Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší kotvičník na trhu ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší kotvičník na trhu ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší kotvičník na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testoval již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší kotvičník

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Zerex Tribulus

Tablety obsahují také 90 % saponitů, které zajišťují optimální výkon a zvyšují sebevědomí. Výzkumy ukázaly, že po pravidelném používání kotvičníku se libido u mužů zvýšilo až o 79 %, u žen o 67 %. Kotvičník má také velký vliv na pohlavní hormony a podporuje tvorbu spermií, u žen podporuje tvorbu estradiolu, který je důležitý zejména ke zvýšení plodnosti.

Slyšeli jste někdy o kotvičníku, nenápadné rostlině, která dokáže zvýšit sexuální libido?

TOP 3 Nejlepší kotvičník

Doporučuji
Nejlepší kotvičník Tribulus Zerex

Zerex Tribulus

Celkové hodnocení: 5/5

V kapslích je obsažen i vitamín C, který podporuje funkci imunitního systému a působí i jako prevence před poškozením srdce, jater a mozku. Kotvičník také pomáhá nastartovat trávení.

Nejlepší kotvičník Feminus

Feminus

Celkové hodnocení: 4.9/5

Feminus je přírodní doplněk stravy vhodný pro ženy, které mají problémy zejména v období menopauzy. Pokud tedy trpíte návaly, nespavostí či nadměrným pocením, je tento doplněk stravy vhodný pro vás.

Nejlepší kotvičník Blendea

Blendea Woman's Vitality

Celkové hodnocení: 4.8/5

Kapsle Woman's vitality od společnosti Blendea jsou určené zejména pro ženy v období menopauzy. Užívat je mohou ale i ty, které mají problém s hormony, protože jsou důležité pro celkové zdraví.

TIP: Na Ecoblogu jsem testoval i nejlepší resveratrol a nejlepší NMN.

Co je to kotvičník?

Kotvičník je malá, nenápadná rostlina, která se již po staletí užívá v tradiční čínské medicíně a v ajurvédě pro své blahodárné účinky na lidský organismus. Jedná se o jednoletou rostlinu, která má žluté okvětní lístky a kvete zejména v červnu a červenci. Listy této rostliny bývají používány i jako zelenina, například do salátů.

Z kotvičníku jsou využívány i kořeny, které se praží a mohou se tak stát i náhražkou kávy. Tato rostlina má poměrně ostré hroty, proto buďte při jejím sběru velmi opatrní. V posledních letech se tato rostlina používá zejména jako "přírodní viagra", díky které dochází ke zvýšení testosteronu, zvýšení zájmu o sex a posílení libida.

Na co je dobrý a s čím kotvičník pomáhá?

Kotvičník se hodí zejména pro všechny, kteří chtějí zvýšit své sexuální libido, podpořit svou obranyschopnost a celkově posílit svůj organismus. První účinky kotvičníku se dostavují většinou po dvou týdnech užívání. Každý je však individuální, a proto to není zcela jednoznačné.

Jaké jsou účinky kotvičníku?

Kromě výše zmíněných účinků má kotvičník i další pozitivní vlastnosti na lidský organismus. Je to dáno především díky chemické sloučenině protodioscinu, kterou kotvičník obsahuje. Tato látka zejména podporuje navýšení hladiny mužských a ženských hormonů. Díky tomu jej muži vyhledávají ve chvílích, kdy mají se sexem problémy a potřebují navýšit libido.

U žen kotvičník zmírňuje projevy menopauzy, potlačuje únavu a zvyšuje chuť na sex. Vhodným doplňkem stravy je i pro páry, které se snaží o dítě. Dále pak kotvičník podporuje normální činnost srdce a napomáhá srážení a čištění krve. Obsahuje totiž taniny a saponiny, které působí jako antioxidanty, snižují krevní tlak a regulují hladinu cholesterolu v krvi.

Je také skvělým přírodním posilovačem imunity a posiluje i přirozenou obranyschopnost organismu. Pomáhá i při péči o pleť, podílí se na správné činnosti dýchacího systému a přispívá k normální aktivitě močových cest. Kotvičník využívají také sportovci, jelikož zvyšuje celkovou vitalitu a energii. Podílí se i na podpoře růstu svalů a jejich následné regeneraci.

Jsou nějaké nežádoucí účinky kotvičníku?

Při krátkodobém užívání kotvičníku zatím nebyly zaznamenány žádné nežádoucí účinky. Při vyšších dávkách se však mohou objevit problémy se zažíváním a u žen nepravidelná menstruace. Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám.

Jak dlouho se může kotvičník užívat?

Kotvičník můžete zakoupit hned v několika formách. Nejčastěji se setkáte s kotvičníkovým čajem, ze kterého můžete připravovat nálevy. Příprava je jednoduchá a čaj se louhuje okolo 15 minut. Pokud vám však bylinné čaje moc nechutnají, je kotvičník k dostání i ve formě kapek či kapslí, které pak užíváte jako doplňky stravy.

Na českém trhu se objevil již i prášek z kotvičníku či tinktura, kterou jednoduše můžete přimíchat do jídla, například jogurtu, smoothie nebo pudinku. Kotvičník je doplňkem stravy, který můžete užívat dlouhodobě. Po několika měsících je však dobré kotvičník vysadit a dát si od něj na nějaký čas pauzu.

TIP: Na Ecoblogu jsme testovali i nejlepší trávicí enzymy.

Nejlepší kotvičník

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Zerex Tribulus

Tablety obsahují také 90 % saponitů, které zajišťují optimální výkon a zvyšují sebevědomí. Výzkumy ukázaly, že po pravidelném používání kotvičníku se libido u mužů zvýšilo až o 79 %, u žen o 67 %. Kotvičník má také velký vliv na pohlavní hormony a podporuje tvorbu spermií, u žen podporuje tvorbu estradiolu, který je důležitý zejména ke zvýšení plodnosti.

TIP: Prozkoumejte i srovnání nejlepších vitamínů B12

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Zerex Tribulus

Máte na sebe vysoké nároky, ať už ve sportu či v sexuálním životě? Chybí vám energie a síla na intimní radovánky? Dopřejte svému tělu zasloužený odpočinek, restart a zvyšte své libido pomocí přírodního afrodiziaka v podobě kotvičníku.

Nejlepší kotvičník Zerex Tribulus

Kotvičník zemní se totiž už po staletí používá ke zvýšení hladiny testosteronu a k léčbě impotence. Mezi jeho pozitivní účinky patří zvýšení libida a sexuální touhy, podporuje výkon, vytrvalost a ovlivňuje správnou funkci pohlavních žláz a hormonální rovnováhu. 

Má také pozitivní vliv na svalový tonus. Tablety obsahují také 90 % saponitů, které zajišťují optimální výkon a zvyšují sebevědomí. Výzkumy ukázaly, že po pravidelném používání kotvičníku se libido u mužů zvýšilo až o 79 %, u žen o 67 %. 

Kotvičník má také velký vliv na pohlavní hormony a podporuje tvorbu spermií, u žen podporuje tvorbu estradiolu, který je důležitý zejména ke zvýšení plodnosti. Pokud se tedy pokoušíte o dítě, může být právě kotvičník vaší přirozenou cestou k početí. Tato rostlina má však také blahodárné účinky na močové cesty, jelikož má protizánětlivé účinky. Kotvičník zemní je oblíbený i mezi sportovci, jelikož zvyšuje sportovní výkony a vytrvalost během tréninku. Jeho velkým benefitem je i to, že díky kotvičníku se svaly rychleji regenerují. 

V kapslích je obsažen i vitamín C, který podporuje funkci imunitního systému a působí i jako prevence před poškozením srdce, jater a mozku. Kotvičník také pomáhá nastartovat trávení a udržuje v krvi správnou hladinu cholesterolu a cukru. Díky výše zmíněným pozitivním účinkům na lidský organismus je kotvičník vhodným výživovým doplňkem stravy. Balení 100 kapslí stojí 533 Kč.

Feminus

Feminus je přírodní doplněk stravy vhodný pro ženy, které mají problémy zejména v období menopauzy. Pokud tedy trpíte návaly, nespavostí či nadměrným pocením, je tento doplněk stravy vhodný přímo pro vás. Kapsle zajišťují optimální hladinu hormonů v těle, méně návalů a pocení, lepší spánek, více energie a více chutí na sex.

Nejlepší kotvičník Feminus

Kapsle obsahují řeřichu peruánskou, která přispívá k psychickému i fyzickému pohodlí, má vliv i na vitalitu, vytrvalost a plodnost. Dále obsahují indický ženšen, který je silným antioxidantem, přispívá k celkovému omlazení a má vliv i na koncentraci, únavu a relaxaci. Jeden z dalších antioxidantů, který má i řadu vitamínů a minerálů, je i obsažené kakao. 

Nejlepší kotvičník Feminus

Jednou z hlavních ingrediencí je i kotvičník zemní, který přispívá k normální funkci močové a reprodukční soustavy. Podporuje také přirozenou obranyschopnost. Balení 60 tablet stojí 569 Kč, pokud si zažádáte o pravidelný měsíční odběr, vyjde vás jedno balení mnohem levněji, 494 Kč.

Blendea Woman's Vitality

Kapsle Woman's vitality od společnosti Blendea jsou určené zejména pro ženy v období menopauzy. Užívat je mohou ale i ty, které mají problém s hormony. Ženská hormonální rovnováha by určitě neměla být zanedbávána, jelikož jsou hormony důležité i pro celkové zdraví. V jedné kapsli najdete unikátní spojení vitamínů, minerálů a bylin, které se podílejí na hormonální rovnováze. 

Nejlepší kotvičník Blendea

Jedna kapsle obsahuje výtažky z macy peruánské, které podporují plodnost a vitalitu, ženšen pravý podporuje sexuální zdraví a kotvičník zemní podporuje hormonální aktivitu. Psychickou pohodu ženy zajišťuje hořčík, zinek podporuje plodnost a reprodukci a drmek obecný je bylina, která pomáhá ženám v období menopauzy či během menstruačních bolestí. 

Nejlepší kotvičník Blendea

Kapsle je ještě doplněna o vitamín C a vitamíny ze skupiny B a D. Mezi hlavní benefity těchto tablet patří menstruační komfort, klidná menopauza, duševní pohoda, podpora plodnosti a pomalejší stárnutí buněk. Balení 60 kapslí stojí 489 Kč. Při zakoupení více balíčku, získáte množstevní slevu.

HillVital Kotvičník zemní

Tablety Kotvičníku zemního od společnosti HillVital cílí zejména na muže, především na zdraví prostaty. Zvětšená prostata totiž s sebou přináší další nepříjemné příznaky jako je časté močení, porucha erekce a snížení kvality sexuálního života. Právě kotvičník zemní dokáže tyto obtíže zmírnit.

Nejlepší kotvičník HillVital

Kromě zlepšení zdraví prostaty se kotvičník zaměřuje i na zdraví močového systému, zvýšení sexuálního libida a potence. Má však také příznivý vliv i na krevní oběh a pomáhá při trávicích a vylučovacích problémech. Kotvičník totiž v sobě obsahuje řadu účinných látek jako je například vitamín C, saponiny, alkaloidy a flavonoidy. 

I když je touto společností kotvičník doporučován zejména mužům, užívat jej mohou i ženy, obvykle ženy v období menopauzy. Balení 60 kapslí stojí 534 Kč a doporučené dávkování je jedna kapsle denně, kterou užívejte společně s jídlem a nepřekračujte tuto dávku.

GymBeam Tribulus

Tablety Tribulus od společnosti GymBeam, která se zabývá především doplňky stravy pro sportovce, jsou naplněné silným extraktem z kotvičníku zemního, který je velmi populární právě mezi sportovci, jelikož podporuje sportovní výdrž a následně se díky jeho vlivu svaly rychleji regenerují.

Nejlepší kotvičník GymBeam

Právě z těchto důvodů je kotvičník řazen mezi tzv. testoboostery a složení kapslí je čistě veganské, až 90 % všech složek je navíc zcela přírodního charakteru, takže je mohou užívat úplně všichni. Kromě péče o činnost svalů podporuje kotvičník zemní i hormonální aktivitu, pohlavní orgány, imunitu a kardiovaskulární systém. Balení 120 těchto tablet stojí 239 Kč a doporučené dávkování jsou 2 tablety denně.

Botanic kotvičník

Podpora imunity, vitalita, energie, zlepšení nervové soustavy a reprodukčních funkcí, to vše dokáže kotvičník, přírodní doplněk stravy v podobě kapslí od společnosti Botanic. Kotvičník je vhodný pro všechny sportovce a osoby, které mají problém s nedostatkem pohlavních hormonů.

Nejlepší kotvičník Botanic

Pomáhá i těm, které mají problémy s močovou soustavou a s kardiovaskulárním systémem. Vhodný je i pro osoby se zvýšenou únavou a nízkou imunitou. Hlavní složkou kotvičníku jsou saponiny, které mají právě výše zmíněné účinky na lidský organismus. Jedno balení 60 kapslí stojí 239 Kč, při nákupu více balení získáte množstevní slevu. 

Nejlepšího efektu dosáhnete, pokud budete kapsle užívat 2x denně, nezapomeňte je zapít dostatečným množstvím tekutiny. První změny byste na sobě měli pociťovat již po 10-14 dnech. U těchto kapslí je doporučeno užívání v cyklech, což znamená, že kotvičník berete 4 týdny pravidelně a pak 1 týden vynecháte.

Movit Energy Tribulus 90%

Doplněk stravy Movit Energy obsahuje zejména výtažky z kotvičníku zemního a ženšenu sibiřského, které jsou doplněny ještě o zinek a vitamín B12 pro podporu imunity. Balení 90 kapslí stojí 349 Kč a doporučené dávkování je 1-2 kapsle.

Nejlepší kotvičník Movit Energy

Kotvičník má příznivý vliv nejen na podporu imunity, ale blahodárně působí i na pohlavní orgány, hormonální aktivitu, močové cesty, nervovou soustavu a tělu dodává dostatek energie. Proto je často vyhledávaný zejména mezi sportovci. Zmíněný sibiřský ženšen příznivě ovlivňuje krevní tlak a hladinu cukru v krvi a vliv má i na psychickou a fyzickou pohodu. 

Zinek je pak vhodným doplňkem stravy, pokud se s partnerem snažíte o dítě. Udržuje totiž normální hladinu testosteronu v krvi a má i velký vliv na plodnost. Chrání také buňky před oxidativním stresem a společně s vitamínem B12 se podílí na snížení míry únavy a vyčerpání.

Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E

Kotvičník zemní neboli Tribulus je bylina s blahodárnými účinky na lidský organismus. V těchto kapslích je koncentrát této byliny v poměru 4:1, který je doplněn ještě o vitamín E. Kotvičník působí na pohlavní hormony a u mužů podporuje tvorbu spermií a testosteronu.

Nejlepší kotvičník Adiel FORTE

U žen podporuje tvorbu estradiolu, pomáhá snižovat menstruační bolesti a je vhodný pro ženy v období menopauzy, jelikož snižuje projevy klimateria. Vhodným doplňkem je pak vitamín E, který také přispívá k plodnosti, navíc je řazen mezi tzv. antioxidanty, takže našemu tělu dává i mnohé další benefity. Balení 90 tablet stojí 334 Kč.

Energy Tribulus Terrestris

Výtažky kotvičníku zemního v podobě kapek, to je Energy Tribulus terrestris. V balení najdete vysoce koncentrovaný kotvičník zemní, který má blahodárné účinky zejména na pohlavní orgány a hormonální rovnováhu a aktivitu.

Nejlepší kotvičník Tribulus Terrestris FORTE

Mezi jeho další benefity patří normální funkce močové soustavy a rychlá regenerace svalů. Sportovci kotvičník využívají i pro získání energie před tréninkem a k rychlejší regeneraci svalstva. Balení 30 ml stojí 536 Kč a užívá se 3-7 kapek 3x denně. Po 3 týdnech užívání byste si však měli udělat alespoň týdenní pauzu od kotvičníku.

Bulgarian Tribulus Original

Tento přípravek je zacílen převážně na muže a obsahuje přírodní výtažky z kotvičníku zemního. Ten obsahuje vysoké množství saponinů, které pomáhají uvolňovat testosteron, přírodní hormon potřebný k tvorbě svalů a svalové hmoty a síly.

Nejlepší kotvičník Bulgarian Tribulus

Kotvičník pomáhá udržovat dobrou fyzickou kondici, podporuje mužnost, zvyšuje libido, posiluje sexuální aktivitu a zvyšuje sílu organismu. Při výrobě tohoto extraktu je použit kotvičník pěstovaný v Bulharsku a zmíněný extrakt je opravdu silný. 

Jedná se o koncentraci 50:1. Což znamená, že z 50 kg suché byliny se vyrobí 1 kg kotvičníkového extraktu. Balení 120 kapslí stojí 410 Kč a doporučené dávkování jsou 1-2 kapsle 3x denně po jídle.

EcceVita Vigor Forte

Vigor Forte je speciální směs kotvičníku, ašvagandy, chřestu hroznovitého a muškátovníku. Tyto přírodní složky podporují zejména mužský reprodukční systém, zvyšují sexuální libido, navyšují testosteron a podílejí se i na tvorbě svalové hmoty.

Nejlepší kotvičník Vigor Forte

Kotvičník zemní se konkrétně podílí na správné hormonální aktivitě, tvorbě svalů, podpoře imunitního systému, činnosti močové, nervové a kardiovaskulární soustavy a dodává tělu tolik potřebnou energii. Indický ženšen neboli ašvaganda má vliv na duševní zdraví a relaxaci a působí proti únavě. 

Chřest hroznovitý podporuje právě mužský reprodukční systém, normální funkci močové soustavy a reprodukčního systému a podporuje i dobrý spánek a vitalitu. Poslední zmíněná rostlina muškátovník, podporuje správnou funkci svalů, kloubů, trávení a podporuje chuť k jídlu. Balení 60 kapslí stojí 239 Kč a doporučené dávkování je 1 kapsle odpoledne.

Nejlepší kotvičník

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Zerex Tribulus

Tablety obsahují také 90 % saponitů, které zajišťují optimální výkon a zvyšují sebevědomí. Výzkumy ukázaly, že po pravidelném používání kotvičníku se libido u mužů zvýšilo až o 79 %, u žen o 67 %. Kotvičník má také velký vliv na pohlavní hormony a podporuje tvorbu spermií, u žen podporuje tvorbu estradiolu, který je důležitý zejména ke zvýšení plodnosti.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů léků na cholesterol

S kapslemi Feminus jsem nesmírně spokojená. Začala jsem je užívat krátce před menopauzu a díky nim jsem neměla tak citelné projevy jako jsou návaly horka a nadměrné pocení.

Ověřený zákazník // Heuréka

Produkty Blendea jsou velice kvalitní, bez zbytečné chemie a užívám je již dlouhodobě. Jsem s nimi moc spokojená a mohu je rozhodně doporučit.

Iveta // Blendea

S kotvičník od HillVital jsem celkem spokojený, pomáhá mi na moje problémy se zvětšenou prostatou.

Ověřený zákazník // Heuréka

Kotvičník od GymBeamu jsem začal brát relativně brzo, jelikož jsem měl problémy se sexem, nedostavila se erekce, neměl jsem na něj ani chuť. Po pár týdnech užívání se to však zlepšilo.

Ověřený zákazník // GymBeam

Kotvičník od Botanic je skvělý přírodní doplněk stravy pro navýšení testosteronu, nakupuji ho tu již několik let.

Ruda  // Botanic

Velmi doporučuji kotvičník od GymBeamu. Za 2 měsíce jsem přidal 20 kg na bench. CO bych mu vytkl je to, že se tablety hůře polykají.

Boudiq // GymBeam

S Movit Energy jsem naprosto spokojená, 5 hvězdiček z 5!

Štefan // Lékárna.cz

S kotvičníkem Bulgarian Tribulus jsem spokojený. Jako sportovec jej využívám zejména před náročným tréninkem.

Ověřený zákazník // Heuréka

EcceVita Vigor Forte jsou tablety, které mi docela vyhovují.

Ověřený zákazník // Heuréka

S kotvičník od Hillvital jsem spokojený, hodně mi pomohl v mém sexuálním životě, ale i při sportovních výkonech.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší kotvičník

VÝBĚR ECOBLOGU #1

Zerex Tribulus

Tablety obsahují také 90 % saponitů, které zajišťují optimální výkon a zvyšují sebevědomí. Výzkumy ukázaly, že po pravidelném používání kotvičníku se libido u mužů zvýšilo až o 79 %, u žen o 67 %. Kotvičník má také velký vliv na pohlavní hormony a podporuje tvorbu spermií, u žen podporuje tvorbu estradiolu, který je důležitý zejména ke zvýšení plodnosti.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Kotvičník zemní: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kotvi%C4%8Dn%C3%ADk_zemn%C3%AD
  2. Testosteron: https://cs.wikipedia.org/wiki/Testosteron
  3. Tribulus Terrestris: https://www.iucnredlist.org/species/203497/84011807
  4. Česká ordinace: https://www.ceskaordinace.cz/kotvicnik-zemni-ckr-1058-9154.html
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší kotvičník
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání nejlepších kotvičníků na českém trhu

Podobné články

Zanechte komentář