Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší vitamíny na vlasy ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší vitamíny na vlasy ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší vitamíny na vlasy na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testovala již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší vitamíny na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

VITALLIO Hairboost

Rozmazlovat vaše vlasy od kořínků po konečky můžete pomocí doplňku stravy VITALLIO Hairboost od společnosti Luvené. Jedná se o formu kapslí, kdy v jednom balení najdete 120 kapslí. Při doporučeném dávkování 2 kapsle denně (1 ráno a 1 večer) vám produkt vydrží na dvouměsíční kúru. A to je doba, po které už lze na vlasech pozorovat skvělé výsledky.

TOP 3 Nejlepší vitamíny na vlasy

Doporučuji
Nejlepší vitamíny na vlasy - VITALLIO Hairboost

VITALLIO Hairboost

Celkové hodnocení: 5/5

I vlasy si zaslouží cílenou péči. Aby také ne. Jejich zdravý růst a hustota je podmíněna mnoha faktory. Rozmazlovat vaše vlasy od kořínků po konečky můžete pomocí tohoto doplňku stravy. 

Nejlepší vitamíny na vlasy - Krásné vlasy NaturalProtein

Krásné vlasy od NP

Celkové hodnocení: 4.9/5

V přípravku Krásné vlasy najdete vitamíny, minerály a další látky, které svým složením cílí na větší kvalitu vlasového vlákna a obecně na lepší kondici vlasů. V jednom balení najdete 60 kapslí.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Hairburst

Hairburst vitamíny

Celkové hodnocení: 4.8/5

Vitamíny na vlasy Hairburst obsahují biotin. Při jeho nedostatku může docházet ke zvýšenému vypadávání vlasů. Biotin podporuje tvorbu kolagenu, a proto jsou vlasy pevnější. 

Který vitamín je dobrý na vlasy a podporu růstu vlasů? 

Krásné vlasy většinou nejsou zadarmo. Obvykle jsou výsledkem komplexní péče o ně, do které spadá zdravá životospráva. Dostatečný pitný režim, jídelníček plný vitamínů a minerálů, pravidelný spánek jsou spolu s adekvátní péči o vlasy hlavní faktory, které kvalitu vlasů ovlivňují. Co se vitamínů týče, je to celé spektrum, které je pro vlasy důležité. Pokud bychom měli vyjmenovat jen pár z nich, které podporují růst, určitě mezi ně bude patřit minerál zinek, který pomáhá vlasy hydratovat. Ten je dobré doplnit selenem, který zlepšuje kvalitu vlasů. Přímo růst vlasů lze podpořit dodáním vítamínů skupiny B, vitamínem A a C a E. Vitamín B dodává vlasům potřebný keratin, vitamín C pak vytváří kolagen. Vitamín E je silným antioxidantem. Z toho vyplývá, že je dobré upřednostnit celý komplex vitamínů.

Co je nejlepší proti vypadávání vlasů?

Vzhledem k tomu, že vypadávání vlasů může způsobovat více faktorů, je vhodné problém řešit individuálně. Někdy pomůže vyrovnat rozkolísanou hladinu hormonů (vlasy začnou padat například po porodu nebo v období menopauzy), jindy pomůže doplnit chybějící vitamíny. Náprava vždy vyžaduje čas. Nápomocné mohou být i masáže pokožky hlavy, které ji hezky prokrví. Právě při masáži můžete na pokožku hlavy aplikovat různá podpůrná séra zaměřující se na časté padání vlasů. 

Jaký vitamín mi chybí, když mi padají vlasy?

Za vypadáváním vlasů může stát celá řada faktorů, jako je stres, hormonální nerovnováha, špatná životospráva, některá onemocnění. Za vypadáváním vlasů však může být i taková banalita, jakou je nedostatek některých vitamínů. Četnější padání vlasů může způsobit hlavně chybějící vitamíny skupiny B, především pak vitamín B3 známý jako niacin, vitamín B6 nebo vitamín B 12. Při akutním nedostatku je dobré doplnit tyto vitamíny některým z doplňků stravy, které jsou volně dostupné na trhu. Pokud budete chtít tyto vitamíny doplnit přirozenou cestou, pak ve větší míře konzumujte játra, vejce, sýry, kapustu nebo brambory, které vitamíny skupiny B obsahují.

Co chybí v těle, když padají vlasy?

Za zvýšeným padáním vlasů může stát celá řada příčin od stresu po hormonální výkyvy. Prvním doporučeným krokem pro nápravu většinou bývá doplnění konkrétních vitamínů a minerálů. Vlasům prospějí vitamíny skupiny B, vitamín A, C i E, také zinek, síra, křemík, selen a další. Právě nedostatek vitamínů může způsobit, že vám začnou padat vlasy. Pokud se problém ani po několika týdnech nezlepší (náprava může trvat i tři měsíce), je potřeba příčinu padání vlasů hledat dál.

Jak obnovit hustotu vlasů?

Bývaly vaše vlasy husté, ale začaly poměrně dost vypadávat a a teď hustou kštici připomínají jen minimálně? Vždy je potřeba hledat příčinu, proč se tomu tak děje. To je totiž první krok, který může vést k obnově jejich hustoty. Hustotu lze podpořit doplněním vitamínů a minerálů, které je potřeba brát minimálně 3 měsíce, aby byl vidět efekt. Také můžete vyzkoušet speciální šampony, které vlasový kořínek regenerují a stimulují k růstu. Velmi účinná může být masáž vlasové pokožky, kterou lze provést podpůrnou vlasovou vodou. Omezit vypadávání vlasů můžete také šetrnější péčí o ně, a to šetrnějším česáním, používáním sér pro snadnější rozčesávání, šetrnějším sušením vlasů a tak podobně. 

Jak rychle zastavit padání vlasů?

Návod na to, jak rychle zastavit padání vlasů, nejspíš neexistuje. Vždy je nutné hledat, proč vaše vlasy začaly vypadávat. Ať už vlasy vypadávají kvůli stresu, nasazeným lékům, nemoci nebo nedostatečného vyživení, řešení vždy potrvá nějakou dobu – nebude tedy okamžité.

Jak často si mýt vlasy?

Frekvence mytí vlasů je velmi individuální. Platí ale, že čím méně si vlasy myjete, tím lépe. Ideální je četnost 1 až 2x týdně. Každodenní mytí vlasů se nedoporučuje, protože se pokožka hlavy více mastí, vlasy se vysušují a ztrácí svou atraktivitu.

Jak nastartovat růst vlasů?

Na trhu existují různé přípravky, které stimulují růst vlasů. Většinou obsahují kofein a další povzbuzující látky, které urychlují růst vlasů. Nastartovat růst vlasů můžete i pravidelnou masáží vlasové pokožky, která usnadňuje přístup živin do vlasových kořínků. Příznivě může růst vlasů ovlivnit i zařazení potřebných vitamínů a minerálů do jídelníčku. Aby změny byly viditelné, je nutné u nich setrvat alespoň tři měsíce.

Jak dlouho trvá obnova vlasů?

Životní cyklus vlasu trvá u žen až 7 let, u mužů je doba kratší, a to přibližně tři roky. Během této doby vlas prochází až třemi fázemi – anagenní (růstová fáze), katagenní (klidová fáze) a telogenní (klidová).

Jak urychlit růst vlasů přírodní cestou?

Růst vlasů lze urychlit i přírodní cestou. Prvním krokem je zvýšení příjmu na živiny bohatých potravin, které vyrovnají nedostatek živin v těle. Ten může vést právě ke zvýšenému vypadávání. Růst vlasů lze urychlit masáží vlasové pokožky, při které stimulujete vlasovou pokožku a kořínky vlasů a ony pak rostou rychleji, protože se k nim prokrvenou pokožkou snáze dostanou živiny. V neposlední řadě mohou růst vlasů urychlit bylinky, třeba na jaře nasbíraná kopřiva a odvar z ní, který vlasy detoxikuje. 

Nejlepší vitamíny na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

VITALLIO Hairboost

Rozmazlovat vaše vlasy od kořínků po konečky můžete pomocí doplňku stravy VITALLIO Hairboost od společnosti Luvené. Jedná se o formu kapslí, kdy v jednom balení najdete 120 kapslí. Při doporučeném dávkování 2 kapsle denně (1 ráno a 1 večer) vám produkt vydrží na dvouměsíční kúru. A to je doba, po které už lze na vlasech pozorovat skvělé výsledky.

TIP: Prozkoumejte i srovnání nejlepších vitamínů C a nejlepších vitamínů B12

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

VITALLIO Hairboost od Luvené

I vlasy si zaslouží cílenou péči. Aby také ne. Jejich zdravý růst a hustota je podmíněna mnoha faktory. Rozmazlovat vaše vlasy od kořínků po konečky můžete pomocí doplňku stravy Vitallio od společnosti Luvené.

Jedná se o formu kapslí, kdy v jednom balení najdete 120 kapslí. Při doporučeném dávkování 2 kapsle denně (1 ráno a 1 večer) vám produkt vydrží na dvouměsíční kúru. A to je doba, po které už lze na vlasech pozorovat skvělé výsledky.

Nejlepší vitamíny na vlasy - VITALLIO Hairboost

V doplňku stravy Vitallio od společnosti Luvené najdete astaxanthin, což je přírodní antioxidant, který posiluje vlasy od kořenů a je prevencí jejich poškození. Dále v doplňku strany najdete extrakt z přesličky rolní, L-methionin, L-cystein, extrakt z kopřivy dvoudomé, MSM, kyselinu L-askorbovou, kyselinu hyaluronovou, zinek, L-tyrosin, kyselinu pantothenovou (vitamín B5), selen, měď, biotin, vitamín B6, vitamín, kyselinu listovou a další látky, které svými účinky cílí na krásnější a silnější vlasy.

Celkem produkt obsahuje 19 účinných látek. Koncentrace těch nejlepších vitamínů a minerálů na vlasy ve dvou tobolkách denně je velkou výhodou tohoto produktu.

Vlasový doplněk stravy Vitallio:

  • zlepšuje vzhled a hustotu vlasů
  • zmírňuje vypadávání vlasů a je prevencí vypadávání vlasů
  • vlasy hloubkově vyživuje a podporuje jejich rychlejší růst

TIP: Prozkoumejte také srovnání nejlepších vitamínů C.

NaturalProtein KRÁSNÉ VLASY

Krása vlasů je podmíněná péčí a starostlivostí jejich nositele. Když vlasům chybí vitamíny a minerály, odráží se to na jejich atraktivitě. Mají sklon častěji vypadávat, lámat se a jejich konečky se třepí.

Pokud je nedostatek vitamínů a minerálů příčinou i vašich zhoršených vlasů, můžete je vyživit pomocí doplňku stravy Krásné vlasy od NaturalProtein. V jednom balení najdete 60 kapslí, což vám při doporučeném dávkování jedna kapsle 2x denně zajistí, že přípravek vydrží na dvouměsíční kúru.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Krásné vlasy NaturalProtein

V přípravku Krásné vlasy najdete vitamíny, minerály a další látky, které svým složením cílí na větší kvalitu vlasového vlákna a obecně na lepší kondici vlasů. V přípravku najdete L-Methionin, L-Tyrosin, MSM, extrakt z přesličky rolní, L-Cystein, hydrolizovaný hovězí kolagen, sušené kvasnice (jsou zdrojem vitamínů skupiny B), vitamín C, extrakt z kopřivy, kyselinu hyaluronovou, zinek, vitamín A a další látky, které:

  • podporují růst vlasů
  • jsou prevencí vypadávání vlasů
  • zlepšují strukturu vlasů
  • posilují pevnost vlasů
  • celkově zlepšují jejich kondici

Hairburst vitamíny na vlasy

Jste majitelkou unavených vlasů bez života, přitom byste na hlavě chtěla pyšně nosit hřívu hustých vlasů? Potom nezbývá, než jim dodat klíčové vitamíny, jako jsou biotin, zinek a selen. Klíčové látky na podporu růstu vlasů najdete v produktu Hairburst, který je speciálně vyvinutý pro krásné vlasy plné života. Jedno balení obsahuje 60 kapslí a při doporučeném dávkování 2 kapsle denně vám vydrží dva měsíce.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Hairburst

Vitamíny na vlasy Hairburst obsahují biotin. Při jeho nedostatku může docházet ke zvýšenému vypadávání vlasů. Biotin podporuje tvorbu kolagenu, a proto jsou vlasy pevnější. V přípravku najdete také selen, který je zodpovědný za lesk a kvalitní strukturu vlasů. Vlasy jsou po něm zdravé, krásné a vitální. V přípravku nechybí ani zinek, který podporuje růst vlasů tím, že upravuje funkci mazových žláz kolem vlasového folikulu.

Tato trojkombinace se ukázala být tou nejlepší pro podporu krásy vašich vlasů. Pro optimální výsledek se doporučuje brát vitamíny na vlasy Hairburst minimálně tři měsíce. Uvádí se, že je přípravek určen na vlasy. Po jeho užívání však můžete pozitivní výsledky vidět i na vašich nehtech a pleti,  na které selen, biotin a zinek také působí.

Renovix

Příčin, kvůli kterým vlasy nevypadají pěkně, může být hned několik. Za špatnou kvalitou a vypadáváním vlasů stojí stres, hormonální nerovnováha nebo nedostatečná výživa vlasů. Tu mohou řešit vitamíny na vlasy Renovix, které obsahují 12 přírodních látek. V balení najdete 60 kapslí a při doporučeném dávkování 1 až 2 kapsle denně vám může vydržet až na dva měsíce. Doplnit vlasům potřebné vitamíny a minerály je prvním krokem, které pro své vlasy můžete udělat.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Renovix

Jak jinak se o vlasy postarat lépe, než jim dodat přesně ty látky, které potřebují? Doplněk stravy Renovix v sobě kombinuje látky, které nějakým způsobem zlepšují kvalitu vlasů, respektive podporují jejich růst, eliminují vypadávání a zlepšují strukturu vlasů. V Renovixu najdete methionin, přesličku, pivovarské kvasnice, extrakt z rakytníku, z kopřivy a aloe vera, koenzym Q10, roketu, biotin, niacin, vitamín E a zinek.

Tyto látky mezi sebou vytvářejí synergický efekt, což zvyšuje efektivitu působení přípravku. Renovix vyživuje vlasy zevnitř. Podporuje jejich růst, udržuje normální stav vlasů, mineralizuje je a chrání před volnými radikály. Užití kapsle je nejlepší po jídle. Abyste viděli rozdíl, je dobré přípravek užívat minimálně jeden měsíc. Vhodnější je i dlouhodobější užívání, třeba tři měsíce.

Love is in the Hair

Co kdyby vaše péče o vlasy vypadala stejně jako jedení gumových bonbónů? Klidně to tak může být s vitamíny na vlasy Love is in the Hair, které na webu propagují i známé osobnosti.

Jedná se o vitamíny na vlasy, které nemají formu kapsle, nýbrž jsou zpracovány do růžových gumových bonbónů, které vypadají roztomile a zkrátka jinak než běžné doplňky stravy na vlasy. V balení najdete 60 gumových bonbónů, což vám při doporučeném dávkování 2 gumové bonbóny denně vystačí na měsíční kúru.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Love is in the Hair

Vitamíny na vlasy s originálním názvem Love is in the Hair obsahují až 11 vitamínů a 4 minerální látky. V přípravku najdete vitamíny A, D2, E, C, B5, B6, B7, B9, B12, zinek, jód, selen, hořčík a látky inositol a cholin. Jedná se o speciální kombinaci látek, která vede ke zlepšení stavu vlasů. Po tříměsíční kúře by mělo ustat padání vlasů, vlasy by měly být krásně vyživené, hladké a lesklé.

Vitamíny na vlasy Love is in the Hair podporují růst vlasů, vyživují je a zároveň pečují o pokožku hlavy. Tyto vitamíny na vlasy jsou výjimečné svou formou. Vyrobené jsou z ovocného pektinu, a proto jsou 100% přírodní a vhodné i pro vegany. Gumové bonbóny Love is ind the Hair obsahují pouze přírodní dochucovadla a barviva.

Venira kapsle pro vlasy

Stejně jako všechno, tak i vlasy potřebují pro své zlepšení nějaký čas. Protože s však samy od sebe nezlepší, můžete na ně nechat působit čtyřicetidenní kúru s Venira kapslemi. Ty vyživují nejen vlasy a vlasovou pokožku, nýbrž i nehty a pleť. Balení obsahuje 80 kapslí, což vám při dávkování dvě kapsle denně vydrží na 40 dní.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Venira kapsle

Venira kapsle pro vlasy, nehty a pleť mají speciální složení a po předchozí konzultaci s lékařem je mohou užívat i těhotné ženy a kojící maminky (tohle doporučení nese jen málo přípravků na vlasy). Kapsle jsou na trhu již od roku 2017 a za tu dobu prošly vylepšením. Místo 18 teď nově obsahují až 19 účinných látek včetně komplexu 3 aminokyselin. V přípravku najdete pivovarské kvasnice, L-methionin, L-tyrosin, L-cystein, hydrolyzovaný kolagen, extrakt z přesličky rolní a kopřivy, MSM, hyaluronan sodný, saw palmetto, zinek, selen, měď, biotin, vitamín C, kyselinu pantotenovou, kyselinu listovou, vitamín B6 a vitamín A.

Přípravek Venira:

  • zrychluje růst vlasů
  • zlepšuje kvalitu vlasů
  • zrychluje růst nehtů a zlepšuje jejich kvalitu
  • řeší běžné problémy s pletí – pupínky a lehké nedokonalosti

TIP: Na Ecoblogu najdete i srovnání nejlepších vitamínů na oči.

Viridian Beauty Complex

Krásné vlasy jsou vizitkou každé ženy a každého muže. Co když ale nadměrně vypadávají, mají sklon k lámání a působí zplihle? Pak nezbývá, než je „nadopovat” potřebnými vitamíny a minerály a vrátit jim jejich kondici. Udělat to můžete díky vitamínům na vlasy Viridian Beauty Complex, které obsahují hlavně ty látky, které se zaměřují na růst a výživu vlasů a spolu s nimi i nehtů a pokožky. Produkt obsahuje 60 kapslí a při doporučeném dávkování dvě kapsle denně vám vydrží na měsíční kúru. To je dostatečná doba pro to, abyste zaznamenali změnu. Ještě lepší je pak kúru opakovat a vydržet tři měsíce.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Viridian Beauty Complex

V přípravku Viridian Beauty Complex najdete směs synergicky působících látek, jako jsou MSM, zinek, vitamín C, vápník, extrakt z kůry borovice, extrakt z hroznových semínek, extrakt z přesličky, křemík, železo a další látky. Produkt je vhodný pro vegany. Naopak se jeho užívání nedoporučuje dětem, těhotným a kojícím ženám. Produkt podporuje zdraví a kondici vlasů, nehtů a pokožky. Jeho výhodou je, že mimo vlasy působí také na nehty a pokožku a tudíž celkově přispívá k vaší kráse.

BODYBE Hair Gummies

Věřili byste tomu, že už jeden gumový medvídek denně dokáže za čtyři měsíce prokazatelně zlepšit kvalitu vašich vlasů? Samozřejmě! A to v případě, že jste se rozhodli užívat vitamíny na vlasy Hair Gummies od Bodybe, které vysokou dávku biotinu kombinují s dalšími účinnými látkami. V balení najdete 60 gumových bonbónů a při doporučeném dávkování 1 gumový medvídek denně vám vydrží na dva měsíce.

Nejlepší vitamíny na vlasy - BODYBE medvídci

Vitamíny na vlasy Hair Gummies od Bodybe jsou vyrobené v Německu a obsahují pouze přírodní barviva a aromata. Bonbóny jsou vhodné i pro vegany a hlavní roli v nich hraje zvýšený obsah biotinu. O této látce je známo, že přispívá ke kráse vlasů, nehtů i pokožky. Mimo biotin v přípravku najdete také vitamíny A, C, E, B6, kyselinu listovou a vitamín B12. Velkou výhodou těchto vitamínů je především jejich forma gumového želé, které nemusíte polykat a zapíjet. Plusem je, že jsou tyto vitamíny šetrné k vašemu zažívání a kromě vlasů díky obsaženým látkám působí také na nehty a pokožku. Vitamíny neobsahují lepek, laktózu ani přidaný cukr. Podporují lesk a vitalitu vlasů a zabraňují jejich lámavosti. Pro efektivní účinek je potřeba přípravek užívat minimálně 4 měsíce.

Blendea Hair Vitality

Když vám vlasy nedělají úplně nejlepší vizitku, znamená to, že nejdřív musíte udělat něco vy pro ně. Ztracenou vitalitu jim mohou dodat vitamíny na vlasy Hair Vitality od společnosti Blendea, které cílí na obsah jen těch nejnutnějších složek. V přípravku najdete  60 kapslí, které vám při doporučeném dávkování 1 kapsle denně vydrží na dvouměsíční kúru.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Blendea Hair Vitality

V přípravku Hair Vitality najdete vše, po čem vaše zesláblé vlasy touží, a to vitamíny skupiny B, L-Methionin, selen a zinek, které podporují rychlejší růst vlasů, vyživují vlasovou pokožku a přispívají k celkové lepší kondici vlasů. Kromě toho tyto látky skvěle působí na psychickou pohodu uživatele, zvyšují výkon metabolismu, podporují imunitu a kromě vlasů také zlepšují stav pokožky a nehtů. Kapsle mají přírodní složení, neobsahují přidaný cukr a jsou vhodné pro vegany.

Aurio medvídci

Neradi polykáte kapsle a tablety nehledě na produkt, který máte? Potom na podporu kvality vlasů, nehtů a pleti využijte formu gumových medvídků, které nemusíte polykat ani zapíjet. Péče o vlasy může mít bonbónovou příchuť, pokud si zvolíte produkt Aurio. Balení obsahuje 60 gumových medvídků, které vám při výhodném dávkování jen jeden medvídek denně vydrží na dva měsíce.

Nejlepší vitamíny na vlasy - Aurio medvídci

Vitamíny na vlasy Aurio obsahují komplex 11 vitamínů a minerálů. Hlavní roli hraje zvýšený obsah biotinu, který doplňují vitamíny A, B6, B8, C, E, zinek, kyselina listová, kyselina pantotenová a kokosový olej. Vitamíny jsou vhodné i pro vegany, neobsahují umělé přísady a mají skvělou chuť. Jejich pravidelné užívání (uvádí se doba kolem tří měsíců) podporuje růst vlasů, mírní vypadávání vlasů, zpevňuje nehty a zlepšuje kvalitu pleti. 

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelek vitamínů na vlasy

Po užívání výrobku Vitallio se mé vlasy méně lámou a konečky se méně třepí. Vlasy vypadají mnohem zdravěji, a proto přípravek mohu doporučit.

Monika // Heuréka

Doplněk Krásné vlasy od NaturalProtein mi dopomohl k pevnějším vlasům. Viditelné změny k lepšímu vidím také na mých nehtech, které jsou krásnější.

Lenka // Heuréka

Přípravek HairBurst mi doslova zachránil vlasy. Po mytí vlasů jsem z odpadu lovila doslova chomáče mých vypadaných vlasů. Po dvouměsíčním pravidelném užívání mi vlasy přestaly vypadávat a dokonce mám pocit, že rychleji rostou.

Ověřený zákazník // Heuréka

Vitamíny na vlasy Renovix mi pomohly navrátit kvalitu mých vlasů. Ty jsem si zničila častým barvením. Viditelné změny na vlasech byly znát až po třech měsících pravidelného užívání, čekání se ale vyplatilo. Vlasy mi přestaly padat, zlepšila se jejich struktura a jsou delší.

Pepi // Heuréka

Vitamíny Love is in the Hair objednávám už potřetí. Mohu jen doporučit, protože mi po nich rostou nové vlásky.

Vlasta // Heuréka

Přípravek s menšími přestávkami užívám už třetím rokem a jsem s ním naprosto spokojená. Vitamíny Venira zpevnily mé vlasy a ty jsou teď husté a o dost delší.

Veronika // Heuréka

Vitamíny na vlasy Viridian Beauty Complex jsem koupil mé ženě. Ta si už po měsíční kúře všimla, že jsou její vlasy i nehty pevnější a v mnohem lepší kondici.

Lukáš // Heuréka

Přípravek na vlasy Hair Gummies od Bodybe užívám v kuse už 2 měsíce a mohu potvrdit, že opravdu funguje. Vlasy vypadají o dost zdravěji.

Alžběta // Heuréka

Gumové bonbóny Auria jsem dostala jako dárek. Jsou chuťově vynikající, ale efekt ještě nemohu posoudit, protože užívám krátkou dobu.

Dita // Heuréka

Nejlepší vitamíny na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

VITALLIO Hairboost

Rozmazlovat vaše vlasy od kořínků po konečky můžete pomocí doplňku stravy VITALLIO Hairboost od společnosti Luvené. Jedná se o formu kapslí, kdy v jednom balení najdete 120 kapslí. Při doporučeném dávkování 2 kapsle denně (1 ráno a 1 večer) vám produkt vydrží na dvouměsíční kúru. A to je doba, po které už lze na vlasech pozorovat skvělé výsledky.

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Vitamíny - https://cs.wikipedia.org/wiki/Vitam%C3%ADn
  2. Růst vlasů - https://en.wikipedia.org/wiki/Human_hair_growth
  3. Vlasy - https://en.wikipedia.org/wiki/Hair#Evolution
  4. Analýza vlasů - https://en.wikipedia.org/wiki/Hair_analysis_(alternative_medicine)
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší vitamíny na vlasy
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Nejlepší vitamíny na vlasy na trhu

Podobné články

Zanechte komentář