Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší prášky na hubnutí ✅

[SROVNÁNÍ] ✅ Nejlepší prášky na hubnutí ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší prášky na hubnutí na českém trhu?

Na Ecoblogu jsme jich testovali již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Minule jsme tady také testovali nejlepší spalovače tuků.

Pojďme na to!

Nejlepší prášky na hubnutí


VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Stop Hlad

S tímto unikátním doplňkem stravy zaženete pocit hladu během chvilky a díky nižšímu kalorickému příjmu výrazně podpoříte hubnutí. Pečlivě poskládané složení pěti účinných látek efektivně omezí chuť k jídlu a pomůže vám k vysněné postavě.

TOP 3 Nejlepší prášky na hubnutí

Doporučuji
Nejlepší prášky na hubnutí - Stop Hlad

NaturalProtein Stop Hlad

Celkové hodnocení: 5/5

Výrobek Stop Hlad potlačuje chuť k jídlu. Snižuje tak nadměrný pocit hladu, který zažene během chvilky. Přípravek má navíc nižší kalorický příjem, čímž mimo jiné podporuje i hubnutí. Má celkem pět účinných látek.

Nejlepší prášky na hubnutí - Garsin

Garsin

Celkové hodnocení: 4.8/5

Skvělým pomocníkem při shazování kilogramů může být prášek na hubnutí Garsin, který obsahuje až 8 účinných látek a v jeho balení najdete 60 kapslí. Doporučená dávka Garsinu je 1 kapsle 2 až 3x denně.

Nejlepší prášky na hubnutí - Venira Hunger Blocker

Venira Hunger blocker

Celkové hodnocení: 4.7/5

V produktu, který je určený hlavně ženám, najdete pouhé dvě účinné látky. To se vám na první pohled může zdát jako nedostatečné množství. Prášek na hubnutí od společnosti Venira je však důkazem, že v jednoduchosti je síla.

Otázky a odpovědi

Jak rychle zhubnout?

Jakékoliv rychlé hubnutí odborníci spíše odmítají, protože to zaprvé není zdravé a zadruhé hrozí jojo efekt. Ideální tempo hubnutí, které zaručí, že si váhu spíše udržíte, je půl kila až kilogram váhy týdně. Přitom je důležité hubnout v tom stylu, že budete ztrácet tuk a ne svaly. Jakékoliv rychlejší tempo v hubnutí je sice odborníky považováno za nezdravé, ovšem není nemožné.

Abyste rychle zhubli, je potřeba radikálně snížit kalorický příjem. První, co byste měli v jídelníčku omezit jsou prázdné kalorie, jakými jsou cukry ze sladkostí a sladkých nápojů, nezdravé tuky, bílé pečivo a tak podobně. Abyste pak nehubli již výše zmíněné svaly, je potřeba jídelníček doplnit o bílkoviny.

Jak zhubnout bez cvičení?

Cvičení urychluje spalování nadbytečných kalorií, ale v otázce hubnutí je až na druhém místě za jídelníčkem, a proto je možné zhubnout i bez něj. K hubnutí bez cvičení potřebujete upravit jídelníček tak, aby byl příjem vašich kalorií výrazně nižší. Hubnutí pak lze podpořit různými přípravky, například prášky na hubnutí.

Jak vybrat prášky na hubnutí a na co si dát pozor?

Existuje několik faktorů, na jejichž základě můžete prášky na hubnutí vybírat. Zajímat by vás měl obsah účinných látek, kde byste měli upřednostnit spíše přípravky s přírodními složkami. Rozhodně je dobré dívat se také na certifikaci daného přípravku, která svědčí o tom, že prášky na hubnutí prošly potřebným testováním.

U užívání přípravků, které obsahují větší množství kofeinu výrobci obvykle doporučují vyhýbat dalšímu příjmu kofeinu (kávu byste si tedy na nějaký čas měli odpustit). Většina těchto tablet, které mají povzbuzující účinek, se nedoporučuje brát před spaním.

Jak poznat kvalitní prášky na hubnutí?

Prášky na hubnutí lze srovnávat podle několika parametrů. Patří mezi ně značka, ohlas přípravků a jeho recenze, cena, počet kapslí v balení a doporučené dávkování (což určuje, na jak dlouho vám jedno balení vydrží) a v neposlední řadě je to také obsah účinných látek.

Jak fungují prášky na hubnutí? 

Léky na podporu hubnutí se jmenují anorektika a jejich hlavním cílem je snížit chuť k jídlu a přinést pocit sytosti. Přesně na tomto principu většina prášků na hubnutí funguje. Prášky na hubnutí také zrychlují a zlepšují metabolismus nebo zabraňují tvorbě tuků.

Účinnost prášků na hubnutí je postavena na obsahu účinných látek. Prášky na hubnutí mají převážně přírodní bázi a nejčastěji obsahují například kofein, extrakt ze zeleného čaje, chilli a jiné. 

Výhody prášků na hubnutí

Výhodu prášku na hubnutí je jejich podporující efekt. Samozřejmě od nich nelze čekat, že po pravidelném polykání kapslí budete automaticky štíhlejší.

Kvalitní prášky na hubnutí však obsahují cenné látky, které vás ve snaze o úbytek váhy podpoří. Důležité je k práškům na hubnutí upravit jídelníček a do režimu zařadit také pohyb.

Nevýhody prášků na hubnutí

Nevýhodou prášků na hubnutí může být jejich vysoká cena a nutnost u nich vydržet minimálně dva měsíce nebo i více.

Zápornou stránkou prášků na hubnutí je i to, že vám nižší váhu nepřinesou automaticky, nýbrž umí v hubnutí jen podpořit.

Jaké účinné látky obsahují?

K nejčastějším účinným látkám, které v prášcích na hubnutí najdete, patří kofein, extrakt ze zeleného čaje, chilli, L-karnitin, spirulina, chlorella a další látky spíše přírodního rázu, které ovlivňují organismus.

Jaké jsou ceny prášků na hubnutí?

Ceny prášků na hubnutí jsou různé a většinou se pohybují od pětistovky výš. Cena však nemusí být vzhledem k balení konečná. Hodně závisí na počtu kapslí v balení a na doporučeném denním dávkování.

Když například koupíte balení, kde je 60 kapslí, můžete mít pocit, že vám přípravek vydrží na dva měsíce. Jenže pak se dočtete, že abyste při užívání dosáhli těch nejlepších účinků, je potřeba sníst třikrát jednu kapsli denně. To vám pak balení vydrží jen na 20 dní.

Nejlepší prášky na hubnutí


VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Stop Hlad

S tímto unikátním doplňkem stravy zaženete pocit hladu během chvilky a díky nižšímu kalorickému příjmu výrazně podpoříte hubnutí. Pečlivě poskládané složení pěti účinných látek efektivně omezí chuť k jídlu a pomůže vám k vysněné postavě.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

TIP: Podívejte se také na nejlepší dietní koktejly na hubnutí.

Nejlepší prášky na hubnutí

NaturalProtein Stop Hlad

Stop Hlad od společnosti NaturalProtein je produkt, který potlačuje chuť k jídlu. 

Snižuje tak nadměrný pocit hladu, který zažene během chvilky. 

Přípravek má navíc nižší kalorický příjem, čímž mimo jiné podporuje i hubnutí.

Nejlepší prášky na hubnutí

Má celkem pět účinných látek, které jsou poskládány tak, aby dosahoval těch nejlepších výsledků.

Abyste dosáhly opravdu ideálních výsledků, lze tento produkt kombinovat se spalovačem tuků, který dokáže efektivně přeměňovat tuky na energii.

Recenze na Stop Hlad je zde.

Garsin od ADVANCE Nutraceutics

Skvělým pomocníkem při shazování kilogramů může být prášek na hubnutí Garsin, který obsahuje až 8 účinných látek a v jeho balení najdete 60 kapslí. Doporučená dávka Garsinu je 1 kapsle 2 až 3x denně.

Nejlepší prášky na hubnutí

V případě, že budete brát tři kapsle denně, vystačí vám jedno balení Garsinu na 20 dní. Při dlouhodobém užívání však už výrobce doporučuje užívat jen jednu kapsli denně. Druhé balení tohoto přípravku by vám tedy mohlo vydržet delší dobu.

Co v produktu najdete?

Vůbec nejdůležitějším faktorem při výběru prášků na hubnutí je obsah jejich účinných látek. Garsin jich obsahuje až osm, přitom základní složkou je extrakt z Garcinie kambodžské. Jedná se o asijské ovoce, které připomíná obrovské jablko. Jeho dužina a slupka obsahuje vysoké množství kyseliny hydroxycitrónové, která má velký účinek na organismus. O tomto ovoci je známo, že:

  • navozuje pocit sytosti,
  • funguje proti červům a parazitům,
  • čistí organismus,
  • pomáhá snižovat tělesnou váhu,
  • brání syntéze tuků z glukózy a místo toho tvoří svalový nebo jaterní glykogen,
  • omezuje tvorbu tuků.
Nejlepší prášky na hubnutí

K dalším látkám v tomto přípravku patří:

  • C. L. A. (konjugovaná kyselina linoová),
  • L-karnitin,
  • zelená káva,
  • acai,
  • zelený čaj,
  • 96% synefrin,
  • vitamín C.

Všechny tyto látky vytvářejí fungující kombinaci a mohou zlepšit vaše výsledky hubnutí.

Jaké účinky má prášek na hubnutí Garsin?

Garsin obsahuje kombinaci osmi přírodních látek, které:

  • podporují termogenezi (to znamená, že podporují vyšší energetický výdej, který je při hubnutí potřebný),
  • napomáhají k úbytku váhy,
  • zrychlují metabolismus a spalování tuků (to umí především garcinie, synefrin a extrakt ze zeleného čaje),
  • ovlivňují chuť k jídlu,
  • podporují vylučování nadbytečné vody z těla,
  • mají celkově povzbuzující účinek na organismus.

Přípravek Garsin je volně prodejný, obsahuje je přírodní složky a při jeho výrobě nebyl použitý lepek, mléčná bílkovina ani laktóza.

Nejlepší prášky na hubnutí - Venira Hunger Blocker

Venira Hunger blocker

Jedním z nejčastějších příčin nadváhy je bezesporu přejídání.

To automaticky zvyšuje počet přijatých kalorií, což v případě, že problém trvá déle a opakuje se, vede k tloustnutí. 

Příčinou přejídání se přitom může být obyčejný fakt, že vám jídlo chutná, ale mohou se za ním skrývat i psychické problémy, stres, časté střídání diet, postupné navyšování porcí, příjem alkoholu a tak podobně.

Jak přejídání řešit? Bude potřeba sáhnout si do svědomí a příjem jídla vědomě snižovat. Díky prášku na hubnutí Venira Hunger blocker však na to nemusíte být sami. Tento přípravek vás v hubnutí podpoří tak, že sníží vaši chuť k jídlu, čímž přispěje k úbytku váhy.

Prášek na hubnutí Venira Hunger blocker obsahuje 80 kapslí a při doporučené denní dávce jedna kapsle 2x denně se jedná o kúru na 40 dní.

Jaké účinné látky produkt Venira Hunger Blocker obsahuje?

V produktu, který je určený hlavně ženám, najdete pouhé dvě účinné látky. To se vám na první pohled může zdát jako nedostatečné množství, zvlášť, když jiné prášky na hubnutí jich obsahují mnohem více.

Prášek na hubnutí od společnosti Venira je však důkazem, že v jednoduchosti je síla. Konkrétně se jedná o látky garcinii kambodžskou a chrom, jejichž účinky mluví samy za sebe.

Nejlepší prášky na hubnutí - Venira Hunger Blocker

Garcinie kambodžská je asijský plod připomínající přerostlé jablko, v jehož dužině a slupce se ukrývá cenná kyselina hydroxycitrónová a další látky, které mají vliv na hubnutí. Navozují pocit sytosti, zahání chuť na sladké, zrychluje metabolismus a snižuje vstřebávání tuků.

Chrom zase přispívá ke správné funkci metabolismu a napomáhá udržovat ideální hladinu glukózy v krvi. Kombinace těchto látek je pak zárukou toho, že na hubnutí nemusíte být sami.

Jak prášek na hubnutí Venira Hunger Blocker funguje?

Hlavní funkcí prášku na hubnutí Venira Hunger Blocker je snížení pocitu hladu a navození stavu sytosti. Tím přispívá k nižšímu příjmu potravy, což vede k úbytku váhy.

Dr. Protect Burn&Slim

Protože jste ani nadbytečná kila nenabrali přes noc, je o hubnutí známo, že je to dlouhodobý proces, při němž zkratky nefungují. To ale neplatí o prášku na hubnutí Dr. Protect Burn&Slim, který vás může podpořit při shazování nadbytečných kilogramů, a to skrz jedinou účinnou látku.

Nejlepší prášky na hubnutí

Alfou a omegou přípravku Dr. Protect Burn&Slim je extrakt z garcinie kamodžské, což je asijský citrusový plod s vysokým obsahem kyseliny hydroxycitrónové. Právě s ní byla provedena řada studií, která dokázala, že tato kyselina opravdu funguje a že na hubnutí má nemalý vliv.

V jednom balení tohoto produktu najdete celkem 60 kapslí a dávkování je 1 kapsle denně s nápojem. To znamená, že vám balení vydrží dlouhé dva měsíce a oproti jiným práškům na hubnutí můžete ušetřit. 

Co přášek na hubnutí Dr. Protect Burn&Slim obsahuje?

Hlavní a jedinou složkou prášku na hubnutí Dr. Protect Burn&Slim je přírodní extrakt z garcinie kambodžské. Jedná se o asijské citrusové ovoce, které se podobá přerostlému jablku. Toto ovoce, konkrétně jeho dužina a slupka obsahuje velké množství kyseliny hydroxycitrónové (HCA), kteří přispívá:

  • ke snížení tělesné váhy,
  • k potlačení pocitu hladu,
  • k navození pocitu sytosti,
  • ke rychlejšímu spalování tuků,
  • k urychlení metabolismu.

V produktu najdete také objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), želatinu, čištěnou vodu, protispékavé látky (hořečnatá sůl mastné kyseliny, oxid křemičitý), barvivo (oxid titaničitý).

Jak přípravek funguje?

Ani od přípravku Dr.Protect BURN&SLIM nemůžete čekat zázraky. Aby fungoval, je vždy nutné upravit jídelníček, hlavně snížit příjem kalorií a do režimu zařadit také pohyb. V tomto případě může být prášek na hubnutí vhodnou podporou organismu.

Přípravek pomáhá potlačovat pocity hladu a navozovat sytost. Tím může snížit množství přijatých kalorií, čímž automaticky při delším trvání dochází k úbytku váhy.

eSlim

Hubnutí je často zdlouhavý a složitý proces plný zvratů, kdy vaše vůle přestává fungovat a vy upadáte do vyjetých kolejí a znovu se přejídáte. V případě, že i vy se o hubnutí snažíte a hledáte zázračnou pilulku, která by zhubla za vás, musíme vás zklamat, protože ta neexistuje.

Nejlepší prášky na hubnutí

Co si ale na trhu můžete koupit, je prášek na hubnutí eSlim, který byl vyrobený ve Velké Británii a obsahuje řadu látek, které podporují hubnutí. V jednom balení najdete 60 kapslí a doporučená denní dávka je 2 kapsle ráno spolu s vodou a dvě kapsle před fyzickou aktivitou (ideálně pak čtyři kapsle denně spolu s pohybem a změnou jídelníčku).

Jaké látky přípravek eSlim obsahuje?

Hlavní výhodou produktu na hubnutí eSlim je jeho čistě přírodní složení, které může za to, že užívání tohoto produktu s sebou nenese žádné vedlejší účinky. V produktu najdete kofein, chilli, vitamín C, extrakt z hořkého pomeranče (který obsahuje alkaloid synefrin), acetyl L-karnitin, guaranu a zelený čaj. Vše v takové dávce, aby kombinace těchto látek v organismu vyvolávala potřebné odezvy.

Kofein je častou látkou prášku na hubnutí z toho důvodu, že podporuje termogenezi (vznik tepla z trávené potravy) a tím přispívá k hubnutí (k termogenezi přispívá také obsažené chilli).  Dále má kofein stimulující účinek a dobře působí na nervový systém.

Synefrin, což je alkaloid získávány z hořkých pomerančů, zrychluje metabolismus a urychluje spalování tuků. Spalovat tuky umí také L-karnitin. Zelený čaj pak čistí organismus od škodlivých látek a gurana má povzbuzující efekt. Dohromady tyto látky vytvářejí pro hubnutí podpůrnou kombinaci.

Nejlepší prášky na hubnutí

Jak přípravek eSlim funguje?

Prášek na hubnutí eSlim je nastavený tak, aby:

  1. podporoval hubnutí,
  2. zrychlil váš metabolismus,
  3. snížil chuť na jídlo díky navození stavu sytosti,
  4. urychlil spalování tuků.

Mentis Acetyl L-Carnitine BioActive

Na cestě v hubnutí může být vaším pomocníkem prášek na hubnutí Mentis Acetyl L-Carnitine BioActive, který je založený na obsahu jediné účinné látky – karnitinu v té nejčistší formě.

V balení najdete 90 kapslí, což vám při dávkování 1 až 2 kapsle denně (v případě dvou kapslí denně) vystačí na 45denní kúru.

Nejlepší prášky na hubnutí

Co obsahuje Acetyl L-Carnitine?

Na rozdíl od prášků na hubnutí, kde je celý seznam účinných látek, najdete v přípravku Acetyl L-Carnitine jednu jedinou účinnou látku, a to karnitin. Produkt funguje na principu doplnění karnitinu do těla, čímž se podpoří spalování tuků. Karnitin je látka přítomna ve všech buňkách lidského těla, kde plní hlavní úkol – přeměňuje tuk na energii.

Tělo si karnitin za určitých podmínek umí samo vyrobit, potřebujete však k tomu vhodné aminokyseliny a další živiny. Schopnost produkce této látky klesá s věkem, a proto jeho doplnění není na nikdy na škodu.

Nejlepší prášky na hubnutí

Spolu s úpravou jídelníčku a zařazením pohybu do vašeho režimu, je vhodné doplnit také karnitin, který se postará, že se tuk bude na energii proměňovat rychleji. Produkt obsahuje nejčistší formu karnitinu v bioaktivní formě, což znamená, že ji tělo dobře vstřebá a nejlépe využije.

Co umí Acetyl L-Carnitine?

Přípravek Acetyl L-Carnitine od společnosti Mentis je určen k podpoře hubnutí, ale lze ho doplňovat také při sportování a těžké fyzické aktivitě. Přípravek urychluje spalování tuků, čímž podporuje hubnutí.

Nejlepší prášky na hubnutí

Hillvital Jablečný ocet

Snažíte se zhubnout? Potom v tom nehledejte žádné složitosti. Ručička vaší osobní váhy začne klesat jedině tehdy, když snížíte celkový příjem kalorií a do režimu zařadíte pohyb.

Stejně jednoduše funguje i jablečný ocet, který může být jedinou složkou vašeho přípravku na hubnutí. Přípravek Hillvital Jablečný ocet obsahuje 60 kapslí a při užívání jedné kapsle denně produkt vystačí na dvouměsíční kúru.

Co Hillvital Jablečný ocet obsahuje?

Prášek na hubnutí Hillvital Jablečný ocet obsahuje až 500 mg jablečného octa v jedné kapsli. Jablečný ocet je jedinou složkou tohoto přípravu a na zdraví má řadu skvělých účinků.

Věděli jste, že jablečný ocet obsahuje vitamíny, minerály a jiné prospěšné látky, které podporují organismus? Jedním z hlavních účinků jablečného octa je potlačení chuti na jídlo a odbourávání tuků, což přispívá k hubnutí.

Jak funguje přípravek Hillvital s jablečným octem?

Jedna kapsle přípravku Hillvital s jablečným octem se užívá vždy při jídle a zapije se dostatečným množstvím vody. Tento prášek na hubnutí:

  • má antioxidační a antimikrobiální účinky,
  • urychluje látkovou výměnu,
  • prospívá trávení,
  • potlačuje chuť na jídlo,
  • přispívá k odbourávání tuků,
  • udržuje normální hladinu cukru v krvi.

FücoTHIN

Při hubnutí si na pomoc můžete vzít spoustu věcí, třeba i doplněk stravy FücoTHIN od společnosti Garden of Life. 

Jedná se prášek na hubnutí, který byl vyrobený v USA a který pracuje na základě speciální kombinace účinných přírodních látek. 

Nejlepší prášky na hubnutí

Přípravek obsahuje 90 kapslí, což vám při doporučené denní dávce 3 kapsle denně vydrží na měsíční kúru.

Co prášek na hubnutí FücoTHIN obsahuje?

Přípravek FücoTHIN obsahuje výtažek z hnědé mořské řasy, který se označuje jako fucoxanthin a u něhož je prokázaný efekt na hubnutí. Tato složka je doplněna o RAW bezkofeinovou směs extraktu z kávových zrn, která napomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. 

Tyto látky jsou doplněné o olej z granátového jablka. Kapsle je vyrobená z rostlinné celulózy a můžete v ní najít ještě kandelilový rostlinný vosk a přírodně se vyskytující jód.

Nejlepší prášky na hubnutí

Jak produkt funguje?

Produkt podporuje kontrolu hmotnosti při hubnutí.

  • Potlačuje pocit hladu
  • Zrychluje metabolismus
  • Přispívá k odbourávání tuků
Nejlepší prášky na hubnutí

Ecce Vita Reslim

Produkt Reslim Ecce Vita je doplněk stravy, který díky své kombinaci ájurvédských bylin podporuje hubnutí.

Přípravek obsahuje 60 kapslí a při doporučeném denním dávkování 3 kapsle denně vám vystačí na 20denní kúru.

Co přípravek Reslim Ecce Vita obsahuje?

V tomto prášku na hubnutí najdete kombinaci ájurvédských bylin, které přispívají ke snížení tělesné váhy. 

Mezi hlavní složku tohoto přípravku patří bylinka vrcholák myrobalánový.

O ní je známo, že:

  • působí silně antioxidačně,
  • podporuje trávení,
  • přispívá k normální činnosti jater a střev,
  • podporuje vylučování,
  • posiluje imunitní systém,
  • přispívá k normální hladině glukózy v krvi

Velkou roli v přípravku hraje také pepř černý, který:

  • upravuje tělesnou hmotnost,
  •  podporuje trávení,
  • je také účinným antioxidantem.

Dále v přípravku najdete horskou pryskyřici, garcinii kambodžskou, zázvor, embliku lékařskou a cenné třísloviny.

Jak přípravek funguje?

Přípravek obsahuje kombinaci ájurvédských bylin a jiných látek, které dohromady přispívají ke snížení tělesné hmotnosti, a to tím, že podporují spalování tuků a urychlují metabolismus. Při užívání přípravku je samozřejmě nutné upravit jídelníček a zařadit do režimu pohyb.

Nejlepší prášky na hubnutí


VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Stop Hlad

S tímto unikátním doplňkem stravy zaženete pocit hladu během chvilky a díky nižšímu kalorickému příjmu výrazně podpoříte hubnutí. Pečlivě poskládané složení pěti účinných látek efektivně omezí chuť k jídlu a pomůže vám k vysněné postavě.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelů

Při nákupu prášků na hubnutí jsem nečekala zázrak. Musím však uznat, že jejich kombinace s pohybem a úpravou jídelníčku má efekt. Už večer nevymetám ledničku a váha jde pomalu, ale jistě dolů.

Blanka // Heuréka

Při užívání prášku na hubnutí jsem se musela obrnit trpělivostí. Ačkoliv jsem omezila sladké a zařadila pohyb a spolu s tímto nastavením pravidelně jedla prášky na hubnutí, změny se začaly dít až po 14 dnech.

Darina // Heuréka

Jako největší plus prášku na hubnutí vidím potlačení chutě na jídlo. Mlsná mě už tolik neprohání.

Lucie // Heuréka

Po třech týdnech užívání prášku na hubnutí (Garsin) mám dole 4 kilogramy. Zároveň jsem ale z jídelníčku vynechala cukr a bílé pečivo a obden zařadila půlhodinovou procházku. Opravdu to funguje, protože i v pase mám – 5 cm.

Lenka // Heuréka

Prášek na hubnutí mi pomáhá spíše váhu udržet než hubnout, ale to asi záleží na individuálním nastavení každého uživatele.

Marta // Heuréka

Ačkoliv jsem práškům na hubnutí dříve nevěřila, pomohly mi s neustálou chutí na sladké. Po nich už se tolik nepřejídám, což se doufám promítne na mých kilogramech.

Karina // Heuréka

Už mám vyšší věk, a proto nechci vypadat jako modelka. Prášek na hubnutí (eSlim) mi ale pomáhá váhu si udržet. Snižuje chuť na jídlo a zrychluje metabolismus.

Ivana // Heuréka

Prášky na hubnutí jsem si objednal jako doplňkového pomocníka k mé velké životní změně, díky které jsem zhubl četná kila. Veškerý úspěch samozřejmě nedávám tomuto přípravku, ale věřím, že v mém hubnutí sehrál podstatnou roli.

Robert // Heuréka

Prášky na hubnutí mi pomáhají udržet se ve formě. Musím říct, že po týdnu užívání jsem opravdu zaznamenala menší chuť na jídlo a hlavně na sladké, což byl u mě velký boj.

Žaneta // Heuréka

Prášek na hubnutí jsem bral jako pomocnou berličku k mému hubnutí, kdy jsem zásadně změnil své stravovací návyky a také svůj pohybový režim. Musím říct, že jsem nadmíru spokojený.

Tomáš // Heuréka

Nejlepší prášky na hubnutí


VÝBĚR ECOBLOGU #1

NaturalProtein Stop Hlad

S tímto unikátním doplňkem stravy zaženete pocit hladu během chvilky a díky nižšímu kalorickému příjmu výrazně podpoříte hubnutí. Pečlivě poskládané složení pěti účinných látek efektivně omezí chuť k jídlu a pomůže vám k vysněné postavě.

Zdroje

  1. Proteiny - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkovina
  2. Biologická makromolekula - https://cs.wikipedia.org/wiki/Biologick%C3%A1_makromolekula
  3. Bílkoviny ve výživě člověka - https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkoviny_ve_v%C3%BD%C5%BEiv%C4%9B_%C4%8Dlov%C4%9Bka
  4. Bílkoviny - http://e-chembook.eu/bilkoviny
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší prášky na hubnutí
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Prášky na hubnutí

Podobné články

Zanechte komentář