chuť. Principem e-shopu je upřednostnění kvality nad kvantitou.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Proteiny - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkovina
  2. Biologická makromolekula - https://cs.wikipedia.org/wiki/Biologick%C3%A1_makromolekula
  3. Bílkoviny ve výživě člověka - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkoviny_ve_v%C3%BD%C5%BEiv%C4%9B_%C4%8Dlov%C4%9Bka
  4. Bílkoviny - http://e-chembook.eu/bilkoviny
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší e-shopy se zdravou výživou
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
E-shopy se zdravou výživou na českém trhu

Podobné články

Zanechte komentář