Domovská stránka » Kratomit » [RECENZE]✅ Kratomit: tablety a ochucený kratom ✅

[RECENZE]✅ Kratomit: tablety a ochucený kratom ✅

od Radek
Publikováno: Aktualizováno

Pokud hledáte recenzi a zkušenosti s e-shopem Kratomit, tak jste na správném místě.

Tento e-shop má jednu z nejzajímavějších nabídek kratomových produktů v Česku. 

Dnes se podíváme na revoluční ochucený kratom i kratom slisovaný do malých tablet.

Přečtěte si tuhle recenzi, abyste měli snazší rozhodování, až příště budete shánět kratom.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Představení Kratomitu

Internetový obchod Kratomit začal svou cestu v roce 2016, kdy se v Česku kratom těšil pozornosti pouze několika nadšenců. Původně zaměřený výhradně na prodej kratomu, se Kratomit od té doby vyvinul do rozšířeného a oblíbeného zdroje přírodních produktů. 

S postupem času rozšířil svůj sortiment, přidávaje různé formy a příchutě kratomu, aby uspokojil různé preference zákazníků.

Nicméně, Kratomit nezůstal pouze u kratomu. S vášní pro přírodní produkty a poptávkou zákazníků se rozšířil na další oblasti, včetně konopných produktů, jako je HHC. Jeho oddanost k kvalitě a etice v obchodování mu vynesly pověst jedné z největších značek v Česku v této oblasti – minimálně na trhu s kratomem.

Díky neustálému úsilí o inovace a odpovědnému obchodování se Kratomit stal oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a přírodní produkty. Jeho příběh je příkladem toho, jak se malý obchod může vyvinout v průkopníka na trhu, a zároveň ukazuje rostoucí poptávku po přírodních produktech mezi zákazníky v České republice.

Hodnocení zákazníků na internetu

Není těžké na internetu najít hodnocení tohoto e-shopu. Například na Heurece je jich mnoho a jsou aktuální. Z toho, co jsem si přečetl, zákazníci opakovaně zdůrazňují následující klady:

  • Cena patří mezi nižší na našem trhu.

  • Kvalita produktů plně splňuje očekávání, je výborná.

  • Přístup personálu je profesionální a komunikace s majitelem je rychlá, zákazníci získávají cenné rady.

  • Zboží dorazí často už další den od objednání a mnohdy balík obsahuje příjemný dárek pro zákazníka.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Ovocný kratom pro gurmány

Vznik ochuceného kratomu je zprávou pro náročnější uživatele, pokud jde o chuť. Uvítají ho ti kteří preferují jemnější chuťové zážitky. Hořká chuť kratomu není pro každého, a proto je nově ochucený kratom skvělým objevem pro mnoho nových i zkušených uživateků. Tato novinka přináší do světa kratomu nový rozměr, přeměňuje ho na zážitek pro gurmány.

Podle personálu Kratomitu se ochucený kratom těší zvláštní oblíbenosti ze strany žen. Na Kratomitu jsou k dispozici varianty s jablečnou a třešňovou příchutí. Co ještě tuto novinku zvýrazňuje, je použití sladidel bez cukru, čímž se stává vhodným i pro ty, kdo dbají na svou dietu.

Osobně si myslím, že tato inovace je skvělou vychytávkou. Ochucený kratom je momentálně dostupný pouze na velmi málo e-shopech v České republice, a obě příchutě rozhodně stojí za vyzkoušení!

Výhody ochuceného kratomu

  • Vylepšení chuťového zážitku: Přidání ovocné příchuti poskytuje příjemnější chuť a vůni, což může být atraktivní pro ty, kteří nejsou nadšeni tradiční chutí listů kratomové rostliny.

  • Různorodost: Ovocné příchutě nabízejí široký výběr možností, což umožňuje uživatelům zkoušet různé varianty a najít svou oblíbenou chuť.

  • Zakrytí nežádoucí chuti: Pro ty, kteří nesnášejí chuť sušených listů kratomu, může ochucený ovocný kratom poskytnout schopnost zakrýt nebo zmírnit tuto chuť, čímž se zlepší celková uživatelská zkušenost.

  • Více možností kombinací: Ovocné příchutě umožňují uživatelům experimentovat s různými kombinacemi a mixy, což podporuje kreativitu při přípravě a konzumaci kratomu.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Lisovaný kratom pohodlné užívání

Kratom, obvykle dostupný ve formě prášku, nyní oslovuje uživatele také ve formě slisovaných tablet. Kratomové tablety vznikají za použití obrovského tlaku, který slisuje prášek do pevné podoby. Podobně jako v případě jiných forem kratomu, i lisované tablety přinášejí širokou škálu výhod pro všechny sběratele. Jednou z klíčových výhod, kterou nabízí získání kratomu ve formě tablet, je vysoká úroveň pohodlí. Lisované kratomové tablety jsou kompaktní a snadno přenosné, což umožňuje uživatelům vzít si je kamkoliv, aniž by se obávali vylití prášku. Jsou také diskrétní a umožňují užívání bez vzbuzování pozornosti. Pro ty, kteří hledají pohodlný a efektivní způsob sbírání kratomu, jsou lisované kratomové tablety ideální volbou.

Kratom ve své pevné formě je mnohem kompaktnější. Lisovaný kratom je ideální pro přenášení, zejména při cestování nebo dovolené. Jedná se o stejný kvalitní kratom z ostrova Borneo, který si získal oblíbenost ve formě prášku u tisíců zákazníků. Každá tableta obsahuje 1 až 1,1 gramu kratomu, což poskytuje uživatelům přesnou dávku s ohledem na pohodlí a jednoduchost. Pokud preferujete snadnou manipulaci a pohodlí, lisovaný kratom je optimální volbou.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Výhody kratomových tablet

  • Alternativa pro nekonvenční spotřebitele: Pro ty, kteří nejsou příznivci pití kratomu (ve formě prášku), nabízí lisované tablety pohodlnou alternativu. Jednodušší konzumace těchto tablet poskytuje pohodlí a přístupnost pro ty, kteří hledají kratomový zážitek bez potřeby složité přípravy nebo konzumace v tekuté formě.

  • Precizní dávkování a přenositelnost: Lisovaný kratom v tabletové formě zaručuje jednotné dávkování s každou tabletou obsahující 1 až 1,1 gramu kratomu. Tato konzistentní dávka umožňuje uživatelům snadnou kontrolu nad svou konzumací, zatímco snadná přenosnost tablet usnadňuje užívání na cestách nebo v běžném životě.

  • Flexibilita a diskrétnost: Schopnost tablet snadno rozlomit na menší kousky poskytuje uživatelům flexibilitu v dávkování, zatímco vysoká úroveň diskrétnosti umožňuje užívání bez přitahování zvědavých pohledů a s maximálním ohledem na soukromí.

  • Rychlý a účinný zážitek: Lisovaný kratom zajišťuje rychlejší způsob užívání, což umožňuje uživatelům rychleji pocítit jeho účinky. Tato zrychlená zkušenost poskytuje větší efektivitu, což ocení jedinci hledající okamžité a pohodlné využití výhod kratomu.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Který kratom je nejlepší obecně?

Za nejlepší kratom obecně je nejčastěji považován druh Maeng-da rostoucí na indonéském Borneu. Tento konkrétní druh se vyznačuje vyváženým obsahem alkaloidů, což poskytuje pozitivní zážitky nejen u těch, kteří s kratomem teprve začínají, ale i u těch, kteří jsou s jeho vlastnostmi dobře obeznámeni. Mezi nejvyhledávanějšími patří zelený kratom Maeng-da a bílý kratom Maeng-da. Je však třeba zdůraznit, že výběr konkrétní barvy nebo druhu kratomu závisí na individuálních preferencích každého jednotlivce.

E-shop Kratomit se zaměřuje především na tyto druhy, ale má v nabídce také odrudy jako Entikong, Borneo či Bali. S cílem uspokojit různorodé potřeby zákazníků, bez ohledu na jejich úroveň zkušeností, nabízí Kratomit dosti široký sortiment kratomu.

Kratomit recenze, zkušenost, test

Jak užívat kratom?

Kratom se obvykle užívá ve formě prášku nebo tablet. Kratomový prášek lze snadno přidávat do jídla nebo nápojů. Jeho účinky jsou následně ovlivněny velikostí dávky, přičemž mohou být buď stimulující, euforické nebo tlumící.

V případě dávkování kratomu platí zásada, že pro stimulující účinky by měla být dávka přibližně 0,06 gramu kratomu na jeden kilogram hmotnosti. Naopak, pokud je kratom používán jako sedativum ke zmírnění bolesti nebo úzkostí, doporučuje se navýšit dávku na přibližně 0,1 gramu na kilogram hmotnosti. 

Standardní dávka kratomu se obvykle pohybuje v rozmezí od 2 do 10 gramů. Dávky pod 4 gramy jsou považovány za nízké, zatímco dávky nad touto hranicí jsou považovány za vyšší až vysoké.

Důležité je upozornit, že kratom není doporučován k dennímu užívání. Stačí jeho konzumace 1x až 3x týdně, s případným zvýšením frekvence v případě akutních potřeb, jako jsou abstinenční příznaky nebo zhoršení úzkosti.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Zkušenosti a recenze Kratomit zákazníků

Oceňuji komunikaci obchodu, kde jsem dostal cenné rady, tak abych zvolil nejlepší zboží pro mou sbírku. Překvapila mně i rychlé dodání a cena.

Kamil, Heuréka

Nejen, že mi byl dodán kvalitní Kratom, ale byly zodpovězeny i mé otázky.

Radek, Heuréka

Doporučuji tento obchod ostatním, neudělají chybu a hned si tento obchod oblíbí.

Betagemini, Heuréka

Na adrese tohoto obchodu jsem byl poprvé a jsem spokojen s nabídkou i dodávkou.

Sony, Heuréka

Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Test 3 kratomů
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Kratomit

1 komentářů

David 28. 12. 2023 - 13:03

Super článek!

Reply

Zanechte komentář