Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší chlorella na trhu ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší chlorella na trhu ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte, která je nejlepší chlorella na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší chlorella

VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Chlorella

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky svému složení přirozeně podporuje imunitu a detoxikaci organismu.

Chcete posílit svůj organismus, být zdraví a podpořit tak i své trávení?

Vyzkoušejte hit posledních let, zelenou chlorellu, která má hned několik blahodárných účinků na lidský organismus.

TOP 3 Nejlepší chlorella

Doporučuji
Nejlepší chlorella NaturalProtein

NaturalProtein Chlorella

Celkové hodnocení: 5/5

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů.

Nejlepší chlorella BrainMax

BrainMax Chlorella

Celkové hodnocení: 4.9/5

Chlorella tabletky od BrainMaxu jsou skvělým doplňkem stravy a balení o velikosti 1000 tablet stojí 499 Kč. Chlorella je sladkovodní řasa, která pochází z Asie a dnes je považována za jednu ze superpotravin.

Nejlepší chlorella Blendea

Blendea Chlorella

Celkové hodnocení: 4.8/5

Chlorella BIO Organic od spolenosti Blendea je malým životabudičem, který má mnoho blahodárných účinků na lidský organismus. Chlorella je vlastně jednobuněčná sladkovodní řasa.

TIP: Na Ecoblogu jsem testoval i nejlepší resveratrol a nejlepší NMN.

Co je to chlorella?

Chlorella je vlastně zelená jednobuněčná sladkovodní řasa, která se nachází v čistých vodách, nejčastěji v Asii, například v Taiwanu či v Japonsku.

Právě zde se chlorella používá již několik desetiletí. Z východu se však v posledních letech její obliba přesunula i na západ a dnes je chlorella považována doslova za životabudič a používá se jako vhodný doplněk stravy. 

Chlorella je totiž doslova nabitá vitamíny, minerály a aminokyselinami, díky čemuž je považována za tzv. superpotravinu. Chlorella například obsahuje zelené barvivo chlorofyl, dále pak draslík, fosfor, hořčík, zinek a mnoho vitamínů, například vitamín C a vitamíny ze skupiny B. 

Z této skupiny je zde hojně zastoupen vitamín B12, který se převážně vyskytuje v živočišných produktech. Z tohoto důvodu je chlorela vhodným doplňkem stravy zejména pro všechny vegetariány a vegany, kterým tento vitamín schází.

Na co je dobrá chlorella a jaké jsou její účinky?

Chlorella má mnoho pozitivních účinků na lidský organismus, mezi které se řadí například detoxikace organismu, zlepšení trávení, očista trávicího traktu, podpora imunity a obranyschopnosti.

Dále pak tato řasa podporuje normální činnost srdce, cév, střev, jater a v trávicím traktu pomáhá udržovat správnou mikrobiální rovnováhu. Díky těmto pozitivním účinkům tělo získá energii, vitalitu a sílu.

Jaké vitamíny obsahuje?

Chlorella obsahuje řadu vitamínů, které jsou prospěšné pro náš organismus. Množství obsažených vitamínů pak závisí především na konkrétní řase a jejím způsobu pěstování. Nejvíce je zde zastoupen vitamín A, C, B12, K a E.

Jaké jsou její formy?

Chlorella je k dostání nejčastěji v podobě tabletek či prášku. Při užívání tabletek si pečlivě nastudujte denní dávkování. Obvykle se bere hned několik tabletek 3x denně vždy s jídlem. U některých výrobců se denně bere až 20 tablet.

Každá tableta však obsahuje jiné množství chlorelly, proto je potřeba si dávkování prostudovat. Prášek je také možné užívat několikrát za den. Je dobré si jej pečlivě rozmíchat ve vodě či smoothie. Přidat si jej můžete i do studené kuchyně. Zkuste chlorellu zamíchat například i do pomazánek, kaší či quacamole.

Jak a kdy se chlorella bere?

U chlorelly se často udává, že by si na ni tělo mělo postupně zvyknout. Ať už tedy užíváte tabletky či prášek, začněte nejdříve malým množstvím, které každý den lehce navýšíte. Dávka by měla být rozložena ideálně do 3 dávek během celého dne.

U dospělého člověka by neměla denní dávka překročit 6 g. Po 3 měsících se doporučuje řasu alespoň na měsíc zcela vysadit. Následně opět můžete chlorellu zařadit do svého denního jídelníčku.

Má chlorella i negativní účinky?

I když má chlorella převážně kladné účinky na lidský organismus, objeví se někdy i pár nežádoucích účinků. Chlorellu by neměli užívat lidé s onemocněním žil, po nějaké transplantaci orgánů či lidé, kteří pravidelně užívají léky na ředění krve.

V případě nejasností, je lepší vždy užívání chlorelly konzultovat s vaším ošetřujícím lékařem. Konzultovat užívání této řasy s lékařem by měli i ti, kteří mají nějaké autoimunitní onemocnění či pacienti s hyperfunkcí štítné žlázy či se záněty trávicího traktu. 

Kvůli nedostatku dosavadních studií by chlorellu neměly užívat ani těhotné a kojící ženy. Pokud to s chlorellou přeženete a budete si brát více než je doporučená denní dávka, mohou se dostavit i nepříjemné pocity bolení hlavy, nadýmání, zácpa či špatné trávení.

TIP: Na Ecoblogu jsme testovali i nejlepší trávicí enzymy.

Nejlepší chlorella

VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Chlorella

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky svému složení přirozeně podporuje imunitu a detoxikaci organismu.

TIP: Prozkoumejte i srovnání nejlepších vitamínů B12

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

NaturalProtein CHLORELLA BIO

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky svému složení přirozeně podporuje imunitu a detoxikaci organismu.

Nejlepší chlorella NaturalProtein

Balení 100 g chlorelly stojí kolem 199 Kč a je dodávána ve formě prášku. Užívají se až 2 čajové lžičky denně, které rozmícháte ve 150 ml vody. Chlorellu můžete přidat i do vašeho oblíbeného jídla či smoothie. Hlavními výhodami chlorelly je to, že podporuje organismus, detoxikuje ho, napomáhá normálnímu trávení a činnosti jater, podporuje přirozenou obranyschopnost a snižuje pocity únavy a vyčerpání.

Obsahuje také hodně vitamínu D, který přispívá k normální funkci imunitního systému a udržuje zdravý stav zubů a kostí. Obsažená kyselina listová podporuje správnou krvetvorbu a má pozitivní vliv na kognitivní funkce a psychickou činnost. Řasa chlorella je doslova zázrakem, který byste rozhodně měli zařadit do svého jídelníčku.

BrainMax Pure Chlorella BIO

Chlorella tabletky od BrainMaxu jsou skvělým doplňkem stravy a balení o velikosti 1000 tablet stojí 499 Kč. Chlorella je sladkovodní řasa, která pochází z Asie a dnes je považována za jednu ze superpotravin, jelikož obsahuje řadu vitamínů, minerálů, aminokyselin, bílkovin a chlorofylu, a to vše ve 100 % přírodní kvalitě.

Nejlepší chlorella BrainMax

Nejvíce je v této řase obsažen draslík, hořčík, vitamín B, C a 9 esenciálních aminokyselin. Díky vysoké koncentraci chlorofylu mají tablety krásně zelenou barvu. Chlorella podporuje zejména obranyschopnost organismu, dodává tělu energii a má blahodárný vliv na střevní trakt, kde podporuje mikrobiální rovnováhu.

Hlavní předností tablet od BrainMaxu je to, že jsou 100 % BIO, RAW a vegan, účinně detoxikují organismus, podporují imunitu a jsou obrovským zdrojem živin. Tablety jsou velmi malé a doporučené dávkování jsou 4 tablety vždy před jídlem 3x denně.

Chlorella BIO Organic Blendea

Chlorella BIO Organic od spolenosti Blendea je malým životabudičem, který má mnoho blahodárných účinků na lidský organismus. Chlorella je vlastně jednobuněčná sladkovodní řasa původem z Asie a má charakteristickou tmavě zelenou barvu. Balení 90 kapslí stojí 399 Kč a doporučené dávkování je 3-6 kapslí denně.

Nejlepší chlorella Blendea

Balení vám tedy vydrží na 15-30 dávek. Chlorellu byste měli užívat každý den a kapsli zapít dostatečným množstvím vody. Kapsle jsou také zcela vyrobené z přírodních látek a jsou tak vhodné i pro vegany či alergiky. Chlorella má hned několik účinků na náš organismus. Podporuje trávení a udržuje v něm mikrobiální rovnováhu.

Tato řasa také zmírňuje únavu, dodává tělu energii a přispívá i k imunitnímu systému tím, že podporuje přirozenou obranyschopnost. Je také silným antioxidantem, který napomáhá činnosti srdce a cév.

BrainMax Chlorella prášek BIO

Chlorella je sladkovodní řasa, která je dnes považována za superpotravinu, jelikož má hned několik pozitivních účinků na lidský organismus. K dostání je v tabletách nebo právě v prášku. Chlorella chutná jako typická řasa, není slaná, někomu připomíná svou chutí ořechy, jinému zase zelený čaj.

Nejlepší chlorella BrainMax prášek

Nejčastěji se chlorela v podobě prášku přidává do vody nebo vašeho oblíbeného nápoje, například smoothie. Prášek však můžete zamíchat i do ranní ovesné kaše či jiného jídla. Prášek z této řasy podporuje imunitu a obranyschopnost organismu, dodává tělu energii a vitalitu, udržuje zdravou střevní mikroflóru, díky čemuž pomáhá i k lepšímu trávení.

Chlorella je zdrojem minerálů, vitamínů, aminokyselin, bílkovina a zdravých tuků, takže se podílí i na zlepšení kvality pleti a povzbuzuje myšlení, paměť a spánek. Doporučené denní dávkování jsou 2 čajové lžičky rozpuštěné ve vodě či ve vašem oblíbeném jídle.

ADVANCE nutraceutics Chlorella

Chlorella Nutraceutics od společnosti Advance obsahuje pouze 100 % přírodní chlorellu prémiové kvality. Chlorella má mnoho pozitivních účinků na lidský organismus, zejména skvěle detoxikuje lidské tělo, jelikož zbavuje tělo toxinů. Tato řasa má totiž schopnost absorbovat jednotlivé toxiny a napomáhá tak k pročištění těla.

Nejlepší chlorella ADVANCE Nutraceutics

Díky poměrně vysokému obsahu vlákniny podporuje chlorella skvěle také trávení a má blahodárné účinky na zažívání a střevní trakt. Chlorella je přírodní zelená řasa, která obsahuje řadu vitamínů, minerálů a dalších přírodních látek v té nejpřirozenější podobě, která je vhodná pro naše tělo. I díky těmto nejčistějším látkám podporuje imunitu a přirozenou obranyschopnost organismu.

Je také skvělým antioxidantem, který nám dodává sílu, energii a vitalitu. Chlorella obsahuje i 17 různých aminokyselin, které si naše tělo nedokáže samo vybudovat a musí je tedy přijímat v potravě. Dávkování tablet je jednoduché. Pokud s chlorellou teprve začínáte, doporučují se 3 tablety 2x denně a dávky postupně navyšujte až na 5-10 tablet 2x denně. Tablety se užívají cca 30 minut před jídlem a jedno balení 1000 tablet stojí 629 Kč.

Blendea Supergreens

Supergreens je organická směs zelených superpotravin, které se podílejí na dokonalé očistě organismu. Směs je složena převážně ze zelených bylin jako je chlorella, spirulina, zelený ječmen, mladá pšenice a máta. Tato kombinace nejen že detoxikuje organismus, podílí se ale také na podpoře imunity a zlepšuje trávení.

Nejlepší chlorella Blendea Supergreens

Spirulina je skvělým antioxidantem, podporuje obranyschopnost a vitalitu. Chlorella má pak super schopnost pročistit organismus a regenerovat játra. Normální funkci střevního traktu udržuje mladá pšenice a zelený ječmen pak organismus pročišťuje. Oblíbená máta peprná příznivě působí na zažívání, podporuje trávení a působí proti nadýmání.

Produkt je k dostání v podobě kapslí či prášku. Balení 90 kapslí stojí 498 Kč, balení prášku o velikosti 90 g pak 548 Kč. Tento prášek si pak pravidelně můžete přidávat do vašeho oblíbeného nápoje či snídaňových kaší. Užívají se 1-2 lžičky denně, ideálně na lačno.

Raw Nutrients Greens 

Raw Nutrients Greens je směs několika zdraví prospěšných látek, které mají pozitivní vliv na náš organismus. Směs obsahuje několik zelených superpotravin, vitamín B12, prebiotika a více jak 74 stopových minerálů. Ve směsi je zastoupen chlorofil, který přispívá k tvorbě hemoglobinu a kopřiva, která má vliv na zdraví kostí, nehtů, vlasů a normální činnost nervové soustavy.

Nejlepší chlorella Raw Nutrients Greens

Spirulina je skvělý antioxidant přispívající k lepší obranyschopnosti, udržuje normální hladinu cukru v těle a tím také reguluje celkovou hmotnost. Vojtěška je dobrá k podpoře metabolismu a chlorella zase k pročištění jater a celkově k detoxikaci organismu. Mladá pšenice a ječmen obsahují řadu vitamínů a minerálů. Směs je doplněna i o naklíčená semínka brokolice, qinoi a amarantu.

Nechybí ani extrakty z kořene pampelišky a ostropestřce mariánského. Směs je doplněna i o ovoce a přírodní aromata vanilky a máty pro lepší chuť. Balení 120 g stojí 659 Kč a denní dávkování jsou 2 čajové lžičky rozmíchané ve 200 ml tekutiny.

MedPharma Chlorella

Chlorella je sladkovodní řasa, která je v posledních letech často označována za superpotravinu. Je totiž velmi bohatá na minerály a vitamíny, zejména na jod a vitamín B12. Jelikož se vitamín B12 převážně objevuje v živočišných produktech, je chlorella skvělým doplňkem stravy pro vegetariány a vegany.

Nejlepší chlorella MedPharma

Mezi pozitivní projevy chlorelly patří zejména detoxikace těla, je také skvělým antioxidantem, přispívá k normální činnosti jater, posiluje funkce střevního traktu a trávení, přispívá k mikrobiální rovnováze, podporuje imunitní systém a dodává tělu energii a vitalitu.

Ekolife Natura Chlorella Organic

Balení 240 tablet Algae Chlorella stojí kolem 349 Kč a jedna tableta je složena z čisté řasy chlorelly. Tato řasa je tím nejlepším zdrojem chlorofylu, dále obsahuje velké množství vitamínů, mezi které patří zejména vitamín B, C, E a betakaroten.

Nejlepší chlorella Ekolife Natura

Chlorella je pak bohatá i na minerály jako je vápník, draslík, železo, hořčík a mnohé další prvky, které se dají jen obtížně sehnat z běžné stravy. I z tohoto důvodu jsou tyto kapsle skvělým doplňkem stravy. Chlorella zejména podporuje správné zažívání a zažívací trakt, má příznivý vliv na imunitní systém a detoxikuje organismus.

Pokud tedy nutně potřebujete restart, je chlorela tím pravým doplňkem stravy pro vás. Doporučené dávkování jsou 2 tablety 3x denně, ideálně během jídla. Tablety jsou zcela veganské, bez cukru, laktózy a lepku. Jsou tedy vhodné pro všechny.

NOW Chlorella

Chlorella od společnosti NOW je prodávaná ve formě tablet a balení 120 kusů stojí kolem 389 Kč. Chlorella je jednobuněčná řasa vyskytující se v čistých sladkovodních vodách Asie. Buněčná stěna chlorelly je pro účely lékařství mechanicky rozložena, a to z důvodu větší a lepší stravitelnosti.

Nejlepší chlorella NOW

Řasa je zelená kvůli vysoké koncentraci chlorofylu. Kromě něj obsahuje i bílkoviny, betakaroten a řadu vitamínů (vitamín C, B, B12) a minerálů (hořčík, železo, draslík), které mají příznivý vliv na detoxikaci organismu a jeho celkovou imunitu. Jedna denní dávka chlorelly dokáže pokrýt celkový přísun vitamínu B12, čímž se z chlorelly stává skvělý doplněk stravy pro vegany a vegetariány, jelikož B12 se vyskytuje převáženě v živočišných produktech.

Příznivý vliv má chlorela i na zažívání a doporučené dávkování jsou 3 tablety denně, ideálně před jídlem. Tablety nezapomeňte zapít dostatečným množstvím vody.

Mentis Bio Chlorella & Spirulina

Podpořte detoxikaci organismu a své trávení chlorellou, která je skvělým doplňkem stravy pro všechny, kteří chtějí zažít restart organismu a podpořit tak i svůj imunitní systém. Mentis BIO Chlorella a spirulina jsou tabletky, které jsou složené čistě z těchto dvou látek, a to v poměru 50 % chlorelly a 50 % spiruliny.

Nejlepší chlorella Mentis

Chlorella i spirulina jsou sladkovodní řasy, které mají blahodárné účinky na lidský organismus. Uvedená kombinace má vliv zejména na trávení, detoxikaci těla a podporu imunity. Díky tomu, že se vaše tělo dobře pročistí, dojte k restartu organismu, který bude nabytý novou energií, silou a vitalitou. Spirulina je navíc skvělým antioxidantem, který chrání buňky před volnými radikály a udržuje normální hladinu cukru v krvi.

Díky tomu ovlivňuje i celkovou tělesnou hmotnost a je dobrým doplňkem stravy při hubnutí nebo při dodržování zdravého životního stylu. Balení obsahuje 500 tablet a stojí kolem 389 Kč a tablety se užívají pravidelně každá den. Brát si můžete 5-10 tablet denně, ideálně před jídlem, a to po dobu alespoň 2 měsíců.

Purasana Chlorella BIO

Sladkovodní řasa s názvem chlorela vyniká zejména svým vysokým obsahem bílkovin, vitamínů, minerálů, ale i obsahem chlorofylu, díky kterému je tak krásně zelená. Pravidelným užíváním chlorelly zlepšíte své zažívání, posílíte svou imunitu a podpoříte očistné procesy těla.

Nejlepší chlorella Purasana

Chlorella je totiž skvělým přípravkem k celkové detoxikaci organismu, jelikož na sebe dokáže vázat toxiny a následně je vyloučit z těla pryč. Díky své barvě a výborným nutričním hodnotám je chlorela řazena mezi tzv. zelené potraviny se silnými antioxidačními účinky. Doporučené dávkování je 1 čajová lžička rozmíchaná v 150 ml vody nebo šťávy.

Prášek z chlorelly můžete přidat i do studených pokrmů jako jsou kaše nebo jogurty. Chlorellu můžete vyzkoušet i ve spojení se spirulinou nebo mořskou řasou kelp. Tyto řasy se totiž skvěle doplňují a vzájemně se obohacují.

GreenFood BIO Chlorella

Chlorella je sladkovodní řasa bohatá na vitamíny, minerály, esenciální nenasycené mastné kyseliny, a především na chlorofyl, zelené barvivo. Právě chlorofyl podporuje tvorbu červených krvinek a zlepšuje tak metabolismus buněk v těle.

Nejlepší chlorella GreenFood

Látky, které jsou v chlorelle obsažené, podporují fyzickou i psychickou kondici, zlepšují trávení, zásobují tělo antioxidanty, neutralizují pH v těle, pomáhají čistit střeva a dodávají tělu látky, které by jinak obtížně přijímalo z jiných zdrojů.

Je již prokázáno, že dlouhodobé užívání chlorelly má pozitivní vliv na vitalitu, zvyšuje energii a pomáhá bojovat s únavou. Chlorellu lze používat jako detoxikační kúru a tablety každý den postupně navyšovat. Po třech týdnech užívání se doporučuje krátká pauza.

Nejlepší chlorella

VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Chlorella

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky svému složení přirozeně podporuje imunitu a detoxikaci organismu.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů léků na cholesterol

Chlorella Advance jsou skvělé tablety za dobrou cenu. Jsem s nimi spokojená a beru je už několik měsíců. Tablety mi udržují skvělé trávení, a dokonce se mi zlepšila i imunita.

Kristýna // Heuréka

Advance Chlorellu bereme celá rodina a pomáhá nám pro doplnění vitamínů a minerálů, které nestíháme přijímat v přirozené stravě.

Lenka // Heuréka

Chlorella od NaturalProtein je výborná, jsem s ní velice spokojená. Snídám ji každý den, doporučuji.

Iveta // Heuréka

S kapslemi Chlorella od Blendei jsem velmi spokojená. Je s nimi dobrá komunikace, rychlost dodání, a hlavně je vše BIO.

Charlotte // Heuréka

Blendea Supergreens je můj naprostý favorit. Chuť je skvělá, rozpustnost je dobrá, a hlavně mi tato směs pomohla s bolestmi břicha po ránu. Doporučuji a objednávám další!

Alexandra  // Heuréka

Nástroje Zdraví chlorella extra BIO opravdu doporučuji, cítím se mnohem lépe, a to tyto kapsle zatím užívám jen krátkodobě.

Tereza // Heuréka

Chlorella tabletky od BrainMaxu jsou moc dobré, dokonce je chroupu jako oříšky, moc mi chutnají.

Naďa // Heuréka

Jsem spokojená, chlorella a spirulina dohromady, to je skvělá věc!

Pavlína // Heuréka

Zatím kombinaci chlorelly a spiruliny beru jen krátce, ale zatím jsem spokojená a vyhovuje mi. Cítím se mnohem lépe.

Veronika // Heuréka

Chlorella od Natu je velmi dobré kvality, jsem spokojená.

Karolína // Heuréka

Nejlepší chlorella

VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Chlorella

Chlorella BIO od společnosti NaturalProtein je dnes považována za superpotravinu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je plná přírodních vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky svému složení přirozeně podporuje imunitu a detoxikaci organismu.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Chlorella: https://cs.wikipedia.org/wiki/Chlorella
  2. Doplněk stravy: https://cs.wikipedia.org/wiki/Dopln%C4%9Bk_stravy
  3. Chlorella vulgaris: https://cs.wikipedia.org/wiki/Chlorella_vulgaris
  4. The influence of Parachlorella beyerinckii CK-5: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20118630/
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší chlorella
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání nejlepších chlorell na českém trhu

Podobné články

Zanechte komentář