Domovská stránka » Žebříčky » [SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší přírodní barvy na vlasy ✅

[SROVNÁNÍ]✅ Nejlepší přírodní barvy na vlasy ✅

od Nataša
Publikováno: Aktualizováno

Hledáte nejlepší přírodní barvy na vlasy na českém trhu?

Na Ecoblogu jsem jich testovala již více jak 10.

V tomto srovnání se podíváme na to, které z nich byly ty nejlepší.

Pojďme na to!

Nejlepší přírodní barva na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Voono Cassia

Hlavní složkou přírodních barev Voono je přírodní henna, která se vyrábí z listů rostliny Lawsonia inermis (keř, který roste především v Africe nebo v Indii). Listy se suší a melou na prášek, který pak slouží jako základ přírodních henna barev. Henna je jen jedna a jejím výsledkem je měděná až mahagonová barva. 

TOP 3 Nejlepší přírodní barvy na vlasy

Doporučuji
Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Voono Cassia

Voono Cassia

Celkové hodnocení: 5/5

Hlavní složkou přírodních barev Voono je přírodní henna, která se vyrábí z listů rostliny Lawsonia inermis (keř, který roste především v Africe nebo v Indii). Listy se suší a melou na prášek, který pak slouží jako základ přírodních henna barev.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Henné Color

Henné Color

Celkové hodnocení: 4.9/5

Henna je nejstarší barvou na vlasy a má 100% přírodní složení. Proto je výbornou volbou pro ty, kteří nechtějí své vlasy a svůj organismus zatěžovat chemickými látkami. Hennu má ve své nabídce také značka Henné Color. 

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Radico

Radico přírodní barvy

Celkové hodnocení: 4.8/5

Přírodní barva na vlasy Radico se pyšní bohatou kombinací bylinek (uvádí se směs až 12 bylin v jedné barvě), jejichž cílem je vytvořit řadu atraktivních odstínů a vlas vyživovat a regenerovat. Výhodou této značky je široká škála odstínů.

Která barva nejlépe kryje šediny?

Šediny už dávno nejsou něčím, co je potřeba zakrývat. Naopak je lze hrdě a především pak módně nosit. Pokud však na to nejste připravení a první známky stárnutí vlasu chcete zakrýt, je potřeba použít takovou barvu, která se na to hodí. Ne všechny barvy totiž umí šediny 100% zakrýt.

Jejich míru krytí šedin se zpravidla dozvíte na obalu konkrétních produktů. Nejlépe se šediny zakrývají lidem s blond a světlými vlasy, protože tam není vidět až takový rozdíl v barvě vlasů jako u lidí s tmavým odstínem. Nabídka postupů, kterými lze šediny zakrýt, je opravdu široká – od klasické permanentní barvy na vlasy, po krycí spreje, melíry, přelivy nebo repigmentační přípravky.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - TOP 3

Jak přírodně obarvit šedivé vlasy?

Jelikož jsou šediny přirozenou součástí stárnutí vlasu, kdy se z vlasu vytrácí vlasový pigment melanin, nemusíte pro jejich odstranění podstupovat žádné razantní kroky. Zatímco někdo se s nimi smíří, jiný může využít šetrné přírodní barvení. I přírodní barvy totiž mají schopnost zakrývat šediny.

Babské rady na internetu sice radí, že si lze s šedinami poradit i díky cibuli, kokosového oleje nebo černého čaje, hotové směsi přírodních barev jsou však jistější volbou.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - TOP 3

Jaká barva neničí vlasy?

Není problém nabarvit si vlasy a změnit svou image během chvilky. Problémem bývají trvalé následky, které běžné barvy s obsahem chemických látek na vlasech zanechávají. V péči o vlasy a jejich barvení mají výhodu přírodní barvy na vlasy bez obsahu chemických látek, ke kterým patří amoniak nebo peroxid vodíku.

Přírodní barvy na vlasy vlas obarví tak, že jejich barevné pigmenty strukturu vlasu obalí. Nepronikají dovnitř vlasu a nenarušují ho zevnitř jako jiné barvy s chemickým složením.

Co nejvíce ničí vlasy?

Úplně nejvíce vlasům škodí jejich zesvětlování nebo odbarvováním peroxidem vodíku. O to více, pokud se o takový zákrok na vlasech pokoušíte neodborně. Tohle opravdu dokáže narušit strukturu vlasu a nenávratně jej poškodit.

Dalším rizikem je pro vlasy časté barvení barvami s chemickým složením. Vlasům a vlasové pokožce samozřejmě neprospívají ani další kroky, kterých se často dopouštíme, jako časté kulmování a žehlení vlasů či ukládání se k spánku s mokrými vlasy.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - TOP 3

Je zdravé si barvit vlasy?

Ačkoliv se složení dnešních barev výrazně změnilo k lepšímu, stále je barvení barvami s chemickým složením rizikové a zdraví rozhodně nijak neprospívá. Může za to hlavně působení chemického složení na lidský organismus. Z barvení vlasů mohou vznikat různé kožní alergie, barvení vlasů se například nedoporučuje ani v těhotenství. Zdravou alternativou barev na vlasy jsou přírodní barvy, které neobsahují peroxid vodíku, čpavek ani další chemické látky a k vlasům a pokožce hlavy nejsou tak invazivní. Ne vždy však musí jít o 100% přírodní složení. Někdy je jen obsah chemických látek v těchto barvách snížen na únosné minimum. 

Která barva na vlasy omlazuje?

Barev na vlasy je celá škála. A ta barva, která sluší jedné ženě, nemusí mít stejný efekt na jinou ženu. Zde je to velice individuální, protože ke konkrétnímu odstínu je potřeba brát v potaz i barvu pleti, očí a celkový vzhled. Obecně však lze říct, že omlazující účinek mají světlejší tóny barev, které nezpůsobují výrazný kontrast.

Jakým složkám se v barvách vyhnout?

Obecně lze říct, že čím méně chemických složek bude vaše barva na vlasy obsahovat, tím lépe. Tato kritéria většinou splňují přírodní barvy na vlasy. Ovšem aby se šlo vyhnout riziku působení škodlivin na organismus, je potřeba tyto škodliviny znát. Patří k nim především amoniak, parabeny, chemická látka PPD (para-phenylenediamin) nebo minerální oleje.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - TOP 3

Jak dlouho vydrží přírodní barva na vlasy?

To, jak dlouho vám přírodní barva na vlasech vydrží, záleží hlavně na tom, v jaké kvalitě vlasy máte. Platí, že čím kvalitnější vlasy, tím déle na nich přírodní barva vydrží. Vlasové odrosty se však tvoří i u přírodního barvení, a proto se pravidelnému barvení zhruba jednou za měsíc stejně nevyhnete.

Jak se přírodní barvy na vlasy nanáší?

K nanášení přírodních barev na vlasy se obvykle využívají štětce. Popřípadě jednotlivé barvy nabízejí své vlastní aplikační sady nebo se aplikují pomocí tuby.  Pomoct si však můžete různě. K nanášení barvy na vlasy budete nejspíš potřebovat také hřeben, dřevěnou špachtli, rukavice a jiné pomůcky.

Jaké jsou výhody přírodních barev na vlasy?

Velkou výhodou přírodních barev na vlasy je ta, že díky absenci chemického složení vlas nezatěžují a nepoškozují jej. Díky přírodním barvám na vlasy máte šanci vlasy udržovat zdravé a vitální. Stejně tak se vyhnete i zdravotním rizikům, která chemické barvy na vlasy přinášejí.

TIP: Prozkoumejte nejlepší krémy na jizvy na českém trhu.

Nejlepší přírodní barva na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Voono Cassia

Hlavní složkou přírodních barev Voono je přírodní henna, která se vyrábí z listů rostliny Lawsonia inermis (keř, který roste především v Africe nebo v Indii). Listy se suší a melou na prášek, který pak slouží jako základ přírodních henna barev. Henna je jen jedna a jejím výsledkem je měděná až mahagonová barva. 

TIP: Podívejte se i na srovnání krémů na tetování.

Sledujte Ecoblog i na Facebooku a Instagramu

sledujte
Ecoblog
Facebook 
sledujte
Ecoblog
Instagram

Voono

Rozhodli jste se rozloučit se s chemií a upřednostnit přírodní barvy na vlasy?

Odměnou vám budou vlasy krásnější a vyživené.  

Zároveň se nemusíte cítit limitováni. 

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Voono

Na trhu existuje celá řada přírodních barev, mezi nimi Voono Henna 100 g v odstínech Cooper, Dark Ash Blonde, Dark Brown, Indigo, Medium Brown, Orange, Rose Brown, Soft Black a Wine Red.

Hlavní složkou přírodních barev Voono je přírodní henna, která se vyrábí z listů rostliny Lawsonia inermis (keř, který roste především v Africe nebo v Indii).

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Voono

Listy se suší a melou na prášek, který pak slouží jako základ přírodních henna barev. 

Henna je jen jedna a jejím výsledkem je měděná až mahagonová barva. 

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Voono

To, že máte u konkrétního výrobce, kupříkladu u barev Voono, k dispozici širokou paletu odstínů, je dáno tím, že jsou s práškem smíchávány i další bylinky a přírodní látky.

Henna barva od Voono vlasy nejen obarví, nýbrž je i vyživí a regeneruje.

Je vhodná i na krytí šedin.

Henné Color

Henna je nejstarší barvou na vlasy a má 100% přírodní složení.

Proto je výbornou volbou pro ty, kteří nechtějí své vlasy a svůj organismus zatěžovat chemickými látkami.

Hennu má ve své nabídce také značka Henné Color. 

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Henné Color

Přírodní barva na vlasy Henné Color 100 g má ve své nabídce odstíny hnědá, měděná, bordó, magahon, kaštan, zlatá blond, černá, vitamínová a neutrální.

Poslední dvě zmíněné barvy jsou spíše než k barvení vlasů určené k jejich výživě.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Henné Color

Hlavní složkou přírodních barev na vlasy od Henné Color je přírodní henna, která se získává z listů rostliny Lawsonia.

Aby však bylo docíleno větší variability odstínů, najdete v barvách také rostlinu s názvem Cassia (jedná se o tropickou dřevinu), heřmánek a případně další přírodní složky, které mají vliv na výsledný odstín.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Henné Color

Jedná se o klasickou formu prášku, který je nutné rozmíchat s horkou vodou dle postupu uvedeném na obale.

Radico

Vlasy lze obarvit bez jediné špetky chemie.

Hlavní a převládající složkou v barvách s přírodním složením je henna. 

Jako základ hennu využívají i přírodní barvy na vlasy Radico.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Radico

Barvu na vlasy s obsahem 100 g si můžete vybrat v odstínu hnědá, tmavě hnědá, světle hnědá, černá, kaštanová, mahagonová, vínová, měděná, béžová blond, karamelová, medová blond, jahodová blond, světle popelavá blond, fialová, šampaňská blond, burgundská, pšeničná blond, tmavá popelavá blond, nejtmavší popelavá blond, zlatá blond a světle načervenalá blond.

Je vidět, že výhodou této značky je opravdu široká škála odstínů.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Radico

Přírodní barva na vlasy Radico se pyšní bohatou kombinací bylinek (uvádí se směs až 12 bylin v jedné barvě), jejichž cílem je vytvořit řadu atraktivních odstínů a vlas vyživovat a regenerovat.

Základní složkou je henna, kterou doplňují další přírodní složky.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Radico

Barvy Radico mají BIO kvalitu, o které svědčí certifikát Cosmos Organic.

Barvy jsou vyráběné v Indii, jsou vhodné pro vegany a dobře je snáší i velmi citlivá pokožka. 

Five Fives 

Barvit si vlasy přírodní barvou na vlasy není totéž, co si je barvit běžnou barvou. Chce to trošku cviku, a to už při výběru konkrétního odstínu. Výhody přírodních barev však naprosto vyvažují jejich případné nedostatky (k těm může patřit třeba nedostatečný efekt barvy). Přírodní barvy nabízí i značka Five Fives. Barvy této značky mají 100 g (na trhu je i větší balení – 200 gramů). Sehnat tyto barvy můžete v odstínech hnědá, tmavě hnědá, černá nebo zlatá. K dispozici jsou bezbarvé varianty, které slouží jako regenerační zábal na vlasy -  sedr, cassia a ibišek.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Five Fives

Hlavní složkou přírodních barev na vlasy od Five Fives je zlatá egyptská henna Lamda. Aby bylo docíleno další variability odstínů, obsahují tyto barvy i další přírodní složky, jako je heřmánek, cassia a další. Barva má formu prášku. Neobsahuje chemické látky ani parfemaci.

Henna Plus

Přírodní barvy na vlasy, jejichž hlavní složkou bývá henna, mají své četné výhody. Vlasy nezatěžují tolik jako běžné barvy s chemickým složením a navíc jim dopřávají hlubokou regeneraci. Přírodní barvy HENNA PLUS má formu již namíchané barvy v tubě – 100 ml a můžete ji sehnat v atraktivních odstínech, jako je čokoládová hnědá, ultra blond, expressso, oříšková, tmavá blond, skořicová, mocca, červeně fialově hnědá, burgunská hnědá, indiánské léto a v řadě dalších.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Henna Plus

Základní složkou přírodních barev na vlasy Henna Plus je henna získávána z listů rostliny Lawsonia inermis. Pro více barevných odstínů však samotná henna nestačí a je doplněna o další přírodní složky. Přírodní barvy na vlasy Henna Plus jsou navíc obohaceny o olej ze slunečnicových semínek, který vlasům dodá krásný lesk. Přírodní barvy na vlasy vlasům nejenže dodají barevný odstín, nýbrž jim poskyktují i potřebnou hydrataci a regeneraci. 

Color Soin

Přírodní barvy na vlasy se vyznačují tím, že obsahují 0 % amoniaku, 0 % parabenů i 0 % resorcinu. Přesně to nabízejí i barvy francouzské značky Color & Soin, které jsou jedničkou na trhu ve Francii. Značka má dlouholetou tradici a nabízí až 27 barevných odstínů. Přírodní barvu na vlasy Color & Soin lze nanášet jako běžnou barvu na vlasy. To znamená, že nemá práškovou formu a její obsah jednoduše vymačkáte do přiloženého aplikátoru (tuby).

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Color Soin

Mezi účinné látky této přírodní barvy na vlasy patří PEG-2 Oleamine, Aqua Purificata a Cocamide DEA. Tyto přírodní barvy na vlasy jsou obohaceny o komplex olejových proteinů – z ovsa, kukuřice, sóji a kokosu a další rostlinné oleje. Po aplikaci této barvy jsou vlasy vyživené, hydratované a jemné na dotek.  Díky absenci chemických látek nezpůsobují tyto barvy alergické reakce.

CosmetikaBio

Až poprvé vyzkoušíte přírodní barvy na vlasy, naprosto podlehnete jejich lehkosti. Neobsahují totiž žádné chemické látky, které by vlasy zatěžovaly. A přesně takové jsou i přírodní barvy na vlasy od české značky CosmetikaBio, které byly jejím prvním a stěžejním produktem předtím, že značka svůj sortiment rozšířila i o další kosmetiku. V krabičkách přírodních barev na vlasy od CosmetikaBio najdete 100 g přírodního prášku. Vybrat si můžete až ze 14 různých barevných odstínů.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - CosmetikaBio

Hlavní složkou barev na vlasy CosmetikaBio je přírodní henna. Ta ovšem nestačí na to, aby bylo docíleno více barevných odstínů, a proto je henna v barvách často obohacována o další rostlinné složky, které způsobují konkrétní odstín. Kromě toho, že přírodní složení barev vlasy barví, tak je i regeneruje. Přírodní barvy od CosmetikaBio zvládnou zakrýt i šediny.

Herbatint

Hledáte kompromis mezi běžnými chemickými barvami na vlasy a hennou? Pak jsou tady přírodní barvy italské značky Herbatint, která na trhu funguje už od roku 1970 a své barvy dodává do 40 zemí světa. V balení najdete 150 ml permanentní barvy, která vystačí až na 2 aplikace v závislosti na hustotě a délce vlasů. Vybrat si můžete z řady barevných odstínů. Barvy nejsou úplně bez chemie, ale nebezpečné látky jsou v nich maximálně sníženy. K těmto barvám je potřeba zakoupit aplikační sadu pro nanášení barvy.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Herbatint

Přírodní barvy na vlasy od Herbatint nejsou 100% bez chemie. Výrobci z nich však odstranili škodlivý amoniak, resorcinol, parabeny, alkohol a konzervanty. Pro permanentnost barvy však zachovali peroxid vodíku, ale stáhli jeho množství z 6 % na 3 %. Mimo jiné obsahují tyto barvy i rostlinné výtažky – aloe vera, lístky z břízy bělokoré, ořešák, chinovník a jiné, které vlasy regenerují a dodávají jim přirozený a vyživený vzhled. Barvy nebyly testované na zvířatech a jsou vhodné pro vegany.

NATURIGIN

Hledáte odlehčenější variantu běžných barev na vlasy? V tom případě vyzkoušejte permanentní barvy na vlasy s přírodními složkami bez amoniaku, recorcinolu, parabenů a konzervantů. Právě takové jsou semi-přírodní barvy na vlasy Naturigin, které si můžete vybrat v mnoha barevných odstínech. Barvy umožňují velmi jednoduchý postup barvení, který vám zabere maximálně 30 minut.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - NATURIGIN

Přírodní barvy Naturigin obsahují citrónový a mandarinkový esenciální olej a dalších 10 vyživujících přírodních složek, které vlasy chrání, vyživují a podporují proces barvení. Tato barva není 100% přírodní, jedná se o tak zvanou semi-přírodní variantu, která obsahuje peroxid vodíku. Ten slouží pro permanentnost a efekt barvy. Aby však barvy nebyly tak škodlivé, jsou zbavené amoniaku, resorcinolu, SLS látek a parabenů. Díky tomu vám mohou poskytnout péči, kterou si vaše vlasy zaslouží.

Logona

Barvení vlasů patří od pradávna k oblíbeným způsobům úpravy vzhledu. Ať už chcete zakrýt šediny, nebo jen změnit odstín, vybrat si můžete přírodní variantu vlasové barvy bez škodlivých chemikálií. Přesně takové jsou totiž přírodní barvy na vlasy od německé značky Logona. Barvy jsou obsaženy v tubě 150 ml a velmi snadno se nanáší. Vybrat si můžete z řady odstínů od blond po velmi tmavé odstíny. Barvy Logona nabízejí 100% krytí šedin.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Logona

Logona přírodní barvy na vlasy neobsahují škodlivý amoniak, peroxid vodíku, resorcinol, parabeny, konzervanty ani jiné chemické látky, které mají často na svědomí alergické reakce a hlavně pak pronikají do struktury vlasů a vlas poškozují. Hlavní přírodní složkou je henna. Tak je pak obohacena o další bylinky a přírodní složky, které vlasy regenerují a hlavně díky nim docílíte kýženého odstínu.

Ayumi

Pokud zrovna netoužíte po konkrétním odstínu vlasů, můžete vaše vlasy nabarvit přírodní hennou. Ta jim dodá pro hennu typický červený nádech a zároveň je vyživí a posílí. Experimentovat takhle můžete s přírodními barvami na vlasy od Ayumi – tedy značky, která čerpá vědění z ájurvédských bylin. Vybrat si můžete přírodní hennu na barvení vlasů v základním odstínu a další přírpavky s hennou v různě velkém balení.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Ayumi

Henna od Ayumi má zde základní práškovou formu a henna získávána z listů rostliny Lawsonia inermis je její hlavní složkou. Základní henna dokáže vlasům poskytnout výživu a zároveň je obarvit na pro hennu typickou červenou barvou. Základní varianta tedy není úplně pro každého. V případě, že máte tmavé vlasy, můžete hennu použít jako přírodní výživu pro vaše vlasy.

Hairwonder

Barvené vlasy nemusí rovnou znamenat zatížené vlasy. Ne, pokud si vyberete šetrnější variantu k běžným barvám na bázi chemického složení. Zároveň se nemusíte barvit pouze přírodní hennou, jejíž výsledky nevyhovují úplně každému. Výborným kompromisem jsou semi-přírodní barvy od značky Harwonder. Tyto barvy jsou k přírodním zařazeny i přesto, že obsahují toulen. I přes jeho obsah jsou však k pokožce a vlasům v mnohem větší míře šetrnější než klasické chemické barvy na vlasy z drogerie. Tuba obsahuje 100 ml barvy a vybrat si můžete z řady líbivých odstínů.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - Hairwonder

Kromě chemické látky toluenu barvy obsahují přírodní extrakty, které její obsah vyrovnávají a o vlasy maximálně pečují. Barvy jsou permanentní a vhodné pro ty, kteří chtějí se chtějí začít barvit přírodněji a šetrněji. Barvy mají jednoduchou aplikaci.

laSaponaria

Už jste si zkoušeli nabarvit vlasy hennou? Ne? Pak vám italská přírodní značka laSaponaria dává možnost vaše vlasy nezatížit zbytečnou chemií. Přírodní barvy na vlasy Hennetica 100 g mají formu prášku. Mají 100% přírodní složení a jsou vhodné i pro vegany, protože neobsahují žádnou živočisnou složku. Vybrat si můžete z řady zářivých odstínů.

Nejlepší přírodní barvy na vlasy - laSaponaria

Základní složkou u přírodních barev na vlasy Hennetica je hennový prášek, který má své přirozené barvící schopnosti. Ovšem jen henna by nestačila k pokrytí nabízených odstínů, a proto jsou jednotlivé nabízené odstíny barev obohacené o další přírodní výtažky, například o rostlinku indigo, extrakt z indického angreštu, heřmánek, cassiu a další bylinky a přírodní složky dle konkrétního barevného odstínu. V těchto přírodních barvách na vlasy nenajdete amoniak, peroxid vodíku, parabeny ani jiné chemické konzervační látky.

Žebříčky TOP produktů na Ecoblogu

Recenze a zkušenosti spokojených uživatelek přírodních barev na vlasy

S přírodní barvou na vlasy od značky Voono jsem spokojená a používám ji něco přes rok. Velmi dobře se nanáší, skvěle kryje a nezpůsobuje žádné alergie. Jediné, co mi vadilo, je její specifický hennový zápach. Ten ale přibližně po dvou dnech odezní.

Ověřený zákazník // Heuréka

Hennové barvy na vlasy používám dlouhodobě a určitě jsou po nich vlasy mnohem zdravější. Proto doporučuji.

Ověřený zákazník // Heuréka

Přírodní barvy od Henné Color mohu jen doporučit, protože jsem jich vyzkoušela už hodně a žádná neměla tak dobrý poměr kvality a ceny, jako právě barva od Henné Color.

Ověřený zákazník // Heuréka

Hennu na vlasy dávám pravidelně a mohu doporučit. Vlasy jsou hebké a vypadají zdravě.

Ověřený zákazník // Heuréka

Přírodní barva na vlasy od Radico je mojí jasnou volbou. Je to jediná z mála barev, které používám, která dokonale kryje šediny už po prvním barvení.

Ověřený zákazník // Heuréka

S přírodní barvou Radico mám pocit, jakoby mé jemné vlasy nabyly na objemu, dokonce i má kadeřnice mi vlasy pochválila, a to už je co říct.

Alena // Heuréka

Přírodní barva na vlasy Radico se s běžnou levnou hennou nedá srovnávat. Opravdu kryje šediny, vlasy mám po ní objemnější a dokonce mi pomáhá na lupénku.

Janina // Heuréka

Je to už nějaký ten pátek, co jsem přešla na přírodní barvy a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Vlasy jsou vitálnější a také já mám dobrý pocit z toho, že pro ně dělám maximum.

Ověřený zákazník // Heuréka

Přírodní barvy na vlasy kupuji už dlouhou dobu, ne však cíleně kvůli barvě, nýbrž kvůli výživě, kterou mým vlasům poskytují.

Ověřený zákazník // Heuréka

Přírodní barvy na vlasy od Voonu se dobře aplikují a výsledek je skvělý. Doporučuji všem, kteří už nechtějí své vlasy tolik zatěžovat.

Ověřený zákazník // Heuréka

Nejlepší přírodní barva na vlasy


VÝBĚR ECOBLOGU #1

Voono Cassia

Hlavní složkou přírodních barev Voono je přírodní henna, která se vyrábí z listů rostliny Lawsonia inermis (keř, který roste především v Africe nebo v Indii). Listy se suší a melou na prášek, který pak slouží jako základ přírodních henna barev. Henna je jen jedna a jejím výsledkem je měděná až mahagonová barva. 

Na tomto místě vám chci popsat, jak si vybírám produkty, o kterých pak následně píšu já nebo moje přítelkyně.

Vše začalo na začátku roku 2019.

Jak jsem již napsal v mém příběhu, tak jsem si do své domácnosti začal kupovat ekologické věci, o kterým jsem následně začal psát.

Proto všechny produkty, o kterých se na Ecoblogu dočtete, jsem vyzkoušel buď já nebo moje přítelkyně.

Vše vždy objednáme, vyfotíme, otestujeme a následně o tom sepíšeme svou zkušenost.

Tím pádem se dá říct, že nám to zabírá docela dost času.

Nad každým tématem nějaký čas přemýšlíme, abychom vám ulehčili průzkum a výběr produktu, což vám ušetří mnoho hodin.

Naše porovnání vám umožní rychle a snadno najít ten správný produkt, který splní vaše různorodé požadavky, nebo vás alespoň rychle zorientuje v dané oblasti.

Naším cílem je psát recenze a porovnání tak, aby byly srozumitelné pro každého. 

Chceme vám, našim čtenářům, předat komplexní přehled o našem přístupu k testování a hodnocení výrobků a služeb.

Tím vám umožníme správné rozhodnutí před definitivním nákupem nebo výběrem.

A jak jsme za to všechno placení?

Pokud si nakonec některý z testovaných produktů koupíte, tak mi za tento nákup dostaneme provizi.

Náš postup při tvorbě recenzí a srovnávacích článků:

Když nás zaujme nějaké téma, tak si o něm co nejvíce zjistíme.

Potom provedeme průzkum produktů, které jsou na našem trhu dostupné.

Zjišťujeme, které e-shopy produkty nabízí.

Většinou ze startu objednáme 3 nejlepší produkty a o nich napíšeme recenzi.

Podívejte se na naše recenze zde.

Poté dost často v daném tématu s nákupy pokračujeme a tvoříme srovnávací články.

Podívejte se na naše srovnávací články zde.

A nakonec pravidelně naše články aktualizujeme, aby byly vždy relevantní.

Zdroje

  1. Barva na vlasy: https://cs.wikipedia.org/wiki/Barva_na_vlasy
  2. Melír: https://cs.wikipedia.org/wiki/Mel%C3%ADr
  3. Kosmetické výrobky: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Kosmetick%C3%A9_v%C3%BDrobky
  4. Kondicionér: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kondicion%C3%A9r
Rychlé hodnocení
Datum hodnocení
Hodnocený produkt
Nejlepší přírodní barvy na vlasy na českém trhu
Celkové hodnocení autora
51star1star1star1star1star
Název produktu
Srovnání přírodních barev na vlasy

Podobné články

Zanechte komentář