Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší kreatin ✅

[SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší kreatin ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší kreatin na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší kreatin

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Protein & Co. Creatine

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje totiž fyzickou výkonost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje celkovou regeneraci vašich svalů. Vhodným pomocníkem je tedy pro všechny, kteří se zaměřují zejména na intenzivní či krátkodobý, ale opakovaný trénink.

Pravidelně cvičíte, ale chybí vám dostatek energie, svaly vám stejně nerostou, a navíc vás po tréninku vždy bolí celé tělo?

A slyšeli jste už o tzv. kreatinu, který vám může pomoci se zmíněnými problémy?

TOP 3 Nejlepší kreatin

Doporučuji
Nejlepší kreatin - Protein&Co.

Protein&Co. Creatine

Celkové hodnocení: 5/5

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje fyzickou výkonnost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje regeneraci.

Nejlepší kreatin - BrainMax

BrainMax Creatine

Celkové hodnocení: 4.9/5

Kreatin od BrainMaxu je jedním z nejčistějších kreatinů na českém trhu. Kreatin je látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle a podílí se zejména na přenosu a tvorbě energie.

Nejlepší kreatin - BrainMax

MyProtein Creatine

Celkové hodnocení: 4.8/5

Creature kreatin od společnost MyProtein je čistý kreatin monohydrátu, který se prodává v 250 g, 500 g nebo 1 kg balení. Zvolit si můžete mezi práškem bez příchuti či s příchutí.

TIP: Na Ecoblogu jsem testoval i nejlepší resveratrol a nejlepší NMN.

Co je to kreatin?

Kreatin je vlastně přírodní látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle, které si ji také samo dokáže v určitém množství vyrobit. Tato látka je důležitá zejména pro sportovce, jelikož hraje velmi důležitou roli ke zvýšení fyzické energie, výkonosti a také urychluje regeneraci svalů po tréninku.

Kreatin je důležitý ve všech fyzických aktivitách, které vyžadují vysokou sílu a výbušnou energii, jako jsou například krátké sprinty nebo těžký silový trénink. Kreatin vytváří naše tělo především z aminokyselin, glycinu, argininu a methioninu. Najdeme ho nejčastěji ve svalových buňkách, jelikož se podílí na přenosu a tvorbě energie.

Dále je ve velkém množství zastoupen i v srdci, mozku, játrech a ledvinách. Kreatin však můžete přijímat i ve stravě, zejména v mase. Velké množství kreatinu obsahuje zejména maso ryb a drůbeže.

Pro vaši lepší představu, zhruba půl kilogramu masa obsahuje 2 g kreatinu, což odpovídá denní spotřebě průměrného člověka, nikoli výkonnostního sportovce. Kreatin můžete užívat i ve vhodných výživových doplňcích.

Jaké jsou účinky kreatinu?

Kreatin v prvé řadě zvyšuje fyzické výkony zejména při krátkodobých aktivitách jako jsou sprint, vzpírání nebo silový trénink. Díky pravidelné fyzické zátěži dochází také k zvýšení svalové hmoty a k rychlejší regeneraci svalů po tréninku.

Studie také dokazují, že má kreatin vliv i na kognitivní funkce a mozkovou výkonnost a celkově zlepšuje zdraví, zejména snižuje hladinu krevního cukru v těle.

Jaké jsou druhy kreatinu?

V současné době je na českém trhu k dostání hned několik typů kreatinu, nejčastěji v podobě jemného prášku. Tím nejběžnějším je kreatin monohydrát, který je považován za nejúčinnější a zároveň nejlevnější.

Jedná se o sloučeninu kreatinu s molekulou vody. Dalším typem je například kreatin ethyl ester, který byl vyvinut s cílem zlepšit vstřebatelnost kreatinu. Třetím častým typem jsou tzv. kreatinové směsi, které obsahují různé formy kreatinu a další suplementy, které podporují růst svalové hmoty a odbourávání tuků.

Pro koho je kreatin vhodný?

Kreatin je považován za doplněk stravy především pro sportovce a lidi, kteří se zabývají zdravým životním stylem. Sportovcům pomáhá s lepšími fyzickými výkony a rychlejší regenerací svalů.

Kulturistům pomáhá kreatin s tvorbou svalů a starším osobám či lidem s omezeným pohybem může kreatin pomoci s udržením si svalové hmoty a jako prevence osteoporózy. Jelikož se kreatin vyskytuje zejména v mase, je suplementace vhodná i pro vegetariány a vegany.

Jak kreatin užívat?

Kreatin se nejčastěji prodává v podobě prášku, který se smíchá s nějakou tekutinou. Předtím než se rozhodnete kreatin užívat, si dobře nastudujte jeho dávkování. Obvykle se kreatin užívá ve dvou fázích, které se označují různě. Nejčastěji se setkáváme s fází nasycovací a fází udržovací.

V tzv. nasycovací fázi je dávka kreatinu navýšena a dle výrobce jej užíváte v menším porcích několikrát denně. Sportovci volí variantu před tréninkem a po tréninku, opět to záleží na konkrétním výrobku, proto dobře čtěte dávkování vašeho produktu. Tato fáze trvá 5-7 dní a navazuje na ni fáze udržovací, ve které je kreatin snížen a užívá se jen jednou denně.

Během užívání kreatinu je vhodné sportovat a dodržovat pitný režim. V udržovací fázi můžete být i měsíc. Následně je dobré si dát od kreatinu pauzu alespoň na několik týdnů, doporučuje se jich 8-12.

TIP: Na Ecoblogu jsme testovali i nejlepší trávicí enzymy.

Nejlepší kreatin

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Protein & Co. Creatine

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje totiž fyzickou výkonost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje celkovou regeneraci vašich svalů. Vhodným pomocníkem je tedy pro všechny, kteří se zaměřují zejména na intenzivní či krátkodobý, ale opakovaný trénink.

TIP: Prozkoumejte i srovnání nejlepších vitamínů B12

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Protein & Co. Creatine Monohydrate 

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje totiž fyzickou výkonnost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje celkovou regeneraci vašich svalů. Vhodným pomocníkem je tedy pro všechny, kteří se zaměřují zejména na intenzivní či krátkodobý, ale opakovaný trénink.

Nejlepší kreatin - Protein&Co.

Balení obsahuje 100 % kreatin monohydrát a jeho dávkování záleží především na tom, v jaké fázi se právě nacházíte. Existují dvě fáze, nasycovací a udržovací. Při nasycovací fázi se doporučuje 20–25 g tohoto kreatinu denně, který si rozdělíte na menší dávky po cca 0,3 g nejlépe ráno, před tréninkem, po tréninku a večer.

Tato fáze obvykle trvá 7 dní. Následně pokračujete tzv. udržovací fází, v rámci které snížíte dávku kreatinu na 2-3 g denně. Udržovací fázi se doporučuje dodržovat 30–40 dní, po jejím ukončení je dobré dát si od kreatinu pauzu alespoň na 3-5 týdnů.

Kreatin se doporučuje dávkovat právě v těchto cyklech, aby se tak dosáhlo maximálního účinku. Je vhodné dávku kombinovat i se sacharidovými nápoji, které efektivně pomáhají vstřebávat kreatinu. Toto balení stojí 539 Kč.

BrainMax Creatine 

Kreatin od BrainMaxu je jedním z nejčistějších kreatinů na českém trhu. Kreatin je látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle a podílí se zejména na přenosu a tvorbě energie. Můžeme ji však do těla dodávat i stravou, vyskytuje se zejména v mase, nebo právě pomocí výživových doplňků. 

Nejlepší kreatin - BrainMax

Suplementace kreatinu zvyšuje především fyzickou výkonnost, svalovou sílu a urychluje regeneraci po cvičení. Podporuje také růst svalů a má pozitivní vliv na mozkové funkce. Kreatin je také jeden z nejvíce prověřených výživových doplňků stravy pro sportovce. Jeho účinky, zejména na svalovou hmotu, zaznamenalo několik studií.

Balení 500 g od BrainMaxu stojí 699 kč a doporučené dávkování záleží na tzv. rozjezdové a udržovací fázi. V prvně zmíněné se doporučuje jedna odměrka (5 g), kterou rozmícháte ve 200 ml vody 4x denně po dobu 5-7 dní. V druhé fázi se doporučuje 1 odměrka 1x denně. Již po tomto cyklu poznáte pozitivní vlastnosti kreatinu, jako je lepší fyzický výkon, dostatečná hydratace nebo zmírnění vyčerpání.

MyProtein Creapure Kreatin 

Creature kreatin od společnost MyProtein je čistý kreatin monohydrátu, který se prodává v 250 g, 500 g nebo 1 kg balení. Balení 250 g pak stojí 589 Kč a zvolit si můžete mezi práškem bez příchuti či s příchutí maliny, lesní směsi, citronu, limetky, pomeranče, melounu a tropického ovoce. 

Nejlepší kreatin - MyProtein

Tento kreatin tvoří vhodný doplněk stravy zejména pro všechny sportovce, kteří potřebují posílit při intenzivních trénincích a chtějí dosáhnout požadované kondice. Navíc také kreatin pomáhá i s rychlejší regenerací svalů po zátěži. V balení najdete pouze čistý kreatin, který jednoduše přimícháte do vody.

Doporučené dávkování je jedna odměrka denně, kterou rozmícháte v 250-300 ml vody, ideálně před nebo po tréninku.

Czech Virus Supreme Creatine Creapure 

Creatine Creapure je 100 % čistí kreatin monohydrát, který je nejčastěji používaným kreatinem u nás. V balení je obsažen ve své nejčistější podobě a je dovezen z Německa, kde je také podroben důkladným testům na čistotu a zakázané látky. 

Nejlepší kreatin - Czech Virus

500 g balení pak stojí 749 Kč a vydrží vám opravdu dlouho. Kreatin monohydrát je nejspolehlivější a nejpoužívanější formou, jak nabrat svalovou hmotu při intenzivním tréninku, jelikož zvyšuje fyzickou výkonost a zásobuje svaly a buňky energií.

Doporučené dávkování je 5 g denně, které smícháte v 150-250 ml vody. Před požitím nápoj důkladně promíchejte a užívejte ho kdykoli během dne. Sportovci jej často pijí právě před nebo krátce po tréninku.

Vilgain Kreatin Creapure

Vilgain Kreatin je 100 % čistý kreatin s dokonalou využitelností, a to z toho důvodu, že tento kreatin monohydrát představuje nejčistější a nejlépe vstřebatelný zdroj kreatinu na českém trhu. K dostání je ve formě mikronizovaného jemného prášku, který nemá žádnou příchuť a skvěle se rozpouští ve vodě.

Nejlepší kreatin - Vilgain

Creapure označuje značku německé kvality, která garantuje maximální kvalitu a čistotu tohoto kreatinu. Což znamená, že neobsahuje žádné zakázané látky, které by neprošly v testech na dopping. Kreatin se přirozeně vyskytuje v lidském těle, vhodnou suplementací však můžete jeho zásoby zvednout až o 20-40 % a podpořit tak svůj fyzický výkon.

Kreatin pomáhá budovat svalovou hmotu, obnovovat energii ve svalech a regenerovat svaly po sportovním výkonu. Je tedy vhodný nejen pro sportovce, ale například i pro starší osoby, které se stále chtějí udržet ve formě. Balení 300 g stojí 449 kč a dostupné je také ve formě kapsy, 120 kapslí zakoupíte za 299 Kč.

Crea7in GymBeam

Crea7in je výživový doplněk stravy, které se skládá ze sedmi druhů kreatinu pro dosažení maximálního účinku. K dostání je ve formě jemného prášku s příchutěmi limetka, jablko, ledový čaj a meloun. Doporučené dávkování jsou 2 odměrky (10 g) smíchané s 250 ml studené vody, které užíváte 2x denně mezi jednotlivými jídly.

Nejlepší kreatin - GymBeam

Ve dnech, kdy máte intenzivní trénink, je doporučena jedná dávka, kterou si vezmete ideálně 30 minut před tréninkem. Kreatinový nápoj můžete popíjet i během tréninku. Balení o velikosti 600 g stojí 569 Kč a mezi jeho hlavní výhodu patří zejména kombinace více kreatinů dohromady s vysoce funkčním složením.

Mezi jeho další benefity patří i zvýšení fyzické výkonosti během cvičení, zvednutí větší síly při tréninku a rychlá regenerace svalů.

Reflex Creapure Creatine

Tento kreatin monohydrát je již po dlouhá léta využíván ve sportu, jelikož pomáhá zvyšovat fyzickou sílu, dodává tělu energii a rychle regeneruje unavené svaly po tréninku. Je dodáván ve formě čistého bílého prášku bez nečistot a toxických látek.

Nejlepší kreatin - Reflex

Výroba kreatinu je pečlivě hlídána a Reflex Creapure získal i přívlastek Creatine, což je prvotřídní, celosvětově uznávaná značka, která vyrábí kreatin. Doporučené dávkování se odvíjí od fáze, ve které se právě díky svému sportu nacházíte. V rozjezdové fázi se doporučuje rozmíchat jednu odměrku (5 g) ve vodě, v ovocném džusu nebo v ji můžete přimíchat i do jídla.

Takto velkou dávku konzumujte 4x denně v pravidelných intervalech po dobu 5 dnů. V druhé, udržovací fázi, rozmíchejte jednu odměrku a konzumujte již jen jednu dávku denně. Mezi jednotlivými fázemi je doporučeno udělat si od kreatinu pauzu po dobu několika týdnů. Balení 250 g stojí 499 Kč.

Extrifit Crea Monohydrate

Balení Extrifit Crea obsahuje 100 % kreatin ve formě čistého mikronizovaného kreatinu monohydrátu, který pomáhá zvyšovat fyzickou výkonost během sportu. Kreatin se běžně vyskytuje v lidském organismu a jedná se o velice důležitou látku, která podporuje uvolňování energie v buňkách, a která slouží jako zdroj energie.

Nejlepší kreatin - Extrifit

Pokud však chcete svůj sportovní výkon ještě navýšit, je dobré kreatin vhodně suplementovat pomocí různých výživových doplňků. Pozitivních účinků dosáhnete už při 3 g kratinu denně. Doporučená délka užívání tohoto kreatinu je 8 týdnů, následovat by pak měla několikatýdenní přestávka.

Prvních 5 dní se doporučuje navýšit dávku na 15-20 g, poté stačí 5 g jednou denně. Vhodné je užívat tento kreatin 30 minut před tréninkem a ihned po tréninku. Balení 400 g stojí 499 kč.

BioTechUSA 100 % Creatine Monohydrate

Kreatin monohydrát je mezi sportovci asi tím nejoblíbenějším výživovým doplňkem stravy, jelikož první účinky se dají zaznamenat již po pár dnech používání. Výzkumy ukázaly, že kreatin zvyšuje sílu, buduje růst svalové hmoty a hraje důležitou roli při smršťování svalů.

Nejlepší kreatin - Biotech USA

Balení BioTechUSA je dodáváno ve formě toho nejčistějšího bílého prášku kreatin. Velikost balení o hmotnosti 300 g stojí 525 Kč. Doporučené dávkování je jedna odměrka kreatinu, která se rovná 5 g, kterou smícháte s vaším oblíbeným nápojem. Kreatin se v nápoji krásně rozpustí.

Během prvního týdnu užívání se doporučuje 5 g denně užívat 4-5x za den, ideálně před a ihned po tréninku. Po prvním týdnu snižte dávku na 10 g denně, 5 g před tréninkem a 5 g po tréninku. Sportovci uvádějí, že první výsledky působení kreatinu na sobě zaznamenáte již po prvním týdnu.

Kreatin monohydrát GymBeam 

Křišťálově čistý monohydrát kreatinu vyrábí i společnost GymBeam a to té nejvyšší kvality bez přidaných látek. Jedno balení stojí 279 Kč. Kreatin sportovci používají nejčastěji při intenzivních krátkodobých trénincích a ve světe fitness a kulturistiky je kreatin tím nejpoužívanějším výživovým doplňkem stravy. 

Nejlepší kreatin - GymBeam

Jeho mikronizovaná forma se dobře rozpouští ve vodě či vašem oblíbeném nápoji. Díky němu zvýšíte svou fyzikou výkonnost a můžete tak například déle sprintovat a intenzivně silově trénovat. Tento kreatin si můžete zakoupit zcela bez příchutě nebo s příchutí pomeranče a limetky s citronem. Doporučené dávkování je jedna odměrka (5 g) rozmíchaná ve 250 ml vody 1-2x denně.

Amix Creatine Monohydrate 

Ultra mikronizovaný kreatin monohydrát, to je kreatin od společnosti Amix, který svým zákazníkům slibuje 100 % čistotu a výbornou vstřebatelnost. Jedná se také o nejrozšířenější typ kreatinu na českém trhu. 

Nejlepší kreatin - Amix

Tento kreatin podporuje zejména tvorbu svalové hmoty, efektivně dodává tělu energii a regeneruje unavené svaly po intenzivním tréninku. Balení 600 g stojí 639 Kč a je vhodný pro všechny sportovce, zejména pro ty, které čeká krátký intenzivní trénink, jelikož díky kreatinu budete schopní podat maximální výkon.

Doporučené dávkování jsou 3 g kreatinu, které přidáte do vody nebo do vašeho oblíbeného nápoje a důkladně jej rozmícháte. Kreatin se užívá 2 x denně a nezapomínejte ani na pravidelný pitný režim.

Liposomální kreatin s glutaminem 

Liposomální kreatin je vysoce stravitelná směs kreatinu, L – Glutaminu a dvou aminokyselin, které podporují tvorbu energie. Tato unikátní kombinace podporuje fyzickou výkonnost, správnou tvorbu svalů a přispívá k udržení svalové hmoty. 

Nejlepší kreatin

Kromě podpory svalů je tato kombinace skvělá i k podpoře kognitivních a mozkových funkcí. Balení 600 ml stojí 950 Kč a v jedné dávce je 4 g kreatinu a 500 mg L – Glutaminu. Směs má sypkou a ve vodě rozpustnou konzistenci a má příjemnou malinovou příchuť. Příznivých účinků dosáhnete již po pár dnech užívání.

Nutrend Creatine

Nutrend kreatin je 100 % čistý kreatin v sypké formě, který přispívá k růstu a budování svalové hmoty, jejich lepší regeneraci a díky tomu je vhodný zejména pro sportovce a všechny, kteří se zabývají zdravým životním stylem. Díky pravidelnému užívání dochází také ke zvýšení energie. 

Nejlepší kreatin - Nutrend

Dávkování kreatinu závisí na tom, v jaké fázi se právě nacházíte. Během tréninkové fáze se doporučuje 5 g kreatinu, což jsou dvě zarovnané lžičky, po tréninku. Během netréninkové fáze je dávka opět 5 g ráno se snídaní, ideálně se sacharidy pro vyšší vstřebatelnost kreatinu.

Pro větší efektivnost se doporučuje kreatin používat v tzv. kreatinových cyklech – 4 týdny pravidelně používejte každý den a poté zařaďte minimálně 4-6 týdnů pauzu.

MAXXWIN 100 % Creatin monohydrate 

Pokud hledáte způsob, jak zvýšit svou fyzickou výkonnost a dosáhnout nových sportovních cílů, vyzkoušejte kreatin monohydrát, výživový doplněk stravy, který je vhodný zejména pro sportovce při intenzivním tréninku. Kreatin je přírodní látka, která hraje důležitou roli v energii, kterou při cvičení spotřebovávají vaše svaly. 

Nejlepší kreatin - Maxxwin

Jeho hlavní výhodou je, že podporuje sílu, energii a příznivě ovlivňuje tvorbu svalové hmoty. Dále pak napomáhá k regeneraci svalů po těžkém tréninku. Doporučené denní dávkování je 5 g kreatinu, které rozmícháte ve 300 ml vody nebo ve vašem oblíbeném sacharidovém nápoji.

Nejlepší kreatin

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Protein & Co. Creatine

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje totiž fyzickou výkonost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje celkovou regeneraci vašich svalů. Vhodným pomocníkem je tedy pro všechny, kteří se zaměřují zejména na intenzivní či krátkodobý, ale opakovaný trénink.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů léků na cholesterol

Produkty od Proteinaco, jako je například kreatin monohydrát, užívám pravidelně už druhým rokem a moc mi vyhovují. Chutnají opravdu vyladěně a po tréninku se na ně můžu vždycky těšit.

Matouš // Heuréka

Sám asi nedokážu zhodnotit, zda kreatin od BrainMaxu opravdu funguje, ale moje okolí říká, že jsem rozhodně "větší."

Jan // Heuréka

Kreatin od BrainMaxu je vážně super, funguje, kupuji ho pravidelně.

Honza // Heuréka

Kreatin od MyProtein je velice kvalitní, je jemný, nemá tak velké krystalky jako u jiných výrobců.

Cleatine // Heuréka

Je mi 71 let a kreatin od Czech Virus užívám pravidelně, protože se i díky němu dokážu stále udržet v dobré kondici. Bez suplementů by se mi to asi už nepodařilo.

Milan  // Heuréka

Vilgain kreatin chci používat už navždy!

Alica // Heuréka

Crea7in opravdu doporučuji všem, kteří uvažují nad tím, zda si ho koupí. Prvních účinků jsem si všiml už po 4 dnech, nárůst síly i objem svalů je opravdu znát. Doporučuji příchuť limetka nebo ledový čaj.

Ověřený zákazník // Heuréka

Kreatin Reflex Creapure funguje opravdu jak má, super odměrka přesně na jednu dávku.

Michal // Heuréka

Extrafit Crea je za mě top kreatin, skvěle funguje.

David // Heuréka

Kreatin od GymBeamu užívám už asi dva měsíce a opravdu cítím výrazný nárůst síly a také jsem díky němu přibral několik kilo, takže se svaly už začaly rýsovat.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší kreatin

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Protein & Co. Creatine

Kreatin monohydrát je skvělým pomocníkem, pokud jste se rozhodli nabrat zejména svalovou hmotu. Zvyšuje totiž fyzickou výkonost při intenzivní zátěži, oddaluje únavu a zlepšuje celkovou regeneraci vašich svalů. Vhodným pomocníkem je tedy pro všechny, kteří se zaměřují zejména na intenzivní či krátkodobý, ale opakovaný trénink.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Kreatin: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kreatin
  2. Kreatin Wikiskripta: https://www.wikiskripta.eu/w/Kreatin
  3. Doplněk stravy: https://cs.wikipedia.org/wiki/Dopln%C4%9Bk_stravy
  4. Efekt kreatinu: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14600563/
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší kreatin
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání nejlepších kreatinů na českém trhu

Podobné články

Zanechte komentář